|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
13.12.2007 13:03:50   
Tinča1
Minka user posted image user posted image user posted image  za zdravega user posted image user posted image , pa kako slikico pripopaj.

lima, a ti si tud iz MB in imaš CTG v P?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
13.12.2007 13:06:51   
Tinča1
Ne vem katera je zadnjič govorila o Avto aktiv, mislim, da Urssy?
Midva sva raje prestopila k Avto Mlakar v Lenartu, ker Avto Aktiv ful zaračuna storitve, pa še nonstop si nekaj izmišljujejo, pa dele ful dolgo naročajo, povrh vsega pa so še nesramni.

Zdaj so pač ob tri avte in servise. Sami so si krivi, kaj pa se ne znajo obnašat.

Lp

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
13.12.2007 13:15:58   
urssyy
Minka čestitke ob rojstvu sineka in želim ti obilo užitkov ob previjanju user posted image

Manca vse najboljšeuser posted image , tvoja mami je pa vse preračunala, bosta imeli z user posted image  blizu rojstni dan.

Limma naj te potolažim, da sem tudi jaz v obdobju velike slabosti. Ponoči se moja user posted image  trikrat zbudi, že ima ritem in takrat mi postane slabo...verjetno je res tako, da s svojo težo in gibanjem pritiska na moj trebušček in mi je zato slabo.Samo še 4 tedneuser posted image .

Mml pozdravi Sani, reci da mislimo nanjo user posted image  in upamo, da ne bo potrebno do PDP ostati v porodnišnici.

Glede stvari za v P. bom jaz spravila v manjši kozmetični kovček, ostale stvari za dojenčka pa bo moj dragi prinesel naknadno v P. Bom pa vzela s sabo minimalno, saj v porodnišnici mi bo vseeno kaj imam obuto ali oblečeno, samo da ne bo žulilo in da bo čisto...Sicer pa sem to leto že 3x ležala na gineku in sem se že čist navadla na razvlečene halje in plastične natikače, katastrofalne vzglavnike, jogije s super trdim fedram...... user posted image

Kar se tiče papirjev za CSD za naše user posted image  je meni tudi rekla, da jih naj prinese vsaj 1 dan pred koriščenjem. Se mi pa zdi, da mora iti na DURS v Celje potrdit pole, ker ima s.p., a mogoče katera ve kako je s tem??

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
13.12.2007 13:23:56   
urssyy
Ne vem katera je zadnjič govorila o Avto aktiv, mislim, da Urssy?
Midva sva raje prestopila k Avto Mlakar v Lenartu, ker Avto Aktiv ful zaračuna storitve, pa še nonstop si nekaj izmišljujejo, pa dele ful dolgo naročajo, povrh vsega pa so še nesramni.
IZVIRNO SPOROČILO: Tinča1

Ja jaz sem bila Tinča. Sem klicala varstvo potrošnikov in ti so mi rekli naj pošljem dopis, da mi že popravljajo avto 2 meseca in pol in da želim vrnjeno kupnino za avto, ker ne znajo odpraviti napake. Pa so mi odgovorili, da z avtom ni nič narobe, da je kriva slaba kvaliteta bencina.....halo a zato so imeli avto 75 dni na servisu??Pa da se opravičujejo, da mi bodo pokrili stroške....avto pa še vedno ne dela tako kot bi moral....pa nov.......nikol več BMW. Se rajš vozim v starem cliotu, sem bla bolj zadovoljnauser posted image  Pa misliš, če daš mal več dinarčkov, da boš dobil boljšo kvaliteto in bolj varen avto user posted image  ?.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
13.12.2007 13:29:47   
katee
Manca: vse najboljše za rojstni dan!!! user posted image user posted image

Minka: Tudi tebi želim vse najlepše s sinčkom. user posted image

Jaz sem pa dobro, sem spet dobro spala, pa se takoj pozna. Sem bila s user posted image  na sprehodu, ker je tak sonček zunaj, pa sem se komaj premikala. Sem opazovala tekače, ki so mimo mene tekli, pa sem si mislila, da jaz še zlepa ne bom nič tekla ..smrk, smrk
Drugače se mi pa zdi, da se mi je trebuh malo spoustil, pa kr skoz me nekaj špika spodaj. No, pa smo spet tam; sam jamram. Bom nehala.
Jutri bom šla pa še v Baby center par igrač kupiti, imajo akcijo, pa se kar izplača.

