|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski nagajvički 2007
25.12.2007 19:30:45   
DeMer
Cau!

Jest sem cist hin.Nas mali je naspidiran 300 na uro. Smo sli plavat in ven in se tlele v hisici je norel. Od kod mu energija? Midva pa sva se samo menjavala, da se je en malo oddahnil in drugi v akciji. No, ja pa sej je lepo videti naspidirano mladino.

Mateja, verjamem, da si jezna, sej to pa je res butaso. Midva sva nesla tasci kr prospekt, kaj se nimamo.

Uglavem, na pocitnicah se ne bomo spocili, ampak fino se pa mamo.

Bodite lepo, radi se imejte!

papa

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 501
25.12.2007 19:32:30   
DeMer
Ja Visnjaaa, ti pa res ostajas nasa uganka, kdo si in kako zgleds. Pa tako te zelimo spoznati.  Dej probi najti zamenjavo in as vseeno pridi pogledat. 

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 502
25.12.2007 19:40:27   
DeMer
Oj!

Kdaj se dobi 3user posted image ? A pr 500? No, pa da vidmo.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 503
25.12.2007 19:40:57   
DeMer
JUHUHU!!!!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 504
25.12.2007 20:57:58   
malecka_mateja
ojla!

sej vem da bo!sej se ne sekiarm več!mi pa je božič
ful lep mala je bla čist navdušena!

sam resvišnja ti nam ostajaš uganka!user posted image user posted image

ka pa druge pridete????

kolumbo kje si???si čist v kuho padla???user posted image user posted image user posted image

no sej grem!lep večer!čao

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 505
25.12.2007 20:59:17   
ribicau
Čer drage moje!

Se opravičujem za zamudo.....tudi jaz vam vsem skupaj želim vse najlepše!

Eva se zdej že par dni zbuja ponoči in kakšno uro bluzi. Zdej ne vem, a se ji pripravlja nov ritem, a jo luna daje, a jo zobki dajejo (zgornji enkici kukata ven), ne vem! U glavnem, dam ji par dni, če ne bo začela spat, bomo šli na hard sistem again! Je pa tko, ko se ponoči zbudi, se morm jest v posteljco nagnt in me mora božat po laseh in obrazu, da nazaj zaspi, dons bom to probala nadomestit z eno cunasto punčko, k ma 5 cm lase...mogoče bo pa užgal. Upam.

Drugače pa skoz hoče hodt. Naredi po par korakov, napr. od škatle za igrače, do mize, sedežne...ni da ni. Včerej je naredila 8 korakov sama...je šla proti škatli za igrače in jasno, je padla not! Pol pa jok itd., in je bla cel dan bolj previdna. Sej je prou tko. Jest se ful bojim, da bi ugrebla.

Drugače pa sem žalostna, sem si predstavljala te praznike malo drugače. Moj stari ata je ful slab. Samo še leži. To se mu je poslabšalo v dveh dneh, baje zaradi domence. Ampak jaz ne verjamem, iz čisto dobre v nulo, mislim, da to ni čist tko. Sem že prej bila bitke z dežurno dohtarco. Včerej so ga zvečer peljal v bolnico, pa je bil čez 4 ure nazaj, kao, da mu nič nič. Danes cel dan ni nič jedel, ne pil, ker ne gre dol....skoz se davi, ne more se odkašlat in jaz kličem dežurno in prosim, če mu lahko dajo vsaj kakšno infuzijo, da ne bo dihidriral itd., pa ona men nazaj pravi, ja veste, sej v enem dnevu mu ne more nič bit, če ne pije in je. Sem čist popizdla, ker to pomeni, da še dva dni nobenega ne bo do njega in sem zahtevala, da ukrepajo. Pol je pa rekla, da bo prišel rešilc in ga bo peljal v bolnico, da mu bodo sondo vstavl, da mu bomo lahko vsaj po cevki dal mal za pit in za jest. No ugante, čez pol ure pride dohtarca sama in mu vstavi cevko. Če ne bi popizdla, bi dohtarca kr pustila ata da dehidrira in shira pa umre. Tko se dela pr nas!
No druga stvar pa je, od prijateljice fantek, je bil 7. dec. star eno leto in sva obe z Evo ful navezane nanj....je fasal infekcijski meningitis. Vsi držimo pesti, da se bo zmazal. Trenutno je na infekcijski kliniki in mu gre baje že malo bolje. Tko da, če dobro pomislim, mi je čist vseen kolkokrat se Eva ponoči zbudi, samo da je vse OK! Ej res, sem čist slaba dons, samo od teh novic.

