|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
16.12.2007 10:38:15   
puri
Lunca,...to kar si ti doživela, se je meni prejšnjič naredilo nekaj dni pred porodom,....tako da možno, da je tudi s tem kaj povezano.

Sunny morning,...upam, da se bo vaš odnos po porodu kaj spremenil, ker vem da ti sedaj res ni lahko.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
16.12.2007 10:45:27   
katee
sunny morning: koliko snega imate!!! Pri nas je sedaj še sonček posijal in je še tisto malo snega, kar ga je bilo, izginilo. user posted image user posted image user posted image  za 3 zvezdice!!!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
16.12.2007 10:45:50   
limma
Puri,

user posted image user posted image user posted image , da ne bosta zboleli še vidve z user posted image  in da se fantje čim prej pozdravijo.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
16.12.2007 11:03:08   
mml
Dan,

včeraj ni bilo časa, da se vam javim...zjutraj smo že ob 8.15 šli od doma, ker nam je prišla naša gospa Ana pospravljat in smo prišli domov šele malo pred 13., po tem je Manca spala, ob 17. je bila pa RD zabava za prijateljčke, no ob 20.00 smo šli pa z Manco k zdravniku, ker je neutolažljivo jokala in se prijemala za desni uhelj...ima vnetje srednjega ušesa (nič čudnega po dobrem emsecu stalnih prehladov), tako da je na Hiconcilu, noč je bila bolj tako tako...je pa danes že boljša. Upam, da je ne bodo preveč utrudili še družinski obiski in praznovanje RD

ljubljana user posted image  za Jakoba, prav velik fantič za 36. tednov, je že vedel za kaj se mu mudi ven user posted image

sunny mi2 sva že vsa leta kar sva poročena za božični večer sama, po tem pa eno leto na Božič k moževim staršem ,drugič k moji mami...o tem sploh ni debate, da bi bila na božični večer pri komu. ZA Silvestra sva pa tudi ponavadi doma, po tem pa čisto odvisno, ker imava oba takšni službi, da lahko za prazniek tudi delava, tako da ni "stalnih" obveznosti. Jaz bi na tvojem mestu kar vztrajala, da bosta na božični večer doma in se dobite naslednji dan pri vama ali pa pri tašči...

puri upam, da tvoji fantiči niso prehudo bolni user posted image , da se boš ti lahko vsaj ponoči še malo spočila. Držim pesti, da ostaneš ti zdrava

čestitke vsem za nove user posted image ...jaz razmišljam ali bom prišla do 5. še tukaj ali po tem, ko bomo na dojenčkastem forumu user posted image

karmyka user posted image  za tvoji princeski, da tako dobro napreduejta, sedaj ste pa res že blizu tega, da boste kmalu skupaj doma

Obiski so tu...moram it

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
16.12.2007 11:05:07   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: ulla78

On bi želel podarjati darila za Novo Leto, jaz za Božič. Najboljše, da skleneva kompromis in jih podariva 28.12.user posted image user posted image . Malo heca, ampka nažalost je res.

Ali pa 24., potem pa še za Novo Leto.user posted image

(odgovor članu ulla78)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
16.12.2007 11:13:58   
nana35
Klepetka,tudi meni je glede tega,da bi se G toliko zmotil čudno,no,bomo videlo,če bo ta punca zares zdaj kmalu rodila.Ja,tvoj nick je pravi,si postala res klepetka,čestitke!!user posted image

sunny m.,še to.Ali tvoja tašča vedno pazi kaj tebi reče oz.ji ni vseeno??Meni se ne dozdeva tako,če vedno uveljavlja svojo voljo.Zato ti tudi ne rabiš biti tako fina,kar reči ji kar ti leži na duši,sicer ne pregrdo,je vseeno od tvojega user posted image  mama in jo ima rad,ampak če ona ne pazi,zakaj bi pa ti??Pokaži ji,da ti ni za it tako,da enostavno ne greš,tvoj dragi pa naj se sam izgovarja zakaj te ni zraven ali pa naj pove po resnici.In če ti je lažje se kar potoži,saj smo zato tudi tukaj,ne!?
Imata pa lep pogled iz stanovanja na reko,sploh ko je tako zasneženo,je kot na razglednici!!Čestitke klepetulja za 3 zvezdice!!user posted image user posted image

Lunca Qulandija je na Ptuju pa v Mariboru.Za drugo ne vem,mogoče še kje.

