|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
15.12.2007 19:15:27   
benika
Ah,do četrte pa menda res ne pridem kaj kmalu,še slabih 500 postov!!

Boš videla kako bo to hitro, samo, da pridemo na Starši čvekamouser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
15.12.2007 19:18:19   
nana35
Še malo,še malo!!!

:))

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
15.12.2007 19:18:27   
benika
po moje se ne more "zmotit" niti za 14 dni... pa saj ženske tudi same vemo, kak je naš menstr. ciklus, tako da si lahko vsaka vsaj približno izračuna, kdaj je prišlo do zanostive. jaz vem do dneva natančno in sploh ne razumem žensk, ki so "kar naenkrat 4 mesece noseče in tako zelo presenečene"

Evo, jaz sem odličen primer, da se da zmotit za 14 dni. Moje M so tako zelo neredne (ciklus se giblje med 30-50 dni), da so mi v 1user posted image  rok zamaknili 4x. Prvi PDP je bil 18.8., zadnji pa 7.9., no rodili smo pa 21.9.

Tako da sem bila jaz noseča slabe 2 meseca, ko sem sploh ugotovila, da je to to.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
15.12.2007 19:28:12   
Katrin
Čer, čveke user posted image

Dva dni me ni na RR, pa ste mi ušle. Nemogoče je zapomniti si vse, kar preberem.

Ljubljana: iskrene čestitke za malega korenjaka user posted image

Včeraj sva bila z možem v gledališču in mali piko se je ves čas premetaval user posted image  No, danes pa smo šli na sprehod po snegu, nas je kar fino zametalo. Drugače nič novega user posted image

Uživajte in lepo nedeljo,
katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
15.12.2007 19:31:59   
Sunny Morning
nana35 sva na istem glede števila družin (moja sta tudi ločena in prav tako ima oče novo družino, mami pa je sama). Pri nas je bolj problem, da njegova mama ne bo z ničemer zadovoljna, ona je št. 1 in fertik. Ne bo nikoli pristala na "deljenje" praznikov. Z mojimi ni nobenega problema, vse razumejo, pravzaprav me pustijo čisto pri miru za te praznike in pustijo, da se sama odločim in naredim kot meni paše. Si si pa prav zapomnila, da je "težka".
Me zanima kako bo, če bomo za Novo leto že trije.user posted image Z en teden starim user posted image ne mislim nikamor hodit, pa tudi nobenega ne mislim pri sebi gledat. Mi je prav žal, ampak če pa takrat moje počutje in moje želje ne bodo pomembne, potem ne bodo nikoli in takega partnerja ne rabim. Hvala lepa.
Mi je danes mami rekla, da se bo ona z njim pogovorila, da je on zdaj z mano in da bova midva imela svoo družino.
Bi bila prav vesela, če bi bili to samo hormoni ampak nažalost niso.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
15.12.2007 19:33:42   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Pa tri zvezdice imam!!!user posted image user posted image

Čestitam in te vztrajno sledim.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
15.12.2007 20:34:34   
limma
sunny morning - če boste za praznike slučajno že trije, pa itak, da boste sami in se lepo navajali eden na drugega, ti boš počivala... kaj šele, da bi kam hodili?! povej raje že zdaj tvojemu, da naredi red (a je dec al ni!), da se ne boš po rojstvu še s tem obremenjevala in slučajno izgubila mleko user posted image  
ti pa prav nič ne zavidam tako oblastno-egoistične tašče. najbrž ima na tvojega partnerja močan vpliv, pa se ji ne zmore zoperstavit.. ampak ravno zdaj - s prihodom user posted image  - ima odlično priložnost, da to stori in ji pove, da ste od zdaj na prvem mestu vi - njegova družina. povej mu to in vztrajaj, da razčisti s svojo mamo! veliko sreče in mirnih živcev ti želim user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 15.12.2007 20:37:52 >

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
15.12.2007 20:56:31   
benika
Z en teden starim ne mislim nikamor hodit, pa tudi nobenega ne mislim pri sebi gledat. Mi je prav žal, ampak če pa takrat moje počutje in moje želje ne bodo pomembne, potem ne bodo nikoli in takega partnerja ne rabim. Hvala lepa.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tako je. Če tvojemu dragemu ne moreš dopovedat zlepa, pa mu dopovej zgrda. Vsekakor bosta ti in user posted image  na 1. mestu in ne dovoli, da ti tvoja oblastna tašča zagreni življenje.