Nočem še vas morit s tem v teh dneh, ampak mi je takoj lažje.

Tko, zdej pa morm nekej vase spravt, sem sicer čist brez apetita, ampak nekej morm jest.

Lahko noč

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 506
25.12.2007 21:00:38   
ribicau
Aja, jest na srečanje žal ne pridem. Moj gre v Bormio, u glavnem, nimam varstva. Je pa tud tko, če bom cel teden taka razvalina, k sem dons, pol itak boljš, da me ni!

Uživajte še namesto mene.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 507
26.12.2007 8:40:17   
malecka_mateja
jutro!

ribicau držim petsi za oba!pa žul škoda da ne prideš!mislim da vas jaz nimam sreče spoznat ker sem iz mb!user posted image

tamalaje spala do 8 brez vsegauser posted image user posted image user posted image amapak to za to ker jo že tri dni pustim ko se b 6 zbudi sej ne jok ampak flaše ne dobi in malo tečka pol pa zaspi do 7 ali 8 nazajuser posted image user posted image user posted image ker tako ni lačna malo popije čaja in duda in zaspi!user posted image user posted image tako da bolje spimo!

tabali pogrešam!pa kolumbo pa vse no!kje ste!

midve sva se glih grisa najedle možek pa še aja!

lep zasneženi dan!papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 508
26.12.2007 17:59:02   
Margit
Vidim da ste vse čisto praznične, nikjer nobene.

DeMer naš škratek je tudi naspidiran ampak 500 na uro . Fantki so pa res nekaj posebnega. :) Prav utrujajoči in to že kot dojenčki. Mene naš utrudi čisto do konca. Zvečer sam še dol padem. Princeska ni bila taka. Je bila bolj mirna, no in še danes je. Matic obleze, preleze, hodi ob kavču, steni, šipah, .... da ne govorim. Najboljš pa je po TV-ju z roko packat. No u bistvu skače za sliko, zraven pa še malo posvina. Drugače pa je tako utrujen konec dneva, da ob osmih samo še dol pade. Potem pa kakor kdaj.,ampak tam med 7 in 9 uro zjutraj se zadnje čase zbuja za mleko. Prejšnji teden pa za čaj, ker mleka tud poskusit ni hotel. Sem nabavla vse vrste mleka, še kozjega in sojinega sem kupila. No in zdaj sem ugotovila v čem je fora. Do zdaj je imel že 3x vnetje ušeskov. In dvakrat je po vseh mlečnih stvareh bruhal. Zdaj pri tretjem vnetju pa je vztrajno odklanjal melko in ml. izdelke.

Neposredna povezava do sporočila: 509
26.12.2007 18:01:02   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

jutro!

ribicau držim petsi za oba!pa žul škoda da ne prideš!mislim da vas jaz nimam sreče spoznat ker sem iz mb!user posted image

Jaz pa komaj čakam petek. Da vas spoznam, pridem pa če ne vem kaj z neba leti.

Neposredna povezava do sporočila: 510
26.12.2007 19:44:11   
DeMer
Cau!

Kdaj in kje se pa dobimo  petek?

No, katera zdej pride:
- Margit
- Kolumbo
- Atena
- Mateja
- DeMer
Za te sem si zapomnil. Kaj ostale stajerke, pridete, primorke?

LP, grem pakirat, ker jutri gremo domov. Joj, je hitro minilo.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 511
26.12.2007 21:32:23   
visnjaaa
Ja DeMer čestitke zauser posted image user posted image user posted image .

Maleca_mateja ti pa maš red....matr do kdaj to spite.
Moj pizdun en drek spi ponoč, pa še ob 7 je auf. Ja je tako navajen, ker se tavečjedva zbujata  za v vtrec in šolo in je že rompompom vsako jutro ob 7ih.

