|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski nagajvički 2007
27.12.2007 19:24:11   
DaniNeli
ejla!
Midve z Nelico imava urco divjanja pred spanjem,dale smo Tošeta na volume plus in gas po stanovanju.Pol pa ji dam Alete kašo,flašo in v mižule,še prej pa zrihtat v pižamco.

Aja,prej smo bli pri frizerki,najprej se je očka,nato jaz,na koncu pa smo še Nelici franzice strigli,je bla prav pridna,smešna z ogrinjalom na račke...se je kr smejala.
Danes sem ji kupla kravje mleko od Planike,bomo kar začeli uvajat to mleko.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 526
27.12.2007 19:39:37   
DeMer
DaniNeli, prides jutri?

No, je točno je zdej zbor? Torej pred Presernom ob 17h? KOlk boste zamudile? Kje boste prkirale?

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 527
27.12.2007 19:54:16   
malecka_mateja
ne ne ne demer sej veš da smo zamudnice! 16.45 na prešernovem!

parkirali nekje hm pri nevemo kje!zamujamo ničuser posted image v glavnem da pridemo!

jaz grem zdaj pred tv je am domauser posted image !

no sej se še javim kja!

danineli res ampridete???

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 528
27.12.2007 21:13:06   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: DaniNeli

ENO VPRAŠANJE:A VAŠI MALČKI ŽE JEDO Z VAMI OBROK,TO KAR JESTE VI?ALI ŠE VEDNO KUHATE POSEBEJ ZA OTROČIČKE?

Ja  Nejc papa vse po vrsti....razen svinjine in papriciranih stvari, fižola, zelja, ....tud jušno kocko in vegeto...ne vprašite kako je jedel repouser posted image user posted image user posted image , mene je blo strah, da bo kej zvijanja, pa še prdnu niuser posted image user posted image , u glavnem vse je tako kot mi. Jaz mu že dobr mesec in pol ne kuham posebi, razen če imamo takšno kosilo, da on ne more jest. Tud navadno mleko pije že 1,5 meseca in jevse o.k.

Za jutri še ne morem nič obljubit. Imam pa od Kolumbo mobitel in če mi rata jo bom poklicala. Vidla sem, da se dobite pred Prešernovim, samo ne vem kdaj...a 16.45? Naj mi ena pove!

lp

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 529
27.12.2007 21:13:48   
DaniNeli
...po eni urci zamude smo zaspali.Zdaj malo RR,pol en cigaretek,in posodo imam za pomit,pa potleh bom tudi pomila,da mi ne bo rablo zjutraj.

Glede srečanja,naju z Neli ne bo...nekako mi je prepozno ob 17h,in še od vozička prevleko z vrečo sem dala prat,nosit pa je ne morem.
Vem,en kup izgovorov imam...najbolj pa zato bi bila rada doma,ker je moj doma zaradi teh praznikov,in bi rada,da smo skupaj,ker če ne smo samo v večernih urah.
Upam,pa da se srečamo in spoznamo preden bodo malčki dopolnili eno leto.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 530
27.12.2007 21:24:47   
DeMer
Za jutri še ne morem nič obljubit. Imam pa od Kolumbo mobitel in če mi rata jo bom poklicala. Vidla sem, da se dobite pred Prešernovim, samo ne vem kdaj...a 16.45? Naj mi ena pove!

Tako je Visnjaaa. Prepoznala nas pa boč, ker bo en kup lepih mamic na kupu!

Torej 16.45 pred Prešernom!

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 531
27.12.2007 21:26:26   
DeMer
Upam,pa da se srečamo in spoznamo preden bodo malčki dopolnili eno leto.

Hm, zdej je idealna priložnost! Ene gremo kar kamlu po novem letu ze delat. Tako da, .....

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 532
27.12.2007 22:02:12   
DaniNeli
user posted image Kam pa imate namen it po tem zboru na trgu?
Mogoče pa se le pridemo pokazat...

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 533
27.12.2007 22:07:18   
DeMer
Mislim, da nam je Atena rezervirala Mehiško nekje blizu Preserna. Vise kr pirdte pokazat! Pa še mal izleta boste meli.

Če pridete in če rabiš kakšno kontaktno številko povej! Oz ti jo poslem na ZS.

Lepo se mejte! Grem spat, ker sem čist hin od pakoraže!

pa pa

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 534
   [Brisano sporočilo]
27.12.2007 23:16:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 535
27.12.2007 23:36:01   
Margit
Čer!
Ej Kolumbo Matic zmeraj tako spi, Maša še danes včasih zaspi kar kleče. Nikoli nisem tega štekala, ampak očitno jim že paše. user posted image  Mene bi sigurno vse bolelo, zjutri pa še vstat ne bi mogla. user posted image  user posted image  user posted image
Matic je cel dan driskal in bruhal. Večinoma dneva je prespla. Pa ful sem mu dajala za pit, sem ga kar silila. so mi v ZD rekli da mora 1 dcl na uro. Po žlički, ker drugače naj raje pridem po napotnico za bolnico. O groza, groza. Sem ga kar silila s pijačo.. Pa še borovničev čaj sem mu skuhala no posušene borovnice. Te naj bi zaprle. Lahko da bi bilo drugač še huje. Zdaj spi kot ubit, že od mal čez osem. Ko bi danes vsaj prespal.
Ja kje se zdaj dobimo?Kje je organizatorka -koordinatorka?? A pred Prešercom ob 16.45?
Jaz že komaj čakam. user posted image  Tamlček upam da bo jutri že OK. Itak pa se je moj kar k njegovi mami povabil. Da  bo za oba poskrbela. user posted image  Oh ti moški. MAša pa gre z mano do Lj in potem k moji sestri.  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 536
28.12.2007 8:59:30   
malecka_mateja
jutro!

