Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 22:41:12
|
|
|
|
KAHLO
|
Luna73... pa kje vse to najdete, pa to crkneš......joj jaz bi tud mogla tako veselo z ta zadno mahat...bi še kaj celulita odpadlo v glavnem končno mi je uspelo priti na štajer.....ampak koča prazna starša sta šla na žur, ta mlada pa doma čepima ..jjazzz27................zgleda da se bo sušno obdobje začelo jutri....morva zdaj hitro izkoristit prazno stanovanje.....Gantar............končno sva prišla do večjega poligona ...valda da treba izkoristit ... bote pridne
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.12.2007 9:49:35
|
|
|
|
Lorencia
|
Jaz ne čakam 3.1.2008. Se še jaz pridružujem..mogoče je najbolje, če bomo decembra delale kar pod okrašeno smrekico - nas bo morda Božiček prej opazil
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.12.2007 10:11:16
|
|
|
|
skrivnost
|
no da se se jz oglasim v imenu navijačič.... držim pestke za čimveč in in in pa čimmanj in in Prijeten vikend!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.12.2007 11:47:45
|
|
|
|
Veki_222
|
Zdej je pa uradno, z vami sem . Malo me je hecala tale moja , ampak je prišla. Smo v boju v začetku januarja.....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.12.2007 14:57:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Veki, žal mi je. Sem upala, da le ne bo prišla v vsej svoji veličini (pol bo pri decemberkah sedaj res ena velka žalost). Bo pa sedaj januarja bolje, ane!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.12.2007 15:15:07
|
|
|
|
Veki_222
|
Hvala, EnaNobena .. Upajmo ja, da bo januarja vseee roza .. Novo leto - nov začetek!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.12.2007 19:38:51
|
|
|
|
ključek
|
živjo! mene je spet presenetila in me obiskala že včeraj, zato me prosim izbrišite iz januarskih bork za , ker se selim nazaj med decemberske. hvala in velik za vse, da čimprej zagledamo . pozdravček.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.12.2007 22:33:15
|
|
|
|
trinity22
|
punce navijam za vas, da bo v januarju seznam res čisto ROZA
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.12.2007 23:08:24
|
|
|
|
KAHLO
|
Januarske borke za : xx.01. - sunny24 xx.01. - gantar xx.01. - witto xx.01. - Veki_222 01.01. - jazzz27 03.01.- Lorencia 04.01. - nicnic 04.01. - anonimna 04.01. - pufika 04.01. - Veki_222 05.01. - Sončnica24 07.01. - Andromeda 15.01. - lidija_21 29.01. - KAHLO - Serendipity
- LuNa73
- maša82
- lučka 25
- skrivnost
- naty13
- trinity22
- ledenka
- lindy
- polaris
- spelka12
- oktavija
- Sash
- mirabela
- K_a_t_j_a
- Balonchy
- Sasa78
- Sandra74
- murkica
- gajka
- Lea2007
- skrivnost
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ..................12% srečk nosečk AVGUST..............21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk OKTOBER............23% srečk nosečk NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... xxx -------------------------------------------------- JANUARSKA STAVNICA: 23% - Sandra74 26%- Erin, nicnic 27% - oktavija 30% - murkica 35% - gantar 40% - sunny24, KAHLO (optimistki )
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.12.2007 23:09:02
|
|
|
|
KAHLO
|
OJ pupike!!! Nove borke dobrodošle...in brez skrbi....janaurja bodo same srečke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 8.12.2007 23:29:49
|
|
|
|
polaris
|
OJ, KAKO KAJ NAŠE MARATONKE????? Oh, ta vikend pa bo naporen. Gantar v nigležeju ob šampanjcu zavaja svojega , Jazzz pod mikroskopom lovi svoje , Kahlo pa preizkuša večji poligon ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.12.2007 11:04:05
|
|
|
|
jakoLUlana
|
zivjo.. zal se vam prikljucujem. ne prickujem 4.1. lp vsem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.12.2007 11:09:19
|
|
|
|
pufika
|
KAHLO....mislš rečt da januarja bomo srečke.. mi smo tud dans odprli sezono lova..... prihajammmmm za vami
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.12.2007 11:19:16
|
|
|
|
Anonimen
|
No, tudi jaz bom januarja srečka nosečka, ne čakam pa jo 10.1.08!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.12.2007 17:38:05
|
|
|
|
byanca
|
evo, januarja bom , ne čakam pa je prib.okrog 10.1
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 6:59:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro pupike moje! Kako ste kaj? Jaz sem zelo zaspana in zmatrana in zgledam nekako tako Upam, da se bom do ene devetih zbrihtala in da bom potem superca. Vse, ki ste na novo prišle v januar... dobrodošle. Žal mi je, da ste morale priti v januar kot borke in ne kot navijačke srečke . Nam bo pa skupaj v januarju ratalo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 8:03:25
|
|
|
|
KAHLO
|
Januarske borke za : xx.01. - sunny24 xx.01. - gantar xx.01. - witto xx.01. - Veki_222 01.01. - jazzz27 03.01.- Lorencia 04.01. - nicnic 04.01. - anonimna 04.01. - pufika 04.01. - Veki_222 04.01. - jakoLUlana 05.01. - Sončnica24 07.01. - Andromeda 10.01. - EnaNobena 10.01. - byanca 15.01. - lidija_21 29.01. - KAHLO - Serendipity
