klepetka
|
jutro da se prijavim za danes - Saj drugače nimam kaj novega za povedat,sam tolk da vas pozdravim. Pri nas sneži in imao že kar dosti snega ;toliko da zdaj b ipa lahko že nehalo ,ker imam popoldne pregled pri G . A veste ,da sem včeraj prvič resno podvomila v moje šoferske sposobnosti,če sem sploh še varna za v avto ?Res ,ker še nikoli do zdaj sploh pomislila nisem na kaj takega .Tako da sem že rekla da me bo popoldne peljal,pa je sam dodal da more bit pa že res kar kriza ,ker me drugače nič ne ustavi golobček , želim ti ,da se čimprej pozdraviš.Dost čajča ,medu in vitaminčkov pa bo Tinča1 , sem se pa tako nasmejala zdajle ;tvoj mali je pa že zdaj max obdarjen,kaj bo še .Se bodo punce kar teple zanjga . urssyy,tudi meni je farmacevtka odsvetovala omenjeni dodatek.Je rekla ,da bom več naredila ,če bom imela uravnoteženo prehano.In tako jaz ne jemljem tega. piškamiška,danes pa odrineš v P.Želim ti ,da dobiš v naročje dva prava korenjaka.Pa saj jih itak boš.IN javi kdaj je bil vajin dan D,da ne bomo ostale tukaj glih osivele mala pikica ,hitro imate vi to učne urice z vašim prestolonaslednikom .Želim ,da vaju že v samem štartu uboga suny morning, kroglive na novol.jelki imata pa letos šše lahko kje pri tleh ,drugo leto skoraj en bo možno,ja.Ker bodo tak čas to itak najbolj zanimiva igrača v celem stanovanju. Pa res upam in ti želim, da se tvoja tašča res že enkrat uleti ,in se začne obnašati vsaj približno tako kot naj bi se.DVoličnosti pa tud jaz ne prenesem ,ja nana 35,kot pravi mala pikica,ti kar čimprej postavi smrekico ,ker jo boš iz dneva v dan težje .Čeprav po eni strani pa tud tvojega razumem ,ki si želi da je sinček zraven. Pa za MP4. A mi verjamete ,da jo jaz nisem postavila mislim da najmanj že enih 5 let ,niti jaslic.To imajo pri nas" čez" mož in otroka na božični večer.In tako lepo jih je gledati ,ko vsi navdušeni postavljajo.Tako da tud zdaj se ne obremenjujem s tem. Prej sem jih zmeraj ,polsem pa imela pri tamalmu rizično nosečnost in takrat sta prvo leto mož in tamala sama postavljala,pa potem naslednje leto spet ,zdaj je pa to že kar nekako tradicija. Ursulina,ja t i boga ,no .Zdaj pa bronhitis.Še tega se ti je treba.Lepo dost pij in veliko počivaj ,dokler še lahko.Pa želim ti ,da se pozdraviš A veš da velikokrat pomislim na našo nusy, in razmišlajm kako ji gre ,ekr od takrat, ko so se ji pojavili krči ,se tud javljla več ne .Če sta v kontaktu ,jo prav lepo pozdravi.Pa naj se kaj večkrat oglasi tukaj gor.Nusy,pazi nase karatina ,sem se zdajle prav nasmejala,ko praviš da pač rabiš nekaj za sekirat ;in to so trenutno gibi.Ampak verjemi da so gibi ok.Ker sem jaz ista ,veš .Bom že nekaj najdla ,da se lahko sekiram.Pa verjemi . Amapk gibov pa kar nekako nič ne štejem ,tud če jih je kakšen dan malo ,ker sem na Pušenjakovem forumu prebrala,da če jih je par dni pod deset ,da je treba ukrepat.Pa se mi zdi ,da manj ko se psihiram ,več je gibov.Kar pa ne morem reči za prejšnjo nosečnost,ker sem menda 5 gibov štela za enega ;tamali živahen sto na uro ,sam jaz sem pa komplicirala kako nič ne brca . muzika , da si se pozdravila in da lahko normalno dihaš in sopihaš .In ja ,ogrromno dela te čaka ,če nisi kolikor toliko redno spremljala RR,ker smo glih kakšen dan nazaj ugotavljale da se nam je kar enim parim klepetuljam dorisal a nova zvezdica. Kaj to pomeni ,pa sigurno veš Zdajle pa še spijem en malinov čajček ,pol greem pa na en sprehod ,čeprav kar močn osneži.Obstaja namreč nevarnost ,da lahko zakrknem tlele noter.Tak oda če me ne bo nazaj ,vedite ,da me je zametlo Se beremo kaj kasneje,čau