Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 17:27:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Fajn to pa še dobro da imaš potem že službo skoraj zagotovljeno, ker je to danes tako velik problem. Jaz pa zdaj čakam da se obiski odpravijo pa si grem sadno kupo s smetano delat. Njami, samo nimam dovolj za vse pol pa moram počakat da oddidejo ja, pa si pol lahko za računalnikom? al niso prišli k teb
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 17:27:25
|
|
|
|
murkica
|
mmmmm, jst bi jo tudi jedla. Pa me boli grlo pa ne morem, da ne bom še večjega hudiča naredila. Sem si pa stisnila pomaranče in pijem sokca, tko da je to mal za pocartat. No pa zraven čokoladico papam, tako da ni slabo...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 17:28:05
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Fajn to pa še dobro da imaš potem že službo skoraj zagotovljeno, ker je to danes tako velik problem. Jaz pa zdaj čakam da se obiski odpravijo pa si grem sadno kupo s smetano delat. Njami, samo nimam dovolj za vse pol pa moram počakat da oddidejo ja, pa si pol lahko za računalnikom? al niso prišli k teb Ne, k staršem oz. mamina teta pa sestrična sta prišli pa čvekajo v kuhni , jaz pa tu. Bo spet dež
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 17:28:14
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Fajn to pa še dobro da imaš potem že službo skoraj zagotovljeno, ker je to danes tako velik problem. Jaz pa zdaj čakam da se obiski odpravijo pa si grem sadno kupo s smetano delat. Njami, samo nimam dovolj za vse pol pa moram počakat da oddidejo ja, pa si pol lahko za računalnikom? al niso prišli k teb Sam res, na to pa sploh nisem pomisilila... Bodo rekli, da si bolj slaba gostiteljica.
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 17:29:30
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: gantar IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Fajn to pa še dobro da imaš potem že službo skoraj zagotovljeno, ker je to danes tako velik problem. Jaz pa zdaj čakam da se obiski odpravijo pa si grem sadno kupo s smetano delat. Njami, samo nimam dovolj za vse pol pa moram počakat da oddidejo ja, pa si pol lahko za računalnikom? al niso prišli k teb Ne, k staršem oz. mamina teta pa sestrična sta prišli pa čvekajo v kuhni , jaz pa tu. Bo spet dež Pol pa ni panike. Ti kar pejt v zmrzovalnik, si naredi sadno kupo in reci: "saj vi pa ne boste, a ne?" in hitro zgini nazaj v sobo...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 17:32:28
|
|
|
|
sončnica24
|
Eh to pa ne bom naredla bom rajši počakala da grejo saj ne bodo celo večer tukaj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 17:33:44
|
|
|
|
sončnica24
|
Pa zdaj si tisti program dol vlečem kaj si je ancica slike rihtala tako da bom se še s tem malce zamudila potem pa bodo verjetno šli jaz pa v akcijo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 17:41:28
|
|
|
|
murkica
|
Nič punce jaz letim delat... bodite pridne in še kaj načvekajte, da bom jutri imela kaj za brat... Jutri zjutraj delam, tako da vam bom jaz skuhala kavico, ko bom že tako zgodaj v službi... ČAO
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 17:45:47
|
|
|
|
sončnica24
|
Hvala murkica ja lep večer ti želim, pa ne delaj preveč in lepo se naspi, če se moraš zjutraj vstat. papa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 17:58:06
|
|
|
|
Neža7
|
Lep pozdrav Gantar
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 18:03:49
|
|
|
|
tany83
|
Hola.. jaz sem nazaj.... mi je elektrika zmanjkala .. pa sem sla kar mal pocivat... zdej je pa spet tle... sem mislila, da boste vse usle, pa ste se tuki... lepo.. pridne... nc, zdej si grem slike od gantar pogledat
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 18:17:57
|
|
|
|
tany83
|
gantar slike so fenomenalne ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 18:44:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Neža7... sestrica moja... kako kaj? kako se kaj počutiš? in tvoja pikica? Upam da ste zdrave in srečne in brez . tany... hvala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 18:47:11
|
|
|
|
Teni_
|
Moja se še ni prikazala. Vedno bolj upam, da nama je uspelo. Tako pozna še ni bila nikoli. jutri zjutraj takoj naredim test, če je še ne bo. Glede na to, da mi je pri prvih dveh pokazalo na dan, ko bi morala dobit m, upam, da mi bo jutri tudi, če sem .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 19:06:16
|
|
|
|
sončnica24
|
Teni držim pesti do jutri da ti je uspelo. Jaz pa sem se zdaj tak najedla da mi je kar hudo, samo je bila tako dobra ta sadna kupa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 19:09:44
|
|
|
|
tany83
|
Teni drzim pesti, da se ne prikaze in, da ugledas .... ....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 19:13:04
|
|
|
|
sončnica24
|
Sem si zdajle tisti program dol potegnila kaj ancica slike rihta pa ga celo večnost na računalnik nalaga upam da bom vedla kaj delat ker je res full dobra slika.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 19:18:13
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Sem si zdajle tisti program dol potegnila kaj ancica slike rihta pa ga celo večnost na računalnik nalaga upam da bom vedla kaj delat ker je res full dobra slika. .... kaj ga lahko zastonj dol das al je za placat???.... slika pa je res fuuul dobra...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 19:28:07
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz sem ga na eni spletni strani kjer se da tudi kaj druga dol potegnit našla je pa tam seveda zastonj. Drugače pa mislim da je za plačat, samo se mi niti približno ne sanja kako funkcionira ta stvar
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 19:41:05
|
|
|
|
tany83
|
aha... ok....hvala... meni se tko spi, tle za racunalnikom, da mislim da bom sla nazaj mal spat ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 19:52:14
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 aha... ok....hvala... meni se tko spi, tle za racunalnikom, da mislim da bom sla nazaj mal spat ... Pa ne moreš sredi belega dne spat , čeprav pri nas je že tema tako da če bi bila v Slo bi lahko šla spat zdaj pa pač ne moreš it
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 19:56:14
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: tany83 aha... ok....hvala... meni se tko spi, tle za racunalnikom, da mislim da bom sla nazaj mal spat ... Pa ne moreš sredi belega dne spat , čeprav pri nas je že tema tako da če bi bila v Slo bi lahko šla spat zdaj pa pač ne moreš it ... saj tle je pa komaj 3popoldan, tko da si lahko eno siestico privoscim ... tako, da bom spocita, ko pride moj domov... se posebi, ker je reku da ma eno presenecenje zame ....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 19:57:05
|
|
|
|
sončnica24
|
Aja potem pa moraš biti spočita samo jaz ne vem če bi lahko spala bi verjetno komaj čakala da pride
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 19:59:57
|
|
|
|
tany83
|
ja sej, jaz cakam da pride, k sem radovedna ... najboljs, da se grem stusirat, pa se bom mal zbudila ... pa se vecerjo moram skuhat...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 16.1.2008 20:03:45
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja sej, jaz cakam da pride, k sem radovedna ... najboljs, da se grem stusirat, pa se bom mal zbudila ... pa se vecerjo moram skuhat... S hladno vodo, da se prebudiš
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?