|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
14.12.2007 15:08:58   
aurora6
U lej vidi se jo ups....user posted image

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
14.12.2007 16:20:43   
Lunca1
Katee to si imela pa res srečo. Sva se ravno s tamalo šetale in sem ji pri prehodih razlagala, ker nama je en prav lepo ustavil, pri naslednjem pa kot da ni nikogar ob prehodu. Direkt naprej, še pogledal naju ni. user posted image

Pa čestitke, da boš teta, boš lahko fino pamet solila, ker boš že mama s prakso.user posted image user posted image

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
   [Brisano sporočilo]
14.12.2007 17:03:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1203
14.12.2007 17:44:35   
puri
Katee,...danes so te pa res angelčki čuvali,...
tudi mene zanima, kaj je bilo potem s tisto gospo, upam, da ne kaj hujšega?

Pa čestitke tudi od mene, ker boš tetauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
14.12.2007 17:59:18   
limma
Lunca1 - ja, to me skrbi.. kaj bo z izpadanjem las po porodu user posted image  za zdaj še ni kritično, ker imam res kar goste lase.. pa vseeno.. še naprej si želim takšne - sicer bo treba pod škarjeuser posted image   si ne predstavljam sebe s kratkimi, imam dolge/srednje dolge že celo življenje...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
14.12.2007 18:05:56   
limma
Katee, si imela pa res srečo... se mi zdi, da se včasih premalo poslušamo - če bi se bolj, bi bilo vse lažje in "prav".. no, ti si danes na srečo poslušala samo sebe in/ali tvojega user posted image   user posted image
Čestitke, da boš teta user posted image  user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
14.12.2007 19:00:52   
katee
Tista gospa jo je odnesla samo s črnim kolenom in malo prask. Zgledalo je pa tako grdo. Sem hotela kar rešilca zanjo klicat, pa je rekla, da ni hudo. Je bila pa ful v šoku, se ji je prav videlo.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
14.12.2007 19:12:09   
ina83
Čau. Sm si rekla da bom bolj aktivna na forumu pa mi ni zneslo. Najprej mi je crknu rač, pol sm pa še predčasno pristala v porodnišnici zaradi visokega pritiska (155/85). Tam sem bila 3 dni in sem trdno odločena da bom več počivala, ker grem v porodnišnico samo če rodit. Hrana je bila obupna, postelje predpotopne, edino čez osebje nimam kej rečt. Kakšne izkušnje pa imate ostale Gorenjke s Kranjsko porodnišnico?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
14.12.2007 19:14:20   
SuzanaKK
Živjo punce! Jaz moram pa deliti z vami mojo včerajšnjo izkušnjo. Za kosilo smo imeli doma kislo zelje in pečenice, pač, času primerno. Ker sem zelje jedla že nekajkrat, sem ga tudi tokrat. In se je začelo, tam okoli 16-te ure me je začelo tako "šraufati", da sem mislila, da so popadki. Bolelo me je po celem hrbtu, stiskalo v jajčnikih, dragi že ves paničen. Kaj jaz vem, to je moja prva nosečnost. Nekaj mi je pa vseeno govorilo, da bi lahko to bilo zaradi hrane. Ob 19-ih sem šla prvič na wc, ob 23-ih drugič, huje kot kak klistir, me je sčistilo u nulo, potem pa so tudi krči minili. Samo je bilo pa grozno. Vaney, tako da če si zaprta, kislo zelje te zagotovo sčistiuser posted image . Jaz se ga do poroda in potem še nekaj časa verjetno ne bom dotaknila, čeprav ga imam zelo rada. Katee, mislim, da je res en angel varuh bedel nad tabo. Jaz sem tudi zelo intuitiven človek, velikokrat poslušam samo sebe in se mi je že obrestovalo to v življenju.
Lep večer vsem sonosečkam! V Celju sneži, a tudi pri vas?

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
   [Brisano sporočilo]
14.12.2007 19:18:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SuzanaKK)
  Neposredna povezava do sporočila: 1210
14.12.2007 19:19:16   
Alfabeta
Limma, meni se je sicer izpadanje las začelo po porodu. Tudi sama imam precej goste lase, ampak kratke. Izpadale so mi pa v šopih, tako, da če si pogledal naravnost v glavo si videl lasišče. Po nekje 6.mesecih sem imela že novi narastek in pozneje se ni nikjer več poznalo, da mi jih je kaj manjkalo. Zato se pa veliko mladih mamic ostriže.