Naj vam povem, da moj Nejc odkar smo preboleli virozo tako papca, da se komaj nasiti...samo mljacka in cel dan govori mama, mama...ama ama ama mmm
Pa ko je fest gumjast - zaspan me kr po zizikah začne božat in me prav lepo gleda. Če mu pa ne dam zize se pa hudič majhen začne dret in me kr za bluzo vleče. No sej jaz mu dam, kadar hoče, ker še sploh ne razmišljam, da bi zizo ukinla. Men je tako lepo dojit...sem menda sem mal nora....pa kaj čem.
V službo ne grem nikamor, ker delam doma, tak, da kar se dojenja tiče nimam ovir.
Ja jaz sem mojga tastarga že probala nasrat, da bi zamenjal službo, pa pravi, da zdej ne more več. Bom probala neki naumit. Se morem z Evo1 mal pogovort, če bo kako pametno ustrelila. Sam kam bi dala vse otroke? Hmmmm...mal preveč jih je....hmmmmuser posted image user posted image user posted image
Ampak res bi vas rada spoznala.

lp

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 512
   [Brisano sporočilo]
26.12.2007 22:33:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 513
   [Brisano sporočilo]
26.12.2007 22:34:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 514
26.12.2007 23:07:55   
atena777
Helllo prišli nazaj iz morja!

Joj je hitro minilo, še dvakrat se nisem obrnila pa smo že doma. Še ene pet dni bi prav pasalo.
Še nisem zadihala, samo javljam se na hitro, potem vas moram prebrati in v petek ob 17h se vidimo pri Mehikancih!
Juhej!

pa-pa

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 515
26.12.2007 23:55:06   
DaniNeli
user posted image
OJLA ŠJORE!
Pozdrav s Primorske.Mene ni bilo že dolgo tukaj...kaj ko nimam časa,vedno se nekaj dela.Zares se gre delat pa 10.januarja.Sem se zmenla za polov.del. čas,20/teden,to naredim v dveh dneh.Zdaj me bolj skrbi varstvo,ker nevem kdo bo Neli čuval.Vrtec je polno zaseden.
Nekaj sem zasledila,da imate srečanje...kaj v Ljubljani?
Mene je bolj strah kam daleč vozit,veste.
No,da vam kaj napišem od moje hiperaktivnice...še vedno se drži ritma spanja od 20h/lahko kaj prej,pa do jutra,zadnjič je potegnila do 10h.Drugače je kar pridna,le ko papamo mi je začela delat nered,povsod jo morem lovit,pa maže se ful,z rokami grabi in nosi v usta.Drugače ne hodimo samostojno.Ampak mi je tako smešna ko se drži stolčka za hranjenje in ga vozi povsod,ona pa copota za njim.
ENO VPRAŠANJE:A VAŠI MALČKI ŽE JEDO Z VAMI OBROK,TO KAR JESTE VI?ALI ŠE VEDNO KUHATE POSEBEJ ZA OTROČIČKE?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 516
   [Brisano sporočilo]
27.12.2007 1:32:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DaniNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
27.12.2007 7:22:50   
Margit
Dobro jutro punce.

Jaz že strašim tukaj. Danes smo spali bolj za en drek. Matic je včeraj ful driskal čez dan. Zvečer pa je šel normalno sapt. Ob ene polnoči pa je neki jamral in ko sem prišla k njemu je ful bruhal. Tako da smo mogl pojstlico u nulo spreoblečt, njega pa tudi. Potem pa se je celo noč neki prejokcal. Zjutri sem mu  pa ob pol sedmih naredila mleko, mu dala flašo in si šla skuhat kavo. Ko sem prišla nazaj je bil spet čist pobruhan. Potem sva se spreoblekla, sem mu dala mal čaja in zdaj spi. Upam da nima kakšne viroze. Moram P poklicat. Sam šele popoldan dela, če sploh dela, če ni na dopustu.
Pa ravno tašča si je danes rezervirala Matica. Je klicala da ga bo mal pazila. Bolnega pa ziher ne bo hotla met :(
Grem zdej hitr par stvari za VD-ja narest, ker je ljuba tišina in mir. Ker potem bo to nemogoče.
Oh spet neki jokca. Groza. Letim pogledat.

