|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski nagajvički 2007
29.12.2007 7:54:25   
Margit
Kaj zdej punce user posted image
Še vse spite?

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 551
29.12.2007 7:58:14   
DeMer
Dobro jutro!

Kako ste kaj? Žurerke, ste se naspale? :) Mateja in Darca, kako sta vozili nazaj?

Takole, tiste, ki niste prišle, ŽAL VAM JE LAHKO!!!!!!!!!!!! user posted image
Morm pa rečt, da mam občutek, da nas nekdo na skrivaj bere. Mam na sumi Jankoviča. NAmreč, ko smo prišle pred Prešerna je bilo vse pripravljeno za mega žur. Pa ravno ob 5h se je po ulici pripeljal Dedek Mraz, ki nam je prinesel tudi user posted image . Torej, Jankovič HVALA!

Zdej pa mali kliče, šibam.

Aja, a se lahko bunda suši v sušilcu? Imamo samo eno. Sej res, kdaj bodo pa razprodaje?

Lepo se mejte in uživajte!

papa

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 552
29.12.2007 7:59:40   
DeMer
Kaj zdej punce
Še vse spite?

Ne, ne Margit, tuki smo. user posted image

Lepo, da je tako fino izteklo s tvojimi malčki. Pa sej moški znajo včasih presenetiti. user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 553
29.12.2007 8:05:27   
Margit
Mi smo bolj slabo user posted image  spali. Matiček se je od pol treh pa do sedmih stalno prebujal in jokal. No potem se mu je ob sedmih uspelo zbruhati. Potem sva ga spreblekla, umila in dala v tavelko posteljo. Tam pa se je smejal kot pečen zajec. Skakal, norel, ... skratka mu je ful odleglo. Potem pa sva ugasnila luč in si je sam ninico vzel in zaspal. Tako da zdaj z mojim spita.

Jaz pa sem si skuhala kavico. In mal čekiram RR. Pa vidim da niste preveč zgovorne. A je še prezgodaj???

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 554
29.12.2007 8:08:13   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Kaj zdej punce
Še vse spite?

Ne, ne Margit, tuki smo. user posted image

Lepo, da je tako fino izteklo s tvojimi malčki. Pa sej moški znajo včasih presenetiti. user posted image

O dobro jutro!
Pa le ne samevam.
Moški znajo presenetiti. user posted image  user posted image  Pa še zdilala sem se za nadaljni izhod. user posted image  
Veš kaj me rešuje. Da je MAtic totalno nezakompliciran

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 555
29.12.2007 8:11:30   
Margit
Ah mi je kar potrdil. Pa me je sredi stavka prekinil.

No hotla sem rečt da mam srečo, al pa imava srečo, da je tamalček nezakompliciran kar se tiče spanja. Ko pride njegova ura ga položiš v posteljo daš ninico in to je to.

Sem prav vesela user posted image , ker pri Maši nikoli ni bilo tako, pa še danes zaspi čisto sama ene 2-3x na teden. Ostalo pa morava biti kar pri njej. No pa saj ni hudega. Itak tako hitro zrastejo, da se prav paše malo pri njih pocrkljat pred spanjem.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 556
29.12.2007 8:13:53   
malecka_mateja
jaz sem tdi tukaj!user posted image

vozili se ok!Je bilo prijetno!

joj res je bilo super!upam da čimprej ponovimo!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 557
29.12.2007 8:14:04   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Aja, a se lahko bunda suši v sušilcu? Imamo samo eno. Sej res, kdaj bodo pa razprodaje?

Pojma nimam. Poglej na listek. Tam imaš označeno. Vem samo to, da budn ne smeš prat z mehčalcem, ker uničiš impregnacijo.

Drugač pa prid k men po eno budno. Mam dve. Matic je ne bo pogrešal.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 558
29.12.2007 8:17:56   
malecka_mateja
margit upam res da vam čimprej mine!pa sej sem ti rekla da je tvoja lubica že velika punca in da ziher nebo hotla domov!user posted image user posted image user posted image torej drugič čaga do koncauser posted image

mene pa grlo ful boli!ker sem dva kuhana spila in joj groza moja grlo!sem ful občutljiva!in evo!sej že jem hals bombone men ful pomagajo!naspasla sem se super! no kaka urca še nebi škodla amapk ok!

ni za kaj za darila sej je bila sam pozornost!hvala margit in darci za darilca!user posted image user posted image

sam res demer jaz tud sumim amapk naj kr berejo ker so se potrudli in tako lepo za nas urediliuser posted image user posted image user posted image
ne res je bilo fajn!

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 559
29.12.2007 8:18:09   
Margit

Aja, a se lahko bunda suši v sušilcu?

Sem šla pogledat. Bunde iz HM majo dve pikici pri znaku sušilec, tiste iz Kik pa da se ne smejo dat. Mogoče bo Malecka vedela. Ona je pravi strokovnjak za take mašince.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 560
29.12.2007 8:20:50   
malecka_mateja
demer meni piše da ne smem v sušilca pa jih glih tak dam na program za sintetiko in še zraven program očutljive tkanine in je ok!pri men še ni bilo na srečo nič narobe!

no vidiš margit da je vse ok tud če mamce niuser posted image user posted image ma sej moški se znajdejo če se hočejo!

moj še pa spi!midve pa sva se že najedle in  zdaj mala kobaca tukaj po kuhinji!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 561
29.12.2007 8:21:16   
helimaša
čao!