Neposredna povezava do sporočila: 1283
15.12.2007 21:32:17   
vaney
sunny, tudi jaz upam, da se bo tvoj dragi kaj pametnega s svojo mamo in da vas ne bo več matrala. če ne, ji pa ti povej. boljše eden kot nobeden in da se še naprej sekiraš. včasih je pač moškim takooo težko kaj rečt svojim mamicam... pa veliko srečeuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
15.12.2007 22:17:39   
nana35
Sunny m.,se spomnim,da si že pisala o svoji tašči to in ono.Pa saj ima tvoj user posted image  tudi brata,pa se poskusite nekako zmenit z njim.Ali pa kot mi-eno večer z enimi drugo z drugimi.Sicer pa če ti tvoji domači ne težijo glede tega,potem se npr.to leto točno za Božič dobite pri tašči (naj bo to leto zadnjič št.1),drugi dan pri tvojih domačih,za novo leto pa narediš kot ti paše,to pa ni ravno neki družinski praznik,bolj dan za veselje,najdaljša noč...

Seveda tudi jaz ne bi ravno nobenega gledala za novo leto,če bi že imela user posted image  pri sebi pa tudi šla ne bi nikamor,mojemu pa bi to tudi povedala prej,pa ni vrag,da se mu to ne bi dalo dopovedat.Saj boš videla,vseeno mislim,da se bo tvoj user posted image popolnoma spremenil,ko pride user posted image .In če tvoje besede ne zaležejo,bo poslušal tvojo mamo,vsa sredstva je treba uporabiti!!(limma ti je dobro napisala!!)Je pa res,zakaj ji ti ne poveš,ko ti bo enkrat res spet dvignila pokrov??Po moje boš to naredila,samo zdaj še ne veš kdaj,ko pa pride user posted image  pa verjamem,da tega ne boš več prenašala in da ji boš povedala svoje!!Upam,da ji boš,če se do takrat stvari ne uredijo,oz.jih tvoj ne bo uredil.Boš pa kmalu imela 3 zvezdice ja,tega se lahko veseliš!!user posted image

:))

Neposredna povezava do sporočila: 1285
16.12.2007 6:42:11   
klepetka
jutro

evo ,danes je bila spet moja nočuser posted image .Bedim že od pol tretje.Sem se premetavala po postelji,zdaj pa se ne grem več.Najrajš bi šla sneg ven kidat.user posted image Bom šla pa popoldne mal oddremat ,ko bodo šli naši na nastop v Lj.Jaz bom pa hišo tacajt pazilauser posted image .

katee
,glede ctg-ja;moja G ga dela od 37 tedna vsak teden

nana35,jaz mislim ,da se G zelo težko zmot i za toliko kot praviš .SAj naj bi bili prve 4 mesece vsi zarodki enako veliki,šele potem naj bi bili eni večji drugi pa manjši.Ne vem no,mal čudno ,a ne de

luša ,krasna pajacka oz.vreči.Tvoja mami ima pa res roke za touser posted image .Slike se mi pa zdi ,da sem že ene parkrat pohvalila ,ker so res ful dobre.user posted image

pregledi pri G;jaz se zaenkart še vozim sama na preglede , imam pa G pribl.20 km oddaljeno