Vaney, no jaz pa imam pregled v petek, tako da se bova grešili. Morda se pa res srečava kje v P.user posted image , nikoli ne veš.

(odgovor članu ina83)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
14.12.2007 19:23:06   
benika
Hrana je bila obupna, postelje predpotopne, edino čez osebje nimam kej rečt. Kakšne izkušnje pa imate ostale Gorenjke s Kranjsko porodnišnico?

Jaz sem bila notri na ginekološkem oddelku 2,5 leti nazaj. Sobe so res predpotopne, vendar samo v desnem krilu, v levem so čisto nove. Hrana je bila meni še kar užitna, res pa je, da ne smeš biti izbirčen. Osebje pa je bilo super. Sej ko boš pristala en štuk višje, bodo tudi sobice lepše, le hrana bo istauser posted image

(odgovor članu ina83)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
14.12.2007 19:34:54   
Lusa
Tako pa sem dobila slikice ,ko sve z lušo pozirale.Ko sve danes dale atiju ,je dobil kar solzne oči in rekel :presneto dobre so.Seveda ,če sve midve goruser posted image .Zdaj sve pa same ,mož je šel na zaključek.Original slikic nimam ,sem pa skoraj ves album poslikala.Ne vidi se tako dobro ,ampak saj se ne rabi vsega videt ali ne?user posted image Kakšni obroči-mišelinke in debele noge,...

limma-očitno nas naše punce zafrkavajo.Na koncu se bodo itak lepo vse same preobrnile.Je treba verjetuser posted image .

martinca-ti si pa res imela naporen dan.

katee-verjamem ,da imaš enga angel varuha.Jaz ga zagotovo imam ,mojo princesko!O bo pa pestro pri vas z otroci!

nana in mala pikica-pri meni bo Daša ziher ves medved(če bi verjeli) ,ker me vso noč zgaga matra.Pri Luši je bilo isto ,pa je bila do 1leta skoraj brez las.

ina-me veseli ,da si doma!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
14.12.2007 19:43:30   
mala pikica
Midva z ljubim sva ravnokar iz večernega, mrzlega, zasneženega, severnega.... sprehoda. Je bilo prav fajn, čeprav je res zelo hladno. Ta severni veter daje občutek veliko nižjih temperatur kot so v resnici. Ampak ni ga lepšega kot večerni sprehod, ko je vse belo, po vrhu vsega pa še sneži user posted image

Zdaj pa napolnim banjo s toplo vodo in grem uživat, potem pa se k dragemu stiskat user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
14.12.2007 19:53:11   
ina83
Benika, sej sem bila v drugem štuku, ker je bil ginekološki poln. Je pa res, da sem bila v desnem krilu.
No potem pa upam, da naslednjič pristanem v levem kriluuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
14.12.2007 20:35:58   
Lunca1
Limma jaz imam srednje dolge res goste lase in se tudi prvič nisem ostrigla, čeprav so mi zelo izpadale.

(odgovor članu ina83)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
14.12.2007 21:21:49   
nana35
katee,hvala bogu,da se ti ni nič zgodilo,to bi pa bilo res grozno.Sploh si ne morem zamislit kaj bi lahko sledilo...res imaš angelčka nad seboj!!
mala pikica,user posted image user posted image  si me nasmejala s tem frizerjem.Bom kar spakirala v torbo za user posted image  tudi škarje za lase!!
limma,glede las-potem boš pa imela ravno toliko las,kot si vedno želela.user posted image user posted image  Se hecam,jaz sem si jih vedno želela manj kot jih imam.Zdaj pa več ne,ko vem,kako gredo lasje ven po porodu.Ampak važno,da se nakoncu vse pogliha.

Pri nas v MB tudi pada sneg,že pol dneva.
lusa,slike so čudovite,sploh mi je tista ČB s copatki všeč,drugače pa so vse zelo prisrčne,saj je tvoja Luša res lepotička.Pa veš mami,ti pa res znaš!!Lepa pajacka si spletla,moje ročne spretnosti so prav tako dobre ampak štrikanje...ne,za to pa Nana nima potrpljenja...user posted image

Lepo noč vsem skupaj in bolj trden spanec!!

