nana35
|
klepetka,ne upoštevaj takih izjav,to samo govoričijo,ker so one verjetno take mame,da bi še iz bolnice verjetno šle,da ne bi izpadle slabe. Na svoje pretekle težave pa so že pozabile.Pa verjetno v taki situaciji niti niso bile,da bi mogle kam posebaj it.Nič se več ne sekiraj,ker samo živčke žre.Ti pa naredi tako,kakor tebi prija in kakor se ti zdi da lahko in zmoreš.Za drugič pa veš,da jim niti ne boš nič več omenila,pa je. Karmyka,tudi mene veseli,da napredujete vsi skupaj in vam želim,da boste vsi kmalu skupaj in doma.Da bo sreča popolna. Mene je kar strah ko bom v ponedeljek začela štet gibe,pa ko pišete,kako se mantrate,da jih naštejete.Upam,da mi ne bo treba se s tem obremenjevat in bo moj bolj gibčen.Zaenkrat je in upam,da tako ostane. Imam vprašanje oz.rada bi mnenje:se vam zdi normalno da se ginekolog lahko v današnjem času pri vsej tej moderni tehnologiji in vse teh UZ napravah,nuhalnih in morfologijah zmoti za kar mesec in pol??Mislim,to sem danes slišala da bi se naj zgodilo,kolikor je res bom še itak zvedela,ampak se mi zdi res malo pretirano.Sploh če je ženska delala na otročku,pa da še res potem ne bi vedela kdaj je imela zadnjo M.Če pa na intenzivno delaš si seveda vse zapišeš ali zapomniš,je tako?? Lusa,a tako?Jaz sem pa mislila,da si sama pletla.No,jaz sicer znam štrikat,ampak dol jemat pa gor...ah,to mi sploh ni za razmišljat.Moja mama tudi zelo lepo plete,ampak me čudi da mi še ni nič napletla.Mojemu nečaku je veliko stvari naredila,ampak pred 12 leti!!Zdaj ko pa je v penziji,pa je jasno da nima več časa,stranke,pa slikarski krožek,ja kje pa bi še pletla?? katee,jaz grem v torek prvič na ctg,takrat bom 36t in 2dni.Najbolje da omeniš ginekologinji. Drugače pa bom hodila vsak torek,edino,če bom šla prej v P oz.če bodo kaki vidni popadki,pa verjetno bolj pogosto. vaney imaš pa res pridnega da te bo vozil,pa saj je tudi prav,če imaš tako daleč.Jaz imam do ginekologa oz.porodnišnice od doma kakih 10 minut vožnje. Če imam odprte semaforje in ni gneče pa še manj,tako da se vozim sama.