|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
14.12.2007 10:53:51   
mala pikica

user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image Jakob  
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image Kranj, user posted image Jakob

3.1.
user posted image  suzanaKK (30), Velenje, user posted image  SG, user posted image Aljaž
user posted image teja27 (27), okolica MB, user posted image + user posted image , user posted image Renee

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  Žan Luka 
user posted image  martinka (28), user posted image
user posted image  karatina (29), user posted image , Ptuj, user posted image Karin

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (34), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), NM, user posted image , NM, user posted image Neja  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  malamedika, Zasavje, user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Trbovlje, user posted image Jure
user posted image aurora6 (30), user posted image , Ljubljana, user posted image

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto
user posted image  ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (23), user posted image , Maribor, user posted image
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image Monia  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje, user posted image , Nina

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
user posted image anchikaa (21), Maribor, user posted imageuser posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   
user posted image  sani1, Ljubljana, user posted image , user posted image

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., user posted imageuser posted imageuser posted image MS, user posted image  Daša

16.1.
  user posted image  piškamiška(29) user posted image user posted image (dvojna user posted image ), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney, Vinica, user posted image , NM, user posted image

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna (25), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image , Ali
user posted image ina83, user posted image , user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

31.1.
user posted image
baby_08 (26), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320g, 45 cm

user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460g, 43 cm  
TEA
1350g, 40 cm

user posted image

6.12. minka28 (PDP 4.1.)
FANTEK
2720g, 48 cm

----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------

Januarčic nas je zdaj 84!
Imamo pa tudi že tri mamice, 2 user posted image in 2 user posted image user posted image user posted image user posted image

Najbolj "naporen" dan še vedno ostaja 7.januar. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 26 user posted image  in 26 user posted image   Pri 5  user posted image   je zaenkrat spol user posted image

Punce, če katera želi, da dopišem še kakšne podatke (imena, spol, porodnišnico,...), mi naj prosim sporoči.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
14.12.2007 10:56:45   
mala pikica
anchikaa, vse urejeno user posted image

mml jaz sem prepričana, da boš imela vašega fantiča prav tako rada kot Manco. Sicer pa je logično, da pri drugem otročku nimaš toliko časa v nosečnosti kot ga imamo me, ki čakamo prvega user posted image Vprašaj puri kako je s tem, se bo sigurno strinjala z nami user posted image

Hvala vsem za informacije za plavalni obroč, bom mojega ljubega poslala, če bo treba.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
14.12.2007 11:11:50   
martinca
dobro jutro souser posted image !

evo tukaj je moj raport o včerajšnjem dnevu. zjutraj sem mogla tisto glukozo spit. pol so mi pa vsako uro merli sladkor, pritisk, pa še urin sem mogla dvakrat dat. na koncu vseh pregledov to je bilo ob pol treh popoldne. s tem mislim, da so bili vsi izvidi in da mi je lahk moja G rekla da je vse ok. se mi je kar oddahnilo, ko sem zvedla da ne bom rabla tam ostat. se je pač še sedaj G sprijaznila da pač bo malo večji user posted image . saj če gledam po mojem user posted image je res kar velik (1,90m), zakaj pa še potem user posted image ne bi bil. isti primer se mi zdi da je tudi nana35, tvoj user posted image je tudi malo večji pa praviš da tvoj user posted image prehiteva za dva tedna tak kot meni. boma pač bolj malo uporabljali cotike 56 velikosti user posted image user posted image no mislim da je to vse o včerajšnjem dnevu. poleg tega da se zvečer že prestavljat nisem mogla več sem in tja tak mi user posted image pritiska dol. saj danes pa ni nič boljše. user posted image

sem pa videla da imamo novo mamico. Minka, čestitke še z moje strani user posted image user posted image user posted image zdaj pa veselo cartanje in oglasi se še kaj tu gor in povej kako je zdaj ko je mali že poleg tebe.

nana, za napotnico sva se že tak po telefonu zmenle. se že veselim v nedeljo vajinega obiska. še moram malo pospravit da ne boš vidla bombeuser posted image user posted image , no saj dober da je Uroš  juter doma da mi bo še lahko mal pomago ker jaz sem že res bolj med bogimi.

nana, koala, tinča1,mala pikicauser posted image hvala ker ste mislile name.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
14.12.2007 11:27:42   
raja
Oj,

še pozdravček od naju.

