Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 9:38:16
|
|
|
|
sončnica24
|
Bom javila brez skrbi bote vedle čeprav čisto prvi bo moj dragi, ki mu tudi ni čisto nič jasno potem pa takoj ve drobro? No čisto prva bom pa tako ali tako jaz.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 9:42:15
|
|
|
|
KAHLO
|
hmmmmmmmmmmm......zdaj sem pa že čist na trnih............ hmmm...zdaj še sam moram hitro ugotvit....kako te roza obarvat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 9:44:11
|
|
|
|
pufika
|
sončnica24 jest tud navijam zate ti sam lullllleeeejjjjjjjj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 9:48:07
|
|
|
|
Anonimen
|
no, dejmo lulat soncnica... tudi jst navijam . pa sej ne rabis nalulat 3 deci... dejmo dejmo .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 9:49:48
|
|
|
|
sončnica24
|
Ma še vedno sem tu zdaj pa bi jaz tudi rada že šla pa nič ne tišči, mi je že žal da nisem zjutraj počakala ker mam lekarno čisto blizu. Pa saj bo dan je še dolg. . Nebi pa se rada zdaj full vode napila ker potem pa je res vprašljivo. Ha ha ha vas malo v nevednosti držim
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 9:53:07
|
|
|
|
KAHLO
|
ne rabiš vodepit...ti se sam k umivalniku vset odpri pipo in poslušaj žuberenj..pol pa spusti tistih 7 kaplic po palčki .....nooooooooooooooo....glej kok smo že vse .......ma to je k da bi kak triler gledal in je zdaj tist ta njabl napet del
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 9:55:10
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro se vam bom javila ko bo test opravljen tako da vas več ne bom jezla vredu? Tako da ko vidite nasledni moj post tukaj bo napisan odgovor pa saj ne bo verjetno trajalo celo večnost. Prijetno čakanje želim, pa verjetmite da sem jaz tudi nervozna že malce tako adrenalin in živce mirim.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 9:58:41
|
|
|
|
KAHLO
|
pa je že mene lulat prtisnilo..............
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 10:26:55
|
|
|
|
sončnica24
|
Da vam povem to kar pač že vem ne da še nebo zaenkrat nič, možno da so res hormoni krivi ker ni bilo logike da bi lahko bila , tako da ostajam pri vas upam samo da se ta čim prej prikaže da mi ne bote zdaj pobegnile vse tako da ostajam pri borkah za januar. Zdaj pa lahko dihate in grete vse lulat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 10:34:29
|
|
|
|
KAHLO
|
o.k zdaj naprej lulat adrenalin mi dela sto na ruo....tako da tud kofeta ne rabim spit.....zakon si sončnica24 hmmmmmmmmm....ampak veš dokler ne priteče še zmeraj nevemo na čem si.....mogoče pa je še prezgodaj za test.........mogoče bo pa pojutrišnjem že ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 10:40:12
|
|
|
|
sončnica24
|
Ma ne vem no mogla bi priti že prejšnji teden v torek ali pa v sredo, se mi zdi da me je vsa ta želja ko sva se z mojim dokončno dogovorila malce hormone zmešala tako da ta teden bi mogla prit no, ker zdaj pojma nimam kdaj bom imela ovulacijo pa po kaki logiki si naj računam ... Bomo vidli no kako pa kaj bo. Enkrat bo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 11:06:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO pufika, gantar uno slikco energijsko polne muce sem si malo bl pogledala......kaj je pa z uno muco od zadaj...k je pa čist koma gantar pojasnilo KAHLO... Pa si me našla. Jst sem pa misla, da nuben ne bo opazil tiste muce zunaj sončnica... upam, da je uspelo...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 11:16:43
|
|
|
|
KAHLO
|
Gantar..........jaz ponavadi vidim vse tist k nebi bilo treba
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 11:22:43
|
|
|
|
Anonimen
|
KAHLO... imam pa nekaj zate. In za vse nas. Tako naj oblečemo naše moške za božič in novo leto, pa bomo januarja vse rozike:
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 11:26:36
|
|
|
|
KAHLO
|
u jaaaaaaaaaaaa......pol bom še jaz mogla mojga mal naojlit pa na žaro mal obrnit da bo tako lepo zapečen... izklesovanje trebušnih bova pa kar spustila, nimava niti cajta za to...pa tud luštn je če se na mal bl mehko uležem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 11:27:59
|
|
|
|
KAHLO
|
naša jazzika pa ima danes sistematski pregled nad od svojga , držim pesti da bodo test uspešno opravli jazzika poročaj!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 11:30:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem najprej mislila, da nisi zadovoljna s mojo slikco božička ... no, pa sem na koncu vidla, da bo tvoj božiček še boljši kot ta, tako da...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 11:49:45
|
|
|
|
sončnica24
|
Ta božiček sploh ni tako slab, samo brez hlač bi se mogo sončit se mu pol nebi bele črte vidle
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 11:50:56
|
|
|
|
KAHLO
|
Gantar ......bo, bo ...pa še veselo bo . A si vidla da se neža potika po forumu....a se nismo zmenli da ga bo ona danes sto na uro , jo bo treba spodit med rjuhe
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 11:52:17
|
|
|
|
KAHLO
|
sončnica24....mogoče si tistga predela zato ni zapekel, da se ponoči zasveti v vsej svji "veličini"
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 11:59:26
|
|
|
|
pufika
|
jest sm se pa tako skoncentrirala da dobroto v vrečki, da nism opazla kje je bolj temen in kje se črte poznajo... sončnica24 še vedno vneto pričakujemo....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 12:10:18
|
|
|
|
KAHLO
|
pufika jaz pa vreče nisem niti opazla.....so me une kocke tam na trebušku čist bi že lahko kakšen lego zložile
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 12:21:28
|
|
|
|
LuNa73
|
A bi ve ble prosim moje sponzorke za pamperske???? Ker tole pa je tri mač, kak ga ve serjete...jst se pa režim, pa noge skup tišim, da ne bo kje kaka luža, ko ne bi smela bit... Zdej pa jo šibam nazaj..... dijoooooo.... zvečer pa itak vem, da me čaka zabava ob prebiranju januark . Fajn ga še naprej serte!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 12:48:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, vidim, da bi ga ve rade takega brez gat. Za burit domišlijo... Izvolite ga... sam prosim punce... pol pa v akcijo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 12:54:53
|
|
|
|
KAHLO
|
Lunca73, jaz sem s pampersk že prešaltala naune za ta odrasle drgač pa še me pol sončnica obnorela s njenim testiranjemm....k...sem ji razlagala na kaj vse naj misli da bo lulala...da je men skoraj ušlo Pa drgač...vidim da si leteča........radio januar08 " za trenutek naj odloži svoje delo naša draga luna73, da bo čimveč kelpetala na RR in se pridružila borka...ji želi KAHLO" glasbene želje pa boše da ti ne zapojem boš ob ušesa Gantar ta je pa prav prisrčen....pa še moderniziral se je ...k tange nosi
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?