mi smo spal od pol osmih do pol osmih!z enim zbujamnjem proti jutru za dudo!user posted image

tastar še kr dela!katastrofa!

midve z darco greva ob 3 iz mb tako da bova prve tam da slučajno kaj ne zamudiva!user posted image
dani neli kr pridte pogledat!
višnja upam da ti uspe prit nas malo pogledat in eno spit z nami ob koncu leta!ker potem gremo res vse v službo in bo še težje!jaz začnem že čez dobrih 14d niuser posted image sej bo!pa mala gre že v vrtecuser posted image joj kaj nas čaka po novem letu!ma sej bomo preživeli!

kolumbo pa res ima nujen opravekuser posted image user posted image user posted image haha tudi meni bi pasaluser posted image user posted image user posted image joj!jaz se že psihično pripravljam na izlet v lj ker bo spet norišnica!

no grem zdaj ker mi mala že vse živo vlači!

papa

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 537
28.12.2007 9:19:44   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

kolumbo pa res ima nujen opravekuser posted image user posted image user posted image haha tudi meni bi pasaluser posted image user posted image user posted image joj!

A res? Kaj lepega?

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

jaz se že psihično pripravljam na izlet v lj ker bo spet norišnica!

papa

Kar dej se. In to ornk. Ker je baje nora nora nora gužva. Pa saj je že v normalnem času tako, zdaj v teh prazničnih dneh pa še bolj.
Jaz razmišljam da bi šla od sestre naprej kar na bus.
joj kako sovražim Ljubljano!
Ampak komaj čakam da spoznam še ostale punce.

Neposredna povezava do sporočila: 538
28.12.2007 9:26:31   
Margit
Dobro jutro!
Tudi mi smo danes dobro spali. user posted image  Tamali škrat še zmeraj spi. Jaz in Maša pa sva vstali ob pol devetih. Moj predragi pa tudi še spi. Kaj jima je luštno.
Danes ko sem si skuhala kavico in sem se vsedla na fotelj, sem začela razmišljat, kako mi je luštno. Že čez dobrih 14 dni bom ob takem času v službi že skor drugo kavico pila. O drage  moje, mene je kar groza. Sploh se mi ne gre v službo. Najboljš da si še enga dojenčka umisimo.user posted image user posted image user posted image  Sej zdaj itak plačaš vrtec samo za prvega otročka. Cunj mamo dovolj tako v roza kot v modri. Najboljš da sta kar dvojčka pa bom še mal dlje kot 12 mes doma.user posted image user posted image user posted image user posted image  Oh draga ženska zbudi se!!!!! !14.1. boš vstala že sredi noči.!!!

Neposredna povezava do sporočila: 539
   [Brisano sporočilo]
28.12.2007 9:49:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 540
28.12.2007 11:22:55   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

MMMMMMMMMMMMMMMMMmmm še mal pa gremo u Ljubljanooooooooouser posted image user posted image user posted image

Margit dons si bom privoščila mal lepotičenja, ker se za take priložnosti pripravim kot za obletnico matureuser posted image   

Vau. Super. Blagor ti :) Jest bom pa vesela če se bom sploh oblečt uspela. Matic je do konca tečko. Skoz joka. Celo noč je blo OK. Zdaj pa je že spet bruhal in spet ma drisko. Noro. Greva mal na zrak. Mogoče bo potem kaj bolj. Me že za hlače vleče. Se vidimo.

Neposredna povezava do sporočila: 541
28.12.2007 12:32:39   
malecka_mateja
ojla!

ja vidiš zdaj margit kaj si vse kolumbo privošči!uh.....jaz bi tudi!mater jaz bom v trenerki prišlauser posted image user posted image user posted image malo heca!

bom še jaz šla na ličenje drugače se bom grdo počutlauser posted image user posted image sej ne!vsak je po svojem lep!

atena kaj si ze zgubila????

margit hvala za tolažbo da bo gužva!si me zelo potolažilauser posted image sovražim ljubljano!Pridite v mb tu mamo vsi z aparkirta pa še gužve ni!kje ste doma!uh!hvala bogu da vozi darca ker jaz bi že popenla!

no zdaj pa grem!moj mali čmrl spi!jaz pa grem še mojega pocartat ker pol gremo počasi!

papa!

se vidmo 16.45 na prešercu!

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 542
28.12.2007 13:25:24   
DeMer
Jaz razmišljam da bi šla od sestre naprej kar na bus.

