murkica
|
No vidim, da danes spet zamujam čvek... Ste kar pridno naklofale strani. Pa da se še jaz vrnem na spanje, pri meni pa je tako, da zadnej čase ne zaspim do nekje 2. zjutra, no saj tudi v posteljo ne grem pred polnočjo, ampak sem pa potem zjutraj tako utrujena da spim skoraj do 11-ih, kar pa tudi ni v redu, ker prespim praktično pol dneva. Tako, da si bom mogla spet malo bioritem spremenit, ker se imam ful za učiti, pa mi potem zmanjka časa, ker tako dolgo spim. Moj dragi pa me je nekaj časa hecal, da kok sem zaspanka in da ne more verjeti, da ustajam tako pozno, sedaj pa se je še on navadil, da med vikendom, vedno spi do 12-ih, tako da me sedaj nič več ne heca, ker vidi kako je fino, ko lahko človek spi. No pa moja utrujenost je dejansko pogojena z vremenom... zdej ko sem prehlajena in ko je zunaj ves čas oblačno in danes tudi vsake toliko nekaj škropi, se mi dejansko nič ne da in se še bolj zavijem v posteljo in spančkam naprej. Ko pa je zunaj sonček, niti ni potrebno, da je ful toplo ampak samo, da je svetlo, potem pa hitro ustanem, da nebi zamudila prečudovitega dneva. Zdej bom šla pa malo gledat tv, ker je šel dragi nazaj v službo, jaz pa moram tudi začet delat čez slabi dve urci , pa se mi res ne da...