|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
7.12.2007 12:29:55   
Anonimen
Lepo to, da ste pršaltale na svoje. Sam ve še ne veste, kwa je user posted image  še men vse obljubil za danes. se mi zdi, da bo kar mal prej pršu iz šihta. user posted image  user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
7.12.2007 12:37:43   
KAHLO
taaaaaaaaaaaaaaaaakkkkk....moj.službeni comp....me na nobeno stran z neumnostmi ne pusti.....še dobro da ne ve za rruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj se pa tiče naših lepot in manekenov doma,pa se strinjam s tabo jazzzzzzz27, saj se ne moraš upret.....user posted image to morš enostavno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker so pravi cukriuser posted image user posted image user posted image

Gantar BO PA DANES VSE REKORDE PODRLAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jazzz27 daj hitr najd en pokal za tu zraven prpopatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drgač pa.....nam ta naša Gantar....kr ornk lušte dela.................daj nam povej....kaj bosta ...bo počel s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem prav firbčna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 327
7.12.2007 12:45:08   
Anonimen
veš KAHLO... bolje da ne povem, ker mi boš fouš... user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
7.12.2007 12:54:21   
jazzz27
user posted image TAKOOOOOOOOOOOO!!!!! sem ga kar namesto tebe KAHLCA!! Ti
drgač pa gantaruser posted image !!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 329
7.12.2007 13:02:09   
KAHLO
jazzz27user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak zaj pa me bo treba prevituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 330
7.12.2007 13:06:44   
jazzz27
mene je sam mal v hlačah, da nam ne bodo teme zaklenil!! sprašujem se kje so vse te naše nosečke matr nč novga..k je res kje user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 331
7.12.2007 13:24:13   
Anonimen
PUNCE!

HVALA! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ampak je res, v M ne pričakujemo decembra ni nič novega. Nobene nove nosečke. Jst ne vem, a res vse čakajo Božička. Sam kot zgleda jazzz27, ga ne bo (edino, če je bil lanski to). Jsa upam, je to lanski in jih potlej prinese user posted image user posted image . Nam bojo pa Sv. Trije Kralji prinesli user posted image user posted image .
KAHLO... ne ljubi se mi strani obrnit. aj mal poglej kolk je pa nas bork v januarju že in kolk jih kej navija. Poleg tega bom pa še jst mal navijala za vse nas borke: dajmo user posted image  user posted image  user posted image
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
7.12.2007 13:28:09   
jazzz27
Ja res ne vem kaj štrajkajo, k štraj je že bil, dajmo punce!!!!!

KAHLCA, kolk časa pa že vi2 z user posted image  že delata na bebici???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 333
7.12.2007 13:44:33   
KAHLO
Ma....jaz tud že mal cvikam...dda nas ne skinejouser posted image

jah....jaz upam da se bo začelo kaj dogajat...sem tud gledala decemberke nič ne poročajo o svojihuser posted image user posted image user posted image

če pa naš seznam pogledate..........pa so same navijačiceuser posted image user posted image user posted image user posted image no saj ne le bo tako če so vse zagledale user posted image in so user posted image user posted image ....sam kakšne borke so še pa tud dobrodošle....al bomo sam me srečke nosečke januarja....pol me mal stavnice skrbijo....user posted image

Jazzz27
.....midva delava od avgusta.....čeprav sva vmes ugledala magični user posted image ... se je vse skuapaj žalostno končalo...tako da upava da bo naslednja user posted image trajala vse do rojstva zdravega otročiča....sicer sva ugotovila da pri oplojevanju nimava težavuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 334
7.12.2007 13:46:53   
jazzz27
Ja sej ta je od lanskega leta, ker nevem, če bi ga že lahko avion user posted image !!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 335
7.12.2007 13:52:20   
KAHLO
       user posted image Januarske borke za user posted image :user posted image

xx.01. - sunny24
xx.01. - gantar
xx.01. - witto
01.01. - jazzz27
04.01. - nicnic
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika
04.01. - Veki_222
05.01. - Sončnica24
05.01. - MATEJCK
07.01. - Andromeda
15.01. - lidija_21
29.01. - KAHLO

user posted image Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • K_a_t_j_auser posted image
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • murkica
  • gajka
  • Lea2007
         user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk   user posted image
NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER ..........  xxx
--------------------------------------------------

user posted image  
user posted image JANUARSKA STAVNICA:user posted image

23% - Sandra74
26%- Erin, nicnic
27% - oktavija
30% - murkica
35% - gantar
40% - sunny24, KAHLO (optimistkiuser posted image )

