|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
16.1.2008 16:02:23   
naja22
Majcica30, čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zelim ti čim lepšo nosečnost.

Otroci so ogledalo. Če jih obdaja ljubezen, jo odsevajo. Če ljubezni ni, nimajo kaj odsevati.

(odgovor članu naja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
16.1.2008 16:02:24   
_ancica_
Nic punce, se bom kar poslovila. Lepo se naprej cvekajte, pa ne pozabit na user posted image  user posted image
se tipkamo se jutri!!!

cau bau user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
16.1.2008 16:02:57   
naja22

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

Nic punce, se bom kar poslovila. Lepo se naprej cvekajte, pa ne pozabit na user posted image  user posted image
se tipkamo se jutri!!!

cau bau user posted image

Cauci

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
16.1.2008 16:03:20   
tany83
ancica.. ne zanemarja RR-ja... user posted image  (se hecem)... upam, da dobita fajn stanovanjce.. pa srecno pri iskanju user posted image user posted image user posted image

naja... grem odpret... in si lahko pogledas potem....

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu naja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
16.1.2008 16:05:42   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Potem morata samo še najboljšega najt ne?user posted image

Tany vidva se bosta tudi selila, pa saj tu je lepo, ali greta še bližje morjuuser posted image

ja tle je lepo in tud stanovanje je fuuul lepo, sam cesta pa nama ni vsec... bova iskala se kaj boljsega.... blize morja pa ne, ker ni dobro, ker je odprto morje in ce pride kak vihar ti lahko popolnoma unici stanovanje, tko, da se raje odpeljem do plaze, saj je sam 5 min, no oz. odvisno na kako plazo hoces...

gantar, hvala za reklamo... sej letet je fuuul fajn ves... spolh ne ves da si na letalu....user posted image

Saj, pride cunami in si brez vsega, zato pa imam jaz tako rada ta moj Maribor, še na srečo ni bilo nič hujšega razen kakšen malce bolj močen veter ampak ni bilo sile pa upam da tako ostane

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
16.1.2008 16:06:14   
Anonimen
Pa- Pa _ancica_ !!! user posted image

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3706
16.1.2008 16:07:34   
naja22

ancica.. ne zanemarja RR-ja... user posted image  (se hecem)... upam, da dobita fajn stanovanjce.. pa srecno pri iskanju user posted image user posted image user posted image

naja... grem odpret... in si lahko pogledas potem....

Hvala.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
16.1.2008 16:07:57   
tany83
ma sej cunamija se ni blo, pa tudi kaj hujsega ne... sam prav nasprot morja ni dobro.. so nevihte itd... ponavadi, ce je kak vihar bolj Haiti prizadene....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
16.1.2008 16:08:29   
Anonimen
sončnica... kaj, a vidva še nista poročena... kaj pa čakata? user posted image  user posted image  user posted image  Sej imaš prav, sej ni nič drugače, če si poročen, razen to, da ti roko vleče proti tlem, si potlej brez dnarca in pa ena navlaka več v ladlcu... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3709
16.1.2008 16:09:41   
_ancica_
sprememba plana...zdej ko sem vidla se ta drug album od tany...sem se odlocila da ostanem na rr-ju se kaksno urco user posted image user posted image

(tasca me je klicala in rekla da gremo sele cez dve urci)

(odgovor članu naja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
16.1.2008 16:11:57   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

sončnica... kaj, a vidva še nista poročena... kaj pa čakata? user posted image  user posted image  user posted image  Sej imaš prav, sej ni nič drugače, če si poročen, razen to, da ti roko vleče proti tlem, si potlej brez dnarca in pa ena navlaka več v ladlcu... user posted image  user posted image  user posted image

a ves da sem si jaz skos govorila, da se ne bom porocila da je to  ''kar neki'' in lej ga vraga, da sva lahko z dragim ostala skupaj sva se morala porocit na hitro user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
16.1.2008 16:12:18   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

sprememba plana...zdej ko sem vidla se ta drug album od tany...sem se odlocila da ostanem na rr-ju se kaksno urco user posted image user posted image

(tasca me je klicala in rekla da gremo sele cez dve urci)

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
16.1.2008 16:14:00   
tany83
No ja sej mogoce bom zvenela osladno... sam meni je pa tko lepo bit porocena... in bi svojo poroka se enkrat dala skoz... mi je tko lepouser posted image '

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
16.1.2008 16:14:42   
sončnica24
Super ancica potem pa še bomo malce klepetali.

