klepetka
|
jutro evo ,danes je bila spet moja noč .Bedim že od pol tretje.Sem se premetavala po postelji,zdaj pa se ne grem več.Najrajš bi šla sneg ven kidat. Bom šla pa popoldne mal oddremat ,ko bodo šli naši na nastop v Lj.Jaz bom pa hišo tacajt pazila . katee,glede ctg-ja;moja G ga dela od 37 tedna vsak teden nana35,jaz mislim ,da se G zelo težko zmot i za toliko kot praviš .SAj naj bi bili prve 4 mesece vsi zarodki enako veliki,šele potem naj bi bili eni večji drugi pa manjši.Ne vem no,mal čudno ,a ne de luša ,krasna pajacka oz.vreči.Tvoja mami ima pa res roke za to .Slike se mi pa zdi ,da sem že ene parkrat pohvalila ,ker so res ful dobre. pregledi pri G;jaz se zaenkart še vozim sama na preglede , imam pa G pribl.20 km oddaljeno suny m;glede praznikov;mi smo na božični večer sami doma,gremo pa na božič tako k mojim kot k njegovim domov na obisk.Za silvestrovo pa smo al idoma al ipa se kje dogovorimo s prijatelji.Prav tako pa gremo na novoletni dan k mojim in njegovim.Pri nas kar se tiče tega nobeni od staršev ne komplicirajo in pametijo in to mmi je všeč.Upam da tak otud ostane.priznam pa ,da tud men ine bbi bilo vseeno v tvojem primeru;le zakaj je zmeraj samo tašča št.1 ?In ti dam čisto prav ,ko si lani iz principa šla k tvoji mami. In imaš prav ,da z novorojenčkom ne boš šla nikamor in ne boš nobenega gledala;jaz tud nebi.Je pa tvojega menda tolk v hlačah ,da bo povedal mamici kar ji očitno gre.Če ne drugače ,ji daj pa ti,pa naj si ženska misli kar hoče in zamisli nad sabo in svojim početjem.Sicer pa predvidevam ,da bo sama skužila ,al je res lahko tolk egoista?! Pa to živite v isti hiši oz.stanovanju? nana35, za 3 zvezdice .Sem pa pravkar opazila ,da imam jaz po tanovem pa 4 zvezdice,pa sploh nisem opazila .Očitno imam že pravi nick .Tako da le pohiti ,da me ujameš ojej ,da ne pozabim,SAni sporoča ,da je zaenkrat z njima s pikico vse ok,da pa bo jutri videla kakk oin kaj naprej.Pa prav lepo vas pozdravlja vse skupaj. pa kot sem opazila ,se mml nekam skriva ,al jo je pa zametlo v tem snegu.Včeraj se ni cel dan nič javila ,kar ni v njeni navadi.Mml,pofočkaj se grem zdaj nekaj jest dokler je še vse tiho in mirno .Lepo bodite ,pa lep sneženi pozdrav. aja,pa je v Lj veliko snega ,da ne bo naše kje zametlo?