suny m;glede praznikov;mi smo na božični večer sami doma,gremo pa na božič tako k mojim kot k njegovim domov na obisk.Za silvestrovo pa smo al idoma al ipa se kje dogovorimo s prijatelji.Prav tako pa gremo na novoletni dan k mojim in njegovim.Pri nas kar se tiče tega nobeni od staršev ne komplicirajo in pametijo in to mmi je všeč.Upam da tak otud ostane.priznam pa ,da tud men ine bbi bilo vseeno v tvojem primeru;le zakaj je zmeraj samo tašča št.1user posted image ?In ti dam čisto prav ,ko si lani iz principa šla k tvoji mami.user posted image
In imaš prav ,da z novorojenčkom ne boš šla nikamor in ne boš nobenega gledala;jaz tud nebi.Je pa tvojega menda tolk v hlačah ,da bo povedal mamici kar ji očitno gre.Če ne drugače ,ji daj pa ti,pa naj si ženska misli kar hoče in zamisli nad sabo in svojim početjem.Sicer pa predvidevam ,da bo sama skužila ,al je res lahko tolk egoista?!
Pa to živite v isti hiši oz.stanovanju?
 nana35,user posted image za 3 zvezdice .Sem pa pravkar opazila ,da imam jaz po tanovem pa 4 zvezdice,pa sploh nisem opazilauser posted image user posted image .Očitno imam že pravi nickuser posted image .Tako da le pohiti ,da me ujamešuser posted image

ojej ,da ne pozabim,SAni sporoča ,da je zaenkrat z njima s pikico vse ok,da pa bo jutri videla kakk oin kaj naprej.Pa prav lepo  vas pozdravlja vse skupaj.

pa kot sem opazila ,se mml nekam skriva ,al jo je pa zametlo v tem snegu.Včeraj se ni cel dan nič javila ,kar ni v njeni navadi.Mml,pofočkaj seuser posted image

grem zdaj  nekaj jest  dokler je še vse tiho in mirnouser posted image .Lepo bodite ,pa lep sneženi pozdrav.

aja,pa je v Lj veliko snega ,da ne bo naše kje zametlo?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
16.12.2007 8:33:11   
Lunca1
user posted image Bravo  Ljubljana čestitke, tamal je pa kar dober komad, glede na to, da je prezgodaj.user posted image user posted image user posted image

Mala pikica tebi bo do konca seznama dojenčkov še slikic zmanjkalo.user posted image

Koala a potem obstaja še kakšna Qulandija, razen v Kranju???

Sunny Morning kar se praznovanj tiče smo se zmenili, da smo na Božični večer pri mojih, ker je to edino kar imamo od Božiča, glede na to, da nismo verni, naslednji dan pa kosilo pri moževih. Za Novo Leto bomo pa verjetno v Radovljici, da sem čim bliže jeseniški porodnišnici.user posted image

Benika oprosti nam, smo očitno res pozabile komentirat, nosečke zmedene.user posted image  To je zato, ker se nabere toliko strani, pa potem pol odgovorov pozabiš napisat ali pa vse na hitro preletiš. Glavno je, pa de je vse v redu, a ne. user posted image  Sem pa jaz imela v prvi nosečnosti tudi noter v knjižici zapisan zastoj rasti, samo so me vseeno pustili še 9 dni čez rok.user posted image

Luša zelo lepe slike.user posted image

No jaz sem imela pa včeraj težave zvečer. Me je začelo najprej slabit, pa bolel me je želodec, potem me je pa zvilo in sem skoz hodila na stranišče. Ko se je pa to končalo, me je pa začelo trest, ampak to tako, da sem prav šklepetala z zobmi, no v bistvu me je treslo po celem telesu. Trajalo je pa cca. dobre pol ure. Je po moje moj mož že razmišljal, če naj pokliče mojega očeta, samo kaj ko je bila ura že polnoči. Sploh ne vem kaj bi to bilo, še najbolj verjetno pa me je zvilo zaradi smetane, ne bi bilo prvičuser posted image  Ali pa me kakšna viroza tipa. user posted image  Sem že malo pomislila, če bi bilo to lahko to in sem si mislila, da takega slabega počutja pa jaz par ur v porodni ne bi zdržala. No samo da je zdaj mir.user posted image  Imam pa v sredo pregled in ne smem pozabit omenit tega moji G.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
16.12.2007 9:27:33   
Sunny Morning
Punce hvala za vse spodbudne besede. Že tako vem, da pravilno razmišljam, vem da nisem jaz za na luno...ampak user posted image ne morem nič dopovedat. Ima brata, ki je zadnja tri leta feštal povsod po Sloveniji in ga ni bilo nikoli doma, midva sva pa morala tja hodit. Mama ju ima pa tako zdresirana, da to ni za verjet. Že prej je igrala "žrtev", zdaj pa sploh to izkorišča. Njima se pa mami samo smili in je boga in je sama in ne vem še kaj. Že pred časom sem mu povedala, da ona rabi strokovno pomoč (ima take izpade, da to ni več normalno in je vedno slabše, ker skrivajo in si ne želijo ničesar priznati) in da tega ne bomo rešili, če bo on meni težil, da moram k njej na obisk. Se pa komaj pripravim do tega, da grem tja, ker se z njo nimam kaj pogovarjat, samo kimat moram na njene izjave.user posted image  Včeraj je spet imela "krizo" in so to tako rešili, da so se kar zmenili, da imamo danes tam kosilo. Mene nič ne vpraša kako se počutim, če bi šla...samo obvesti me. Potem se pa čudi, ko se bunim in hočem kaj povedat, sploh ne dojame kaj mu govorim.
Stanujeva pa samo v isti ulici, v svojem stanovanju ampak je isto kot, da smo z njo.

