ribicau
|
alo, spet jest samo na hitro! Kruh bo glih kar pečen, tamala se bo glih kar zbudila...jao meni Kolumbo! Lahko narediš too much pasulja, pa potem ga pol vzameš proč in imaš samo pasulj, v drugo polovico pa daš skuhano zelje! Krompirja ne dajaj notri, če bo zamrznila. Jaz ga v joto tko nikol ne dam, pa verjemi, je glih tko dobra. Lahko skuhaš tud ričet, če hočeš fižol porabit. Pri Evi sem včeraj popoldne, ko sem jo previjala opazila, da ji rasteta zgornji dve enkici. Spet v paru. Pr njej gre vse na duet. Že spodnji sta skupaj rasli, zdej pa še zgornji. Ponoč smo tko, tko spal. Ob 1.40 se ji ni dal več spat in se je too much drla, pol sem pa obupala in jo dala kr k nama! Drugače to ni moj način, sam sem tko zjebana od telih žurk, pa od tega zobobola, da bog pomagej. U glavnem, zbudila sem se ob treh zjutrej in jo lepo prestavla v njeno posteljco, pol je blo pa do 6.30 mir, ko je spila mleko, pa je zaspala nazaj do 8.30! No nekej je blo. Čez dve uri mam pa zobarja, upam, da bodo končno ugotovil, kaj je narobe, ker se mi zdi, da mi bo obraz raznesl. Zdele bom pa popizdla, ker tašča zgorej tko ropota, da mi bo tamalo prej zbudila, kot je treba. Matr, tud 30 min ne morem imet zase! Ajde, se beremo Tiste pa, ki greste oz. ste že na dopustu, maximalno uživajte! Cao
|