|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski nagajvički 2007
20.12.2007 12:54:27   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

super demer!lahko bi še kake slike dobliuser posted image user posted image

atena nisem te zatožlauser posted image user posted image danes ma jih glih z kolumbo gledle v h&M so še vijolčne dobli!user posted image takoda hitr!sam drugače je cena nekje 14 evrov amapk so pri nas 30 % znižani!user posted image

Zakaj ima pa Maribor spet privilegije prosim?

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 451
20.12.2007 12:56:44   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Sicer ne zagovarjam piratstva, ampak ena je zadnjič iskala recepre za malecke... Jaz imam Veliko paparico in še eno knjigo v elektronski obliki, če bi katera imela naj mi javi e-mail naslov pa ji pošljem...

U, ja to bi mela. Ti pošlem melj.

Tudi jaz prosim!user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 452
20.12.2007 12:58:20   
atena777

kera Mehiška pa je to....v lublani....jst nism kej preveč za mehiške k mi hrana ne odgovarja najbolj pa kr drago majo....drgač sm pa takoj za....

Helimasa, pol se pa lahko v Kranju v slaščičarni dobimo. Dobre tortice, tople čajčke, ... Sam predlog.user posted image

Darca_k v mehiski se da tudi zelo dobre sladice narociti, ne rabis jesti pikantno. Pa se ne redijo toliko user posted image -

Mehiška nasproti Asa, mater morm klicat!
Samo prej rabim seznam, za rezervacijo:

28.12.2007, ob 19h:

1. Malecka_Mateja
2. Kolumbo
3. Darca_k
4. Demer
5. Helimaša
6. Ribicau?
7Margit?....

Hitr se napišite!

pa-pa

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 453
20.12.2007 13:03:29   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Atena dobro jutro!

Stolček imaš pri meni v avtu. Lahko prideš mal k nam v hribe ali pa se kje na Zbiljah srečamo. V Ljubljano ne vem če bom letos še kaj hodila. Še za mehiško ne vem kako bo. Zdej k smo tle v hribih doma, pa moj VD je brez tašče, da bi otroke lohk gor poslal če bi kaj težili. No bomo videli.

Hm, drugi teden nas ni do 27, 28 je že srečanje. Mislim, da bi bil 3.1.2008 dober datum?user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 454
20.12.2007 13:05:41   
atena777
Še jest hitr neki napišem: matr sem tok v pomanjkanju s časom. Pakiram za morje, delavci še nekej pridejo rihtat (priklopitev pom.stroja, demontaža omarice...)
Skratka pa tudi jaz šibam na rentgen - Ribicau kaj pa je teb?
Časa 0, upam, da vse zrihtam pred morjem.

pa-pa

aja Demer koštalo je 28 EUr na os., v novem hotelu , kao nek bio resort. Poročam ko se vrnmeo, kok je blo fajn!user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 455
20.12.2007 13:31:02   
Darca_k
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Sicer ne zagovarjam piratstva, ampak ena je zadnjič iskala recepre za malecke... Jaz imam Veliko paparico in še eno knjigo v elektronski obliki, če bi katera imela naj mi javi e-mail naslov pa ji pošljem...

U, ja to bi mela. Ti pošlem melj.

Tudi jaz prosim!user posted image

ojla Atena,
na ZS mi prosim pošlji mail naslov...
Uživajte na dopustu. Glede srečanaj v LJ, pa bo meni verjetno bolj težko, bom še videla kakšne plane bo imel moj takrat, če bo babysital. Malecka_Mateja a ti greš?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 456
20.12.2007 14:56:19   
Anonimen
Čaoo punce!

Kako smo kaj? Vidim, da ste vse neki leteče. Sej je prav, mormo mal pomigat, da se ne bo kej preveč nabralo čez praznike! user posted image

V glavnem, naj vam poročam o naši noči:
-zbujanje - niti 1krat
- hranjenje - niti 1krat
- duda - niti 1krat

Skratka presmrčal je celo noč kot polhek, js sem se seveda zbujala vsake tolk, da ga mal prečekiram. Je moj vstal ob 7h  in ga je pol tud zbudu. Tako da sem tudi jaz auf že od 7h, ampak ni blema, ker smo SPAAAALIIIIII! Je dragi reku, da se je enkrat mal zajokcu pa takoj utihnu. user posted image Js nism nč čula!

Pa recept za piškote prosim. Pa mamino paparico tudi!Darca dobiš ZS. HVALA!!!