Punce, bodite pridne in uživajte!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
13.12.2007 14:01:33   
SuzanaKK
Zdravo punce! Samo smo res prave klepetulje, en samcat dan me ni in berem po uro ui pol za nazaj.user posted image  Jaz sem tudi imela danes pregled in CTG. Moja G. ima svojega oz. si ga menda delijo 3 ginekologinje, tako da v Velenjskem ZD naročanje ni potrebno, delajo mi ga od 34. tedna dalje. Danes sem malo paniko tam zagnala, ker je praksa takšna, da ti sestra to naštima in se vrne čez 25 min., potem si tam sam in poslušaš to čudovito melodijo. No in vse ok, kar naenkrat sem začutila, da se je mali začel premikati in tudi utrip se mu je povečal iz 130 na 180 in ful krivulje. No, potem me je sestra potolažila, da je to čisto normalno, če se otrok premika. G. mi je povedala, da se mi je trebuh spustil za 2 cm (to vidi, ko ti meri maternico), da je mali v glavični vstavi, da imam pa veliko plodovnice, zato pa še izvaja take akrobacije, ker ima prostor. Mene včasih že vse boli. Glede mojih kil je pa tako, da sem jaz med bolj suhcenimi, štartala s 47 kg, tako da mi je 60 kg kar velikouser posted image . Čeprav je moj MV zmehčan, skrajšan, sem pa še vedno lepo zaprta, tako da bomo menda tudi mi zdržali še teh 22 dni. Jupi, jaz bi namreč res rada, da bi bili januarčki.

Minka, iskrene čestitke ob rojstvu sončka, ti si torej naša tretja mamica.
Manci pa tri poljubčke in veliko sončka v življenju!

Nič to bi iblo to od mene, punce, držite se, vse tiste s težavami, evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Meni trebuh še vedno nenormalno otrdeva, ampak zdaj se ne sekiram več, ker sem danes dopolnila 37. tednov. Katee, kje se skrivaš?

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
13.12.2007 14:03:20   
Lunca1
Sani držim pesti, da še mal zdržita v enem kosu. user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
13.12.2007 14:05:44   
vaney
Minka, čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj se pa lepo crkljajte doma.

A ve ste kupile umetno mleko za vsak slučaj, če ne bi mogle dojit ali ga boste po porodu. Jaz bi eno škatlo najrajši kar prej, da ne bo pol krize.

Zdaj si grem pa eno tunino solato naredit, mogoče me bo kaj "spucala"user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
13.12.2007 14:10:07   
mml
vaney poskusi z lanenim semenom v jogurtu, pa namočene suhe slive, Donat, menda delujejo odvjalno tudi kakiji...samo ne vsega naenkrat, da ne bo potem obraten učinek.
Jaz bom po potrebi kupila prilagojeno melko na poti domvo iz porodnišnice, če doejnje slučajno ne bo steklo, sem tako naredila tudi prejšnjič...po tem smo pa zadevo uporabili ene 3x pa še to bolj zardi občutka, kot da bi bila user posted image  res lačna

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
13.12.2007 14:14:09   
mala pikica
Minka, čestitam, malemu fantku in seveda vsej družinici!!! Smo že nestrpno čakali veselih novic! Samo ime še nam zaupaj user posted image

user posted image

Manci pa seveda vse najboljše in veliko otroškega smeha user posted image user posted image  user posted image   user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
13.12.2007 14:17:55   
TRIŠ
MIMIKAuser posted image user posted image
MANCA čestitke za tvoj praznik user posted image (tud jest bi s teboj malo pomalcala,še posebno če bi bila tortica sahar mmmmmmnjam)user posted image
SANIuser posted image v mislih smo s teboj

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
13.12.2007 14:30:34   
mala pikica
user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana 
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image Jakob  
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image Kranj, user posted image Jakob

3.1.
user posted image  suzanaKK (30), Velenje, user posted image  SG, user posted image Aljaž
user posted image teja27 (27), okolica MB, user posted image + user posted image , user posted image Renee

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  Žan Luka 
user posted image  martinka (28), user posted image
user posted image  karatina (29), user posted image , Ptuj, user posted image Karin

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (34), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), NM, user posted image , NM, user posted image Neja  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  malamedika, Zasavje, user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Trbovlje, user posted image Jure
user posted image aurora6 (30), user posted image , Ljubljana, user posted image

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto
user posted image  ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (23), user posted image , Maribor, user posted image
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image Monia  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje, user posted image , Nina

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
anchikaa, Maribor, user posted imageuser posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   
user posted image  sani1, Ljubljana, user posted image , user posted image

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., user posted imageuser posted imageuser posted image MS, user posted image  Daša

16.1.
  user posted image  piškamiška(29) user posted image user posted image (dvojna user posted image ), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney user posted image  

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna (25), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image , Ali
user posted image ina83, user posted image , user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

31.1.
user posted image
baby_08 (26), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

user posted image user posted image Čestitamo novi mamici
minki28 za njenega fantka
  user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320g, 45 cm

user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460g, 43 cm  
TEA
1350g, 40 cm

user posted image

6.12. minka28 (PDP 4.1.)
FANTEK
2720g, 48 cm

----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------

Januarčic nas je zdaj 84!
Imamo pa tudi že tri mamice user posted image user posted image user posted image

Najbolj "naporen" dan še vedno ostaja 7.januar. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 26 user posted image  in 26 user posted image   Pri 3 user posted image   je zaenkrat spol user posted image

Punce, če katera želi, da dopišem še kakšne podatke (imena, spol, porodnišnico,...), mi naj prosim sporoči.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
13.12.2007 15:13:54   
Sunny Morning
minka28 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za malega user posted image .

