Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 12:38:03
|
|
|
|
KAHLO
|
Ne moram še natrenirat do začetka januarja...šele takrat se bodo lahko spustili po tunelu .....in bog jim pomagaj če ne zadanejo v tarčo Sam razmišlam da če imam zdaj O pol bo tetka prišla nekaj dni prej....in tist moj izračun pol ne vela....zdaj me pa prav zanima kaj bo...saj če bo prej ne bom nič huda bomo pa že prej spustili da izpolnijo svojo misijo Kaj se pa une slikce tiče se pa čist strinjam........zgleda da sva k ta dva zgubljena hundija na tem forumu še dobro da si ti tu
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 12:39:58
|
|
|
|
KAHLO
|
sončnica24 pa daj si malo pavze privoščit.....sej pa boš zmrznila če boš tolk cajta zunaj obešala te .....okraske!!! raj si prirpavi pa poklepetaj z nama
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 12:46:52
|
|
|
|
sončnica24
|
Saj sem zunaj gotova, sam zdaj pa tistega timerja ne najdem ko vklaplja pa izklaplja lučke, kavo pa sem vam danes že kuhala sama pa je tako ali tako ne pijem, tako da sem pa prej en kapučino s taščo spila, sem hodla v službo po njo ji je akumulator na avto crkno. Sem dobra snaha . Se moram malo hvalit.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 12:51:01
|
|
|
|
KAHLO
|
Ali si res tako dobra snaha al pa maš kakšne namene ....haaaaaaaaaaaaaa Mah pust z unim tajmerom se naj tvoj ukvarja, bo pol full ponosen kaj je zrihtal.....meni je včeraj moj razlagal da si bo mogel kupti un kufrček z bormašino (mi tak rečemo, uno za lukne vrtat v steno)pa so se mu učke čist za svetle..., ampak meni je bl smešno to da moj revček sploh ni tak ročni talent....tak da nevem no
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 12:53:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Sončnica24, pol si pa lahko mal pavze vzameš, da ne boš taka kot ta krt ker pol ne bo nič , ker ne boš zmožna...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 12:56:17
|
|
|
|
Anonimen
|
KAHLO... a se tud učke zasvetjo, k zagleda kako fajno mašino? Mojmu tud in pol pravi pa to bom še rabu, pa tole tud... ampak vprašanje, če bo res kdaj v življenju rabu tisto, k neč ne štima doma, k je po cele dneve na šihtu.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 13:00:48
|
|
|
|
KAHLO
|
pa še to....sončnica24...če dobro pogledaš tega krta....od vsega tega dela..poglej kake šape boš dobila....sigurno si tvoj , nežnosti takšnih šap ne želi gantar ti jih pa najdeš
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 13:03:43
|
|
|
|
Anonimen
|
To je pa tisto, če ni doma in imaš pol računalnik čist zase...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 13:05:35
|
|
|
|
KAHLO
|
ja ja gantar od kar sva se lotila adaptacije stanovanja, ma kr neke prebliske ampak fora je v tem da je moj bl financ minister..k kak gradbenik ali pa kaj takega....in pol itak moram zraven stopit da ni pol kake katastrofe ali pa še večje škode zgleda da majo moški res nek tick na te mašine veš kaj sem se zaj spomnila....k semo se menle da bo trebba v lateks skočit pa bič vzet v roke da bomo veselo najbolše da si samo bormašine zvežemo okrog vratu, pa prpasamo kak un pas z orodji.............bo po moje bl pomagalo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 13:13:46
|
|
|
|
sončnica24
|