Mml glede ukvarjanja s trebuhom, v drugi nosečnosti je pri meni čisto enako, včasih imam kar slabo vest, ker se mi zdi, da kar malo pozabim na trebušček. Ampak ima pa tale naša princeska čisto druge radosti v trebušku kot jih je imal ta prvi, posluša pravljice in pesmice, ki jih govorim tavelkemu, včasih dobi kakšno brco pod rebra, ki je prvi ni dobil, pa posluša cviljenje pa vpitje pa podobne reči, ki jih ta prvi ni slišal, tako, da mislim, da ji ni čisto nič dolgčas. Je pa res, da si vzamem vsako jutro in vsak večer nekaj minut za našo princesko, da jo malo pocrkljam in pobožam, pa kaj lepega ji povem. Bo pa verjetno kmalu drugače, ko bo tudi sama lahko povedala, da se je treba tudi njej malo več posvečati, ne samo ta velikemuuser posted image .

Drage souser posted image , uživajte in božajte svoje trebuške.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
14.12.2007 11:38:15   
sonček balonček
Dan,

trenutno se šopam s čokolado in kapučinom, da bi se malo spravila k sebi. Nima nikakršne enrgije sedet za računalnikom in pisat "organizacijskovsebinskaizhodiščazareorganizacijonašegaoddelka". Žalost in dolgcajt! Sploh, ker me ena kolegica vabi na čvek v mesto. Ima novega dojenčka, ki ga še nisem videla! Pa mi menda ne bo zneslo.

Vsem, ki ste imele teste in preglede - super da je v grobem vse OK. Razen Sani, zate pa držimpesti 100/h.

Tudi jaz kot mamica skoraj dvoletne pupke, nimam toliko časa ukvarjat se z rastočim bitjem v trebuhu. Zaradi tega imam slabo vest. Včasih, ko gledam svojo Laro, si ne morem predstavljat, da bi še koga drugega lahko tako zelo imela rada. Tolaži me, da vsi ki že imajo več otrok pravijo, da se ljubezen množi - ne deli. Včeraj sem ravno pomislila, koliko sem se pripravljala na Laro (sem ji narisala čisto unikatno posteljico s čisto njeno osvteljeno muco, dala sešit posteljnino z "samo njenimi " mucami, štrikala copatke, nakupovala, ji brala in ji predvajala glasbo, samo za njo izbrala oblačila...). Sedaj pa nič od tega! Ta druga pupka bo pa dobila Larino posteljico, Larina oblačilca, štrikala ji nisem še nič... tudi na 3d UZ-je in snemanja nismo ravno pogosto hodili. Včasih se zalotim, kako prav odštevam, koliko dni še bo moja Lara edinka in moja edina "carklica". Na srečo se je zadnji mesec precej navezala na atija, ker jo on nosi, jaz pa ne! Mapak meni je včasih zaradi tega hudo! Na srečo sva dolgotrajno dojenje prekinili pred dobrima dvema mesecema in je tudi ne mika več!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
14.12.2007 11:54:21   
Alfabeta
Glede obroča, ponavadi ga imajo v otroških trgovinah ali pa v športnih. Če ne spredaj na policah pa zadaj, je treba pa reči. Moja mami ga je februarja dobila le v Baby centru.

Vaney, sem ti že na dolenjkah odgovorila pa vidim, da si več tukaj kot tam. Nama se namreč lahko zgodi da se res srečava kje v P. Jaz imam rok 23.1., ampak se bojim, da bo kaj prej. Bom takrat poslušala "špraho" pa vsako belokranjko vprašala, če je Vaney user posted image . Morda se pa res kje srečava. Aja, G imaš v ZD ali v P? Jaz imam v ZD, dr.Klaričevo.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
   [Brisano sporočilo]
14.12.2007 11:58:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1182
14.12.2007 12:00:07   
puri
Sem imela toliko napisano o tem, ker imate nekatere slabo vest gledeuser posted image , pa mi je vse zbrisalouser posted image ,...sedaj se mi pa ne da še enkrat.