Limma,od kod pa si ti doma??

martinca,upam da bodo kaj splužili pri vas,upam da niste v bregovih doma, ampak bolj spodaj.Saj boš povedala,se bova slišale po telefonu.Saj bo to proti večeru šele.Upam,da ne bo prepozno.

ulla,saj jaz tudi nisem verna in nihče od mojih domačih ni,moj oče je celo iz Bosne,tako da ni iste vere,pa vseeno praznujemo Božič,že zaradi tega ker je tako lepo...Pa na vse se oziramo,saj nekaterim to več pomeni.Ni nam težko se prilagoditi.Tudi obdarujemo se za Božič.Njegovi (oduser posted image ) pa so kar verni,no, mama je,vem,ker kdaj hodi k maši,ampak ne komplicira nihče glede Božiča ali novega leta.Jaz tudi k verouku nisem hodila,moj pa je.Za vsakega nekaj.

mml,naj se Manca čimprej pozdraviuser posted image user posted image ,puri,tvoji doma pa prav tako.user posted image user posted image

Joj,spet sem načvekala pol strani!!Se poslavljam zaenkrat.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
   [Brisano sporočilo]
16.12.2007 11:39:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1307
16.12.2007 11:40:58   
mala pikica
Jutro, punce!

Mi smo si danes malo bolj dolgi spanec privoščili. Sem rekla dragemu, da je vsaka takšna nedelja lahko zadnja, vsaj za nekaj časa user posted image Lahko, da nas bo naslednjo nedeljo zbujal že otroški jok ob šestih zjutraj user posted image

Ste bile včeraj popoldan in zvečer prav pridne v klepetanju, grem po vrsti, zdaj imam malo časa...

Klepetka upam, da si pridno upoštevala vse nasvete naših januarčic in da si ostala danes doma. Pa mislim, da tvoja pikica ne bo jezna nate.

prazniki pri nas... do sedaj smo vsako leto imeli na predbožični večer pri mojih starših večerjo, še je prišla moja botra z družino. Na sam božič ali na štefanovo pa sva se oglasila še pri tašči in tastu. Novo leto pa vsak v svoji organizaciji. Letos pa se bodo vsi prilagodili mojemu stanju; če še bom v enem kosu, potem gremo k botri na predbožično večerjo, če pa bomo imeli že otročka doma, pa bomo z mojimi starši skupaj doma, verjetno kar pri nama... Novo leto pa bomo letos vsekakor pričakali doma. Sunny ti se pa kar nič ne pusti, sploh pa ne tašči user posted image
Mene to tako razjezi, ko bi se človek moral prilagajt najmanj 10 drugim ljudem. Zdaj imamo svoje življenje in naj me vsi pustijo na miru...

benika user posted image za Jakoba, ki tako lepo napreduje...

user posted image user posted image user posted image jaz kmalu dobim že četrto... To ni res, kakšne klepetulje smo user posted image Čestitke vsem ostalim za nove user posted image

sani pošiljamo vsi lepe pozdrave, katera je v kontaktu z njo, jih naj prosim prenese user posted image Mislimo nanjo in čakamo, da se nam spet pridruži...

slikice za naše dojenčke... ne bo jih zmanjkalo, punce, tako da kar rodit, če vam je user posted image

Lunca Qulandija je tudi na Ptuju in v Mariboru, če pa je še kje drugje, pa ne vem...

Vsem, ki ste bolne ali se vam kaj podobnega obeta... čimprejšnje okrevanje, seveda še pred porodom user posted image user posted image user posted image Jaz si sploh ne prestavljam, da bi mogla iti bolna rodit, še s kakšno gripo slučajno, kje pa naj vzamem moči user posted image

Tako, zdaj sem dovolj načvekala in prišla 'na čisto' user posted image Zdaj pa grem muffine pečti... Mmmmm....

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
16.12.2007 11:41:15   
koala
Dan!

No da se še jaz na hitro pofočkam.

puri in mml naj se vajini bolančki čimprej pozdravijo, za vsakega en tooopel objemčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca1 ti je že nana povedala, da je Qulandija tudi pri nas v MB in na Ptuju, no zdaj pa vem pravilen odgovor na nagradno igro, ki poteka v Mariborski Qulandijiuser posted image .

