klepetka
|
grr vse napisala ,pa zbrisalo.Gremo še enkrat v skrajššan i verziji. torej ,dobro jutro. Da vas najprej vprašam;jutri imamo nastop( plesni),n o,tamala in ne jaz v Ljubljani nekje za Bežigradom v neki športni dvorani.Čedalje bolj razmišlam da jaz nisem več za med ljudi,gužva pa to.Kaj mislite ve ,bi šle če b i ble v moji koži,al ije boljše če gre ati sam z njo?Ker če je to kakšna majhna dvorana in glede na to ,da bo nastop za plesalke iz cele Slo,predvidevam da bi znala bit kar gužva,pa še precej snega je napovedanega za jutri ; zasnežene ceste pa to?Pojma nimam,kaj naj nardim. najprej čestitk e Ljubljani za fantiča. Si imela mala pikica čisto prav ,ko si sumila na to že včeraj luša,super slikice ,krasne so res.Ni čudno ,da je atija zasolzilo,ko jih je videl.In Luša deluje tak oodraslo;prava mala gospodičan. katee,ja res si imela srečo ,in res te očitno nekdo varuje tam zgoraj.Ker si ni za predstavljat ,kakšne posledice bi lahko bile ,če bi avto zbil nosečko. Pa vse dobro gospej ,katera ni imela te sreče. limmma,tudi meni odpadajo tako kot prvič in drugič med noseč.in po porodu lasje .Ravno zato sem se včeraj kar precej ostrigla,sicer ne čist na kratko , amapk kar dost:pa saj hitro zrastejo. martinca ,mislim da je imela ljubljana težave (če me spomin ne vara in ima katera druga te težave,ko nas je pa kar precej v klubu stokajočih) z dojenčkovimi gibi in previsokim utripom . nič ,zdaj bova šla pa s tamalim ven sneženega moža delat ;me nažira že od pol sedmih ,pa me nima nič kaj za ven na ta mraz.Ampak ati baje ne zna tako lepga narest .Le kje je mene najdu?Atija imam pa na sumu ,da je prav zadovoljen da mu ni treba že navsezgodaj ven Lep dan ,pazite nase