Anonimen
|
Čaoo punce! Kako smo kaj? Vidim, da ste vse neki leteče. Sej je prav, mormo mal pomigat, da se ne bo kej preveč nabralo čez praznike! V glavnem, naj vam poročam o naši noči: -zbujanje - niti 1krat - hranjenje - niti 1krat - duda - niti 1krat Skratka presmrčal je celo noč kot polhek, js sem se seveda zbujala vsake tolk, da ga mal prečekiram. Je moj vstal ob 7h in ga je pol tud zbudu. Tako da sem tudi jaz auf že od 7h, ampak ni blema, ker smo SPAAAALIIIIII! Je dragi reku, da se je enkrat mal zajokcu pa takoj utihnu. Js nism nč čula! Pa recept za piškote prosim. Pa mamino paparico tudi!Darca dobiš ZS. HVALA!!! Mateja se bomo poštimali do 29.! Upam sam, da slučajn kej ne staknemo na novo do tedaj! (trkam) Ja, glede sem pa tolk navdušena, kot lani! Ne vem, al mene tolk udarijo tile prazniki, a kaj mi je... Pa vedno sem govorila nikol nobenga otroka.... Pol pa ja, samo enga... Na koncu bom pa mela vrtec sp. Ene 5 mojih, pa še kak izven! No zdej pa še ena novica - jaz se bom poslovila od vas za en cajt! Upam, da ne bo trajalo dolgo, oz. da bomo pred novim letom dobili nov PC. Moj dragi je namreč našo kišto prodal. Stara je 2.5 let in to je že fuuuul staro, in nima tega pa tega, pa to ni ok in bi lahko bilo za tolk pa tolk boljše... V glavnem, non capito nada, vem sam, da se morm od RR poslovit za kak teden, mogoče dva! Če se bo katera peljala mim Celja al pa da pride sm, obvezno me poklicat za kako kavico ipd. In kaj je zdej s srečanjem v CE? Tema zamrla... V glavnem, sporočte, če bote kej v mojih koncih! Vse vas bom pogrešala, upam, da ve tudi mene! Vam vsaj nebo nobedn jamru o spanju, haha! Aja - sej moja višnja šišnja še ostane! (brez zamere, mal heca!) Mogoč se še kej javim, predno me diskonektajo od vas! Lep dan vsem! Čaoo!
|