|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
16.1.2008 17:27:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Fajn to pa še dobro da imaš potem že službo skoraj zagotovljeno, ker je to danes tako velik problem.

Jaz pa zdaj čakam da se obiski odpravijo pa si grem sadno kupo s smetano delat. Njami, samo nimam dovolj za vse pol pa moram počakat da oddidejouser posted image

ja, pa si pol lahko za računalnikom? al niso prišli k teb user posted image   user posted image

(odgovor članu sončnica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3776
16.1.2008 17:27:25   
murkica
mmmmm, jst bi jo tudi jedla. Pa me boli grlo pa ne morem, da ne bom še večjega hudiča naredila. Sem si pa stisnila pomaranče in pijem sokca, tko da je to mal za pocartat. No pa zraven čokoladico papam, tako da ni slabo...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

Neposredna povezava do sporočila: 3777
16.1.2008 17:28:05   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Fajn to pa še dobro da imaš potem že službo skoraj zagotovljeno, ker je to danes tako velik problem.

Jaz pa zdaj čakam da se obiski odpravijo pa si grem sadno kupo s smetano delat. Njami, samo nimam dovolj za vse pol pa moram počakat da oddidejouser posted image

ja, pa si pol lahko za računalnikom? al niso prišli k teb user posted image   user posted image

Ne, k staršem oz. mamina teta pa sestrična sta prišli pa čvekajo v kuhniuser posted image , jaz pa tu. Bo spet dež user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
16.1.2008 17:28:14   
murkica

Sam res, na to pa sploh nisem pomisilila... Bodo rekli, da si bolj slaba gostiteljica.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
16.1.2008 17:29:30   
murkica

Ne, k staršem oz. mamina teta pa sestrična sta prišli pa čvekajo v kuhniuser posted image , jaz pa tu. Bo spet dež user posted image

Pol pa ni panike. Ti kar pejt v zmrzovalnik, si naredi sadno kupo in reci: "saj vi pa ne boste, a ne?" in hitro zgini nazaj v sobo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3780
16.1.2008 17:32:28   
sončnica24
Eh to pa ne bom naredla bom rajši počakala da grejo saj ne bodo celo večer tukajuser posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
16.1.2008 17:33:44   
sončnica24
Pa zdaj si tisti program dol vlečem kaj si je ancica slike rihtala tako da bom se še s tem malce zamudila potem pa bodo verjetno šli jaz pa v akcijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3782
16.1.2008 17:41:28   
murkica
Nič punce jaz letim delat... bodite pridne in še kaj načvekajte, da bom jutri imela kaj za brat...
Jutri zjutraj delam, tako da vam bom jaz skuhala kavico, ko bom že tako zgodaj v službi...

ČAO

Neposredna povezava do sporočila: 3783
16.1.2008 17:45:47   
sončnica24
Hvala murkica ja lep večer ti želim, pa ne delaj preveč in lepo se naspi, če se moraš zjutraj vstat.

papa

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
16.1.2008 17:58:06   
Neža7
Lep pozdrav Gantar  user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3785
16.1.2008 18:03:49   
tany83
Hola..

jaz sem nazaj.... mi je elektrika zmanjkalauser posted image .. pa sem sla kar mal pocivat... zdej je pa spet tle... sem mislila, da boste vse usle, pa ste se tuki... lepo.. pridne...

nc, zdej si grem slike od gantar pogledatuser posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
16.1.2008 18:17:57   
tany83
gantar slike so fenomenalne user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
16.1.2008 18:44:41   
Anonimen
Neža7... sestrica moja... kako kaj? kako se kaj počutiš? in tvoja pikica? Upam da ste zdrave in srečne in brez user posted image .
tany... hvala user posted image

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3788
16.1.2008 18:47:11   
Teni_
Moja user posted image  se še ni prikazala. Vedno bolj upam, da nama je uspelo. Tako pozna še ni bila nikoli. jutri zjutraj takoj naredim test, če je še ne bo. Glede na to, da mi je pri prvih dveh pokazalo na dan, ko bi morala dobit m, upam, da mi bo jutri tudi, če sem user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
16.1.2008 19:06:16   
sončnica24
Teni držim pesti do jutri da ti je uspelo.

Jaz pa sem se zdaj tak najedla da mi je kar hudo, samo je bila tako dobra ta sadna kupauser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
16.1.2008 19:09:44   
tany83
Teni drzim pesti, da se ne prikaze user posted image  in, da ugledas user posted image ....user posted image user posted image user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 3791
16.1.2008 19:13:04   
sončnica24
Sem si zdajle tisti program dol potegnila kaj ancica slike rihta pa ga celo večnost na računalnik nalaga upam da bom vedla kaj delat ker je res full dobra slika.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
16.1.2008 19:18:13   
tany83

Sem si zdajle tisti program dol potegnila kaj ancica slike rihta pa ga celo večnost na računalnik nalaga upam da bom vedla kaj delat ker je res full dobra slika.

user posted image .... kaj ga lahko zastonj dol das al je za placat???.... slika pa je res fuuul dobra...

Neposredna povezava do sporočila: 3793
16.1.2008 19:28:07   
sončnica24
Jaz sem ga na eni spletni strani kjer se da tudi kaj druga dol potegnit našla je pa tam seveda zastonj. Drugače pa mislim da je za plačat, samo se mi niti približno ne sanja kako funkcionira ta stvaruser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
16.1.2008 19:41:05   
tany83
aha... ok....hvala...
meni se tko spi, tle za racunalnikom, da mislim da bom sla nazaj mal spatuser posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3795
16.1.2008 19:52:14   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

aha... ok....hvala...
meni se tko spi, tle za racunalnikom, da mislim da bom sla nazaj mal spatuser posted image user posted image ...

Pa ne moreš sredi belega dne spatuser posted image , čeprav pri nas je že tema tako da če bi bila v Slo bi lahko šla spat zdaj pa pač ne moreš ituser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
16.1.2008 19:56:14   
tany83

aha... ok....hvala...

Pa ne moreš sredi belega dne spatuser posted image , čeprav pri nas je že tema tako da če bi bila v Slo bi lahko šla spat zdaj pa pač ne moreš ituser posted image

user posted image ... saj tle je pa komaj 3popoldan, tko da si lahko eno siestico privoscim user posted image ... tako, da bom spocita, ko pride moj user posted image  domov... se posebi, ker je reku da ma eno presenecenje zameuser posted image user posted image user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 3797
16.1.2008 19:57:05   
sončnica24
Aja potem pa moraš biti spočita samo jaz ne vem če bi lahko spala bi verjetno komaj čakala da prideuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
16.1.2008 19:59:57   
tany83
ja sej, jaz cakam da pride, k sem radovednauser posted image ... najboljs, da se grem stusirat, pa se bom mal zbudilauser posted image ... pa se vecerjo moram skuhat...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3799
16.1.2008 20:03:45   
sončnica24

ja sej, jaz cakam da pride, k sem radovednauser posted image ... najboljs, da se grem stusirat, pa se bom mal zbudilauser posted image ... pa se vecerjo moram skuhat...user posted image

S hladno vodo, da se prebudiš

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?