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
14.12.2007 21:49:58   
mala pikica
Lusa ful lepe slike user posted image Jaz bi se tudi šla takoj slikat, ampak če je to tako drago, razen če koga poznaš user posted image

Jaz sem iz tople kopalnice, je bilo prav fajn, sploh ko je zunaj tak mraz user posted image

Punce, mislim, da bomo počasi spet dobili decembrskega otročka, naša ljubljana se danes ni nič oglasila, jo imam na sumu, da je res šla kar rodit user posted image Bomo videli jutri...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
14.12.2007 22:17:03   
martinca
nana35, te pa še boš najinega user posted image na hiterco postrigla, ker mene tudi tak zgaga peče user posted image . škarje pa ti tako ali tako obvladaš.

zdaj slišim svakinjo kak si tableto ven jemlje iz škatlice (kontracepcija), pa se spomnim kje so tisti časi ko sem jaz to jemala.user posted image user posted image
mala pikica, je ljubljana, kje omenila da ima kake težave? sem šla zdaj mal nazaj gledat pa nisem nič najdla.

lahko nočko vsem in predvsem mirno in dosti spanca.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
15.12.2007 8:12:42   
san
se opravičujem, ker vpadam v vašo debato. ker vidim, da govorite o ljubljani, vam sporočam veselo novico, da je včeraj zvečer vaša januarčica postala decembrčicauser posted image in povila krasnega fantička. kaj več vam bo povedala kasneje sama.

Ljubljana iskrene čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ourspace.biz/myspace_comment_graphics/Images/Baby_
Shower/its_a_boy_001.gif

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 17.12.2007 9:34:09 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
15.12.2007 8:14:17   
san
če zna katera slikico naredit vidno, bi bila zaelo vesela, če popravi, meni nekako nee uspeuser posted image

pa srečno vsem!

lp, s

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
15.12.2007 8:49:12   
klepetka
grr vse napisala ,pa zbrisalo.Gremo še enkrat v skrajššan i verziji.

torej ,dobro jutro.
Da vas najprej vprašam;jutri imamo nastop( plesni),n o,tamala in ne jazuser posted image v Ljubljani nekje za Bežigradom  v neki športni dvorani.Čedalje bolj razmišlam da jaz nisem več za med ljudi,gužva pa to.Kaj mislite ve ,bi šle če b i ble v moji koži,al ije boljše če gre ati sam z njo?Ker če je to kakšna majhna dvorana in glede na to ,da bo nastop za plesalke iz cele Slo,predvidevam da bi znala bit kar gužva,pa še precej snega je napovedanega za jutri ; zasnežene ceste pa to?Pojma nimam,kaj naj nardim.
najprej čestitk e Ljubljani za fantiča.user posted image user posted image
Si imela mala pikica čisto prav ,ko si sumila na to že včeraj

luša,super slikice ,krasne so res.Ni čudno ,da je atija zasolzilo,ko jih je videl.In Luša deluje tak oodraslo;prava mala gospodičan.

katee,ja res si imela srečo ,in res te očitno  nekdo varuje tam zgoraj.Ker si ni za predstavljat ,kakšne posledice bi lahko bile ,če bi avto zbil nosečko.user posted image
Pa  vse dobro gospej ,katera ni imela te sreče.

limmma,tudi meni odpadajo tako kot prvič in drugič med noseč.in po porodu  lasje .Ravno zato sem se včeraj kar precej ostrigla,sicer ne čist na kratko , amapk kar dost:pa saj hitro zrastejo.

martinca
,mislim da je imela ljubljana težave (če me spomin ne vara  in ima katera druga te težave,ko nas je pa kar precej v klubu stokajočih) z dojenčkovimi gibi in previsokim utripomuser posted image .

nič ,zdaj bova šla pa s tamalim ven  sneženega moža delat ;me nažira že od pol sedmih ,pa me nima nič kaj za ven na ta mraz.Ampak ati baje ne zna tako lepga narestuser posted image .Le kje je mene najdu?Atija imam pa na sumu ,da je prav zadovoljen da mu ni treba že navsezgodaj venuser posted image user posted image

Lep dan ,pazite nase

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
15.12.2007 8:50:26   
katee
user posted image user posted image user posted image  ljubljana za fantička. Veliko lepih skupnih trenutkov ti želim!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
15.12.2007 8:51:42   
nana35
Dobro Jutro!!

A ste prebrale??
Mala pikica,nisi se motila za ljubljano!!

Ljubljana,iskrene čestitke od meneuser posted image user posted image ob rojstvu fantka!!Veliko veliko lepih trenutkov in čudovito življenje želim!!

:))

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
15.12.2007 8:52:44   
mala pikica
Ravnokar sem hotela sporočiti veselo novico, da je naša ljubljana včeraj zvečer rodila user posted image user posted image user posted image

Ob 18.42.uri so ji v naročje položili 3625g težkega in 52 cm velikega fantiča! Čestitam!!!

user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?