klepetka
|
jutro evo mene že na del.mestu z dozo kapučina zraven Zdaj pa še mal prebrat ,kaj ste napisale ,potem pa k frizerju ,končno. Spali smo kar ok,mi je pa včeraj zvečer noro otrdeval trebuh,sicer neboleče . mala pikica ,ja ,glede spola;sem že enkrat napisala ali sem pa samo mislila (saj veš , nosečniški spomin pa to )skratka mi vemo ,kaj bomo dobili,samo naj ostane presenečenje za naše bližnje,ker me tukaj spremlja baje cel kup žlahte.Saj nekatere januarčice (tiste ,ki smo se dobile na kofetu)vedo,ker sem jim povedala. vaney,glede namestitve po porodu v sobah.Jaz sem bila po taprvem porodu v sobi s še dvema mamicama,pa ti povem da tri smo bile pa res že preveč,sploh v času obiskov.Ena izmed njih je imela en avtobus gledalcev od enkrat.. Po tadrugem porodu pa so me najprej dali v sobo ,v kateri je bila najprej ena mamica ,ampak je naslednji dan šla domov,pa m ije bilo kar dolgčas.Verjetno sem čudna zaradi tega ,amapk kaj čmo. Je pa odvisno tud od tega ,kako je otroček.Pri nas je tamali skozi spal,saj zato mi je pa bilo dolgčas.Taprva pa je nonstop jokala ,ker je skoz bruhala plodovnico,pa en kup obiskov pri sosedi,pa lačna je bila ,ker nisem imela mleka(temu primerno ji je tud teža padla že v P in je bila dehidrirana),pa taprvi otrok,... Se mi zdi da je pri tadrugem otročku vseeno lažje ,vsaj meni je bilo,ko ni vse tako zelo novo in že kolikor toliko veš ,kako vse poteka.Tud pol doma sem tadrugič vse nekako na drug način jemala oz.sprejemala,ker prvič sem komplicirala do nezavesti.Tadrugič pa tega ni bil o,ker je bil tukaj že en otrok pa nekak okar ni bilo časa. Lunca ,tudi jaz sem bogatejša za 250 € (sem tud povohala,ker so ene govorile da ni še nič)+ danes imam predčasno že plačo nakazano ;tazadnjo . Tako da za k frizerju bo Pa lepo praznujte Pinin dan. plavalni obroč;jaz sem ga tud imela sabo ,tudi zdaj ga bom vzela ,samo če bo le možno in jih bo dovolj na razpolago,si bom izposodila bolnišničnega.Meni je bolj odgovarjal. martinca za pregled in da je vse tako kot mora bit klaja ,no vidiš ,tudi Hana bo cela punca in prav nič majhna limma,glavno da je vse ok,kljub krčem.Obrnilo se dete bo pa že še ,pa tud če ne ,ne bo edino.Saj veš kaj pravijo za tiste otročke ki so v medenični vstavi;da so baje to potem v študentskih letih najbolj uspešni in pridni študentje ,ker že zdaj tako modro sedijo .Sicer ne vem koliko je to res,amap knekaj že mora bit na tem ,če je to splošno znano. Počivaj nana35,medve se pa kakor vidim še nekako najbolj boriva s to zgago (no pa še kateein še katera) .Naši dojenčki bodo očitno prišli prav kosmati ven ,z repkom na glavi ,očitno