Manci pošiljam veliko user posted image in ogromen kup user posted image .

Sani držimo pesti in mislimo nate.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je glede user posted image tudi tako, da se je moj kar nekaj prestrašil v MŠ, ko je babica rekla, da lahko sproži prezgodnji porod, čeprav priznam, da mi paše, ker sem s tem trebuhom prav nerodna in mi sploh ni več do user posted image .

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
13.12.2007 15:15:56   
vaney
sem pravkar dobila ABC novičke iz Baby centra. Imajo nekaj kar zanimivih akcij. Posebej mi je padel v oči sterilizator za stekleničke, ki stane 26€. Tiste, ki imate te stvari naštudirane, je to ugodna cena? Ker ne vem, ali se bolj splača kupit sterilizacijsko tekočino ali kar sterilizator.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
13.12.2007 15:19:00   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Ne vem kaj mi je ampak dons sem že vse pospravla spekla pogačo(ki bi jo rada delila z vami ker drugače bom sama vso zmlela)user posted image

user posted image Jaz bi tudi pogačo. To je nekaj najboljšega na svetu.

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Sunny če se prej ne spoznava te bom v porodnišnici po copatkihuser posted image user posted image user posted image

Glede na najine datume PDP se bova midve bolj težko srečali v P, mogoče pa le.user posted image  Se bova morali prej.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
13.12.2007 15:21:49   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
sem pravkar dobila ABC novičke iz Baby centra. Imajo nekaj kar zanimivih akcij. Posebej mi je padel v oči sterilizator za stekleničke, ki stane 26€. Tiste, ki imate te stvari naštudirane, je to ugodna cena? Ker ne vem, ali se bolj splača kupit sterilizacijsko tekočino ali kar sterilizator.

Jaz se vse bolj nagibam k temu, da bom za prvič stvari prekuhala potem bom pa videla. Sem se ravno včeraj pogovarjala z mami in mi je rekla, da ona za nas ni nič komplicirala in je dudike in flaške prekuhala takrat ko so bile pač "umazane" in da ni s tem nič komplicirala. Ne vem zakaj moramo danes toliko komplicirat.user posted image  Najbrž zato, ker smo zdaj eno leto doma na porodniški in je treba čas zapravit, takrat so mame hodile prej v službo in se niso imele časa s tem ukvarjat.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
13.12.2007 15:44:03   
klepetka
glede steriliziranja;jaz taprvič ,ko nisem dojila ,tudi nisem imela sterilizatorja niti une tekočine.Sem pač flaše in dude prekuhavala.Je bilo naenkart gotovo.Sem pa dala kasneje tud vsak dan flaše  v pomivalni stroj.Tadrugič sem dojila ,tako da nisem rabila sterilizatorja.Za zdaj ga pa zaenkart ne bom kupila ,če bo pottreba ,ga bom kasneje.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
13.12.2007 16:20:32   
Lunca1
Vaney jaz umetenga mleka naprej ne mislim kupovat, ima že tako kratek rok trajanja. Mogoče edino Aptamil, ki je pakiran za en obrok, pa še to dvomim. Ti boš tako ali tako v porodnišnici vsaj 3 dni in v tem času se bo pokazalo ali bo treba dodajat ali ne. Če otrok ne bo dovolj pridobival oz. samo izgubljal, se bo s flašo začelo v porodnišnici. Potem pa že lahko tvojega pošlješ, da nabavi eno škatlo.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
13.12.2007 16:40:42   
klepetka
jaz tudi nimam namena kupiti vnaprej ad.mleka.Ker tako kot pravi Lunca ,se že prve dni v porodnišnici vidi kako in kaj.Jaz sem pri taprvi že v P pristala na flaši ,ker je na teži zgubila več kot še dopustnih 10%teže,tako da smo kupili mleko spotoma za domov v lekarni.Se pa baje zdaj dobi aptamil pakiran za enkraten obrok;to pa ni slabo  za rezervo,ja.Ker pri umet.mlek uje tak o,da če ga odpreš ga moraš kar hitro porabiti (se ne spomnim koliko je bil že rok uporabe po odprtju)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
13.12.2007 16:58:48   
Lunca1
To mleko pakirano za enkrat lahko kupite v DMu, čeprav je v bistvu še vedno prevelika doza za tako majhnega novorojenčka. Če se ne motim naj bi mleko porabil v enem mesecu, ampak ne dam pa zdaj roke v ogenj za to izjavo. Je pa zelo kratek rok, če samo dodajaš in zraven dojiš. v bistvu sta ponavadi noter 2 paketa, vsaj pri tistih ki sem jih jaz uporabljala sta bila. Že vnaprej pa vas opozarjam, da zna Aptamil zapirat, čeprav ga večinoma uporabljamo kot prvo varianto.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
13.12.2007 17:07:01   
Zasanjana
Manca, vse najboljše še od mene! user posted image user posted image user posted image