- LuNa73
- maša82
- lučka 25
- skrivnost
- naty13
- trinity22
- ledenka
- lindy
- polaris
- spelka12
- oktavija
- Sash
- mirabela
- K_a_t_j_a
- Balonchy
- Sasa78
- Sandra74
- murkica
- gajka
- Lea2007
- skrivnost
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ..................12% srečk nosečk AVGUST..............21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk OKTOBER............23% srečk nosečk NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... xxx -------------------------------------------------- JANUARSKA STAVNICA: 23% - Sandra74 26%- Erin, nicnic 27% - oktavija 30% - murkica 35% - gantar 40% - sunny24, KAHLO (optimistki )
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 8:11:10
|
|
|
|
KAHLO
|
Dobro jutroooooooooooooo!!! Oj, Gantar, danes pa si me prehitela s kofetkom......hmmmmm...valda da si k ta mačka na sliki....saj si že v petek neumorno , kakšen je še bil le vikend..... a maš še kje kakšno sliko kakšen je tvoj ....ta si bo pa zapomnil ta december Drgače pa nove borke dobrodošle.....glede na to ....da pr decemberkah lih ne blesti preveč (čeprav vse čestitke novom trem )...se morte na teh olimpijskih igrah...full potrudit............k smo za januar nabavli samo roza barvo...tak da ne ga srat s kakšno modro Drgače sem pa jaz danes tud k da bi me nekaj velikega zgazlo.......čist sem hin....ena šala kafe je že za mano pa mislim da ne ta zadnja....danes bom k tom v uni risanki k se napije kave in pol šeta okrog z šalo in unim polnim tebuhom kofeta jaz nevem no....še bl zaskrbljujoče pa je to da nisva z nič .,..hmmmmmmmmm polaris.........ne govori mi nič o poligonu ......sem pozabla kluče v lublani in pol k sva prišla na štajer sma lepo v eni kavarnici srkala kofetek...in čakala da mi dostavijo ključe...............ampak pol pa poligon ni bil več prost...je bilo preveč gledalcev oz. vsi so prfrčali domov.....tak da smo pol debatirali naprej pozno v noč!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 8:15:50
|
|
|
|
sončnica24
|
Ste pridne klepetulje, sicer pa je res da mene skoraj cel teden ni bilo, je mel moj dopust, in posledično ne pridem do računalnika pa če se obesim pa malo sma še okrog letala sobo rihtala in čas mine. Pa še moje poročanje, vse skupaj je čudno. bi morala dobiti že prejšnji teden ok 4. ali pa 5. Ampak te nadloge še vedno ni! Zdaj bo zamujala počasi 1 teden. Pa mi ni jasno odnose sva imela vedno zaščitene, razen če je kriv tisti mini izliv pred ta pravim? Samo mene nikjer čisto nič ne boli, ene pišejo da so jih pri bolele prsi ali pa jih je špikalo. Meni čisto nič ne manjka. Ali je možno, da je ni ker sem bila full navdušena ko sva se odločila da bova na začela delati? Ker stresnih situacij ni bilo, enkrat vem da je zaradi tega zamujala, sedaj pa ni bilo nič takega? Ne vem no, vglavnem če še je danes ne bo bom verjetno šla jutri test delat, da vsaj vidim na čem sem. Pa ravno zdaj me zajebava ko bi rada mela, prej pa je bla tako rekoč na uro točna. Joj zdaj sem pa jezna.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 8:22:08
|
|
|
|
Anonimen
|
KAHLO... Lahko ti samo povem, da je moj tak, da sem ga v petek tak gledala Je bilo pa luštno. Cel vikend. Upam, da si se male tud ti fajn in da si se naklepetala.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 8:40:56
|
|
|
|
KAHLO
|
sončnica24 jaz bi na tvojem mestu že po testerjih lulala mene na začetku ni nič bolelo, le napeta sem bila in tu pa tam me je špiknilo pr jajčnikih....drgače pa niti ne...no zizike so me mal kasneje začele bolet jojjjjjj, jakaj pa če si a ne bi bilo fino........... nič se ne jezit.........idi lulatttttttttttttt Gantar....kaj naj ti rečem...moj pravi da mam najbl natrenirano in močno mišico prav to na jeziku
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 9:15:13
|
|
|
|
pufika
|
dobro jutro pupike... še ena k je kt povožena danes... je bil naporen vikend gantar tale slikca tvojga me je vsaj mal pokonc spravla
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 9:20:12
|
|
|
|
KAHLO
|
pufika, gantar uno slikco energijsko polne muce sem si malo bl pogledala......kaj je pa z uno muco od zadaj...k je pa čist koma gantar pojasnilo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 9:28:44
|
|
|
|
sončnica24
|
Tako pa imam test doma, kupila sem si Clearblue pa piše da ni nujno da mora biti prvi jutranji urin, ker ta je že mimo, pa glede da bi naj zaostajala že en teden? Mislim, da z drugim tudi ne bo nič narobe ne? Tako da čakam da me lulat potem pa vam javim kako pa kaj? Čeprav se mi zdi da ni nič, ker nekako ni logike samo bomo videli.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.12.2007 9:33:34
|
|
|
|
KAHLO
|
SONČNICA24..............DAJMO, DAJMO ....nevem zakaj ampak jaz mam full filing da si ti noseča...res daj zdaj mislina potoček, slapove. pretakanje vode.......GREMO LULATTTTTTTTTTTTTT joj takoj nam javi!!!
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?