|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
6.12.2007 14:37:03   
KAHLO
gantar......ni treba...smo na isti valungi (valovni dolžini) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 276
6.12.2007 14:38:14   
KAHLO
jazzzz.....nujno si preberi od ledenke ...odgovor........da ne boš kje abstinirala za vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 277
6.12.2007 14:39:40   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

jazzzz.....nujno si preberi od ledenke ...odgovor........da ne boš kje abstinirala za vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image

jazzz, ko sva bla midva na prvem s-gramu, je bil 2 dni vzdržen in je Reš reku, da je to čist super user posted image  tak da NE SMETA bit preveč vzdržna user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 278
6.12.2007 14:42:21   
Anonimen
 jazzz... dajmo user posted image  user posted image  user posted image ...

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
6.12.2007 14:44:54   
KAHLO
no vidita ......treba punčaro posvarit.....pa da posuje nekaj da bodo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prišli do te božanske svetlobeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 280
6.12.2007 15:00:30   
jazzz27
jeee!!!!!!! Zdej me je pa mal strah, k sem mojmuuser posted image  rekla, da ne smeva tolko časa!! Ah, če je pa tako...jujujuhuhu!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 281
6.12.2007 15:04:13   
jazzz27
punce a mi kera zna povedat kako sajlije dobit??? user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 282
6.12.2007 15:10:50   
KAHLO
misliš smajlijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 283
6.12.2007 15:15:02   
jazzz27
ja!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 284
6.12.2007 15:17:19   
KAHLO
jazzzzzzz27...........jaz bom počla danes oduser posted image ...veš kajjaz sem enkrat v googlu kr napisala free smile...in ti vrže ven en kup.....teh strani...samo jaz jih nikak ne uspem pripopat semuser posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 285
6.12.2007 15:21:17   
jazzz27
ok, to ti bom pa jaz znala se mi zdi odgovort! Greš na slikomat.com. Prvo pa še shraniš smile na svoj comp., potem ko si na www.slikomat.com, ali pa na www.shrani.com, daš prebrskaj, naložiš slikico gor in kopiraš kodo, ki jo potem prilepiš tu na post!! Upam, da nisem preveč zakomplicirala!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 286
6.12.2007 15:26:04   
jazzz27
ok, sporoč če rata
user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 287
6.12.2007 15:28:06   
KAHLO
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uspešnoooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

joj jaz pa moram šibat......bova jutri nadalejevali

uživajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...lepo se imejte punceeeeeeuser posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 288
6.12.2007 15:31:13   
Anonimen
Sicer je pa maša oktaviji dober razložila, kak se sem pripopa smajlije in druge foreuser posted image  user posted image . Jazzz... sicer si pa ok razložila, sam shrani trenutno ne dela.

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
6.12.2007 15:40:18   
gajka
Evo še eno navijačico - mene! Dajte me prosim med navijačice! Pravijo, da je navada železna srajca - ja, sej še vedno kdaj pridem pošpegat na ta forum, ker mi je čist v navado prišlo sem kliknit.

Pa dajmo, punce, ne me razočarat in bodite pridno aktivne čez praznike! Glejte, da se bo veseli december nadaljeval v veseli in roza obarvan januar!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 290
6.12.2007 15:55:03   
Lea2007
Oj, ajow ja KAHLO in jazzzz, mate pravo žurko tule gor. Kok ste face, mene ste prou nasmejale.

Ja dejte me pod navijačice, bom držala pesti...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 291
7.12.2007 7:48:41   
KAHLO
Dobro jutro pupikeuser posted image user posted image user posted image

Danessssssssss je pa peteeeeeeeeeeeeeek jipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image midva z mojimuser posted image   danes user posted image k mojim na štajer, komaj čakamuser posted image user posted image
Najprej pa vas povabim na en user posted image z nasmeškom

