Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:24:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica gantar- a odkleneš slikce od poroke, da vidim kakšno si imela obleko...pliz... OK, naj vam bo, sam....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:24:49
|
|
|
|
murkica
|
zdej ko je zima, nič kaj dosti ne skrbim za svojo kondicijo... sej vem, to ni dobro ampak vseeno, ves čas sem bolna in se nikakor potem ne mroem spravit nekaj delat, ker potem še bolj zbolim. Tako, da zdej hodim samo na sprehode in to je to...Mam pa "orbitreck" samo ga zadnje čas ebolj malo uporabljam. No smučat grem, to je tut neki...samo premalokrat
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:25:20
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: gantar IZVIRNO SPOROČILO: tany83 No ja sej mogoce bom zvenela osladno... sam meni je pa tko lepo bit porocena... in bi svojo poroka se enkrat dala skoz... mi je tko lepo ' Sej se strinjam s tabo tany. Jst če bi se, bi se tud še enkrat poročila. Mi ni nič žal nobenega eura za poroko. Smo se imeli prav fajn, pa še v poročno obleko sm mela tako, kot sem vedno sanjala, da bi jo imela. Če se nebi poročila jo nebi imela oblečene jaz sem tudi ze razmislajala da bi imeli se eno ceremonijo...mogoce v Sloveniji, ker mojih starsev ni bilo na poroki je bilo res bolj na hitro, tako da nisva imela casa za nic...tudi obleka je bila bolj tako a ves. midva sva tud razmisljala, da bi se se enkrat porocila v slovenji, ceprav je moja druzina bila tle na poroki. sam sem mela jaz fuul zeljo... sam me je minila sedaj... sem pa mela jaz fuuul problemov z dokumenti, da mi je bila priznana poroka v slovenji...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:25:22
|
|
|
|
sončnica24
|
Gantar meni tudi lahko pošlješ geslo če lahko pogledam. Sploh nisem vedela da imaš slike gor.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:27:03
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar IZVIRNO SPOROČILO: murkica gantar- a odkleneš slikce od poroke, da vidim kakšno si imela obleko...pliz... OK, naj vam bo, sam.... a si že, ker meni kaže, da je zaklenjeno. Sam malo neučakana... jaz še nisem poročena, pa pol uživam v gledanju drugih slik....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:27:16
|
|
|
|
_ancica_
|
midva imava tudi kmalu prvo obletnico...30. marca
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:28:24
|
|
|
|
_ancica_
|
ja gantar...meni tud kaze da je zaklenjeno...mater kaj smo radovedne
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:29:01
|
|
|
|
murkica
|
ja sej veš babe.... To mamo že v naravi....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:29:01
|
|
|
|
Anonimen
|
zanimivo... sama jih znam z geslom odpret, da bi bilo pa brez gesla... pa ne znam na štimat Grozno... naj mi katera pomaga
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:29:16
|
|
|
|
sončnica24
|
Glede kondicije, tako da sedaj na RR pišem in jem bonbone , čakam na lepše vreme pa na rolarje
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:30:14
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: gantar IZVIRNO SPOROČILO: tany83 No ja sej mogoce bom zvenela osladno... sam meni je pa tko lepo bit porocena... in bi svojo poroka se enkrat dala skoz... mi je tko lepo ' Sej se strinjam s tabo tany. Jst če bi se, bi se tud še enkrat poročila. Mi ni nič žal nobenega eura za poroko. Smo se imeli prav fajn, pa še v poročno obleko sm mela tako, kot sem vedno sanjala, da bi jo imela. Če se nebi poročila jo nebi imela oblečene jaz sem tudi ze razmislajala da bi imeli se eno ceremonijo...mogoce v Sloveniji, ker mojih starsev ni bilo na poroki je bilo res bolj na hitro, tako da nisva imela casa za nic...tudi obleka je bila bolj tako a ves. midva sva tud razmisljala, da bi se se enkrat porocila v slovenji, ceprav je moja druzina bila tle na poroki. sam sem mela jaz fuul zeljo... sam me je minila sedaj... sem pa mela jaz fuuul problemov z dokumenti, da mi je bila priznana poroka v slovenji... a ves da sem tud jaz mela probleme s tem so prav zoprni. Kaj so hotli od tebe???