Ne nisva še poročena sva še "mlada" user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče se bova kdaj v prihodnosti poročila samo me bo mogo moj zasnubit jaz njega ne bom ali pa tudi nikoli ne reci nikoli pravijo ne?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
16.1.2008 16:16:50   
Anonimen

No ja sej mogoce bom zvenela osladno... sam meni je pa tko lepo bit porocena... in bi svojo poroka se enkrat dala skoz... mi je tko lepouser posted image '

Sej se strinjam s tabo tany. Jst če bi se, bi se tud še enkrat poročila. Mi ni nič žal nobenega eura za poroko. Smo se imeli prav fajn, pa še v poročno obleko sm mela tako, kot sem vedno sanjala, da bi jo imela. Če se nebi poročila jo nebi imela oblečene user posted image

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3715
16.1.2008 16:17:29   
sončnica24

Meni je tudi full všeč, saj verjetno se nekoč bova poročila zdaj trenutno še pač o tem ne razmišljava mava vsega drugega dovolj.

Pa darila so lepa ne tanyuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
16.1.2008 16:18:32   
sončnica24
Gantar ti si tudi že poročena?

Ojoj potem pa res ne vem kaj midva čakavauser posted image bo treba v akcijo

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
16.1.2008 16:18:36   
_ancica_
user posted image user posted image

[/quote]

sej men je tud fajn zdej user posted image user posted image user posted image samo prej si pa sama sebe nisem mogla predstavljati kot poroceno

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
16.1.2008 16:20:20   
murkica
No vidim, da danes spet zamujam čvek...user posted image  Ste kar pridno naklofale strani.
Pa da se še jaz vrnem na spanje, pri meni pa je tako, da zadnej čase ne zaspim do nekje 2. zjutra, no saj tudi v posteljo ne grem pred polnočjo, ampak sem pa potem zjutraj tako utrujena da spim skoraj do 11-ih, kar pa tudi ni v redu, ker prespim praktično pol dneva.user posted image
Tako, da si bom mogla spet malo bioritem spremenit, ker se imam ful za učiti, pa mi potem zmanjka časa, ker tako dolgo spim.  Moj dragi pa me je nekaj časa hecal, da kok sem zaspanka in da ne more verjeti, da ustajam tako pozno, sedaj pa se je še on navadil, da med vikendom, vedno spi do 12-ih, tako da me sedaj nič več ne heca, ker vidi kako je fino, ko lahko človek spi. user posted image

No pa moja utrujenost je dejansko pogojena z vremenom... zdej ko sem prehlajena in ko je zunaj ves čas oblačno in danes tudi vsake toliko nekaj škropi,  se mi dejansko nič ne da in se še bolj zavijem v posteljo in spančkam naprej. Ko pa je zunaj sonček, niti ni potrebno, da je ful toplo ampak samo, da je svetlo, potem pa hitro ustanem, da nebi zamudila prečudovitega dneva.
Zdej bom šla pa malo gledat tv, ker je šel dragi nazaj v službo, jaz pa moram tudi začet delat čez slabi dve urciuser posted image , pa se mi res ne da...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
16.1.2008 16:20:35   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Sej se strinjam s tabo tany. Jst če bi se, bi se tud še enkrat poročila. Mi ni nič žal nobenega eura za poroko. Smo se imeli prav fajn, pa še v poročno obleko sm mela tako, kot sem vedno sanjala, da bi jo imela. Če se nebi poročila jo nebi imela oblečene user posted image

jaz sem tudi ze razmislajala da bi imeli se eno ceremonijo...mogoce v Sloveniji, ker mojih starsev ni bilo na poroki user posted image je bilo res bolj na hitro, tako da nisva imela casa za nic...tudi obleka je bila bolj tako user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
16.1.2008 16:22:07   
tany83
sej ti mas tud album gor a ne gantar... ga bi jaz tud rada vidla???

sej meni je blo tud vse fuuul lepo, obleka, obred, slike... kot sem vedno sanjla... no da na moza ne pozabim... me je ze klical, kaj delam???? tokrat pa ne spimuser posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3721
16.1.2008 16:22:33   
murkica
gantar- a odkleneš slikce od poroke, da vidim kakšno si imela obleko...pliz...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
16.1.2008 16:22:54   
naja22
Tany, hvala za odprtje albuma. S fulom hude slike. res ti zavidam. Tle pr nas je tako turobno, sivo ... pr teb pa tak sonček, pa morje, pa valovi , veter ... Oh!

Zdaj pa šibam na en sprehod. Punce kako boste kej oz. skrbite za svojo telesno kondicijo?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
16.1.2008 16:23:20   
sončnica24
Joj sem se zdaj spomnila, glede spanja, če bi se rade zjutraj hitro budile potem vam pošljem za vikend mojo zlato taščo ona znori da bi midva do 12 spala, če se že ob 10. zbudima je cirkus ker "cele dneve" prespiva. Tako da sva najbolj srečna ko moj dragi popoldne dela pa lahko potem zjutraj potegneva.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
16.1.2008 16:23:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Gantar ti si tudi že poročena?

Ojoj potem pa res ne vem kaj midva čakavauser posted image bo treba v akcijo

Ja sončnica, 12.maja bo eno leto user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?