Samo na kratko,.....ne imejte slabe vesti, ker vam povem iz svojih izkušenj, da ko user posted image dobite v roke, da postane takoj enakovreden bratcu oz. sestrici in da je ljubezni vedno dovolj za obauser posted image .

Jaz sicer tole mojo nosečnost, glede na prejšnje, doživljam najbolj polno veselja in čustevuser posted image ,......po eni strani, ker bomo dobili malo spremembe v našo družinico, ker se nam bo po treh razgrajačih pridružila še ena punčka, po drugi strani pa zato, ker se jo tudi moji fantki tako zelo veselijo in to nosečnost doživljajo z mano iz dneva v dan in dobim kar solzne oči, ko jih vidim, kako so navdušeni in kako jo komaj čakajo. Najstarejši ji vsak dan dela presenečenja, ki jih ima sedaj že celo vrečouser posted image .

Zadnjič je bil na obisku bratranec s svoji hčerkico, ki je bila stara 2,5 meseca in so bili tako navdušeni nad njo, da mi je šlo skos na jok, ko sem jih gledala in si jih predstavljala z našo princesko. Kar niso mogli stran od nje, skos so jo božali in od takrat so še bolj navdušeni nad mojim trebuščkom in sestrico v njem in zares komaj čakam, da jo spoznajouser posted image .

< Sporočilo je popravil puri -- 14.12.2007 12:02:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 1183
   [Brisano sporočilo]
14.12.2007 12:00:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1184
   [Brisano sporočilo]
14.12.2007 12:02:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1185
14.12.2007 12:28:59   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
limma,glavno da je vse ok,kljub krčem.Obrnilo se dete bo pa že še ,pa tud če ne ,ne bo edino.Saj veš kaj pravijo  za tiste otročke ki so v medenični vstavi;da so baje to potem v študentskih letih najbolj uspešni in pridni študentje ,ker že zdaj tako modro sedijouser posted image .Sicer ne vem koliko je to res,amap knekaj že mora bit na tem ,če je to splošno znano.user posted image

user posted image  user posted image zdaj si me pa prav nasmejala user posted image  sem že enkrat napisala, da sva se jaz in moj G rodila z ritko naprej in on je še vedno zeeloo študiozen, meni pa - sicer kar zahteven študij - tudi ni delal nobenih težav, tako da bo res nekaj na tem user posted image  danes sem že boljše volje in si mislim, če je/bo samo to problem.... sicer sem pa zdaj na istem kot Lusa in urssyy - se še pogajam z user posted image , da se bo obrnila in "pravi", da najkasneje po praznikih user posted image

tudi jaz sem zadnjič razmišljala, koliko se jaz in user posted image  ukvarjava s trebuščkom, pa vsi so čisto navdušeni - starši, sestra, tašča, vsi... drugič gre pa verjetno kar nekako mimo vse... ampak kot pravite - ljubezen se množi in ne deli user posted image

še to me zanima - ali še kateri zelo izpadajo lasje? jaz jih imam polno po celem stanovanju, v omarah, na postelji,... vsakič, ko si grem z roko skozi lase, mi jih ostane med prsti pet, šest, da niti ne pišem, kako je, ko si umivam lase... O B U Puser posted image  to se mi dogaja že od tretjega meseca, sicer imam zelo goste, močne, dolge lase, pa vseeno me začenja skrbet.. user posted image

lep dan vsem user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
14.12.2007 12:29:15   
dašabina
Živjo, punce. Mislim, da se vse tiste nosečke, ki že imamo večje ali manjše sončke, srečujemo s to slabo vestjo, samo tako kot je Puri napisala, ljubezni je vedno več in se množi, ne deli. Zato kar brez slabe vesti, tudi naše tretje dete ne bo imelo veliko novega, zato bo pa imelo ogromno ljubezni in samo to je važno. Tud ko imaš že enkrat otroke, se ne moreš toliko trebuhu posvečat, saj dan tako mine, da kar ni res.

