Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 15:31:12
|
|
|
|
tany83
|
Ne, moj se ni bil v sloveniji... soncnica a si pogledala slike???
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 15:32:23
|
|
|
|
Anonimen
|
sončnica, glede na to da bi ti rada dons mal prej šla , se bo naredilo, da bo tvoj pa hotu . Kaj boš pa pol naredila?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 15:34:05
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ne, moj se ni bil v sloveniji... soncnica a si pogledala slike??? Full lepe slike pa to je tam pri vas? Tisti otoček je pa perfekten videti, spet mi luše delaš
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 15:34:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 soncnica a si pogledala slike??? A imaš na slikah kake plaže?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 15:35:29
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar sončnica, glede na to da bi ti rada dons mal prej šla , se bo naredilo, da bo tvoj pa hotu . Kaj boš pa pol naredila? Dobro vprašanje , verjetno potem spet ne bom spala ali pa se do tačas kaj pride naspim bom vidla.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 15:35:31
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ne, moj se ni bil v sloveniji... soncnica a si pogledala slike??? Full lepe slike pa to je tam pri vas? Tisti otoček je pa perfekten videti, spet mi luše delaš ja, ja tukaj pr nas je.... sej zato se pa imenuje Paradise Island...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 15:36:27
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar IZVIRNO SPOROČILO: tany83 soncnica a si pogledala slike??? A imaš na slikah kake plaže? Slike otoka Paradise Island...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 15:37:09
|
|
|
|
sončnica24
|
Zdaj pa ti zavidam bi takoj menjala s tabo to je potem res paradiž na zemlji, najbolje da začnem že kar danes šparati da si privoščim ene počitnice pri tebi. Gantar ti pa si kar poglej slike boš vidla kako ji gre lepo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 15:40:16
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Zdaj pa ti zavidam bi takoj menjala s tabo to je potem res paradiž na zemlji, najbolje da začnem že kar danes šparati da si privoščim ene počitnice pri tebi. Gantar ti pa si kar poglej slike boš vidla kako ji gre lepo itak... ti kar pridi...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 15:43:11
|
|
|
|
_ancica_
|
Dobro jutro drage moje najprej moram cestitat nasi novi srecki !!!!!!! majcica30...lepih 9 mesecev in zdravega ti zelim! Drugace pa vidim da je bila tema spanje...pri meni je isto. Jaz imam ful probleme zaspat (rabim kar kaksno uro ali vec da zaspim). Moj pa zaspi 1 2 3...se preden preden fre v posteljo. Ponavadi zaspi na kavcu pred tv-jem potem ga morem pa vlect v posteljo...kot dojencek pa tok je razvajen ko je zaspan! tany hvala za mail-e ...tisti video je pa ful smesen gantar sem dobila tvoj mail in bom probala kaj ustvarit s tistima fotkama, ampak verjetno sele jutri ker danes sibam stanovanja gledat...se namrec seliva cez dober mesec.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 15:44:56
|
|
|
|
sončnica24
|
Sta našla stanovanje?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 15:47:56
|
|
|
|
_ancica_
|
nasla sva jih ful...zdej si jih pa ogledujeva ko zmesana
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 15:49:01
|
|
|
|
tany83
|
Dobro jutro ancica.... a sta nasla kaj??? lepo... midva bova tukaj do aprila, potem pa bova verjetno tud kaj novga poiskala ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 15:52:33
|
|
|
|
sončnica24
|
Potem morata samo še najboljšega najt ne? Tany vidva se bosta tudi selila, pa saj tu je lepo, ali greta še bližje morju
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 15:52:44
|
|
|
|
_ancica_
|
hej tany...zdaj sva si vzela en teden za ogled vse stanovanj, potem bova pa izbrala najboljsega (glede na ceno in pozicijo) rada bi zivela v centru, ampak tam so ful draga, tako da bova videla. se bom morala kar kmalu poslovit, ker se moram se urihtat preden grem.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 15:54:47
|
|
|
|
_ancica_
|
hej KAHLO...kako pa kaj ti in tvoja pikica?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 15:55:36
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ hej tany...zdaj sva si vzela en teden za ogled vse stanovanj, potem bova pa izbrala najboljsega (glede na ceno in pozicijo) rada bi zivela v centru, ampak tam so ful draga, tako da bova videla. se bom morala kar kmalu poslovit, ker se moram se urihtat preden grem. Potem pa če boš mela čas ko prideš nazaj se še kaj javi. Pa pa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 15:55:36
|
|
|
|
Anonimen
|
tany... slike so fenomenalne... škoda, da se bojim letenja (sem se že izdala) , bi kar tja prišla. Ful so dobre. _ancica_... ti si kar čas vzemi za stanovanja, upam, da si bosta izbrala čimboljšega Bom držala pesti . sončnica... Bom naredila malo reklame... Na otoku, kjer je tany doma, je božansko... čimprej zberi denar in pojdi tja uživat za 14 dni Pol nam pa še piši!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 15:57:24
|
|
|
|
_ancica_
|
pomoje, da ko bom nazaj nobene od vas ne bo vec gor boste vse ze mirno spanckale. Bom pa vsekakor prebrala vse kar boste do tedaj napisale.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 15:57:42
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar tany... slike so fenomenalne... škoda, da se bojim letenja (sem se že izdala) , bi kar tja prišla. Ful so dobre. _ancica_... ti si kar čas vzemi za stanovanja, upam, da si bosta izbrala čimboljšega Bom držala pesti . sončnica... Bom naredila malo reklame... Na otoku, kjer je tany doma, je božansko... čimprej zberi denar in pojdi tja uživat za 14 dni Pol nam pa še piši! Samo kaj če pa več nazaj ne pridem , bom mojemu povedla da se morma poročit da že vem kam lahko grema na poročno potovanje
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 15:58:18
|
|
|
|
_ancica_
|
gantar...hvala...upam, da nama rata najt kaksno fajn stanovanje.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 15:59:32
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ pomoje, da ko bom nazaj nobene od vas ne bo vec gor boste vse ze mirno spanckale. Bom pa vsekakor prebrala vse kar boste do tedaj napisale. Ja če pa boš tako pozna potem pa se bomo jutri več pogovarjali
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:00:21
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Potem morata samo še najboljšega najt ne? Tany vidva se bosta tudi selila, pa saj tu je lepo, ali greta še bližje morju ja tle je lepo in tud stanovanje je fuuul lepo, sam cesta pa nama ni vsec... bova iskala se kaj boljsega.... blize morja pa ne, ker ni dobro, ker je odprto morje in ce pride kak vihar ti lahko popolnoma unici stanovanje, tko, da se raje odpeljem do plaze, saj je sam 5 min, no oz. odvisno na kako plazo hoces... gantar, hvala za reklamo... sej letet je fuuul fajn ves... spolh ne ves da si na letalu....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:00:30
|
|
|
|
_ancica_
|
ja jutri bom pa imela vec casa...vsaj upam da
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 16:01:28
|
|
|
|
naja22
|
tany, jaz bi tud rada vidla tvoje slike, jih lahko odpreš?
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?