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:30:27
|
|
|
|
murkica
|
To bo pa Tany vedla, ona ima tudi zaklenjeno, pa je vmes odklenila....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:30:28
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar zanimivo... sama jih znam z geslom odpret, da bi bilo pa brez gesla... pa ne znam na štimat Grozno... naj mi katera pomaga Lahko nam na ZS geslo pošlješ pa z geslo pogledamo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:30:30
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar zanimivo... sama jih znam z geslom odpret, da bi bilo pa brez gesla... pa ne znam na štimat Grozno... naj mi katera pomaga zbrises geslo in potem skrani sike in potem koncaj z urejanje albuma
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:31:14
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica ja sej veš babe.... To mamo že v naravi.... hahaha ta prave babnce smo!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:31:57
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: gantar IZVIRNO SPOROČILO: tany83 No ja sej mogoce bom zvenela osladno... sam meni je pa tko lepo bit porocena... in bi svojo poroka se enkrat dala skoz... mi je tko lepo ' Sej se strinjam s tabo tany. Jst če bi se, bi se tud še enkrat poročila. Mi ni nič žal nobenega eura za poroko. Smo se imeli prav fajn, pa še v poročno obleko sm mela tako, kot sem vedno sanjala, da bi jo imela. Če se nebi poročila jo nebi imela oblečene jaz sem tudi ze razmislajala da bi imeli se eno ceremonijo...mogoce v Sloveniji, ker mojih starsev ni bilo na poroki je bilo res bolj na hitro, tako da nisva imela casa za nic...tudi obleka je bila bolj tako a ves. midva sva tud razmisljala, da bi se se enkrat porocila v slovenji, ceprav je moja druzina bila tle na poroki. sam sem mela jaz fuul zeljo... sam me je minila sedaj... sem pa mela jaz fuuul problemov z dokumenti, da mi je bila priznana poroka v slovenji... a ves da sem tud jaz mela probleme s tem so prav zoprni. Kaj so hotli od tebe??? Kolegica s ebo poročila na Tajskem in so ji rekli, da to potm v sloveniji ne velja, ampak da bo mogla iti tukaj še enkrat na magistrat, samo formalno opraviti poroko, da bo veljavno. To je po mojem zato, da še v SLO. poberejo denar...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:34:16
|
|
|
|
tany83
|
Ah ancica... meni so tolk tezili... vse ovirjeno 500krat... prevedeno od prevajalca od sodisca... zig od ambasade, zig od zunajega ministrstva.... itd... meni je blo tolk dost tega, da sm kmal ponorela... sem porabla 2 meseca, da so mi vpisali poroko... sam brez vpisa, nisem mogla zamenjat priimka in ne nardit novega potnega lista... groza.. ko je bila poroka vpisana v maticno knjigo pri nas sem skoraj jokala od srece, ker kar sem dala skoz in meseci cakanja na zige... sem bla najbolj srecen clovek, ko sem koncno lahko uporabljala njegov priimek...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:36:04
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ah ancica... meni so tolk tezili... vse ovirjeno 500krat... prevedeno od prevajalca od sodisca... zig od ambasade, zig od zunajega ministrstva.... itd... meni je blo tolk dost tega, da sm kmal ponorela... sem porabla 2 meseca, da so mi vpisali poroko... sam brez vpisa, nisem mogla zamenjat priimka in ne nardit novega potnega lista... groza.. ko je bila poroka vpisana v maticno knjigo pri nas sem skoraj jokala od srece, ker kar sem dala skoz in meseci cakanja na zige... sem bla najbolj srecen clovek, ko sem koncno lahko uporabljala njegov priimek... ja tud jaz sem mogla vse dat overit in prevest...sem pa obdrzala priimek tako da mi vsaj dokumentov ni bilo potrebno spreminjat. Se sreca da je vse to za nama
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:36:17
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ah ancica... meni so tolk tezili... vse ovirjeno 500krat... prevedeno od prevajalca od sodisca... zig od ambasade, zig od zunajega ministrstva.... itd... meni je blo tolk dost tega, da sm kmal ponorela... sem porabla 2 meseca, da so mi vpisali poroko... sam brez vpisa, nisem mogla zamenjat priimka in ne nardit novega potnega lista... groza.. ko je bila poroka vpisana v maticno knjigo pri nas sem skoraj jokala od srece, ker kar sem dala skoz in meseci cakanja na zige... sem bla najbolj srecen clovek, ko sem koncno lahko uporabljala njegov priimek... Kaj zdaj pa imaš dvojno državljanstvo?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:37:50
|
|
|
|
murkica
|
gantar-iiiiiiiiiiiiiiiiii. Kako lepo... SPloh tista na laškem gradu je fantastična... res lepe fotografije....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:38:53
|
|
|
|
sončnica24
|
Gantar full lepa obleka pa zdanja slikice je čudovita, zdaj pa ste mi res lušte naredle, bom ga očitno mogla jaz zasnubit, me zanima kaj bi reko
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:38:53
|
|
|
|
tany83
|
Ja sam res... se dobro, da je to za nama .. ne, nimam dvojnega drzavljanstva... tle ti ga dajo po 2 ali 3 letih komaj... seveda moras zaprosit zanj, najprej ti dajo dovoljenje za bivanje (osebna izkaznica), na kar jaz se cakam in cakam.....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:39:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, kolk problemov je s temi papirji, pa tudi če se poročiš v Sloveniji. Sama birokracija in to brezvezna. Na občini, k sva se šla prijavit za poroko, so bilo vsi vpisani od mojega moža do prič, mene pa ni bilo in je rekla, a vi pa še ne obstajate? Ampak je bila pol matičarka tolk, da me je ročno vpisala v računalnik Grozno!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:40:41
|
|
|
|
sončnica24
|
Potem pa boš lahko imela oba ali samo enega? Sem radovedna ne
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:41:44
|
|
|
|
tany83
|
Gantar jaz bi tud rada tvoje slikce pogledla... pa jih se zdaj ne morem ... a mi geslo na ZS posljes... prooooooooooooosim....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?