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 1187
14.12.2007 12:29:54   
mml
No tako...moja kvota piškotov za danes je spečena user posted image , se vidi, da sem se manj potikala po trgovinah...no mogoče se bom pa popoldan lotila še enih...odvisno kakšne volje bo Manca in kako bo navdušena, da je oči spet doma...

martinca super, da je bilo na pregledih vse OK, zdaj pa veselo počivat in uživat user posted image . Je pa po nekaterih besedah menda velikost user posted image  ob rojstva precej sorazmerna z velikostjo očeta in tudi primerljiva z velikostjo očeta ob rojstvu...tako da malo pokukajte koliko so bili veliki vaši user posted image  ob rojstvu...

raja to imaš pa prav, da je drugi user posted image  deležen pa več pravljic, pesmic, troškega smeha in cviljenja user posted image , pa vsake toliko kdo "skače" po trebuhu...Sem pa ravno danes ugotovila zakaj tokrat sploh ne pogrešam toliko telovadbe...ker tako ali tako skozi nekaj tekam za Manco, jo lovim, vsaj 50x na dan dvignem (približno 12kg), zadnje dni hoče celo, da jo nosim po stopnicah v tretje nadstropje k varuški...tako da telovadbe bo očitno kar zadosti user posted image

sonček jaz tudi razmišljam koliko časa bova še samo jaz in Manca in kako bo po tem...ker zanekrat ne kaže nobenega zanimanja za dojenčke...sva bili ravno predvčerajšnjim pri sosoedih, kjer je bila na obisku še mamica z enomesečno punčko...Manca jo je sicer od daleč pogledala in ker se ni kaj dosti premikala in oglašala je postala v trenutku nezanimiva...no saj mogoče je tako še boljše...sicer bo pa kmalu jasno user posted image .

Grem na cappucino in dooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolgo lenarjenje

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 1188
14.12.2007 12:39:16   
klepetka
evo mene že  !!!! od frizerja.Imam za dobre 10 cm krajše lase.user posted image

limma,no vidiš ,da je potem že res nekaj na tem  glede medenične vstave.Saj sem jaz vedela ,da n ito kar tako.

glede slabe vesti ,ljubezni do drugega ,tretjega otroka;jaz sem pa mislila da sem edina ,ko imam vsake toliko časa kakšen tak preblisk.In sem bila posledično včasih kar slabe volje zaradi tega.Zato sem bila rajš kar tiho ,pa sem zdaj kar nekako boljše volje ,ko vidim ,da  ste nekatere druge z istimi mislimi na trenutke.Amapk vem, ,da bomo vse  imele rade tele otročičke ,ki prihajajo.
Se pozna ,ko so potem tukaj še druge obveznosti .

grem zdaj kuhat dat ,pa pridem vas pol do konca prebrat

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
14.12.2007 12:55:24   
sonček balonček
Ravnokar me je klicala kolegica, ki je pred kratkim dobila drugega otroka in mi ne da bi jo kaj zasliševala, mi je rekla kako odleže ko drugi otrok končno prikuka na svet. Da se takrat spet lahko povetiš prvorojencu, ker ga lahko spet konkretno stisneš, objameš, noriš z njim. Upam, da drži. Ker jaz še nisem prepričana ali bi rad a čim prej ali čim kasneje rodila. Itak nimam neke izbire...user posted image

Mml, dobra si, da še zmoreš vso to dvigovanje in nošenje Mance. Jaz sem pred cca dvemi tedni s tem zaključila, ker ni šlo več. Trebuh je enostavno prevelik! Tvoj še očitno ni, bo pa najbrž kmalu. Naša Lara se za dojenčka zelo zanima. Ampak najbrž ne ve, da se ga potem ne bo dalo odložit v košaro z igračami... Prav hvalisa se okrog, da bomo dobili dojenčka... Ga ljubčka in razlaga, da kmalu pride ven (gl. sliko, če jo bom znala dati v album - geslo dojenček). Zadnjič je celo izjavila, da ga dobi ona za Božička. Pa ne vem kdo jo je s tem našopal. So nas na MŠ opozorili, da prvorojencem ne smemo obljubljat, da oni dobijo dojenčka, ker potem pričakujejo igračo.

