Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 7:40:30
|
|
|
|
sončnica24
|
Hvala za lepe besede, saj si poskušam tako razlagati samo je malce težko vseeno. Sem se pa zdaj nasmejala tvojemu podpisu je svetovni
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 8:41:38
|
|
|
|
KAHLO
|
Januarske borke za : xx.01. - sunny24 xx.01. - gantar xx.01. - witto xx.01. - Sončnica24 xx.01. - Pikonina 01.01. - jazzz27 01.01. - naja2 03.01.- Lorencia 04.01. - nicnic 04.01. - anonimna 04.01. - pufika 04.01. - Veki_222 04.01. - jakoLUlana 05.01. - Monikap 07.01. - Andromeda 09.01. - Uršula83 10.01. - EnaNobena 10.01. - byanca 15.01. - lidija_21 29.01. - KAHLO - Serendipity
- LuNa73
- maša82
- lučka 25
- skrivnost
- naty13
- trinity22
- ledenka
- lindy
- polaris
- spelka12
- oktavija
- Sash
- mirabela
- K_a_t_j_a
- Balonchy
- Sasa78
- Sandra74
- murkica
- gajka
- Lea2007
- skrivnost
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ..................12% srečk nosečk AVGUST..............21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk OKTOBER............23% srečk nosečk NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... xxx -------------------------------------------------- JANUARSKA STAVNICA: 23% - Sandra74 26%- Erin, nicnic 27% - oktavija 30% - murkica 35% - gantar 40% - sunny24, KAHLO (optimistki )
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 8:46:25
|
|
|
|
KAHLO
|
Dobro jutro pupike!! Evo vidim da se je že začelo resno debatirat Pozdravljene nove soborke....nič skrbet tokrat...boste zagledale magične , ker nam je jupol dostavil samo roza barvo!!!! Jazz27 čakamo na tvoje poročilo, kako so se odrezali Madonca a ste opazle da bo 4.1. prav pestro......tist petek ga bomo pač srale...klko rozik bo treba proslavit Sončnica24 moram rečt da si zelo pridna, z ažuriranjem seznama....le tako naprej....jaz sem ga sam malo popravla ker je naša veki bla trikrat na seznamu te je čist zmedla in kaj bomo danes dobrega predebatirale!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 9:02:30
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO in kaj bomo danes dobrega predebatirale!!! Jaz čakam da mi kaj zapoješ.... še vedno... Pol pa bomo lohk debatirale o čemerkoli, ki ne bo trajalo več kot dve minuti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 9:12:33
|
|
|
|
sončnica24
|
Mi je zjutraj blo dolgčas pa nisem vedela kaj bi delala, pa sem šla seznam dopoljnjevat, da te malo razbremenim . Kaj bomo debatirali, jaz božične okraske delam, pa vmes še mal sem špegam, če je kaj novega. Je mama prinesla eno fajno revijo pa zdajle škorenj barvam, se počutim kot otrok, samo full rada barva pa nimam nič kaj drugega pametnega za delat , pa se igram .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 9:15:25
|
|
|
|
KAHLO
|
Luna73........jaz bi ti z veseljem zapela.....ampak zmeraj k sodelavki zapojem kakšno arijo.....me ta začudeno zagleda in lepo zaprosi, če lahko preneham, k bi ona raje prisluhnila tišini................mislim, jaz sem prepričana da je damica popolnoma brez posluha......ker k mam jaz koncert doma pred ogledalom ..vidim samo navdušenje nad petjem, da o tem kakšna velika želja je da zapojem še kakšno dodatno....ohhhhhhhhhhhhhh Hmmm....kaj bi pa to lahko bila za ena tema da bi jo na hitro obdelale
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 9:18:39
|
|
|
|
sončnica24
|
Na hitro ne vem če bo šlo, ker kar veliko klepetamo pa jaz še moram škorenj zraven barvat. Imam pa za podlago božične pesmi tako da se že čisto božično razpoložena, pa ko se moj dragi brat zbudi pa grema zunaj smrekico okrasit pa lučke in božička na ograjo vesit .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 9:30:50
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Luna73........jaz bi ti z veseljem zapela.....ampak zmeraj k sodelavki zapojem kakšno arijo.....me ta začudeno zagleda in lepo zaprosi, če lahko preneham, k bi ona raje prisluhnila tišini................mislim, jaz sem prepričana da je damica popolnoma brez posluha......ker k mam jaz koncert doma pred ogledalom ..vidim samo navdušenje nad petjem, da o tem kakšna velika želja je da zapojem še kakšno dodatno....ohhhhhhhhhhhhhh Kahlo tudi jaz imam podobne težave z mojimi ljubimi sodelovkami.... kao one pa znajo pet