Minka, jej, čestitke!user posted image  Lepo se cartajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
13.12.2007 17:38:27   
vaney
Meni je bilo pa zadnjič prav zanimiva razporeditev mladih mamic na oddelku. Mi je bilo malo dolgčas, pa sem se potepala po sobah, gledala user posted image  in zasliševala mamiceuser posted image . Sem bila pa kar malo začudena, ker je bila vsaka v svoji sobi. Mislim, da je 9 sob za mamice z user posted image  (vsaj mislim) in samo v eni sobi sta bili 2 mamici, drugje pa vse same. A si po porodu mamice res želijo biti same? Saj mogoče bo drugače, ko bom imela user posted image  zraven, ampak jaz sem bila eno dopoldne sama v sobi in se mi je skoraj zmešalo. A ve boste prosile, da bi bile same v sobi?

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
13.12.2007 17:51:28   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
Meni je bilo pa zadnjič prav zanimiva razporeditev mladih mamic na oddelku. Mi je bilo malo dolgčas, pa sem se potepala po sobah, gledala user posted image  in zasliševala mamiceuser posted image . Sem bila pa kar malo začudena, ker je bila vsaka v svoji sobi. Mislim, da je 9 sob za mamice z user posted image  (vsaj mislim) in samo v eni sobi sta bili 2 mamici, drugje pa vse same. A si po porodu mamice res želijo biti same? Saj mogoče bo drugače, ko bom imela user posted image  zraven, ampak jaz sem bila eno dopoldne sama v sobi in se mi je skoraj zmešalo. A ve boste prosile, da bi bile same v sobi?

Najbrž je bilo tako obdobje, da so si lahko privoščili po eno mamico v sobi. Jaz ne bom prosila, da bi bila sama v sobi, če bo pa tako ratalo bom pač sama. Me pa to ne bo motilo. Se mi zdi, da zna biti mamica po porodu dokaj zmatrana in mislim, da se veliko bolj spočije, če je sama v sobi (imaš samo svoje obiske, če tvoj user posted image spi, spiš tudi ti). Ni nujno, da se naspiš, če tvoj user posted image spi, če sosedin joka. Mene je tega nekako najbolj strah, pa itak nisem sigurna, da bo moje user posted image spalo. Mogoče se motim, vendar samo moje mnenje.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
13.12.2007 18:02:49   
nana35
minka,smo se že spraševali kje si!!Iskrene čestitke za tvojega fanta,uživajte življenje!!user posted image user posted image

piška miška,reče se halja!!user posted image Ali kopalni plašč.

mml,pošlji sani en lep pozdrav in naj ostane ok kolikor bo mogoče!!Pa user posted image  od nas!

vaney,jaz sem res razmišljala,če bi si kupila dodatek za vsak slučaj in to ravno danes,samo ne vem,mislim,da lahko potem ravno tako moj user posted image  gre kupit,če slučajno jaz ne bi mogla.Mislim,da bom kupovala kasneje ko bom videla kako in kaj.Sterilizator pa se mi zdi ugoden če stane 26 evrov.Kakšen pa je?Od Aventa za mikrovalovno pečico??
Sem razmišljala o tej sterilizacijski tekočini ,pa mi ni računice,če velikokrat steriliziraš,se ti že splača imet sterilizator.Seveda tega zdaj res še ne veš,kako bo,ampak jaz ga bom kupila,ker v tega za mikrov.pečico naliješ 2 dl vode,lepo zložiš stekleničke in dudice,pokriješ s pokrovom in daš za dve minuti v mikrov.in je gotovo.Meni se zdi praktično.

Sunny m.jaz sem prekuhala prvič,pa sem bila tako razočarana nad flaškami in cuclji,da je groza!user posted image Vse belo,polno vodnega kamna,vse še enkrat umivat,nič več ni novo,grozljivka se mi je zdela.Pa še preden zavre in potem vsaj 5 min.vre,tako da jaz ne bom prekuhavala in to 100%.

:))

(odgovor članu minka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
13.12.2007 18:27:40   
Lunca1
No sem šla zdaj na Link pogledat in je danes tudi gorenjski CSD nakazoval denar za otročke. Sem za 250 EUR bogatejša. user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?