murkica
|
Dejansko stres vpliva na prihod M. Meni vedno, ko je bilo res kaj zelo stresnega, saj enkrat sem že to napisala ampak, ko sem recimo izgubila nedolžnost, pa čeprav sva uporabila zaščito M ni bilo od nikoder. Saj sem ves čas razmišljala, kaj pa če se je kaj zalomilo, pa bom zanosila, itd... No ko sem si enkrat rekla, da ga nej neham srat in da bo že prišla, ker pač ni mogoče, da bi šlo karkoli narobe, je prišla še isti dan. In ravno tako se mi je zgodilo prvi mesec, ko sva začela delati na , da se mi je zaradi neznanske želje po otročičku in čakanju kaj bo zgodilo, da mi je zamujala 4 dni, pa mi prej nikoli ni. Tako da dejstvo je, da se moraš sprostiti. Vem da je težko ampak vseeno sama sebi reci, da bo prišla, ko pač bo in poskušaj čim manj razmišljati okoli tega. Če je v četrtek res še ne bo, pa pokliči G in ji razloži svojo težavo. Jaz upam, da odhod h G ne bo potreben, seveda pa greš lahko vseeno na pregled, če je vse v najlepšem redu, glede na to, da načrtujeta otročička. No saj ni potrebno ampak jaz sem šla ravno zaradi tega, da mi je G priporočila katere vitaminčke naj jem zraven in da sem jo povprašala ravno tako tudi glede folne kisline!!! No upam, da čim prej pride , da bosta lahko šla z v prvi krog.