Jazzz27 pr meni nebo nič smajlijov razen teh k so na razpolagouser posted image , ker so nam te strani k si mi jih napisala zaklenili......user posted image user posted image tko je, če delaš v državni upravi....nema kazanja čustevuser posted image user posted image user posted image user posted image
drgač pa včeraj ni blo potrebnega nobenga sadja niti ne šibe.....zgleda da  so user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bili istega mnenja k jaz, pa še prostorno stisko so imeli in so mogli privret na danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gajka, Lea2007 dobrodošliuser posted image user posted image user posted image

gantar
kako kaj......kaj si pa ti včeraj v poznih večernih urah počela....a si zmrzovalnik polnila z lončki user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 292
7.12.2007 7:49:34   
KAHLO
       user posted image Januarske borke za user posted image :user posted image

xx.01. - sunny24
xx.01. - gantar
xx.01. - witto
01.01. - jazzz27
04.01. - nicnic
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika
04.01. - Veki_222
05.01. - Sončnica24
05.01. - MATEJCK
07.01. - Andromeda
15.01. - lidija_21
29.01. - KAHLO

user posted image Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • K_a_t_j_auser posted image
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • murkica
  • gajka
  • Lea2007
         user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk   user posted image
NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER ..........  xxx
--------------------------------------------------

user posted image  
user posted image JANUARSKA STAVNICA:user posted image

23% - Sandra74
26%- Erin, nicnic
27% - oktavija
30% - murkica
35% - gantar
40% - sunny24, KAHLO (optimistkiuser posted image )

[/quote]

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 293
7.12.2007 8:40:25   
LuNa73
Kahlo moja, ti pa res znaš človeku polepšat jutro oz. dopoldan.... user posted image user posted image user posted image user posted image ...  sej vse ostale tudi... ker takle pa še ni blo na nobenem Ne pričakujem.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 294
7.12.2007 9:18:50   
KAHLO
Lunca73 vsaj nekomuuser posted image user posted image user posted image user posted image , k eni k me vidijo s kupčkom ...ampak danes dobesedno z malim kupčkom papirja prit.....se jim izrazi na ksihtekih kar  spremenijo v nekaj takegauser posted image user posted image user posted image user posted image , sam jaz sem prepričana da je kriv un kupček pa ne jaz kot  pojavauser posted image user posted image user posted image user posted image .....pa tako se trudim z unim user posted image na ustih

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 295
7.12.2007 9:33:00   
Anonimen
Pozdravljene dečvice...
KAHLO... Včeraj v poznih urah nisem počela nič takega, da bi ti lahko povedala. user posted image user posted image user posted image  so bili varno spravljeni pri mojem user posted image  user posted image . Samo danes v zgodnjih jutranjih urah (ob 00h) so morali user posted image user posted image user posted image priti na zrak.  user posted image  user posted image  user posted image  Brez šibe in drugih pripomočkov. Hoteli so me pač videti. In so me user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Pa ne samo takrat. Še pol preden je šel moj dragi na šiht. Niso se mi mogli upreti... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Tako da je bila pestra noč. Malo spanja in veliko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kako ste pa ostale?

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
7.12.2007 9:33:49   
jazzz27
dober dan punčare!!!

Ja me veseli k že mal migate!! user posted image user posted image user posted image  za KAHLCO, k je včer svojga lubita zapeljala!!! user posted image
vidm, da sicer ni nič novga!! KAHLCA, kako pa bosta dans user posted image po tunelčku spravlala, k gresta domov?? user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 297
7.12.2007 9:36:12   
pufika
KAHLO...sam nekej...ti si carica v najboljšem pomenu...user posted image user posted image user posted image
sem fuulll zamudila, k včer nisem mogla do kmpjutra, sam sm se pa danes tok nasemjala...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me kar trebuh boli...
...jest se lateksu odpovem...to pr mojmu namest da v luft postav, vse dol binglja...user posted image user posted image user posted image

drgač pa še 2 dni do akcije...seznam preverjen...korenček črtan, ananas- na zalogi, jabolka-na zalogi, nekaj mandarin pa paprike tud na zalogi... gasaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 298
7.12.2007 9:37:13   
jazzz27
niso pršli smajliji!! Ti,ti!! Saj se zastop, upamuser posted image user posted image !

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 299
7.12.2007 9:43:42   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Pozdravljene dečvice...
KAHLO... Včeraj v poznih urah nisem počela nič takega, da bi ti lahko povedala. user posted image user posted image user posted image  so bili varno spravljeni pri mojem user posted image  user posted image . Samo danes v zgodnjih jutranjih urah (ob 00h) so morali user posted image user posted image user posted image priti na zrak.  user posted image  user posted image  user posted image  Brez šibe in drugih pripomočkov. Hoteli so me pač videti. In so me user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Pa ne samo takrat. Še pol preden je šel moj dragi na šiht. Niso se mi mogli upreti... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Tako da je bila pestra noč. Malo spanja in veliko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kako ste pa ostale?

user posted image user posted image user posted image user posted image , pa ni user posted image , da se ne bo prjelo!!!! vse si nas našišala!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?