Mateja se bomo poštimali do 29.! Upam sam, da slučajn kej ne staknemo na novo do tedaj! (trkam)user posted image

Ja, glede user posted image sem pa tolk navdušena, kot lani! Ne vem, al mene tolk udarijo tile prazniki, a kaj mi je... Pa vedno sem govorila nikol nobenga otroka.... Pol pa ja, samo enga... Na koncu bom pa mela vrtec sp. user posted image user posted image user posted image Ene 5 mojih, pa še kak izven! user posted image user posted image user posted image

No zdej pa še ena novica - jaz se bom poslovila od vas za en cajt! user posted image user posted image user posted image Upam, da ne bo trajalo dolgo, oz. da bomo pred novim letom dobili nov PC. Moj dragi je namreč našo kišto prodal. user posted image Stara je 2.5 let in to je že fuuuul staro, in nima tega pa tega, pa to ni ok in bi lahko bilo za tolk pa tolk boljše... V glavnem, non capito nada, vem sam, da se morm od RR poslovit za kak teden, mogoče dva!

Če se bo katera peljala mim Celja al pa da pride sm, obvezno me poklicat za kako kavico ipd. In kaj je zdej s srečanjem v CE? Tema zamrla... user posted image V glavnem, sporočte, če bote kej v mojih koncih!

Vse vas bom pogrešala, upam, da ve tudi mene! user posted image Vam vsaj nebo nobedn jamru o spanju, haha!user posted image user posted image user posted image Aja - sej moja višnja šišnja še ostane! user posted image (brez zamere, mal heca!)

Mogoč se še kej javim, predno me diskonektajo od vas! user posted image

Lep dan vsem! Čaoo!

(odgovor članu Darca_k)
  Neposredna povezava do sporočila: 457
   [Brisano sporočilo]
20.12.2007 15:39:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 458
20.12.2007 20:09:32   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

28 EUr na os., v novem hotelu

KATER HOTEL JE TO?????

BIOENERGIJSKI RESORT SALINERA***/****

Natančneje prenovljen 2004.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 459
20.12.2007 20:40:10   
Margit
Kolumbo jutri na žalost ne bo nič. user posted image  user posted image user posted image   user posted image user posted image  
Oba imata vnetje ušes in to obeh. Smo bili popoldne pri zdravniku. Pred nami pa je bila še naša bivša soseda. Smo skupaj bili v čakalnici. In potem nas sestra pokliče notr. Se že slečemo in čakamo. Ko pride pediatrinja in nas pošlje ven. Je mela pa mala škrlatnko in so mogl razkužit vse. Upam, močno upam da se od Monike nismo nalezli že v čakalnici.

Punce kaj naj naredim. Jaz sem že čisto obupana. Od kar hodi Maša v vrtec (september) smo non stop bolani. Kar na jok mi gre. Matic ima že 3 vnetje. Od prejšnjega je minilo samo 16 dni. Od prvega pa dober mesec in pol. Maša že drugo vnetje. In mi je rekla da nima mraz, sprehodi in ... nič z vnetjem ušess. Da to pride od viroze, da imajo bakterije idealno šanso za razvoj in da pride do vnetja. In da imajo otročki ta kanal še nerazvit in zato so vnetja pri njih pogostejša kot pri starejših. In da so pač nekateri bolj dovzetni.

Kolumbo ne morem te poklicat, ker je GSM ostal v avtu in ga je šel moj prej iskat, potem pa je šel kar naprej na sestanek k ga imamo danes v predverju. Upam da se kaj pametnega zmenijo :=)

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 460
20.12.2007 20:47:06   
atena777
jOJ mARGIT, KO BI TI ZNALA POMAGATI!

Čisto nič se ne spomnim, razen tega, da so se enkrat na januarkah pogovarjale punce, sestra od VIsnjee in Aja32 so šle k nekemu bioenergetiku al neki tazga, skratka neka alternativa in je bilo potem kot bi odrezal. Mogoče pošlji ZS, ali pa vprašaj kar na splošne  forumu. Ziher boš dobila kopico predlogov, ker so mamice pred teboj našle že veliko dobrih rešitev!

Vso srečo in pike poke zate in tvoje user posted image .
user posted image user posted image  Me smo s tabo!

