Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.12.2007 14:37:03
|
|
|
|
KAHLO
|
gantar......ni treba...smo na isti valungi (valovni dolžini)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.12.2007 14:38:14
|
|
|
|
KAHLO
|
jazzzz.....nujno si preberi od ledenke ...odgovor........da ne boš kje abstinirala za vikend
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.12.2007 14:39:40
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO jazzzz.....nujno si preberi od ledenke ...odgovor........da ne boš kje abstinirala za vikend jazzz, ko sva bla midva na prvem s-gramu, je bil 2 dni vzdržen in je Reš reku, da je to čist super tak da NE SMETA bit preveč vzdržna
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.12.2007 14:42:21
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzz... dajmo ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.12.2007 14:44:54
|
|
|
|
KAHLO
|
no vidita ......treba punčaro posvarit.....pa da posuje nekaj da bodo prišli do te božanske svetlobe
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.12.2007 15:00:30
|
|
|
|
jazzz27
|
jeee!!!!!!! Zdej me je pa mal strah, k sem mojmu rekla, da ne smeva tolko časa!! Ah, če je pa tako...jujujuhuhu!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.12.2007 15:04:13
|
|
|
|
jazzz27
|
punce a mi kera zna povedat kako sajlije dobit???
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.12.2007 15:10:50
|
|
|
|
KAHLO
|
misliš smajlije
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.12.2007 15:15:02
|
|
|
|
jazzz27
|
ja!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.12.2007 15:17:19
|
|
|
|
KAHLO
|
jazzzzzzz27...........jaz bom počla danes od ...veš kajjaz sem enkrat v googlu kr napisala free smile...in ti vrže ven en kup.....teh strani...samo jaz jih nikak ne uspem pripopat sem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.12.2007 15:21:17
|
|
|
|
jazzz27
|
ok, to ti bom pa jaz znala se mi zdi odgovort! Greš na slikomat.com. Prvo pa še shraniš smile na svoj comp., potem ko si na www.slikomat.com, ali pa na www.shrani.com, daš prebrskaj, naložiš slikico gor in kopiraš kodo, ki jo potem prilepiš tu na post!! Upam, da nisem preveč zakomplicirala!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.12.2007 15:26:04
|
|
|
|
jazzz27
|
ok, sporoč če rata
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.12.2007 15:28:06
|
|
|
|
KAHLO
|
uspešnoooooo joj jaz pa moram šibat......bova jutri nadalejevali uživajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...lepo se imejte punceeeeee
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.12.2007 15:31:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer je pa maša oktaviji dober razložila, kak se sem pripopa smajlije in druge fore . Jazzz... sicer si pa ok razložila, sam shrani trenutno ne dela.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.12.2007 15:40:18
|
|
|
|
gajka
|
Evo še eno navijačico - mene! Dajte me prosim med navijačice! Pravijo, da je navada železna srajca - ja, sej še vedno kdaj pridem pošpegat na ta forum, ker mi je čist v navado prišlo sem kliknit. Pa dajmo, punce, ne me razočarat in bodite pridno aktivne čez praznike! Glejte, da se bo veseli december nadaljeval v veseli in roza obarvan januar!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 6.12.2007 15:55:03
|
|
|
|
Lea2007
|
Oj, ajow ja KAHLO in jazzzz, mate pravo žurko tule gor. Kok ste face, mene ste prou nasmejale. Ja dejte me pod navijačice, bom držala pesti...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 7:48:41
|
|
|
|
KAHLO
|
Dobro jutro pupike Danessssssssss je pa peteeeeeeeeeeeeeek jipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii midva z mojim danes k mojim na štajer, komaj čakam Najprej pa vas povabim na en z nasmeškom Jazzz27 pr meni nebo nič smajlijov razen teh k so na razpolago , ker so nam te strani k si mi jih napisala zaklenili...... tko je, če delaš v državni upravi....nema kazanja čustev drgač pa včeraj ni blo potrebnega nobenga sadja niti ne šibe.....zgleda da so bili istega mnenja k jaz, pa še prostorno stisko so imeli in so mogli privret na dan gajka, Lea2007 dobrodošli gantar kako kaj......kaj si pa ti včeraj v poznih večernih urah počela....a si zmrzovalnik polnila z lončki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 7:49:34