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 336
7.12.2007 13:54:16   
jazzz27
KAHLCA vidm, da si ti šele na konc seznama, si si dala fore kaj??? ti, ti!!!! sej je prov, pol boš pa že na začetku presenetla, da si srečkauser posted image !!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 337
7.12.2007 13:57:50   
KAHLO
jazzzz27......DA SE TI RJEČI POZLATE, IZ TVOJEGA POSTA V BOŽJE OČI IN UŠESAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NAJPREJ SI morma z mojo user posted image na čisto prit..., da bom se lahko srečala s tetko O (in bova z user posted image user posted image user posted image , tak da se bo samo kadilo za nama)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 338
7.12.2007 14:02:31   
jazzz27
Pr men je tud vse tako hecno!! Sploh ne vem, če mam to * O, čist mi je vse zmešal!! Ved, da ko nisva delala user posted image  sem zmeraj mela to sluz, zdej pa!user posted image  čist adijo!!! Komi čakam, da so kaki rezultati!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 339
7.12.2007 14:10:09   
KAHLO
jazzzzzzz27.....nevem jaz zdaj na vse skup gledam tako.....najprej sem full vesela da je prišla po posegu prva user posted image , in da je g rekla da je moja svetinja tam spodaj user posted image , zdaj bom srečna če bo ta tečka prišla na najmanj 30 dni ...., glede teh znakov okrog O ja pa tako .....jaz včasih tisto cenjeno sluz mam, včasih pa ništa...skratka ne vem kdaj točno mam O (včasih se mi zdi da takrat k me mal špika pr jajčnikih), ampak tud to ni mus da je zmeraj znak za to O.....zato sva se kar lepo odlučila...da k bo se ta druga user posted image poslovila....začela vsak drug dan na polno user posted image , ker itak si morjo tud user posted image user posted image user posted image opomočt....da so pol bl agresivni na jajček.............Jaz vem da bom verjetno bl živčno vojno tolkla ko bom zagledala user posted image , ker si ne želim še enkrat pri g....slišat tistega njenega groznega stavkauser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 340
7.12.2007 14:11:13   
KAHLO
drgač pa jazzz27.......ti še imaš samo 3 tedne za čakat jaz pa 7user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 341
7.12.2007 14:15:03   
Anonimen
Punce, jst vam želim, da bi čimrej ugledale user posted image user posted image . Ker zdej je pa konc zaj..... Jst hočem bit srečka user posted image  in bom. Ve pa tudi zato veselo na delo user posted image  user posted image  user posted image , pa obvezno user posted image user posted image user posted image spodbujat, da bomo januarja bile happy. Sam me je pa strah, da se ne bo zgodilo to, kar je že jazzz napisala, da ne bo sluzi ob O...user posted image  user posted image .

Punce fajn bodite pa lep vikend vam želim z velik user posted image  user posted image  user posted image  inuser posted image  user posted image  user posted image .

PA-PA

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 342
7.12.2007 14:18:37   
KAHLO
evo gantar gre spet v actionnnnnnnnnnnnnnnnn, zihr se je zdaj upedenala, oblekla svoj nigležeuser posted image se vrgla na postlo š šampančkom v rokci in čakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no če bo pa danes potres pa vemo kdo je povzročiteljuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam treba je kvalitetne user posted image user posted image user posted image dobit...pa bomo vse srečke user posted image , jaz tud hočem bit....pa mi je vseeno klko se bom zredila ....pa če bom vsa user posted image hodla okrog in bruhala...saaaaaaaaaaaaam da bova konc drugega leta štručko držala v rokcah...........k si jo res tako želiva k ve vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