Kje pa je sestra doma? Te lahko jest iz gorenjske smeri poberem mogoče? Jest bom probala parkirat na KOngresnem. Sej vem, sem optimist. Jest po  navadi naredim 100 krogov, pol gre pa skor sigurno en ven.

Mateja, fino vozta, pa se vidimo!

papa

Neposredna povezava do sporočila: 543
28.12.2007 13:43:37   
Margit
DeMer v Savskem naselju v Ljubljani je doma sestra. Midva z Maticem greva ob treh nekje od doma. Se ustaviva pri tašči, vzamem Mašo, Matica pustim Matjažu (je danes kar pri tašči - da bo kaj jedel in da bo mal na Matica pogledala user posted image , mater se znajdejo teli moški). Potem pa greva do sestre, jo tam pustim. Sama pa bom še videla kako se bom organizirala naprej. Ena varijanta je bus, druga taxi al pa do Miklošičeva in ga tam pustim v garažni hiši. Kar se tiče Kongresnega trga, mislim da si res optimist. PA srečno :O) Mislim da je na Kongresnem trgu pravljična dežela za otroke, tako da zna bit tam res res gužva. Poskusi rajši v garažni hiši, saj potem ni tako daleč do prešerca.

Kolumbo lepo se uštimaj, še namesto mene.
Malečka in Darca lepo in mirno vožnjo. komaj čakam da spoznam še vaju.
DeMer vso srečo s parkiranjem.
Atena ti pa si itak izgubljena duša. Sploh prideš danesuser posted image user posted image

Grem da se počasi in v miru pripravim.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 544
   [Brisano sporočilo]
28.12.2007 13:55:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 545
28.12.2007 14:58:21   
atena777
Ojla,

ne zamuditi prosim, ker imamo rezervacijo samo od 17h do 19h za mizo. Več ni šlo. Potem se bomo selile naprej.

Ali ste si kaj izmenjale mobitele tiste, ki se še ne poznamo?

No vglavnem 16.45 pred Prešercom, sicer pa kar v Cantini Mexicana (to je v Knafljevem podhodu za tiste, ki še ne veste, nasproti AS-a).

Se vidimo, pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 546
28.12.2007 20:28:30   
Anonimen
Čao punce!

Zdej že uživate na polno... Mi je fuuuul žal da nisem z vami! user posted image user posted image user posted image Bom drugič, sej bo še kako srečanje, kljub službam, a ne?

Sem mislila, da vas bom komi prebrala, kaj ste našrajbale, pa vidim, da ste vse nbeki štrajkale z RR. Kaj ste se tolk pripravljale na srečanje? user posted image

V glavnem mi smo neki prehlajeni, noski nam nagajajo, spimo itak po 2-3 urce na noč. Alen se zbudi v takem joku, da je katastrofa. Ga vsi sosedi po mojem čujejo. In pol ne pomaga nič, samo nošenje in  MAČJA USPAVANKA (Kolumbo še enkrat HVALA za muzko) Men se počasi že meša. user posted image user posted image user posted image Sploh ne vem kaj mu je. Zobki, al kaj? Ker s pumpico mu ne dobim kej preveč ven, dihat pa vseeno ne more, kr čujem kok ma zamašen nosek. user posted image

Upam, da se čimprej pošlihta, ker me je groza ko je ura za spat...

No, ne bom več težila. Upam, oz. vem, da se imate ssssuuuuupeeeerrrr!!! Dejte se še za tiste ki nismo tam mal nasmejat pa kak šilček zvrnat. (tak, antibakterijski user posted image ) Komi čakam, da boste poročale. Se slišimo juter - upam vsaj. Ker juter mi neki kuhno šraufajo pa pipo gor pa dol pa vodo toplo not, pa pomivalca ven... user posted image Zmeda, vem... Vam poročam pol enkrat, zdej pičim!

Lepo se imejte, previdno vozite domov, pa poročajte!!! Lahko noč!user posted image

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 547
   [Brisano sporočilo]
29.12.2007 0:09:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
   [Brisano sporočilo]
29.12.2007 0:23:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 549
29.12.2007 0:35:48   
Margit
Vi ste pa to ornk zastavle. user posted image
Jaz sem tudi že doma. Če bi vedela da Matiček mirno spančka v posteljici in da Maša noče domov od moje sestre bi tudi jaz ostala. SIcer pa, ... zdaj vem za naslednje srečanje. Malo drugačna organizacija in vse bo OK. Pa še meni se ne bo mudilo.

MAši sem rekla, da gremo lahko jutri popoldan mal v center Lj, da ji pokažem kako je okrašeno. In veste kaj je rekla?? Da še ni tako velika kot moje punce da bi lahko tudi ona šla v center. Oh moj cukerček.
Imela sem se super. Hrana je bila odlična. Preostanek bi tudi meni zdajle prav prišel. Ful sem vesela da sem spoznala še Darco in Matejo. Hvala vama za darilce.

Slike bodo pa jutri, ker grem zdajle kar mal spat.  

Želim vam, da bi vaši malčki mirno spali.

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?