|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
11.12.2007 12:38:03   
KAHLO
Ne user posted image user posted image user posted image user posted image moram še natrenirat do začetka januarja...šele takrat se bodo lahko spustili po tunelu .....in bog jim pomagaj če ne zadanejo v tarčouser posted image user posted image
Sam razmišlam da če imam zdaj O pol bo tetka user posted image prišla nekaj dni prej....in tist moj izračun pol ne vela....zdaj me pa prav zanima kaj bo...saj če bo prej ne bom nič huda bomo pa že prej spustili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da izpolnijo svojo misijouser posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj se pa une slikce tiče se pa čist strinjam........zgleda da sva k ta dva zgubljena hundija na tem forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še dobro da si ti tuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 451
11.12.2007 12:39:58   
KAHLO
sončnica24 pa daj si malo pavze privoščit.....sej pa boš zmrznila če boš tolk cajta zunaj obešala te .....okraske!!!user posted image
raj si prirpavi user posted image pa poklepetaj z nama user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 452
11.12.2007 12:46:52   
sončnica24
Saj sem zunaj gotova, sam zdaj pa tistega timerja ne najdem ko vklaplja pa izklaplja lučke, kavo pa sem vam danes že kuhala sama pa je tako ali tako ne pijem, tako da sem pa prej en kapučino s taščo spila, sem hodla v službo po njo ji je akumulator na avto crkno. Sem dobra snahauser posted image . Se moram malo hvalit.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 453
11.12.2007 12:51:01   
KAHLO
Ali si res tako dobra snaha al pa maš kakšne namene ....haaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mah pust z unim tajmerom se naj tvoj  user posted image ukvarja, bo pol full ponosen kaj je zrihtal.....meni je včeraj moj razlagal da si bo mogel kupti un kufrček z bormašino (mi tak rečemo, uno za lukne vrtat v steno)pa so se mu učke čist za svetle..., ampak meni je bl smešno to da moj revček sploh ni tak ročni talent....tak da nevem nouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 454
11.12.2007 12:53:54   
Anonimen
Sončnica24, pol si pa lahko mal pavze vzameš, da ne boš taka kot ta krt user posted image   user posted image   user posted image

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

ker pol ne bo nič user posted image  user posted image  user posted image , ker ne boš zmožna... user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 455
11.12.2007 12:56:17   
Anonimen
KAHLO... a user posted image  se tud učke zasvetjo, k zagleda kako fajno mašino? Mojmu tud in pol pravi pa to bom še rabu, pa tole tud... ampak vprašanje, če bo res kdaj v življenju rabu tisto, k neč ne štima doma, k je po cele dneve na šihtu. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 456
11.12.2007 13:00:48   
KAHLO
pa še to....sončnica24...če dobro pogledaš tega krta....od vsega tega dela..poglej kake šape boš dobila....sigurno si tvoj user posted image , nežnosti takšnih šap ne želiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gantar user posted image user posted image ti jih pa najdeš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 457
11.12.2007 13:03:43   
Anonimen
To je pa tisto, če user posted image   ni doma in imaš pol računalnik čist zase... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 458
11.12.2007 13:05:35   
KAHLO
ja ja gantar od kar sva se lotila adaptacije stanovanja, ma kr neke prebliskeuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak fora je v tem da je moj bl financ minister..k kak gradbenik ali pa kaj takega....in pol itak moram zraven stopit da ni pol kake katastrofe ali pa še večje škodeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zgleda da majo moški res nek tick na te mašineuser posted image user posted image user posted image user posted image veš kaj sem se zaj spomnila....k semo se menle da bo trebba v lateks skočit pa bič vzet v roke da bomo veselo user posted image najbolše da si samo bormašine zvežemo okrog vratu, pa prpasamo kak un pas z orodji.............bo po moje bl pomagalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 459
11.12.2007 13:13:46   
sončnica24
No ja saj malo pavze bi prav prišlo, samo moj je čez eno uro doma, tako da potem tako ali tako več računalnika za mene ni, moram še zdaj malce skoristiti.

Kar se pa tega timera tiče, tega moj ne bo našo, ker sva zaenkrat še pri meni, tako da je to moja naloga.