http://www.elfyourself.com/?id=1814705354

Neposredna povezava do sporočila: 518
27.12.2007 7:57:21   
Margit
DeMer bravo za user posted image user posted image user posted image . Si bla pa ornk pridna. user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 519
27.12.2007 8:00:28   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: DaniNeli

ENO VPRAŠANJE:A VAŠI MALČKI ŽE JEDO Z VAMI OBROK,TO KAR JESTE VI?ALI ŠE VEDNO KUHATE POSEBEJ ZA OTROČIČKE?

Večinoma vse razen raznih krvavic, pečenic, golažov in podobnih papriciranih stvari. Seveda pa zaradi malega ne uporabljamo vegete, juših kock in ostalih koncentratov. Čez dober mesec bi itak mogli v vrtec, tam pa jim kuhajo vse. Za zajtrk mlečne stvari, kosila pa zelo podobno kot ostale skupine.

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 520
27.12.2007 8:02:05   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

AJA, NAJBOLŠ DA SE DOBIMO PRED PREŠERCEM...naša mizica in štarijica sta 100m stranuser posted image

Lahko.

Kolumbo jaz pa sem te hotla povabit da greš z mano, zdej pa vidm da že maš prevoz. No, če bo prišlo do sprememb imam jaz še dovolj prostora.

Neposredna povezava do sporočila: 521
27.12.2007 9:27:07   
malecka_mateja
jutro!

kolumbo kje bi se pa midve dobile???da bom znala do tja prit???

demer bravo za tri zvzdice!user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 522
27.12.2007 9:43:51   
malecka_mateja
evo midve z darco sva se zmenile in pridevauser posted image user posted image user posted image

ribicau a res ne moreš prit???kaj pa varstvo pri tvojih za tamalo?

danineli lepo bi te bilo spoznati in bi bilo lepo da prideš???

jaz že vse pozznam razen margit!In bi rada še katero spoznalauser posted image user posted image

višnja poskusi prit če tib o zneslo!

gfrem zdaj!

Neposredna povezava do sporočila: 523
27.12.2007 15:04:03   
ribicau
Alo!

Malecka_mateja  ne morem dat tamale mojima v varstvo, sploh zdej ne, ko je takole s starim atom, saj ga morata onadva štimat! Dons ga je prišla gledat njegova osebna zdravnica in je rekla, da ima verjetno ful hudo pljučnico, zato pa je kr obležal....tri dni so bli dohtarji okrog njega, pa noben tega ni ugotovil. Prou prasci so, ne znam se drugače izrazit res! In zdej je/bo ta pljučnica naredila ta svoje...tko da se stanje kej dost verjetno zaradi tega, ker se je čakalo in se ga ni takoj zdravilo, ne bo izboljšalo!!!No comment.

Drugače smo pa OK. Eva je imela ponoči spet rabuko od 2eh, do 3.20! Kokr sem jo položila nazaj ležat, je takoj vstala in hotla bit v mojem naročju. Pol sva se pa z mojim zamenjala in sva jo pač pustila pol ure se dret. Pol je pa kr u stoje že spala, da bi se smrkla vsaj usedla, ne, ona stoji, se drži za ograjico in v stoje spi. Pol jo je pa moj položu nazaj in je zaspala in spala do 7.30, pol pa flaša in je nazaj zaspala do 9.50! Pred 20 minutami je šla pa spat, tko da danes bo samo enkrat spala čez dan!

Aja Atena777 sej ne vem, a sem napisala al ne, kupil smo ruzak maya maya, rabljen, za 60 eur! Smo ga že sprobal in je OK.

Neposredna povezava do sporočila: 524
27.12.2007 19:24:10   
malecka_mateja
čer!

ajaj ribicau sem pozabla sory!no upam da se pa drugič srečamo!

no potem pa se jutri vidimo!lepo komaj čakam!

moj je na pijači z bivšimi sodelavci!Midve pa greva počasi spat no tjaša!

darca jutri se slišiva!

kje ste vse???

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......