|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
6.12.2007 13:07:02   
KAHLO
nč....najblš da začnemo kr konfekcijske štev. zbirat za lateks oblačila.....z šibjem pa sigurno ne bo problemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa na milosta ali ne milostuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 251
6.12.2007 13:08:03   
jazzz27
...tatno?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej se mi res že kar mal fecla!!! Ti kar lepo lubiju eno sadno bombo nared (s smetanco...,njam, njam), pa glej, da bo kontra : ko ga pobošaš gor, se mora spod dvignt!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 252
6.12.2007 13:14:44   
KAHLO
jazzz27........če bi ti vedla kaj sem te jaz zastopla......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da pobožam odspod oreške pa se dvigne bananca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....smetano bova pa kar spustila.....ker sem včeraj preveč čokolade pojedlauser posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 253
6.12.2007 13:22:32   
KAHLO
       user posted image Januarske borke za user posted image :user posted image

xx.01. - sunny24
xx.01. - gantar
xx.01. - witto
01.01. - jazzz27
04.01. - nicnic
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika
05.01. - Sončnica24
05.01. - MATEJCK
07.01. - Andromeda
15.01. - lidija_21
29.01. - KAHLO

user posted image Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • K_a_t_j_auser posted image
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • murkica
         user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk   user posted image
NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER ..........  xxx

user posted image  
user posted image JANUARSKA STAVNICA:user posted image

23% - Sandra74
26%- Erin, nicnic
27% - oktavija
30% - murkica
35% - gantar
40% - sunny24, KAHLO (optimistkiuser posted image )

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 254
6.12.2007 13:31:10   
jazzz27
ne vem kaj naj si mislm...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 255
6.12.2007 13:33:44   
KAHLO
JAZ TUDI NEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak je pa vrjetno bolše ....če menjamo temo da nas ne bodo zakleniliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 256
6.12.2007 13:40:16   
jazzz27
sej še to!! Pol pa res nebo ostalo nič druzdga, kot da smo user posted image ...hmmmmmmmmmmmm...?Komi cakam, da se lubi vrene!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 257
6.12.2007 13:44:12   
Anonimen
jazzz27... ti ti pa verjamem. Sej jst tud komaj čakam, da pride domov, ... joj, se že veselim večera k bova user posted image user posted image , če pa ne, bo pa šiba pela user posted image . Mislim, da zelo zaustajam že za ostalimi borkami. Upam, da ne bom zadnja v maratonu. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
6.12.2007 13:49:28   
jazzz27
Mi2 bova pa samo še danesuser posted image , ker pol greva k Rešu na pregled, pa bo tam mogu plavalčke dat!! Tako da bo vikend pust, sej me bo kar razneslo!!! Joj! Sadje?user posted image  Mogoče pa ananas, da bo enostransko!!!user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 259
6.12.2007 13:52:27   
KAHLO
gantar brez skrbi......jih bomo že še vse user posted image , naše user posted image pa bomo tud user posted image user posted image user posted image user posted image

Včasih sem prav srečna da moj ne prebira rr.......vprašanje kakšna bi bila rekacijauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 260
6.12.2007 13:53:52   
jazzz27
aja punce jutr brez skomin prosim!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 261
6.12.2007 13:55:39   
KAHLO
jazzzz27.....a si že kaj raziskovala kako te cenjene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image motivirat in aktivirat..

mogoče sta pa bila preveč aktivna in so se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image poskriliuser posted image ...mogoče boš mogla pa ti mal pobožat....da bodo prišli na plan in se zagnali v tunelu proti svetlobiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 262
6.12.2007 13:58:18   
Anonimen
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
6.12.2007 14:06:48   
Veki_222
Prosim, vpišite me pod 4. januar 2007. LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 264
6.12.2007 14:11:01   
KAHLO
       user posted image Januarske borke za user posted image :user posted image

xx.01. - sunny24
xx.01. - gantar
xx.01. - witto
01.01. - jazzz27
04.01. - nicnic
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika
04.01. - Veki_222
05.01. - Sončnica24
05.01. - MATEJCK
07.01. - Andromeda
15.01. - lidija_21
29.01. - KAHLO

user posted image Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • K_a_t_j_auser posted image
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • murkica
         user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk   user posted image
NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER ..........  xxx

user posted image  
user posted image JANUARSKA STAVNICA:user posted image

23% - Sandra74
26%- Erin, nicnic
27% - oktavija
30% - murkica
35% - gantar
40% - sunny24, KAHLO (optimistkiuser posted image )

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 265
6.12.2007 14:11:26   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image ha,ha smotke...ve se kar smejte pr nas je všer Miklavž božov, pr vas pauser posted image . mislm, včer je blo pa tako luštnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Ja plavalčki so tud šli v tunelčka, sam kaj k zdej moj tunelček ma omejitev samo 60 km/h!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čez par dni pa...akcija, se bo vreme zboljšalo in tud tunelček bo bolj jasno prehodenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Veki_222)
Neposredna povezava do sporočila: 266
6.12.2007 14:11:33   
KAHLO
Veki_222 dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 267
6.12.2007 14:14:57   
KAHLO
Jazzz27........upam da je vse vredu s cestico v tunelčku....glede na to kakšne spolzke so cestice v tunelih v sloveniji...da ne bodo kam skliznili ti user posted image user posted image maš zdaj cajt... da poskrbiš tud za to...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čaki čaki......bomo ti jutr povedale kako bomo danes zvečer veselouser posted image user posted image (upamuser posted image )user posted image tlko o guštih (luštih,skominah) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 268
6.12.2007 14:16:42   
jazzz27
user posted image user posted image sej mi bomo dans tud še, pol bo pa jok!!!!!!!!!!!! SEJ SE VE KDO MA BESEDO PR TEM!!user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 269
6.12.2007 14:23:31   
Anonimen
Punce, bolj ko vas berem, bolj si želim danes tisto user posted image user posted image user posted image . Veste kaj, jst bi začela pa od svojga zbirat user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image . Sej jih ima dost, ampak nikol ne veš, kak bo začetek novga leta.... user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
6.12.2007 14:24:01   
KAHLO
mi pa dans, pa jutr...pa po jutršnem....pa.......paa...o.k zdaj sem pa po moje že čist preveč optimističnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak  tko kot smo rekle....če se šiba zavihti.........ni izlazauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 271
6.12.2007 14:25:02   
KAHLO
gantar.....meni jih je zdaj, k ne smejo svoje naloge opravit....taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkk škooooooooooooda...bi jih skoraj najraje nazaj not spodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 272
6.12.2007 14:29:50   
Anonimen
KAHLO... sej to je tisto... škoda se jih tud men zdi, saj zato bi jih pa kar v en kozarček dala, pa potlej v hladilnik. k toj jih tlačt... user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
6.12.2007 14:31:23   
Anonimen
spet pr hitro pišem, se vidi, da se mi že mudi... user posted image  user posted image  user posted image  upam da razumeš, kaj sem hotela pisat, ker sedaj ne bom še enkrat... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
6.12.2007 14:35:16   
ledenka
jazzz, sej je dost, če je 2 dni vzdržen tvoj, tko da če mata v ponedeljek pregled, lahk še v soboto plavalčke učita po tunelu plavat user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?