No ja saj malo pavze bi prav prišlo, samo moj je čez eno uro doma, tako da potem tako ali tako več računalnika za mene ni, moram še zdaj malce skoristiti. Kar se pa tega timera tiče, tega moj ne bo našo, ker sva zaenkrat še pri meni, tako da je to moja naloga. Tašči se malce tu pa tam moram dobra naredit, drugače pa niti ni tak zmaj, ma svoje finte ampak sem se malce na njih že navadla. Pa tak boga kot tisti krt tam še tudi nisem, mi pa kaj dosti ne manjka glede na to da sem daneš že pred 7 na tem forumu strašla. Aja pa še mašine, moj jih ima zelo rad, samo jih tudi ve uporabit je lesarski tehnik tak da to pa mu gre od rok , sem jaz bolj financ minister samo zelo bogi ker službe ne najdem.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 13:21:57
|
|
|
|
KAHLO
|
Sončnica24......veš kaj....ti moram rečt....da bi bla zelo vesela če bi moj lubi bil po poklicu mizar, gradbenik, električar, ali pa vodoinštaleter.........ali pa da bi vsaj v familiji meli kakšnega takega...pa ništaaaa.......pa treba iskat neznance da nama bodo kaj poštimali, k me kar švic polije..... moja tašča je tud o.k,.....ma tud svoje fore (saj kdo jih pa nima).....sicer pa k pravjo od tašče morš bit vsaj tlk dalj doma da ne mora v copatih k tebi prit Kaj pa je blo da si nas že pred sedmo preganjala na forumu...a te je nespečnost dajala?!?!?! Moj je kar dober financ minister...dobro vse ven stala....še zmeraj mi ostane tlk da si lahko grem po kakšno tolažilno nagrado v štacunco, k zmeraj k me daje depra si nekaj kupim al torbico, kaj za oblečt, pašček, kakšen makeup....nevem no....včasih sem bla full anti temu.......zdaj se mi pa že doma vsi režijo....kakšen preobrat no saj vsega pa je itak kriva moja sestra...k me je zagiftala s temi modnimi muhami
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 13:22:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Kahlo, prav imaš... purmašino okol vrata pa en šraufnciger v roke pa bomo ta prave za v posteljo. Očke se jim bojo svetle, kaj druzga še hočemo... sam bo treba še mal merkat, da jih ne bomo poškodovale. Če bom kaj našla podobnega temu, ti pokažem, kak sem si zamislila.... Sončnica24... a si tud ti po cele dneve doma, tako kot jst... brez službe ...?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 13:22:52
|
|
|
|
KAHLO
|
gantar jim bodo učke tok šajnale ....da še smrekice ne bomo rabile
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 13:32:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Sedaj sem dobila odgovor od dr. Pušenjak-a. Pravi, da trije meseci. Tako kot si rekla. Sem ga pa še sedaj vprašala, če bi bilo zelo narobe, če bi zanosila po dveh mesecih. Bomo videli, kaj bo rekel. Informacije ne škodijo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 13:41:15
|
|
|
|
sončnica24
|
Gantar, tako kot ti, sicer sem sedaj preko podjemne pogodbe en mesec delala, tako da bo sedaj malce več na računu, ampak tega je sedaj konec. drugače pa sem doma in službo iščem zelo zelo aktivno, samo me nihče noče met . Drugače pa je fajn met doma nekoga ki ti ve nekaj naredit, pri nas ati tudi dosti naredi, pa od mojga ati ve tudi marsikaj naret tako da ko boma enkrat na svojem v hišici, se mi zdi da ne boma nobenih mojstrov rabla, pa vam povem da je to fajn, ker ko si kaj zmislim mi lahko takoj naredi. Sva prejšnji teden sobo rihtala pa smo vse sami doma naredli.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 13:45:27
|
|
|
|
KAHLO
|
gantar evo vidiš...jaz kar pušenjaku verjamem...on ti je rekel tri mesece od čiščenja ne!?!?! sončnica24
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 13:45:47
|
|
|
|
sončnica24
|