Nalin, ti pa hitro prat cotke, včeraj sem jih celo že jaz dala polovico v omaro. Imam le še posteljnino za oprat potem jo pa v ponedeljek naša "Marija Pomočnica" zlika, pa je...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
14.12.2007 12:58:44   
puri
Nalin,..pri meni je bilo drugo in tretjo nosečnost še čisto drugače, ker še nobeden ni kaj dosti dojemal kaj se dogaja z mojim trebuščkom,..sedaj je pa zgleda najstarejši že toliko večji, da je še tamaledva s svojim veseljem in navdušenjem potegnil za sabo, ker non-stop govori o tem. Tako, da po eni strani je majhna razlika med otroci dobra, ker se lahko potem igrajo skupaj, po drugi strani, pa starejši otroci veliko bolj doživljajo vse skupaj in se tako vsi skupaj lahko 100% veselimo novega člana. Je čisto drugače, ko vidiš, kako z navdušenjem pripovedujejo o dojenčku in potem še mene 100x bolj navdušijo, kot pa že semuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1191
14.12.2007 13:12:59   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: sonček balonček

Mml, dobra si, da še zmoreš vso to dvigovanje in nošenje Mance. Jaz sem pred cca dvemi tedni s tem zaključila, ker ni šlo več. Trebuh je enostavno prevelik! Tvoj še očitno ni, bo pa najbrž kmalu.

sonček jaz lezem narazen samo v rit in stegna...trebuha je pa tako za vzorec...vsekakor mi pa redkokdo verjame, da lezem že proti koncu 8. meseca...Kar se pa dvigovanja Mance tiče...pa 3 tedne ni bilo druge opcije, ker sva bili sami...tako da upam, da bo sedaj kaj boljše, čeprav jo daje "mami faza" in oči ni dober za nošenje in dvigovanje user posted image , no ja bo že, bo pa vsekakor drugače kot do sedaj...jaz se počasi v glavi že ukvarjam kako bo z logistiko, ko bo pri hiši user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 1192
14.12.2007 13:32:34   
martinca
glede velikosti user posted image , moj user posted image je bil ob rojstvu težek 3100g, velik pa 49cm. jaz pa sem bila težka 3800g, velika pa 49cm. bomo videli kako bo pa naše dete.

vam pa še moram povedat, da sem sedaj imela na obisku patronažno sestro. smo se malo pogovorile kako in kaj približno rabim ko bo prišla prvič na obisk. je bila full prijazna. je pa rekla da v Lenartu oziroma okolica, da babice že hodijo prej na dom pred rojstvom user posted image . seveda če dobijo karton od G h kateremu hodim. samo ona mojega še ni dobila. in je kr tak prišla ker se je pač od Uroša babica pohvalila da bomo user posted image dobili, te pa je poklicala k nam in vpršala če se lahko oglasi. pa smo jo seveda z veseljem povabili. user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
14.12.2007 13:48:16   
vaney
alfabeta, jaz imam G V ZD (dr. Bučar). Glih v ponedeljek mam spet pregled. drugače imam pa jaz novomeški naglas, ker sem novomeščanka, samo živim v Beli Krajini že 3 leta, ampak naglasa zavestno nisem pobrala. Bi se pa znalo zgodit, da bova kje skupaj (jaz malo kasneje, ti malo prej, pa smo tam).

Ja, koline minevajo. Saj dopoldne še ni bilo panike, zdaj so ša začeli ocvirke cvret, pa sem se pobrala v svoje stanovanje, ker to pa takoooooooo smrdi, da lahko samo bruham.

Grem puzle sestavljat, ker se mi ne da televizije gledat.