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 9:45:38
|
|
|
|
KAHLO
|
sončnica24....jaz tud full rada rezljam in barvam, sicer pol iščem žrtev k mi pomaga pospravlat...ampak nad izdelki sem pol več kot navdušena sem zadnjič kupila nečaku plastelin....sem naredila cel živlaski vrt, ampak pol mi je mami pršepnila na uho da je to za ta malega...in da naj on ustvarja živalce, ne pa da mora revček samo gledat in ne pipat......me je mal zaneslo....sam pol k se je mali razživel so ble vse živalce k palačnike
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 9:48:07
|
|
|
|
KAHLO
|
oktavija.....pr meni je isto.....k mamo kak piknik, lih ta tako vrešči da ji vse žile istopijo na vratu....še dobro da se todogaja že k gre piknik proti koncu....in nam pivce mal popravi sluh no saj na koncu se pol vse po čez derejo...tako da se mene slavčka sploh ne sliši
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 9:52:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Naši bodo tako veseli, k bodo imeli tako ustvarjalne mamice. Tudi sama rada ustvarjam: barvam, rišem, strižem... Sicer pa upam, da bom ostala na tem seznamu bork, da se ne bom premikala med navijačice. MOj G. je rekel do spomladi nič v kanal.Groza.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 10:11:50
|
|
|
|
KAHLO
|
Naša Neža7 iz foruma pogovori o ss je ponovno nosečka BRAVO NEŽAAAAAAAAAAA
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 10:12:37
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Naši bodo tako veseli, k bodo imeli tako ustvarjalne mamice. Tudi sama rada ustvarjam: barvam, rišem, strižem... Sicer pa upam, da bom ostala na tem seznamu bork, da se ne bom premikala med navijačice. MOj G. je rekel do spomladi nič v kanal.Groza. Sicer ne poznam tvoje zgodbe, kaj imaš kakšne probleme? Upam da se hitro poštimajo in da boš srečka
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 10:13:11
|
|
|
|
KAHLO
|
Gantar....v bistvu sem ti odgovorila na forumu pogovori o ss....?? Pa še te tukaj vprašam, kaj ko bi šla še po kakšno mnenje kam drugam!?!? a še nisi vnetja pozdravila???
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 10:18:12
|
|
|
|
LuNa73
|
Kahlica, jst sem vsega hudega že navajena...bom prenesla še hujše - tvoje petje .... Itak men tud moj pravi, kadar mal glasilke treniram: Jst bi raj radio poslušu .... hmmm...pol pa pride od prjatlce hčerka, kateri je najljubša pesem od Kekca Dobra volja je najbolja.... in ko si jst to pesem veselo prepevam prleti k men in rece... ejjjjjjjj, a veš da ti poješ skor tak kot Kekec ... sej pravjo, da so otroci najbolj iskreni, torej... Imam posluh.... Jah, temo, ki jo lahk kr hiter zaključmo: Luni se pa dons ful lub... ... smo lohk konc že pr naslednjem postu .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 10:24:09
|
|
|
|
jazzz27
|
Dan! Evo mene...kaj naj javim...vse zanč...jst mam PCO in "zaspano maternico", moj pa slabe plavalce, tako da je bol žalost pr nas...ma kera kaj podobnega, pa potem še mogoče kaj spodbudnega? Gremo nazaj konec januarja, jaz moram nest izvide od krvi, on pa šeenkrat plavalce! In ženščine, ste kaj telovadle ?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 10:28:54
|
|
|
|
KAHLO
|
Luna73 malo duška si pa moraš dattt mah veš kaj.....mene ne bo noben odvrnil od mojih koncertov......po moje so nam kr fauš eni k ...mamo takšne nežne in žametne glasove če pa tebi pamžek reče da pojek š kekec...pa sigurno drži k pribito......pol pa nam ti lahko zavriskaš kakšno Jaz sem pa zadnič pr mojmu koncertu ugotovila, da bo treba mal koregrafijo posodobit......kr zdaj pa že predolgo tolčem ene in iste korake........to je pa zdaj že živ dokaz ...da sem se začela izogibat diskačov....sam kaj pa čem če se mi zdi k da bi prišla med same osnovnošolce.....zadnič k je od lubija frend praznoval rd v diskaču (halloooo) pa saj ni blo slabo....je prstopu k meni en mladič lih do prsi mi je segnil in pristop je bil "kva je bejba", hmmm sem ga povprašala če rabi pručko, pol pa mu vljudno odgovorila da se je za njega pr meni odbejbalo že pred nekaj leti!!!! nič sva pol z mojim ugotovila, da sva še samo za zidance
