|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
11.12.2007 7:40:30   
sončnica24
Hvala za lepe besede, saj si poskušam tako razlagati samo je malce težko vseeno. Sem se pa zdaj nasmejala tvojemu podpisu je svetovniuser posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 426
11.12.2007 8:41:38   
KAHLO
       user posted image Januarske borke za user posted image :user posted image

xx.01. - sunny24
xx.01. - gantar
xx.01. - witto
xx.01. - Sončnica24
xx.01. - Pikonina
01.01. - jazzz27
01.01. - naja2
03.01.-  Lorencia
04.01. - nicnic
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika
04.01. - Veki_222
04.01. - jakoLUlana
05.01. - Monikap
07.01. - Andromeda
09.01. - Uršula83
10.01. - EnaNobena
10.01. - byanca
15.01. - lidija_21
29.01. - KAHLO

user posted image Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • K_a_t_j_auser posted image
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • murkica

• gajka
  • Lea2007
  • skrivnost
         user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk   user posted image
NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER ..........  xxx
--------------------------------------------------

user posted image  
user posted image JANUARSKA STAVNICA:user posted image

23% - Sandra74
26%- Erin, nicnic
27% - oktavija
30% - murkica
35% - gantar
40% - sunny24, KAHLO (optimistkiuser posted image )

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 427
11.12.2007 8:46:25   
KAHLO
Dobro jutro pupike!!

Evo vidim da se je že začelo resno debatiratuser posted image user posted image user posted image
Pozdravljene nove soborke....nič skrbet tokrat...boste zagledale magične user posted image , ker nam je jupol dostavil samo roza barvo!!!!user posted image

Jazz27 čakamo na tvoje poročilo, kako so se odrezali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Madonca a ste opazle da bo 4.1. prav pestro......tist petek ga bomo pač srale...klko rozik bo treba proslavituser posted image user posted image user posted image

Sončnica24 moram rečt da si zelo pridna, z ažuriranjem seznama....le tako naprej....jaz sem ga sam malo popravla ker je naša veki bla trikrat na seznamu user posted image user posted image user posted image user posted image te je čist zmedlauser posted image user posted image user posted image

in kaj bomo danes dobrega predebatirale!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 428
11.12.2007 9:02:30   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

in kaj bomo danes dobrega predebatirale!!!

Jaz čakam da mi kaj zapoješ.... še vedno... user posted image  Pol pa bomo lohk debatirale o čemerkoli, ki ne bo trajalo več kot dve minuti user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 429
11.12.2007 9:12:33   
sončnica24
Mi je zjutraj blo dolgčas pa nisem vedela kaj bi delala, pa sem šla seznam dopoljnjevat, da te malo razbremenimuser posted image .

Kaj bomo debatirali, jaz božične okraske delam, pa vmes še mal sem špegam, če je kaj novega. Je mama prinesla eno fajno revijo pa zdajle škorenj barvam, se počutim kot otrok, samo full rada barva pa nimam nič kaj drugega pametnega za delat user posted image , pa se igramuser posted image .

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 430
11.12.2007 9:15:25   
KAHLO
Luna73........jaz bi ti z veseljem zapela.....ampak zmeraj k sodelavki zapojem kakšno arijo.....me ta začudeno zagleda in lepo zaprosi, če lahko preneham, k bi ona raje prisluhnila tišini................mislim, jaz sem prepričana da je damica popolnoma brez posluha......ker k mam jaz koncert doma pred ogledalom ..vidim samo navdušenje nad petjem, da o tem kakšna velika želja je da zapojem še kakšno dodatno....ohhhhhhhhhhhhhhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hmmm....kaj bi pa to lahko bila za ena tema da bi jo na hitro obdelaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 431
11.12.2007 9:18:39   
sončnica24
Na hitro ne vem če bo šlo, ker kar veliko klepetamo pa jaz še moram škorenj zraven barvat. Imam pa za podlago božične pesmi tako da se že čisto božično razpoložena, pa ko se moj dragi brat zbudi pa grema zunaj smrekico okrasit pa lučke in božička na ograjo vesituser posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 432
11.12.2007 9:30:50   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Luna73........jaz bi ti z veseljem zapela.....ampak zmeraj k sodelavki zapojem kakšno arijo.....me ta začudeno zagleda in lepo zaprosi, če lahko preneham, k bi ona raje prisluhnila tišini................mislim, jaz sem prepričana da je damica popolnoma brez posluha......ker k mam jaz koncert doma pred ogledalom ..vidim samo navdušenje nad petjem, da o tem kakšna velika želja je da zapojem še kakšno dodatno....ohhhhhhhhhhhhhhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kahlo tudi jaz imam podobne težave z mojimi ljubimi sodelovkami.... kao one pa znajo petuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 433
11.12.2007 9:45:38   
KAHLO
sončnica24....jaz tud full rada rezljam in barvam, sicer pol iščem žrtev k mi pomaga pospravlat...ampak nad izdelki sem pol več kot navdušenauser posted image user posted image user posted image sem zadnjič kupila nečaku plastelin....sem naredila cel živlaski vrt, ampak pol mi je mami pršepnila na uho da je to za ta malega...in da naj on ustvarja živalce, ne pa da mora revček samo gledat in ne pipat......me je mal zaneslo....sam pol k se je mali razživel so ble vse živalce k palačnikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 434
11.12.2007 9:48:07   
KAHLO
oktavija.....pr meni je isto.....k mamo kak piknik, lih ta tako vrešči da ji vse žile istopijo na vratu....še dobro da se todogaja že k gre piknik proti koncu....in nam pivce mal popravi sluhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no saj na koncu se pol vse po čez derejo...tako da se mene slavčka sploh ne slišiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 435
11.12.2007 9:52:36   
Anonimen
Naši user posted image  bodo tako veseli, k bodo imeli tako ustvarjalne mamice. Tudi sama rada ustvarjam: barvam, rišem, strižem... user posted image  user posted image  user posted image