Aja, še to glede strašenja na RR pred sedmo, ja spala nisem že od pol šestih ko je moj delat odišo, pa mi je potem blo že dolg cajt pa nisem še htela po bajti ružit pa sem pol šla rajši na RR strašit upam da jutri tudi ne bom tako zgodnja. Obljubim pa da bom malce bolj klepetale ker še ne vem če bom mela kaj pametnega za delat oz. mogoče mi ne bo . Samo upam da ne že spet zjutraj ob 7.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 13:49:25
|
|
|
|
KAHLO
|
no evo sama sebe prehitevam sončnica24 moj dedi je bil tudi mizar in dokler je še lahko nam je marsikaj nardil po želji od mizic, stolčkov, pručk...zabojev, polic.....super je to reeeeesss moj ati je tud bl spreten pr teh stvareh...ampak je žal na štajerju skoraj 160 km vstran od mene...tak da sigurno za kako polico našraufat ne bo prišel.....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 13:52:03
|
|
|
|
KAHLO
|
ah sončnica24 rana ura zlata ura, nas je pa vsaj že virtualna kavica čakala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 13:52:25
|
|
|
|
sončnica24
|
To maš pa res ja. Mogoče pa bi mogla tvojemu pustiti malce veselja, saj rabiš en čas da se nauči, pa mu bo mogoče ratalo. Aja to še, tašča do mene s copati ravno ne more, drugače pa je res da je od nas 10 min peš za it pa si pri njih oz. pri nas. Tako da še malce dovolj narazen pa vseeno sva .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 13:56:52
|
|
|
|
KAHLO
|
midvi sva hvala bogu kar mal dlje...je kar enih 30 km...in prav je tako..... ker mislim da če bi pa skupaj živeli pod eno streho....da pa ne bi bilo dobro....kr ona hoče da je vse po njeno....isto jaz...oz. jaz pa nočem...da se kdo vtika v najino življenje, gospodinjstvo in finance........ker mava svoj lajf.....k grema na morje (midva zmeraj kampirava, sva bl robinsona, pa to že od kar sva skupaj to je enih 6 let) pa me še zmeraj razjezi k se zraven vtika pr pakiranju in z raznimi nasveti...(saj dobro misli...ampak, včasih pa gre prav v ekstreme)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 13:58:35
|
|
|
|
sončnica24
|
Nič no moji sočvekalki ali kakor koli že, jaz grem zdajle na kosilo, potem pa tako moj pride in grema spet malo okoli letat potem pa tako ali tako ne bom več do računalnika prišla tako da se tipkamo spet jutri zjutraj mogoče že tudi ok. 7 kdo bi vedo, pa javim kako pa kaj. Upam no da vsaj pride da lahko začnema in upava na + januarja. Ostalim pa lep dan želim in čim več sreče pri . Pa pa se tipkamo jutri.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 13:59:46
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO midvi sva hvala bogu kar mal dlje...je kar enih 30 km...in prav je tako..... ker mislim da če bi pa skupaj živeli pod eno streho....da pa ne bi bilo dobro....kr ona hoče da je vse po njeno....isto jaz...oz. jaz pa nočem...da se kdo vtika v najino življenje, gospodinjstvo in finance........ker mava svoj lajf.....k grema na morje (midva zmeraj kampirava, sva bl robinsona, pa to že od kar sva skupaj to je enih 6 let) pa me še zmeraj razjezi k se zraven vtika pr pakiranju in z raznimi nasveti...(saj dobro misli...ampak, včasih pa gre prav v ekstreme) Vam bom jutri malce več povedala še jaz o svoji tašči, samo ne smemo preveč šinfat če ne bo dež .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 14:01:00
|
|
|
|
Anonimen
|
KAHLO... mal na zs poglej
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 14:02:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Naj še jst dodam o moji tašči. Za enkrat je super. Ni nikakršen zmaj in se lepo razumemo. Je pa okoli 20 km stran od mene. Ne vem pa kaka tašča bi bila, če bi stanovali pod isto streho. Mislim, da ne bi bilo nič hudega.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?