Sunny Morning ne vem kaj naj rečem, jaz imam res zlato taščo, je pa res, da je moja mama tista ki je hitro užaljena, samo jaz oz. midva se ne dava, če se nekaj zmeniva, potem to drži pa užaljenost gor ali dol. Imaš pa popolnoma prav da z čisto majhnim otročkom ne hodiš okoli in da nimaš nekih ful obiskov. Jaz sem že povedala, da prvi mesec sprejemamo samo najožjo družino, pa še to ne za cel dan. Takrat je čas da se mlada družinica navaja drug na drugega.

benika še od mene eno opravičilo in user posted image za lepši dan, da sem spregledala tvojo veselo novičko. A se ti lahko odkupim z kosom slastne malinine user posted image ? Samo zate!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
16.12.2007 11:45:09   
vaney
dobro jutro.

za mano je še ena običajna noč (in pol dneva) z ogromno postanki na wc-ju.user posted image

sunny, mi imamo še več snega in če hočemo z avtom kam, bo treba kar kidat.user posted image

lunca, čudovite slike, zelo lepo darilo za tvojega dragega.user posted image

vsem s težavami-naj čimprej minejo, ostalim pa lepo nedeljouser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
16.12.2007 12:29:09   
klepetka
da se malo javim;

naši so šli v Lj in kot vidite sem upoštevala vaše nasvete in ostala  sama domauser posted image .In res mislim da je parv tako.
puri  ,naj se čimprej pocajtajo tvoji fantje.In upam da res še ti kaj ne staknešuser posted image

mml,lepo praznujte in en user posted image ,da si hitro pozdravi ušeska.user posted image user posted image

nalin,user posted image da je tvoje počutje kolikortoliko ok.Mislim da pa vsem nam tukaj niha razpoloženjeuser posted image

mala pikica ,res si je težko predstavljat bolna rodit.No,in jaz sem šla bolna rodit,(močan kašelj in vročina ,prav tako mož z vročino,sicer mož je dobil vročino  v porodni -verjetno od hudega al kajuser posted image )pa ti povem da to ne privoščim nobenemu,resnično.Še dobro da je "ta hudi "del v porodni trajal samo 3 ure.Ker če bi blo tako kot prvič ,ne vem kako bi se sešlo.Resnično.

grem zdaj malo pred tv.

Lepo popoldne vam želim

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
16.12.2007 12:41:45   
martinca
nana35, en mali hribček je preden prideš čist gor do nas. ampak ni tak težaven da ga nebi zmogla, ker je že kar zvoženo in ni videt problema ko se drugi vozijo. samo vam priporočam da se bosta po drugi cesti pripeljala kot pa po tisti ko sva se zadnjič pogovarjale. a bolj po temi bota prišla? jaz upšpam da vama ne bo težko najdit.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
16.12.2007 13:47:57   
Golobček
Dan čvekice!

No da se še jaz na hitro javim, se še nisem prav nič pozdravla.Ko sem že mislila da bo vredu se pa danes še staknala vnetje ušesa in samo mislite si laho kako je to fajn.Pa še kašljam nonstop pa kiham, nič čudnega da sta tudi tamala dva še kar bolana.

Sem videla da se pogovarjate o Božičnem večeru in Božiču.
Jaz živim pri možu že 6 let in vsako leto je tako da na Božični večer sva doma ,naredimo večerjo in smo skupaj. 25. decembra pa greva po kosilu k mojim domov.
24. 12. si razdelimo darila pri njemu oz. zdaj pride kr Božiček na dom ,da je večje veselje med otroci. 25.12. pa greva k meni domov in si tam razdelimo darila. to prakticirava že odkar sva skupaj , tako sva se zmenila na žačetku in tako bo ostalo do konca.
Straši pa če so vsaj malo normalni bi pa tako morali to razumeti, da imamo tudi mi zdaj svoje družine in da so nam te zelo pomembne.

Tako da tiste ki imate probleme s taščami, čim prej jih rešite, vendar je pa res da se morajo vaši možje tudi postaviti za vas, in te svoje mame pustiti malo odozadaj ker mislim da ko si enkrat z partnerjem bi ti naj bil ta na prvem mestu.(žal ni vedno tako-sploh tam ker starši znajo izkoriščat)

LJUBLJANA tebi čestitke za sinčka.user posted image user posted image user posted image

Vse ki imate težave naj čim prej minejo,
lepo nedeljo vsem.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
16.12.2007 14:02:03   
puri
Hvala vsem za lepe želje,....upam, da bodo jutri že boljši.

mml,...upam, da se tudi Manca čim prej pozdraviuser posted image user posted image user posted image

Golobček,...tudi pri vas se pozdravite,.....
......zgleda, da je spet veliko bolanih. Pomojem je bolš čim manj okrog letat, pa po trgovinah, ker so ta čas v zraku sami bacili.
Jaz tudi ne bi šla rada rodit bolana, ker ne vem, kje potem lahko dobiš vse tiste moči, ki jih rabiš, da pride na svet user posted image

Mala pikica,...ti pa kar izkoristi dneve za poležavanje in dolgo spanje, ker potem se pri večini to neha kar za nekaj časauser posted image

Nalin,....lepo, da imaš spet več energije,...mene tudi ustvarjanje spravi kar malo pokonci. Samo jaz sem vsa darila že pripravila in zavila kakšen mesec nazaj, ker sem prej 2 leti vedno zadnji trenutek letala po trgovinah in zavijala in sem si rekla, da si bom letos to prihranila, da bom za praznike lahko samo še uživalauser posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
16.12.2007 14:33:54   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mml
Jaz bi na tvojem mestu kar vztrajala, da bosta na božični večer doma in se dobite naslednji dan pri vama ali pa pri tašči...

