ribicau
|
Čer drage moje! Se opravičujem za zamudo.....tudi jaz vam vsem skupaj želim vse najlepše! Eva se zdej že par dni zbuja ponoči in kakšno uro bluzi. Zdej ne vem, a se ji pripravlja nov ritem, a jo luna daje, a jo zobki dajejo (zgornji enkici kukata ven), ne vem! U glavnem, dam ji par dni, če ne bo začela spat, bomo šli na hard sistem again! Je pa tko, ko se ponoči zbudi, se morm jest v posteljco nagnt in me mora božat po laseh in obrazu, da nazaj zaspi, dons bom to probala nadomestit z eno cunasto punčko, k ma 5 cm lase...mogoče bo pa užgal. Upam. Drugače pa skoz hoče hodt. Naredi po par korakov, napr. od škatle za igrače, do mize, sedežne...ni da ni. Včerej je naredila 8 korakov sama...je šla proti škatli za igrače in jasno, je padla not! Pol pa jok itd., in je bla cel dan bolj previdna. Sej je prou tko. Jest se ful bojim, da bi ugrebla. Drugače pa sem žalostna, sem si predstavljala te praznike malo drugače. Moj stari ata je ful slab. Samo še leži. To se mu je poslabšalo v dveh dneh, baje zaradi domence. Ampak jaz ne verjamem, iz čisto dobre v nulo, mislim, da to ni čist tko. Sem že prej bila bitke z dežurno dohtarco. Včerej so ga zvečer peljal v bolnico, pa je bil čez 4 ure nazaj, kao, da mu nič nič. Danes cel dan ni nič jedel, ne pil, ker ne gre dol....skoz se davi, ne more se odkašlat in jaz kličem dežurno in prosim, če mu lahko dajo vsaj kakšno infuzijo, da ne bo dihidriral itd., pa ona men nazaj pravi, ja veste, sej v enem dnevu mu ne more nič bit, če ne pije in je. Sem čist popizdla, ker to pomeni, da še dva dni nobenega ne bo do njega in sem zahtevala, da ukrepajo. Pol je pa rekla, da bo prišel rešilc in ga bo peljal v bolnico, da mu bodo sondo vstavl, da mu bomo lahko vsaj po cevki dal mal za pit in za jest. No ugante, čez pol ure pride dohtarca sama in mu vstavi cevko. Če ne bi popizdla, bi dohtarca kr pustila ata da dehidrira in shira pa umre. Tko se dela pr nas! No druga stvar pa je, od prijateljice fantek, je bil 7. dec. star eno leto in sva obe z Evo ful navezane nanj....je fasal infekcijski meningitis. Vsi držimo pesti, da se bo zmazal. Trenutno je na infekcijski kliniki in mu gre baje že malo bolje. Tko da, če dobro pomislim, mi je čist vseen kolkokrat se Eva ponoči zbudi, samo da je vse OK! Ej res, sem čist slaba dons, samo od teh novic. Nočem še vas morit s tem v teh dneh, ampak mi je takoj lažje. Tko, zdej pa morm nekej vase spravt, sem sicer čist brez apetita, ampak nekej morm jest. Lahko noč
|