Še enkrat sorry, da vas ob prihajajočih lepih praznikih morim, ampak mi je veliko lažje ko se komu potožim.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
16.12.2007 9:47:35   
katee
klepetka: v Lj ni skoraj nič snega, tako da brez panike.

Neposredna povezava do sporočila: 1289
16.12.2007 9:49:23   
katee
sunny morning: dej še en post napiš, pa boš imela 3 zvezdice! Te pa čisto razumem glede "tašče". Tudi jaz bi norela, če bi bila tak egoist. Jaz tud takšnih ljudi ne prenašam.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
16.12.2007 10:03:35   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katee
klepetka: v Lj ni skoraj nič snega, tako da brez panike.

Pri nas se gremo pa kar malo zimske idile. Pogled z balkona v kuhinji.

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 17.12.2007 9:28:58 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
16.12.2007 10:04:24   
Sunny Morning
3 zvezdice, 3 zvezdice,...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1292
16.12.2007 10:07:32   
klepetka
katee,a da ga ni skoraj nič??Tudi pravuser posted image .
Suny morning,user posted image user posted image za 3 zvezdice.Pri nas se mi zdi da je pa še mal oveč snega kot pri vas.Trave se nič več ne vidi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1293
16.12.2007 10:09:14   
klepetka
Lunca ,še dobro da se je vse umirilo in da ni to-to.Si mogoče kaj takega pojedla al je pa res kakšen virus.user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
16.12.2007 10:16:34   
limma
Čestitke za 3 zvezdice user posted image

Res prava zimska idila... zelo lepo user posted image

Tudi pri nas je vse zasneženo, ampak mi bloki zakrivajo razgled na Pohorje, tako da nič ne bom slikala.

Neposredna povezava do sporočila: 1295
16.12.2007 10:24:28   
martinca
dobro jutro souser posted image !
jaz se vedno bolj pozno javljam tukaj gor zjutraj. če pa tak dolgo spim. kar prej ni bilo v moji navadi. v bistvu pa še imam zdaj možnost da malo dlje pospim, ker pol ko bo user posted image tu ne bo več te ožnosti.

nana35, upam da bosta danes lahko prišla na obisk. sam ceste pa še res niso splužene. ampak ljudje se pa kar vozijo tu mimo, tak zgleda da ni preveč hudo na cesti.  sporoči kako in kaj. 

lp vsem martinca

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
16.12.2007 10:33:30   
limma
Benika - v primeru takega razpona med M (30-50 dni), pa verjamam, da so se lahko zmotili.. ampak to je bolj izjema kot pravilo.

Lunca1 - sreča, da so tvoje težave mimo in da ni bilo kaj hujšega user posted image  

Jaz sem se danes spočila, sem bila samo 1 krat na stranišču... rekord zadnjih 5 mesecev user posted image

Pravkar je posijal sonček, še vedno rahlo sneži... grem kar skoz okno gledat (za sprehod je še prezgodaj user posted image )

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
16.12.2007 10:33:31   
puri
Pri nas so sedaj vsi trije zboleliuser posted image ,....upam, da ne bova še midva. Je bila ta noč tako dolga,.......so se zbujali kar izmenično vsake 15 minut kakšen, tako da nisem kaj dosti spala.