Vztrajam že lep čas pa mi nikakor ne rata, vedno so bili neki izgovori in z njim ne morem nikakor na zeleno vejo, sploh ne "skopča".user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Ali tvoja tašča vedno pazi kaj tebi reče oz.ji ni vseeno??

Ko se pogovarja z mano je vsa medena, vendar vem, da igra. Sem od drugih ljudi zvedela kaj si res misli o meni. Sem skoraj najslabša "ta mlada" na svetu. Ni je toliko v hlačah, da bi ti v faco povedala kaj si misli o tebi, za hrbtom pa zda povedat marsikaj. Se pa s tem ne obremenjujem, ker se mi zdi brez potrebe. Jaz tja ne bom hodila pa, če se svet podre, bom šla glih tolikokrat kolikokrat se meni zdi potrebno in to je to. Če bi pa hodila toliko k njej kolikor hodi moj k mojim staršem, zdaj ne bi rabila iti tja kar nekaj časa (kakšno leto bi sigurno zneslo).

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
sunny, mi imamo še več snega in če hočemo z avtom kam, bo treba kar kidat.user posted image

V BK je zmeraj tako, ali vas totalno zameče ali pa nimate nič snega, pri vas sredine ni.user posted image  Jaz sem avto tudi morala spucat, ker je bilo na njem cca 10-15 cm snega. Je pa zelo moker in dvomim, da se bo obdržal.

Mi je pa danes tako slabo. Najbrž je cela situacija malo vplivala name, vendar sem tudi v knjigi prebrala, da je to zdaj proti koncu normalno. Upam, da kmalu mine, ker ni več nobenega užitka.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
16.12.2007 14:35:25   
Sunny Morning
Vsem malim in velikim bolnikom želim čimprejšnjo ozdravitev.user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
16.12.2007 14:43:09   
Lunca1
Koala izgleda da Qulandije res nimamo samo v Kranju. No v KR noter ni Pikapolonice.user posted image  Se pa po moje še en čas ne bom navadila na ime, ker so mi prva asociacija krave.user posted image  Se vidi, da sem nemcistka.

Vaney verjetno si mislila Lušo, a ne? Ona se je slikala, jaz pa nisem ravno ne vem kakšen model za pozirat. Se prej skrivam pred fotoaparati.user posted image

mml, eno user posted image  za tamalo, da se čimprej pozdravi. Izgleda nas zdaj od povsod bombardirajo virusi in bacili user posted image . Ko sem zadnjič klicala, da odjavim Pino, jih je bilo v skupini samo 6 od 19 in to ob 8h zjutraj, se pravi do tiste ure ko naj bi jih pripeljali.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
16.12.2007 14:53:57   
Tinča1
mala pikica, hvala za pojasnio glede CTG-ja.

V Mb pa spet naletava sneg, samo se sproti tali. Sem mislila it ven, pa mi nekak ne diši ko je pa tak mrzlo. Bom videla če si bom premislila.

Sem se zadnjič tako nasmejala mojemu možu. Ko sva prišla s kontrolonega UZ-ja, je rekel, da ima najin user posted image  15,4 cm  velikega luleka. Pa sem ga vprašala kje pa je to videl, pa je rekel, da odzgoraj na slikici to piše. Sem se tako nasmejala, da so mi kar solze tekle po licih. Tako, da Vaney, ja tudi moj ima take eksotične, da me pogosto spravi v smeh.

Lepo nedeljo!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
16.12.2007 15:08:59   
vaney
lunca, mislila sem lušo, ampak so mi prsti kar sami napisali lunca, oprosti.

sunny, ti si pa zadela v polno, ker je točno tako kot si napisala-ali nas zameče ali pa ni nič. tašči pa le povej svoje, enkrat ti bo zamerila, potem bo pa že skužila, da te ne more komandirat.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
16.12.2007 15:25:08   
Lunca1
Tinča tvoj user posted image  je pa že zgodaj obdarjen.user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
16.12.2007 16:37:56   
urssyy
Vse, ki imate težave, želim da čimprej mine in da se kmalu pozdravite. Sunny Morning, jaz bi bila na tvojem mestu bolj taktična. Tvojmu user posted image  povej, da imaš zadnje čase takšne in drugačne zdravstvene težave (slabosti, bolečine v trebuhu..) in nisi sposobna iti do tašče. Ampak to moraš speljati tik pred zdajci, tako bosta ostala sama dva doma z user posted image  in ne bosta ne pri tašči in ne pri tvojih - kar bo najboljše v nastali situaciji...