Pa-pa

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 461
   [Brisano sporočilo]
20.12.2007 20:59:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 462
   [Brisano sporočilo]
20.12.2007 21:01:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 463
20.12.2007 21:06:54   
DeMer
Margit, boga dva tvoje dva M-ja. Za vnetje ušes pomaga tea tree kapljice od justa, pa ena rožca, k zgleda k katus, pa se ne spomnim, kako se reče. Ampak to samo pomaga, kako se pa tega ubranit pa res ne vem.

Mogoče pa bi bilo fino, če bi jima dajala Echinax sirup za otroke, to je imunal za otroke. Jest sem ga Marku ene parkrat dala, ko je bil prehlajen in se mi zdi da je slo hitro na bolje.

Grem še malo pakirati.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 464
20.12.2007 21:09:33   
DeMer
EJ ATENA A JE RES HOTEL SAMO 28 OJRO??? A MAŠ KAKŠEN LINK?

Res hudo, pa še bioenergijo dobiš gratis! user posted image Hej! pošli link!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 465
   [Brisano sporočilo]
20.12.2007 21:11:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 466
20.12.2007 21:18:20   
DeMer
Glede žurke, v ptek 28.12 moj že kokodaka, da on ne bo sam doma in hoče, da očki februasrski RR sedijo za sosednjo mizo

On naj kr doma user posted image , mi pa user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 467
20.12.2007 21:19:41   
DeMer
Margit, sem se spomnila, rožci se reče natresk!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 468
20.12.2007 21:37:40   
atena777

EJ ATENA A JE RES HOTEL SAMO 28 OJRO??? A MAŠ KAKŠEN LINK?

Res hudo, pa še bioenergijo dobiš gratis! user posted image Hej! pošli link!

To je Tuševa akcija, poleti jo imajo pa v sončku. Sem ful čakala na sončkovo akcijo, ker sem slišala same pohvale za ta resort no in zdej je pr tušu akcija. ful dobr. Vam javim kako je bilo.

Pride cela RR dol? user posted image

pa-pa

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 469
20.12.2007 21:38:16   
Margit

Poznam natresk, pri tašči na vrtu raste. Nisem ga pa še sprobala. Tea tree imam pa jaz samo kremo. A kapljice tudi obstajajo?  Jih daš v ušesek ali kako?? Poznam samo kapljice 31.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 470
20.12.2007 21:39:57   
atena777
http://www.trgovinetus.com/index.php?NivoId=382

http://www.salinera.si/salinera/si/index.php?id_strani=212

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 471
20.12.2007 21:40:57   
Margit
Punce uživajte na dopustu !!!! Mi bomo imeli dopust kar doma. Kot kaže pa bomo res kar doma doma. Še kakšen izlet ne bo padel. Saj bo kmalu bolje. šE prehitro bodo zrastli, a ne???

Spočijte se, naberite si nove energije in moči. Saj veste, kmalu jo bomo še več rabile.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 472
20.12.2007 21:42:11   
DeMer
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Poznam natresk, pri tašči na vrtu raste. Nisem ga pa še sprobala. Tea tree imam pa jaz samo kremo. A kapljice tudi obstajajo?  Jih daš v ušesek ali kako?? Poznam samo kapljice 31.

Natresk stisneš v ušes. Ja, kaplice tudi obstajajo. Jih namažeš za ušesom. Baje deluje. Probi s kremo malo namazat za ušesom, škodit ne more.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 473
20.12.2007 21:43:00   
Margit
Atena sušilec daš pa lahko mirno na pralni stroj. Brez da kaj ekstra pritrdiš. Jaz mam tud enega na drugim, pa je vse OK. Prvič sem samo vsake toliko malo pogledala če je vse kul.
user posted image user posted image  za to investicijo. Boš videla koliko ti bo prihranil.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 474
20.12.2007 21:44:50   
DeMer
Punce uživajte na dopustu !!!! Mi bomo imeli dopust kar doma. Kot kaže pa bomo res kar doma doma. Še kakšen izlet ne bo padel. Saj bo kmalu bolje. šE prehitro bodo zrastli, a ne???

Spočijte se, naberite si nove energije in moči. Saj veste, kmalu jo bomo še več rabile.

Margit hvala, sebomo potrudili in uživali. Vi se pa hitro pozdravite in uživajte prvi božič v novem samo vašem domeku. Tudi to je nekaj.

Si ne predstavljam, kolk energije bomo potrebovali po 14.1. Hm, upam, da bi lahko vsaj malo bolniške dobila. Samo slabo kaže.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?