Jih grem mal pocrkljatuser posted image ,....

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
16.12.2007 10:35:49   
ulla78
Ojla.

Kako se kaj počutite; še kakšen mesec pred porodom?! Jaz načeloma že komaj čakam in bi kar kakšen teden preskočilauser posted image . Vem pa, da nuser posted image i najboljše za mojo user posted image in da mora še malo zrasti.

Ste me v prejšnjih postih spraševale, katero posteljico imamo. Od Lip Poljčane - model Marija. Bela. Je res lepa in prav ustreza najini.

LJUBLJANA.... čestitke!!!!

Kaj danes počnete? Jaz zopet kuhamuser posted image . Včeraj mi je uspelo oprati še zadnjo posteljninico za user posted image , tako da imamo res že vse pripravljeno. Kot "drugorodka", me morda kaj pehiti. Sicer pa nikoli ne veš. Sina sem rodila v 37. tednu, vendar tudi zato, ker sem imela povišan pritisk ( 180/110 ). Tokrat imam vseskozi 120/70; pulza približno okrog 100. Tako, da za vse, ki ste se spraševale, če je to preveč. Ni. Sem šla samoplačniško k kardiologu in je baje to dokaj normalen pojav v nosečnosti.

Pri nas ni veliko snega, le malo je pokrita trava in cesta. Je sin že ob pol devetih zunaj "kidal", pa čeprav ga je le za vzorecuser posted image .

Komaj čakam božične praznike; meni je ta del leta najlepši. Skupna večerja, pa darilca... Imam pa kar problem, ker so pri možu dokaj PROTI Božiču oziroma obhajanju le tega in so praznovali le silvestrovo. Pri meni smo navajeni drugače. In se je potrebno prilagoditi. Meni se niti ni takšen problem, je pa problem na drugi strani. On bi želel podarjati darila za Novo Leto, jaz za Božič. Najboljše, da skleneva kompromis in jih podariva 28.12.user posted image user posted image . Malo heca, ampka nažalost je res.
Nastane problem tudi pri krstu otroka, ker ga on ne želi, jaz pa. In sva spet tam...

V glavnem moje sonosečke ostanite zdrave in če katero ( sluačjno "prehiti" ), SREČNO!!!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
16.12.2007 10:35:51   
dašabina
Ljubljana iskrene čestitke za Jakobauser posted image user posted image user posted image .
Karatina, Benika, verjamem, da bodo otročki zdravi in dosti veliki in živahni, včasih nas G kar malo prestrašijo po nepotrebnem.
Luša zelo lepe slikice.
Karmyka, lepo da tvoje punčke tako lepo napredujete.
Vse ostale, ki se tukaj javljate, upam, da vas ne težijo preveč zadnje težave.
Sunny m., kar se pa tiče teh odnosov, pri nas tud hodimo na tri konce (moja dva ločena + njegovi starši). Ponavadi naredimo tako, da obiščemo vse tri, al pa imamo z enim večerjo, z enim kosilo + obiski. Je pa res, da z leti  te te stvari ne bolijo več tako in se moraš kar postavit zase. Pri nas so bili nekaj časa obvezni "obiski" pri njegovih vsako nedeljo, ko sta bili punci majhni in je bilo za p*****. Zdaj smo sicer v hiši in čeprav sta tast in tašča 20 m stran, ju včasih ne vidim cel teden in tud mož ne teži, da morata punci hodit k njima na obisk. Ne vem, včasih se stvari pošlihtajo same od sebe, samo gre pa veliko živcev in krega na ta račun. Glede na tvoja leta se pa ti kar postavi zase, saj jaz pred 10 leti sem marsikaj drugače naredila, kot sedaj in tudi samozavest imam veliko večjo. Drži se!
>Drugače me pa je že začela dajatat prebava, kar mi je grozno. CTG pa imam prvi v petek v 36. tednu in potem na 10 dni do PDP, potem pa vsaka 2 dni, če ne rodimo prej. Tako da to je super.

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?