limma
|
Hvala, punce, za vse danes mi je še vedno malo slabo, ampak se trudim s suhim sadjem, ker res ne smem shujšat! se je pa drugače obrnila, ker čutim drugačne gibe.. zdaj se ji kolcala in tokrat mi ne poskakuje trebušček, ampak to čitom nekje zadaj, v ritki tako, da je najbrž samo zamenjala smer, ne pa lege Tinča1, tudi jaz imam CTG-ja za v 20. ob 9. uri IZVIRNO SPOROČILO: nana35 limma,grozno!Pa ne zato ker ti je bilo slabo,ampak ker nisi prispela v Ikeo zaradi tega !!Saj se hecam.Upam,da si zdaj ok in Ikea še zmeraj stoji,tako da bo počakala. saj vem, da se hecaš samo, da ne bruham več, slabost že preživim... upam, da me ta moja slabost ne rabi skrbet?? lunca1 - berem, da tudi ti bruhaš in ti je slabo... saj nama bo bolje! za očetovski dopust so meni rekli isto kot sta napisali nana35 in mala pikica.. odda papirje na CSD, drug dan pa ga lahko že koristi. joj, nalin, groza meni bi se zmešalo.... glede tega sem čisto preveč občutljiva, pravzaprav sploh še nikoli nisem slišala tega cviljenja v živo, si pa zelo nazorno predstavljam manca - vse najboljše! pa lepo praznujte! (nalin, manca je punčkica od mml) raja - upam, da bo vse ok in da prideš nazaj klepetat sonček balonček - meni je tudi čudno, da ti CTG delajo šele po PDP... meni ga drug teden prvič, v 35. tednu. lep dan vsem, tu je pravkar posijal sonček, tako da grem malo na zrak.
|