Tašči se malce tu pa tam moram dobra naredit, drugače pa niti ni tak zmaj, ma svoje finte ampak sem se malce na njih že navadla.

Pa tak boga kot tisti krt tam še tudi nisem, mi pa kaj dosti ne manjka glede na to da sem daneš že pred 7 na tem forumu strašla.

Aja pa še mašine, moj jih ima zelo rad, samo jih tudi ve uporabit je lesarski tehnik tak da to pa mu gre od rokuser posted image , sem jaz bolj financ minister samo zelo bogi ker službe ne najdem.user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 460
11.12.2007 13:21:57   
KAHLO
Sončnica24......veš kaj....ti moram rečt....da bi bla zelo vesela če bi moj lubi bil po poklicu mizar, gradbenik, električar, ali pa vodoinštaleter.........ali pa da bi vsaj v familiji meli kakšnega takega...pa ništaaaa.......pa treba iskat neznance da nama bodo kaj poštimali, k me kar švic polije.....user posted image user posted image user posted image user posted image

moja tašča je tud o.k,.....ma tud svoje fore (saj kdo jih pa nima).....sicer pa k pravjo od tašče morš bit vsaj tlk dalj doma da ne mora v copatih k tebi prituser posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj pa je blo da si nas že pred sedmo preganjala na forumu...a te je nespečnost dajala?!?!?!

Moj je kar dober financ minister...dobro vse ven stala....še zmeraj mi ostane tlk da si lahko grem po kakšno tolažilno nagrado v štacunco, k zmeraj k me daje depra si nekaj kupim al torbico, kaj za oblečt, pašček, kakšen makeup....nevem no....včasih sem bla full anti temu.......zdaj se mi pa že doma vsi režijo....kakšen preobratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no saj vsega pa je itak kriva moja sestra...k me je zagiftala s temi modnimi muhamiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 461
11.12.2007 13:22:00   
Anonimen
Kahlo, prav imaš... purmašino okol vrata pa en šraufnciger v roke pa bomo ta prave za v posteljo. Očke se jim bojo svetle, kaj druzga še hočemo... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  sam bo treba še mal merkat, da jih ne bomo poškodovale. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Če bom kaj našla podobnega temu, ti pokažem, kak sem si zamislila.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sončnica24... a si tud ti po cele dneve doma, tako kot jst... brez službe ...?

Neposredna povezava do sporočila: 462
11.12.2007 13:22:52   
KAHLO
gantar jim bodo učke tok šajnale ....da še smrekice ne bomo rabileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 463
11.12.2007 13:32:19   
Anonimen
user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sedaj sem dobila odgovor od dr. Pušenjak-a. Pravi, da trije meseci. Tako kot si rekla. Sem ga pa še sedaj vprašala, če bi bilo zelo narobe, če bi zanosila po dveh mesecih. Bomo videli, kaj bo rekel. Informacije ne škodijo. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
11.12.2007 13:41:15   
sončnica24
Gantar, tako kot ti, sicer sem sedaj preko podjemne pogodbe en mesec delala, tako da bo sedaj malce več na računu, ampak tega je sedaj konec. drugače pa sem doma in službo iščem zelo zelo aktivno, samo me nihče noče metuser posted image .

Drugače pa je fajn met doma nekoga ki ti ve nekaj naredit, pri nas ati tudi dosti naredi, pa od mojga ati ve tudi marsikaj naret tako da ko boma enkrat na svojem v hišici, se mi zdi da ne boma nobenih mojstrov rabla, pa vam povem da je to fajn, ker ko si kaj zmislim mi lahko takoj naredi.

Sva prejšnji teden sobo rihtala pa smo vse sami doma naredli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
11.12.2007 13:45:27   
KAHLO
gantar evo vidiš...jaz kar pušenjaku verjamem...on ti je rekel tri mesece od čiščenja ne!?!?!

sončnica24

Neposredna povezava do sporočila: 466
11.12.2007 13:45:47   
sončnica24
Aja, še to glede strašenja na RR pred sedmo, ja spala nisem že od pol šestih ko je moj delat odišo, pa mi je potem blo že dolg cajt pa nisem še htela po bajti ružit pa sem pol šla rajši na RR strašit upam da jutri tudi ne bom tako zgodnja.