|
|
|
|
KAHLO
|
Januarske borke za : xx.01. - sunny24 xx.01. - gantar xx.01. - witto 01.01. - jazzz27 04.01. - nicnic 04.01. - anonimna 04.01. - pufika 04.01. - Veki_222 05.01. - Sončnica24 05.01. - MATEJCK 07.01. - Andromeda 15.01. - lidija_21 29.01. - KAHLO - Serendipity
- LuNa73
- maša82
- lučka 25
- skrivnost
- naty13
- trinity22
- ledenka
- lindy
- polaris
- spelka12
- oktavija
- Sash
- mirabela
- K_a_t_j_a
- Balonchy
- Sasa78
- Sandra74
- murkica
- gajka
- Lea2007
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ..................12% srečk nosečk AVGUST..............21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk OKTOBER............23% srečk nosečk NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... xxx -------------------------------------------------- JANUARSKA STAVNICA: 23% - Sandra74 26%- Erin, nicnic 27% - oktavija 30% - murkica 35% - gantar 40% - sunny24, KAHLO (optimistki ) [/quote]
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 8:40:25
|
|
|
|
LuNa73
|
Kahlo moja, ti pa res znaš človeku polepšat jutro oz. dopoldan.... ... sej vse ostale tudi... ker takle pa še ni blo na nobenem Ne pričakujem....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 9:18:50
|
|
|
|
KAHLO
|
Lunca73 vsaj nekomu , k eni k me vidijo s kupčkom ...ampak danes dobesedno z malim kupčkom papirja prit.....se jim izrazi na ksihtekih kar spremenijo v nekaj takega , sam jaz sem prepričana da je kriv un kupček pa ne jaz kot pojava .....pa tako se trudim z unim na ustih
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 9:33:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene dečvice... KAHLO... Včeraj v poznih urah nisem počela nič takega, da bi ti lahko povedala. so bili varno spravljeni pri mojem . Samo danes v zgodnjih jutranjih urah (ob 00h) so morali priti na zrak. Brez šibe in drugih pripomočkov. Hoteli so me pač videti. In so me . Pa ne samo takrat. Še pol preden je šel moj dragi na šiht. Niso se mi mogli upreti... Tako da je bila pestra noč. Malo spanja in veliko Kako ste pa ostale?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 9:33:49
|
|
|
|
jazzz27
|
dober dan punčare!!! Ja me veseli k že mal migate!! za KAHLCO, k je včer svojga lubita zapeljala!!! vidm, da sicer ni nič novga!! KAHLCA, kako pa bosta dans po tunelčku spravlala, k gresta domov??
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 9:36:12
|
|
|
|
pufika
|
KAHLO...sam nekej...ti si carica v najboljšem pomenu... sem fuulll zamudila, k včer nisem mogla do kmpjutra, sam sm se pa danes tok nasemjala... me kar trebuh boli... ...jest se lateksu odpovem...to pr mojmu namest da v luft postav, vse dol binglja... drgač pa še 2 dni do akcije...seznam preverjen...korenček črtan, ananas- na zalogi, jabolka-na zalogi, nekaj mandarin pa paprike tud na zalogi... gasaaaaa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 9:37:13
|
|
|
|
jazzz27
|
niso pršli smajliji!! Ti,ti!! Saj se zastop, upam !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.12.2007 9:43:42
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Pozdravljene dečvice... KAHLO... Včeraj v poznih urah nisem počela nič takega, da bi ti lahko povedala. so bili varno spravljeni pri mojem . Samo danes v zgodnjih jutranjih urah (ob 00h) so morali priti na zrak. Brez šibe in drugih pripomočkov. Hoteli so me pač videti. In so me . Pa ne samo takrat. Še pol preden je šel moj dragi na šiht. Niso se mi mogli upreti... Tako da je bila pestra noč. Malo spanja in veliko Kako ste pa ostale? , pa ni , da se ne bo prjelo!!!! vse si nas našišala!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?