|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
7.12.2007 10:06:07   
Anonimen
Glede na to, da je bil cel teden suša, je bil že cajt... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
7.12.2007 10:08:26   
KAHLO
Gantar ...včeraj si nekaj govorila da zaustajaš za ostalimi.........ja pol si pa v tej noči.......vse pehitela........moram mojmu user posted image sporočit......da bo treba mal na plin prtisnit...hmmmm.....oz.....na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jazzz27.......čeprav je viden sam okvirček....si kr msilim kakšen smajli bi lahko bil......,user posted image user posted image

sam mislim da gre vsa slava in čast v zvezi z zapeljevanjem in user posted image user posted image ga. GANTARuser posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pufika....saj ne more bit drgač....če ste same take odštekane borke tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image hmmmmmmmmmm, če pa ima lateks pa šiba nasproten učinek.......pa vse odstrant v bajti kaj me kakorkoli veze s tem......PREDVESEM NE POZABI NA KORENČEK (bog ne daj da ga imasta kje v hiši)...preden boš karkoli dala v usta dobro prebrskaj, da se ni v kakšn futrs skril ali pa se sam namočiluser posted image user posted image user posted image user posted image

Gantar....
če bi imeli smajlija z pokalom.....bi ga danes dobila ti.............user posted image čeprav dneva še ni koncuser posted image

jazzz27
Hmmmm za tiste tunele pr trojanah me mal skrbi....glede na gledano po tv......na moj...oz najin privatni tunel...pa ni panike....dino kar bo treba pazit....bodo okoliščine, ko ga ...če ga bova postavlala pr nas doma......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 302
7.12.2007 10:14:52   
jazzz27
user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 303
7.12.2007 10:16:13   
jazzz27
ma, ta ma pa vse, tako, da
1. vas mal nadzoruje
2. je živalske vrste in ne rastlinske
3. pa še pendrik ma, da boste pridne!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 304
7.12.2007 10:18:53   
ledenka
gantar, zgleda, da je blo dans zjutraj neki v zraku user posted image user posted image user posted image  midva sva tud eno rundo pred šihtom opravla, tko da se mi dans kar smeji user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 305
7.12.2007 10:28:04   
jazzz27
ledenka...res je! Se vidi, da je konec tedna in da so vsi naši user posted image  bolj sproščeni! Zame je bla včer zvečer zadnja runda user posted image , ker se je moj tiger ustrašu, da ne bo meu nč za vzorc datuser posted image ...pa sej tud ne vzamemo tolk velik, al ja? Pa še testo se zasprot dela!!user posted image user posted image  Vidva sta že bla pr rešu, kako je blo (če ti ni odveč)?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 306
7.12.2007 10:28:22   
KAHLO
Jazzzzzzz27 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... nimam kaj rečt......sam ubogamo še!!!

hmmmmm..........jaz pa vam ob voščenju dobrega jutra kofe ponujam.........ehhhhh....brez veze....če ste itak polne adrenalina in user posted image user posted image user posted image user posted image ......misssssslmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 307
7.12.2007 10:30:26   
jazzz27
ja kar povej...KO BUČE SEMEN!! (pa smo spet pr zelenjavi)user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 308
7.12.2007 10:33:34   
pufika
love is in the air....
očitno se je borba več kot začela...v vodstvu gantar, takoj za njo hitijo KAHLO, ledenka... jazzz27 ne zaostaja, navija kot nora....user posted image user posted image user posted image navijačicam se pridružuje še pufika, ki čaka v nizkem štartu, da se prižge zelena luč...user posted image user posted image user posted image user posted image potreba je že velika....

..to bo hud boj za zmago...

dajmo punce!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 309
7.12.2007 10:34:21   
KAHLO
al pa sončinica.................da dodamo še mal cvetjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mah....če človek na hitro preleti to naše debatiranje....bi si mislil da smo same vegetarjanke in bio babnce tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 310
7.12.2007 10:34:59   
Anonimen
user posted image  user posted image  user posted image  Vidim punce, da ste mi kar mal fouš. user posted image  user posted image  user posted image  sem imela dobro motivacijo danes, naj jo vam predstavim user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 311
7.12.2007 10:42:47   
KAHLO
Pufika je že zasedla komentatorsko mesto........

vremenske razmere zunaj so ugodne.....mraz prtiska (tako da se da dobr stiskat z user posted image ).......to bi še dodala.....a je danes še kakšen ugoden dejavnik za user posted image user posted image user posted image izpolnjenuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 312
7.12.2007 10:43:10   
pufika
komentar k slikci.... HABAHABAHABA...jamiiii

joj punce dejte me ustavt, me tok meče dons...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 313
7.12.2007 10:49:35   
KAHLO
Gantar,,,,ja saj pol pa ne mora bit...drgač..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 314
7.12.2007 10:51:20   
KAHLO
mislim Gantar  zdaj si pa sprožila cel valll........poželenj po naših user posted image ..........sploh nevejo kaj jih čaka kjer koli že so....

danes bododom srečali same user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 315
7.12.2007 11:15:51   
jazzz27
user posted image  njam!!! Ja kakšna stimulacija!!! Mislm motivacija!!! user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 316
7.12.2007 11:28:04   
KAHLO
jazzz27..... no taka k pa je tist zajček sem pa jaz..... k  moj user posted image   odvrže krpice s svojga teleščkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 317
7.12.2007 11:35:17   
jazzz27
ja prov dobr je, a ne?? sam, da ti ne smeš korena "jest"!!user posted image user posted image user posted image  sicer pa, kdo pa bi takrat mislu na hrano ,D! mislm, tale gantar, kurjačka!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 318
7.12.2007 11:49:52   
KAHLO
jaz tud pravim.................ta punca nas je dans tak zakuuuuuuuuuuuurla........................da kar oddajam user posted image od sebe..........madona pa kje je konc šihtauser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 319
7.12.2007 11:56:22   
jazzz27
sej zakur pol pa gre!!!! bog ve kaj zdej dela( user posted image )!! se mi kar mal smili tist njen user posted image !! Kaj če bi ga nam dala mal v varstvo??user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 320
7.12.2007 12:03:04   
KAHLO
jazzzzzz27....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če bom mogla jaz začet zarad tebe pleničke nosit (ker mi ob tvojih postih skoraj vujde v pantise)user posted image .....boš ti vidla user posted image ....

hmmmmmmmmm.....nevem če bi se ona s tem strinjala....k pol je to k da bi dala nedolžnega ovčekauser posted image user posted image user posted image med volkuljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ............bi blo še samo hamsiiiiiiiiiiiiiiiii, hamsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 321
7.12.2007 12:12:33   
jazzz27
maš prov, najbrš bi res na konc en tako visuuser posted image !

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 322
7.12.2007 12:16:04   
KAHLO
jazzzzzzzzz27..........mislim da je gantar nekje za ovinkomuser posted image .... še malo pa bova mogli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da nau kakega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa jaz bi tudi take slikice gor leplauser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 323
7.12.2007 12:20:13   
jazzz27
jah kam te pa tvoj comp ne pusti?! Upam, da ganter ne bo zamerla...sam pa moram pohvalt!!! Sej me mamo svoje user posted image doma!! Kaj pa češ ko tako lepoto vidš!!user posted image

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 7.12.2007 12:21:17 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 324
7.12.2007 12:27:10   
Anonimen
Punce, vidm da imate debato... fajno... user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

user posted image  pa že ne dam. user posted image     Prste stran user posted image .   user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?