Sicer pa upam, da bom ostala na tem seznamu bork, da se ne bom premikala med navijačice. MOj G. je rekel do spomladi nič user posted image user posted image user posted image  v kanal.Groza. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
11.12.2007 10:11:50   
KAHLO
Naša Neža7 iz foruma pogovori o ss je ponovno nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BRAVO NEŽAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 437
11.12.2007 10:12:37   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Naši user posted image  bodo tako veseli, k bodo imeli tako ustvarjalne mamice. Tudi sama rada ustvarjam: barvam, rišem, strižem... user posted image  user posted image  user posted image

Sicer pa upam, da bom ostala na tem seznamu bork, da se ne bom premikala med navijačice. MOj G. je rekel do spomladi nič user posted image user posted image user posted image  v kanal.Groza. user posted image  user posted image  user posted image

Sicer ne poznam tvoje zgodbe, kaj imaš kakšne probleme? Upam da se hitro poštimajo in da boš srečka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 438
11.12.2007 10:13:11   
KAHLO
Gantar....v bistvu sem ti odgovorila na forumu pogovori o ss....??

Pa še te tukaj vprašam, kaj ko bi šla še po kakšno mnenje kam drugam!?!? a še nisi vnetja pozdravila???

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 439
11.12.2007 10:18:12   
LuNa73
Kahlica, jst sem vsega hudega že navajena...bom prenesla še hujše - tvoje petje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Itak men tud moj pravi, kadar mal glasilke treniram: Jst bi raj radio poslušu user posted image user posted image .... hmmm...pol pa pride od prjatlce hčerka, kateri je najljubša pesem od Kekca Dobra volja je najbolja.... in ko si jst to pesem veselo prepevam prleti k men in rece... ejjjjjjjj, a veš da ti poješ skor tak kot Kekec user posted image ... sej pravjo, da so otroci najbolj iskreni, torej... Imam posluh....user posted image user posted image user posted image user posted image
Jah, temo, ki jo lahk kr hiter zaključmo: Luni se pa dons ful lub... user posted image ... smo lohk konc že pr naslednjem postu user posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 440
11.12.2007 10:24:09   
jazzz27
Dan!

Evo mene...kaj naj javim...vse zanč...jst mam PCO in "zaspano maternico", moj pa slabe plavalce, tako da je bol žalost pr nas...ma kera kaj podobnega, pa potem še mogoče kaj spodbudnega? Gremo nazaj konec januarja, jaz moram nest izvide od krvi, on pa šeenkrat plavalce!

In ženščine, ste kaj telovadleuser posted image ?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 441
11.12.2007 10:28:54   
KAHLO
Luna73user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo duška si pa moraš datttuser posted image user posted image mah veš kaj.....mene ne bo noben odvrnil od mojih koncertov......po moje so nam kr fauš eni k ...mamo takšne nežne in žametne glasoveuser posted image user posted image če pa tebi pamžek reče da pojek š kekec...pa sigurno drži k pribito......pol pa nam ti lahko zavriskaš kakšnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem pa zadnič pr mojmu koncertu ugotovila, da bo treba mal koregrafijo posodobit......kr zdaj pa že predolgo tolčem ene in iste korake........to je pa zdaj že živ dokaz ...da sem se začela izogibat diskačov....sam kaj pa čem če se mi zdi k da bi prišla med same osnovnošolce.....zadnič k je od lubija frend praznoval rd v diskaču (halloooo) pa saj ni blo slabo....je prstopu k meni en mladič lih do prsi mi je segnil in pristop je bil "kva je bejba", hmmm sem ga povprašala če rabi pručko, pol pa mu vljudno odgovorila da se je za njega pr meni odbejbalo že pred nekaj leti!!!!user posted image user posted image user posted image
nič sva pol z mojim ugotovila, da sva še samo za zidanceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 442
11.12.2007 10:30:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Sicer ne poznam tvoje zgodbe, kaj imaš kakšne probleme? Upam da se hitro poštimajo in da boš srečka user posted image