a mislte da deda mraz to tud bereuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 343
7.12.2007 14:32:58   
jazzz27
ja, jaz sem mal v prednosti!!! Glede te o je pa tako user posted image ! Mene res nč ne špika al pa kar koli, sej nev kva!! Samo spomnm se velik nazaj, da sem mela tisto sluz, zdej pa nč!!!user posted image user posted image user posted image  Mi2 tud kar na vsake dva dni, če ne včas kar vsak danuser posted image !!user posted image user posted image  Sej to je kar ok!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 344
7.12.2007 14:45:47   
jazzz27
user posted image nastavlačka!! Ziher je akcija pr nih doma!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image KAHLCA, jaz sem prepričana, da user posted image , pa da smo na spisku!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 345
7.12.2007 14:52:19   
KAHLO
jazzz27....jaz jo že od odzadaj gledam.....me je že šišnila.....dobra je ta naša gantar, nimaš kaj ta si pa zasluži da jih fašeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image črtice user posted image mislim .........halooooooooooooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še to ti povem ti se čist nič ne obremenjuj s to sluzjo ker jaz je tisti mesec ko sem zagledala user posted image tud nisem imela....ta zanositev pa nosčenost....je od vsake posameznice različno.........tak da ....ti oz. nam čist druga ne preostane kot da pridnouser posted image in se pustimo presenetit res............boš vidla.....s user posted image se še borba komaj začneuser posted image user posted image
jaz vem da bom najbl srečna k bo v rokah držala zdrav čudežžžžžžžžžžžžžžuser posted image

p.s..edino to bi pa priporočila....da mogoče kdaj pustita kakšno pavzo...da se uspe municija napolnit in se user posted image user posted image user posted image user posted image nagnetejo

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 346
7.12.2007 15:03:16   
jazzz27
ma ja itak!!! sej je res vsaka drgač!!! Tale naša ganter je res kar ušla!!!user posted image user posted image user posted image  veš, da se sploh ne obremenjujem kaj preveč s to sluzjo, ker me je že kar mal minilo skoz na to mislit!!user posted image  zdej z lubijem že čist rutinsko user posted image , ker se res nima smisla ubijat s tem...ker mam cse zmešane cikle, vsakič miuser posted image  mal zamudi, tako, da si sploh ne znam predstavljat kdaj mam O...bom ta mesec pa pod mikroskop gledala, če bo kaj iz tegauser posted image !! Ja pr vas bo pa dans suša, ko pr nasuser posted image .

Sploh si ne predstavljam oz. si, kako bo, ko bom imela štručko pri sebi!! komaj čakam!! Mislim, da bo to lepa nagrada!!

Komaj pa čakam na ponedeljek, da vidim kaj bo pri dr.!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 347
7.12.2007 15:09:30   
KAHLO
Jazzzzzzzzzzzika27 ja verjetno boma midve res danes sušo trpele....no edino če moj na poti do štajerja v kak user posted image zavije....ampak glede na razmere zunaj....sem jaz bl zato da prideva čimprej na štajeruser posted image user posted image

Maš prav ja mormo se prepustit toku dogodkovuser posted image

pol te v ponedeljek ne bo dost na rr......user posted image ..no le lepo zrihtajta...pa imaš da poročaš navijam za vajine user posted image user posted image user posted image user posted image da se bodo čimbolj odrezaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miška jaz zdaj šibam....lepo se imej....in prec k pridem spet do enga compa......se javim.......

čavčiiiiiiiiii

pa ne jokat preveč pridem hitrrrrrrrrr nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 348
7.12.2007 15:14:57   
jazzz27
ja tud ti se lepo mej, veš da poročam kaj bo v pondelk nastal!!! ti se pa tudi kaj oglasi na RR!! Pa velik user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 349
7.12.2007 20:29:10   
LuNa73
babuške, tule pa človk rabi že ene ornk pamperske user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... zakaj bi temo zaklenl? sej je pa to ogrevanjeuser posted image   za hip hop v januarjuuser posted image .... se vse navezuje na ne pričakovanje user posted image
Ve sam veselo user posted image  
In ja, človek na začetku ko vas bere pomisli na user posted image  user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?