Obljubim pa da bom malce bolj klepetale ker še ne vem če bom mela kaj pametnega za delatuser posted image oz. mogoče mi ne bouser posted image . Samo upam da ne že spet zjutraj ob 7.

Neposredna povezava do sporočila: 467
11.12.2007 13:49:25   
KAHLO
no evo sama sebe prehitevamuser posted image user posted image

sončnica24
moj dedi je bil tudi mizar in dokler je še lahko nam je marsikaj nardil po želji od mizic, stolčkov, pručk...zabojev, polic.....super je to reeeeesssuser posted image user posted image user posted image  
moj ati je tud bl spreten pr teh stvareh...ampak je žal na štajerju skoraj 160 km vstran od mene...tak da sigurno za kako polico našraufat ne bo prišel.....user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 468
11.12.2007 13:52:03   
KAHLO
ah sončnica24 rana ura zlata ura, nas je pa vsaj že virtualna kavica čakalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 469
11.12.2007 13:52:25   
sončnica24
To maš pa res ja. Mogoče pa bi mogla tvojemu pustiti malce veselja, saj rabiš en čas da se nauči, pa mu bo mogoče ratalo.

Aja to še, tašča do mene s copati ravno ne more, drugače pa je res da je od nas 10 min peš za it pa si pri njih oz. pri nas. Tako da še malce dovolj narazen pa vseeno svauser posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 470
11.12.2007 13:56:52   
KAHLO
midvi sva hvala bogu kar mal dlje...je kar enih 30 km...in prav je tako.....user posted image user posted image ker mislim da če bi pa skupaj živeli pod eno streho....da pa ne bi bilo dobro....kr ona hoče da je vse po njeno....isto jaz...oz. jaz pa nočem...da se kdo vtika v najino življenje, gospodinjstvo in finance........ker mava svoj lajf.....k grema na morje (midva zmeraj kampirava, sva bl robinsona, pa to že od kar sva skupaj  to je enih 6 let) pa me še zmeraj razjezi k se zraven vtika pr pakiranju in z raznimi nasveti...(saj dobro misli...ampak, včasih pa gre prav v ekstreme)

Neposredna povezava do sporočila: 471
11.12.2007 13:58:35   
sončnica24
Nič no moji sočvekalki ali kakor koli že, jaz grem zdajle na kosilo, potem pa tako moj pride in grema spet malo okoli letat potem pa tako ali tako ne bom več do računalnika prišla tako da se tipkamo spet jutri zjutraj mogoče že tudi ok. 7 kdo bi vedo, pa javim kako pa kaj.

Upam no da vsaj user posted image pride da lahko začnema user posted image in upava na + januarja.

Ostalim pa lep dan želim in čim več sreče pri user posted image .

Pa pa se tipkamo jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 472
11.12.2007 13:59:46   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

midvi sva hvala bogu kar mal dlje...je kar enih 30 km...in prav je tako.....user posted image user posted image ker mislim da če bi pa skupaj živeli pod eno streho....da pa ne bi bilo dobro....kr ona hoče da je vse po njeno....isto jaz...oz. jaz pa nočem...da se kdo vtika v najino življenje, gospodinjstvo in finance........ker mava svoj lajf.....k grema na morje (midva zmeraj kampirava, sva bl robinsona, pa to že od kar sva skupaj  to je enih 6 let) pa me še zmeraj razjezi k se zraven vtika pr pakiranju in z raznimi nasveti...(saj dobro misli...ampak, včasih pa gre prav v ekstreme)

Vam bom jutri malce več povedala še jaz o svoji tašči, samo ne smemo preveč šinfat če ne bo dežuser posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 473
11.12.2007 14:01:00   
Anonimen
KAHLO... mal na zs poglej

Neposredna povezava do sporočila: 474
11.12.2007 14:02:57   
Anonimen
Naj še jst dodam o moji tašči. Za enkrat je super. Ni nikakršen zmaj in se lepo razumemo. Je pa okoli 20 km stran od mene. Ne vem pa kaka tašča bi bila, če bi stanovali pod isto streho. Mislim, da ne bi bilo nič hudega. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?