punce vam fuuul zavidam k me ni blo....ni blo varstva.....pa sm tko upala da pridm in da vas presenetim z svojo prisotnostjo:).......vidim da ste se mele ful dobr....slikce so lepe.....pa drugič.....enkrat.....ko bomo v službiuser posted image bo pol več časauser posted image user posted image
kam ste šle pa pol žurat....al ste kar v mehiški zaklučle.....
pr nas pa včer kot zakleto poleg tega da me ni blo Maša ni zaspala do desetih....sm bla že čist utrujena....
grem zdej tamalo spedenat.....se še tipkamo

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 562
29.12.2007 8:24:34   
malecka_mateja
ej ful mi je bilo žal nisem enih jajačk dobila za otroke!ko je jačka velika kot prava in iz nje se izvali dinozaver!daš v vodo in čez tri dni nekje se izvali ne pravi dinovavez amakpk tak gumjast oz sploh nevem neka smov ki se v vodi napihuje!In je ful zanimivo otročkom mal večjim!pa jih trenutno niso imeli na zalogi!user posted image pa drugič

Neposredna povezava do sporočila: 563
29.12.2007 8:35:51   
malecka_mateja
kje ste zdaj vse???

madonca je danes mrzlo zunaj pa tak grdo temno!Nič sončka!
mi gremo popoldan na abraham tako da bo spet veselo!user posted image potem pa je že tak skoraj novo leto!krriza!pa že služba!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 564
29.12.2007 9:11:02   
DeMer
Kakšen je znak za sušilca?

Neposredna povezava do sporočila: 565
29.12.2007 9:40:10   
Margit
kvadratek
potem pa imaš notri lahko dve pikici ali pa eno pikico (to je na kolk močno lahk sušiš -temp.)
če pa je kvadratek prečrtan pa pomeni da ne smeš dat v sušilca

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 566
   [Brisano sporočilo]
29.12.2007 10:16:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 567
29.12.2007 10:51:29   
pikecpokec
Jooooj, men je ful žal da me ni blo včeri, ampak zadne čase tko laufamo okol da se mi bo zmešal! Ej, ne vem kaj bi blo če bi mela una taveliko ohcet!
Dans pičimo še na koroško, k moji žlahti, jutr grem na Kope smučat, pol letimo domov, vmes se še v Velenju dobimo s fotografom, pol gremo po meso za tatarski biftek, v pon. gremo silvestrovat k enim kolegom (sta se glih preselila v novo bajtico), pol bo pa UPAAAAAM dva dni miru. ćeprou, če se kej poznam, se zna zgodit da bom šla 2. smučat. včeri sm prvič spet smučala (lansko zimo ni blo nč) in sem uživaaalaaaa! lani sem res tko pogrešala smučanje!

Aja, na poroko pa komot pridete, sej na obeh obredih bo mal več ljudi, tud prijatelji. pol gremo pa sam s familijo na kosilo. Tko da če se vam da vozit v Sevnico, bi bla zlooo vesela če pridete!

Nč, grem zdej pakirat vse naše coklpokle, da lahk odrinemo takoj ko moj pride iz službe (kdo si je zmislu da more bit knjižnca ob sobotah odprta user posted image )

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 568
29.12.2007 10:53:00   
pikecpokec
Aja, še neki: Gal je zdej že dvakrat prespal pr moji mami in sestri, in je baje užival. nč jokal, spal celo noč, zjutri se je baje kr smejal. tko da očitno to deluje. onedve sta pa itak čist navdušene kadar pride. pol se pa sam cartajo, pa norijo naokol user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 569
29.12.2007 12:31:09   
Margit
Ojla,
Matic spi. Moj in tamala sta šla v Medvode. Sem klicala dežurno in mi je svetovala naj takoj ko vstane peljem k dežurnemu pediatru v Šiško, ker majo danes tam tud laboratorij. je še ful driskal. user posted image  in je rekla da je še tako majhen, da naj ga raje peljem, ker če kar leti iz njega je vprašanje če mu lahko damo dovolj tekočine sami. Tako da ko vstane letiva v Šiško. Oh kaj je bilo tega treba. Tako da grem pripravit ruzak. Pa še mal cune skup spravim. Pospravil smo pa že zjutraj. Vsaj tolk za oči. Ostalo pa zvečer, če bosta tamalčka pridno spala. Lepo se imejte. Uživajte. Se beremo.

Neposredna povezava do sporočila: 570
29.12.2007 13:19:15   
DeMer
Matic,
user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 571
   [Brisano sporočilo]
29.12.2007 13:26:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 572
29.12.2007 13:58:33   
Bubilu
Matic, pozdravi seuser posted image ,

user posted image .

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 573
29.12.2007 15:44:24   
atena777
Matiiiiiic, zdaj bomo kmalu organizirali eno sreanje s prijateljki user posted image  zate, da boš ozdravel! Samo dobra družba manjka grem stavit! Potem bo kot drenek in bo zael cuckat actimelke user posted image . Do takrat pa user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa za vse bolancke user posted image user posted image user posted image user posted image , da hitro ozdravite in nikoli vec ne zbolite (David mi je crko trdi ć unicil).

Drage kolegice mamice! Hvala vam za prelep vecer, lepsega zakljucka leta si ne bi mogla zamisliti. Skoda edinole, ker je tako hitro minilo, sploh ne vem kdaj je bila ura22h.

Moramo še ponoviti obvezno!

Kje so pa slike?

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 574
29.12.2007 15:49:36   
atena777
Aha slike Kolumbo precekirala!

Kolumbo imas pa res srecno roko, jz izgledam, ko da sem popila liter Mehikanskeha shooterja.

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?