Naj ti nahitro samo povem, kaj je bilo. 16. okt. sem imela ss v 17t zaradi vnetja (voda mi je odtekla). Potlej pa mi je G. rekel, da morava počakat 3-4mesece in pol na novo začenmo delat na user posted image . sam jst bi rada že po 2user posted image  delala na novem user posted image . Sestra pri G. mi je rekla, da je dovolj že 1user posted image . In sedaj ne vem kwa naj. Včeraj mi je g. reku, da moram počakati do januarja ali februarja. POl sem mu rekla, kaj pa če bo prej. Pa je reku, da moram gledat, da ne bo prej. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sončnica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
11.12.2007 10:34:06   
KAHLO
Jazzz27 hmmm, kaj naj rečemuser posted image jaz sem upala da boš kakšno dobro novico prnesla, drgač pa saj ni nič izgubleno, pa ni vrag da nebi enuser posted image prišel do cilja in prebudil tvojo maternico......mogoče pa bo presenečenje....saj poskušaš še lahko naprejuser posted image user posted image boš vidla da boš obrodila sadoveuser posted image jaz ti v vsakem primeru držim pesti!!!!!!!!

Jah kaj se pa tiče user posted image , nevem če si kaj brala sva midva za vikend bl čvekala k pa trenirala, tud včeraj je prišel ob 9 iz šihta...in me je gledal k un kuža...k je bil čist hinan....ampak je rekel, da pa v januarju ni milosti....in da bom tud jaz kdaj tako pogledalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 444
11.12.2007 10:37:20   
KAHLO
ja garntar...sej so ti verjetno pozdravili vnetje.....jaz nevem no ....jaz mislim da če bi dve user posted image počakala da bi moglo bit o.k....sicer jaz nisem imela tako hude izkušnje, ker pr meni plodeka enostavno ni bilo....ampak sem brala tudi pr pušenjaku na forumu....da on tud priporoča 3, če pa je bil ss dovolj zgodaj pa sta tud dve dovolj.....nevem no....kaj pa če bi njega vprašala na forumu!??!?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 445
11.12.2007 12:15:48   
Anonimen
KAHLO... Moram ti povedat, da sem šla na mon in vprašala dr. Pušenjaka. Sedaj pa moram počakat, če mi bo hotel kaj odgovoriti. Če bo, bom takoj povedala, kaj je rekel oz. napisal.

Sicer pa vidim, da ste danes mal bolj tihe. Al je čuden dan, al se pa tako veselimo z novimi user posted image

Sicer pa sama še kar vadim user posted image , saj upam, da bom ostala borka v januarju.
Punce dajmo user posted image  user posted image  user posted image , da bomo v januarju rozike. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
11.12.2007 12:25:52   
KAHLO
hmmmmmmmm......res je danes neko zatišje na tem januarskem bojiščuuser posted image user posted image me kar malo skrbiuser posted image jah no je čist opravičeno če pridno delate na user posted image ...ampak vseeno se mi zdi da je prešnji teden bil bol živahen!!!
gantar kaj misliš ?!?!?

Joj upam da ti bo pušenjak čimprej odgovoril!!! a si tud kaj prelistala oz..prebirala tist forum....?!?

pa še eno vprašanje danes je 13 dan od prvega dne moje zadnje tetke user posted image , danes pa čutim k da bi mela O....tam doli se pjavla neka topa bolečina na trentutke, pa vrti se mi majčken...pa k da bi se mi htelo vrtet....a je možno da bi že zdaj imela O!?!??!?! Ker po tem mojem tickerju bi jo naj imela čez 4 dni....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 447
11.12.2007 12:29:32   
Anonimen
Prejšnji teden je bil res bolj živahen, zdej dva dneva pa zatišje. Ne vem, če vse čez dan delajo na user posted image . Nekaj ni v redu tle. Nekja mi smrdi.

Glede te tvoje O... se mi zdi, da je možno da je to O. Pa sej ne boš še user posted image  pustila nekam, al kaj? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 448
11.12.2007 12:32:07   
Anonimen
Mislim, da bo najbolje KAHLO, da skupaj nekaj narediva, tako kot tedva:
user posted image user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

Kaj praviš na to?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
11.12.2007 12:36:50   
sončnica24
Saj še bo bolj veselo, jaz smrekico krasim pa lučke zunaj gor vesim, pa res nimam dosti časa, obljubim da bom jutri bolj klepetala.

Za vse ki imate kakršnekoli probleme pa držim pesti da se čim prej pozdravite oz. jih premagate in zagledate +, sem ziher da enkrat pa ga boste.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?