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 10:30:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: gantar Naši bodo tako veseli, k bodo imeli tako ustvarjalne mamice. Tudi sama rada ustvarjam: barvam, rišem, strižem... Sicer pa upam, da bom ostala na tem seznamu bork, da se ne bom premikala med navijačice. MOj G. je rekel do spomladi nič v kanal.Groza. Sicer ne poznam tvoje zgodbe, kaj imaš kakšne probleme? Upam da se hitro poštimajo in da boš srečka Naj ti nahitro samo povem, kaj je bilo. 16. okt. sem imela ss v 17t zaradi vnetja (voda mi je odtekla). Potlej pa mi je G. rekel, da morava počakat 3-4mesece in pol na novo začenmo delat na . sam jst bi rada že po 2 delala na novem . Sestra pri G. mi je rekla, da je dovolj že 1 . In sedaj ne vem kwa naj. Včeraj mi je g. reku, da moram počakati do januarja ali februarja. POl sem mu rekla, kaj pa če bo prej. Pa je reku, da moram gledat, da ne bo prej.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 10:34:06
|
|
|
|
KAHLO
|
Jazzz27 hmmm, kaj naj rečem jaz sem upala da boš kakšno dobro novico prnesla, drgač pa saj ni nič izgubleno, pa ni vrag da nebi en prišel do cilja in prebudil tvojo maternico......mogoče pa bo presenečenje....saj poskušaš še lahko naprej boš vidla da boš obrodila sadove jaz ti v vsakem primeru držim pesti!!!!!!!! Jah kaj se pa tiče , nevem če si kaj brala sva midva za vikend bl čvekala k pa trenirala, tud včeraj je prišel ob 9 iz šihta...in me je gledal k un kuža...k je bil čist hinan....ampak je rekel, da pa v januarju ni milosti....in da bom tud jaz kdaj tako pogledala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 10:37:20
|
|
|
|
KAHLO
|
ja garntar...sej so ti verjetno pozdravili vnetje.....jaz nevem no ....jaz mislim da če bi dve počakala da bi moglo bit o.k....sicer jaz nisem imela tako hude izkušnje, ker pr meni plodeka enostavno ni bilo....ampak sem brala tudi pr pušenjaku na forumu....da on tud priporoča 3, če pa je bil ss dovolj zgodaj pa sta tud dve dovolj.....nevem no....kaj pa če bi njega vprašala na forumu!??!?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 12:15:48
|
|
|
|
Anonimen
|
KAHLO... Moram ti povedat, da sem šla na mon in vprašala dr. Pušenjaka. Sedaj pa moram počakat, če mi bo hotel kaj odgovoriti. Če bo, bom takoj povedala, kaj je rekel oz. napisal. Sicer pa vidim, da ste danes mal bolj tihe. Al je čuden dan, al se pa tako veselimo z novimi . Sicer pa sama še kar vadim , saj upam, da bom ostala borka v januarju. Punce dajmo , da bomo v januarju rozike.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 12:25:52
|
|
|
|
KAHLO
|
hmmmmmmmm......res je danes neko zatišje na tem januarskem bojišču me kar malo skrbi jah no je čist opravičeno če pridno delate na ...ampak vseeno se mi zdi da je prešnji teden bil bol živahen!!! gantar kaj misliš ?!?!? Joj upam da ti bo pušenjak čimprej odgovoril!!! a si tud kaj prelistala oz..prebirala tist forum....?!? pa še eno vprašanje danes je 13 dan od prvega dne moje zadnje tetke , danes pa čutim k da bi mela O....tam doli se pjavla neka topa bolečina na trentutke, pa vrti se mi majčken...pa k da bi se mi htelo vrtet....a je možno da bi že zdaj imela O!?!??!?! Ker po tem mojem tickerju bi jo naj imela čez 4 dni....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 12:29:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Prejšnji teden je bil res bolj živahen, zdej dva dneva pa zatišje. Ne vem, če vse čez dan delajo na . Nekaj ni v redu tle. Nekja mi smrdi. Glede te tvoje O... se mi zdi, da je možno da je to O. Pa sej ne boš še pustila nekam, al kaj?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 12:32:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da bo najbolje KAHLO, da skupaj nekaj narediva, tako kot tedva: Kaj praviš na to?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 11.12.2007 12:36:50
|
|
|
|
sončnica24
|
Saj še bo bolj veselo, jaz smrekico krasim pa lučke zunaj gor vesim, pa res nimam dosti časa, obljubim da bom jutri bolj klepetala. Za vse ki imate kakršnekoli probleme pa držim pesti da se čim prej pozdravite oz. jih premagate in zagledate +, sem ziher da enkrat pa ga boste.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?