Se beremo.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
14.12.2007 13:58:37   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: limma

še to me zanima - ali še kateri zelo izpadajo lasje? jaz jih imam polno po celem stanovanju, v omarah, na postelji,... vsakič, ko si grem z roko skozi lase, mi jih ostane med prsti pet, šest, da niti ne pišem, kako je, ko si umivam lase... O B U Puser posted image  to se mi dogaja že od tretjega meseca, sicer imam zelo goste, močne, dolge lase, pa vseeno me začenja skrbet.. user posted image

jaz sem imela isti problem, v prvi nosečnosti močne, v drugi pa obup, so mi tudi na veliko ven leteli, samo meni se je umirilo, druga runda pa itak pride po poroduuser posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
14.12.2007 14:03:40   
mala pikica
Sem bila zdajle eno uro pri računalniku, sem nekaj za službo delala, pa pridem zdaj v dnevno in pogledam ven - vse belo user posted image user posted image user posted image Sem kar zazijala user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
14.12.2007 14:04:29   
nana35
Klepetka,za zgago;jaznisem prej imela s tem težav,samo zdaj na koncuuser posted image .Upam,da bo user posted image  imel veliko las,sicer sem jaz res obdarjena z njimi,pa naj bo še on.user posted image

Jaz sem pravkar iz mesta,morala sem nekaj na banki uredit,potem sem šla še k prijateljici ki dela na banki na klepetuser posted image ,potem pa kupit še nekaj stvari za mojega user posted image  in zame.V Mullerju v Mb nimajo mrežastih spodnjic,bom očitno mogla it v lekarno.Če se ne motim je ena napisala,da jih je kupila v Mullerju?! Sem pa kupila sterilizator in grelec za stekleničke,pa nalepke za sobico, imajo v BC znižane za 25%.

mala pikica,jaz sem včasih prav jezna,da imam že vse kupljeno in potem nimam cilja,če kam grem.Tako,da mi je tudi dolgočasno tu in tam.Takrat sem pa res raje doma na kavču,kar je tudi bolj pametno zame.

Mojega user posted image  pa zadnje čase zelo pogosto kolca sem opazila,pa se mi smili in vedno komaj čakam,da bi ga nehalo.Npr.zdaj ga kolca in sem se zato ravno spomnila.
Tudi jaz sem predno sem zaspala težje dihala,sploh globoko nisem mogla vdihnit.
mml,prvič se nisi imela s čim drugim preveč za ukvarjat,zdaj pa imaš vseeno Manco,ki pa zdaj rabi tvojo pozornost.Bo že potem drugače,boš videla.

martinca,se vidimo v nedeljo,upam da ne bom rabila pospravljat,ko pridemuser posted image !
Saj vem,da nimata bombe doma,to se samo tako reče.Če slučajno ne bi bilo vse na svojem mestu.Se pa prej še slišiva ob kolkih in za pot se bova zmenile.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
14.12.2007 14:31:45   
katee
Pozdravček!

Da vem povem, kaj se mi je zgodilo danes dopoldne. Če že prej nisem, pa sedaj verjamem v to, da nad nami nekdo bedi in nas čuva. Zjutraj sem se odpravila po nakupih v BTC in ko sem se vračala proti avtu, sem pred enim prehodom za pešce še malo postala in gledala za enim user posted image . Pa vidim eno gospo, ki je prečkala prehod, pa sem še kar stala. Sem razmišljala, ali bi šla z njo čez al še malo postojim. V tistem prileti en avto in jo zbije po tleh. Sej ni šel hitro, ampak gospa je letela po zraku. In jaz sem hotela istočasno z njo prečkat cesto. Groza, kar obstala sem, se začela trest. ČE me ni en user posted image  ustavil, nič ne rečem.

Večraj sem izvedela, da bom teta postala. Se bosta user posted image user posted image  skupaj igrala. Kako lepo!

Drugače sem pa dobro, edino trebuh otrdeva, vse mi dol tišči; včasih imam občutek, da bo user posted image  kar  ven padel.

Zdaj grem pa z mamo na kosilo.

Lep dan želim vsem srečkam nosečkam in pazite nase!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
14.12.2007 14:56:40   
mala pikica
Če tole z zgago in lasmi drži, potem bomo mi morali že v porodnišnico frizerja poklicat user posted image Meni bo namreč razgnalo želodec in grlo in vse, malo še pa bom ogenj bruhala user posted image Pa sem že tudi z donatom poskusila, pa ni nič boljše, za znoret mi je iz dneva v dan user posted image

Katee pa so res nekje user posted image nad nami... Čestitke ob novici, da boš teta user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
14.12.2007 15:08:10   
aurora6
Zakaj se pri mojemu nicku ne vidi slikce pa see jo dala v profil?user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?