Benika in Nana 35 res včasih spregledamo kako vprašanje in res toliko načvekamo, da pozabimo na koncu odgovoriti ali komentirati. Ampak to se je že zgodilo skoraj vaski od nas tukaj na RR-u in nismo užaljene, ker je to normalno. Bistvo, da so user posted image  zdravi in pridno rastejo..user posted image . Mml upam, da bo Manca hitro zdrava.

Mene pa zanima ali katera jemlje omego3 - kot dodatek v nosečnosti, saj pozitivno vpliva na razvoj možgančkov  pri user posted image . Meni je dragi kupil sirup omega3_ prehransko dopolnilo  v lekarni, pa se ne morem odločiti ali naj ga uživam v nosečnosti ali ne?? Morda imaš Mala pikica kaj več znanja o tem, ko si v tej branži ali pa Mml??

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
16.12.2007 17:07:14   
mml
Manca se zahvaljuje za lepe želje in prvi, da so pomagale, da se danes počuti že boljše user posted image . Čaka jo še 3. del RD praznovanja, po tem pa jutri še srečanje s sodecembrčki in po tem bo na srečo konec rojstnodnevnosti za letos user posted image

urssyy po mej z uravnoteženo prehrano dobiš čisto zadosti vseh snovi, ki jih user posted image  potrebuje. Nekako velja, da se je v nosečnosti boljše izogibati vseh prembranih dopolnil, tudi različnih vitaminskih dodatkov, ker tudi tako imenovane koristne snovi v velikih količinah lahko povzročajo škodo (tako lahko recimo velike - ampak res velike-  količine vitamina A povzročijo cirozo jetr, kot pri alkoholikih) in ker v nosečnosti ni čisto jasno koliko česa prehaja skozi posteljico, so večinoma mnenja, da je najboljša uravnotežena prehrana...malo sem zakomplicrala...no skratka jaz zadeve ne bi jemala

mala pikica ti še kar uživaj in lenari, ker nekaj časa bo to res malo težje user posted image

V LJ ni pa skoraj nič snega...samo tako malo kot bi potresel sladkor v prahu...

Če bo Manca OK, bom jutri nesla papirje na CSD, da opravim s tem

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
16.12.2007 17:26:49   
limma
nana35 - doma sem iz Slovenj Gradca in Pohorje gledam z druge strani kot vi user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
16.12.2007 17:47:56   
limma
Golobček - imaš pa res smolo user posted image , zdaj pa še ušesa čim prej se pozdravi, da boš do poroda zdrava user posted image
mml - tudi Manci želim, da bo z njenimi ušeski čim prej boljše user posted image

sunny m. - to je pa najbolj grdo od nje; da je pred tabo vsa sladka, drugim te pa opravljauser posted image  dvoličnosti pa res ne maram!! če je tako, boš ji ti bolj težko na lep način kaj dopovedala,ker ona se bo itak delala, da je vse ok. jaz ti še vseeno svetujem, da dedca stisneš v kot in naj on reši situacijo - konec koncev je njegova mama, ti pa bodoča mamica njegovega otroka in se ne smeš razburjat. zdaj smo te tako "napumpale", da sem prepričana, da boste zrihtali, tako da bo tebi in user posted image  prav user posted image

midva se pa odpravljava k tašči na čaj, je zelo v redu, tako da zaenkrat nimam pripomb. že zdaj pa vem, da bo vnukinjo silila s sladkarijami, ker "še vsi otroci jih imajo radi" in "kako bo pa drugače zrastla" in tako je moj nečak pri 7. mesecih pojedel 6 (šest!) bajader.. no, o tem se bomo še pogovarjali. tudi midva sva 25. ponavadi pri njej na kosilu, če ni v službi. meni in mojim je tako v redu, ker doma ne praznujemo božiča in se že enkrat oglasiva, darila si damo pa pri nas 31., pri tašči pa 24. zvečer ali 25. (bolj iz tradicije, ker tudi ne praznujejo).

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
16.12.2007 17:52:10   
Lunca1
No mi smo pa zdaj postavili smrekico in je bila Pina tako navdušena, da je dobesedno skakala v zrak.user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?