|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.12.2007 18:47:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
   RE: Januarčice 08-2.del
4.12.2007 19:09:45   
mala pikica
Uh, čvekice,... user posted image

Suzana če boš kje našla recept od mml za pomaračno marmelado, še meni pošlji link user posted image

nočni pohodi... jaz še na srečo imam težav, no, upam, da jih zdaj tudi več ne bom imela, malo še naj moja pipica vzdrži user posted image da ne bom zdaj zadnje dni tekala na WC...

o pomoči ste klepetale... jaz vsekakor mislim, da nam bo vsaj malo pomoči prav prišlo. No, če bi se jaz mogla sprijaznit s taščino pomočjo, potem raje 25 ur nad delam vse sama. Ampak na srečo mi bo mami pomagala. Mi že zdaj kaj polika, pa ploščice po tleh pobriše,... user posted image za mojo zlato mami user posted image
Sicer pa jaz se vsekakor ne bi pustila, vsi pravijo, da ne smemo dovoliti, da nam drugi solijo pamet, še vse so zmogle, potem bomo tudi me. Za pospravljanje se jaz ne branim, ampak glede otroka pa ne bom dovolila, da mi bodo drugi solili pamet. Uf, to pa me razjezi user posted image

nalin v tretje gre rado user posted image Obešalniki pa so seveda prav prišli, hvala še enkrat!

koala verjamem, da te bodo jutri razveselili z dobrimi novicami. Mislimo nate, jutri pa čimprej sporoči, kako in kaj user posted image user posted image user posted image

urssyy jaz sem te že pogrešala. Upam, da se vse čimprej zaceli in da boš kmalu v redu user posted image Samo, da je z malo princesko vse v redu!

benika lepe stvari! Kaj ti sama pleteš? Pri nas naša mami skrbi, da nam ne bo cotk zmanjkalo user posted image

mml hvala, da tako lepo misliš na vse nas user posted image Popoldan sem vas enkart prebrala, zdaj sem pa končno našla čas, da še kaj napišem. Zato pa je cel roman user posted image

Drugače sem še kar v redu, razen seveda mojih oteklin... mml sem te že hotela vprašat, če se ti kaj sanja, zakaj te moje otekline iz dneva v dan bolijo user posted image Moram v četrtek omenit G. Ampak samo na dotik... Gležnji tako bolijo, kot da so polomljeni... Mogoče sem kje padla, pa je zato vse otečeno user posted image

Bolne punce, hitro se pocajtajte user posted image S težavami pa čimprej vse šc, šc, šc, pa bo user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 527
4.12.2007 19:26:57   
sani1
Ženske tukaj sem!!!

Sem bila na kontroli in so mi naredili uz prekatov in pogledali plodovnico. V mejah normale je vse lepo. Moram počivati pa bo. Pupa je malo zrastla in zaenkrat je vse tako kot mora biti...  Smo še v enem kosu lepo doma...
So me potolažili in sem popoldan tako zaspala kot ubita, zato se javljam šele zdej... Naslednji teden imam kontrolo in mi bo dr. naredila vse meritve in bo...

klepetka- po mojem bom jaz rodila čez rok... Hvala za skrb in jaz držim pesti zate v petek, da bo vse ok...

Sunyy Morning- res ste bile uvidevne glede tortic ampak kaj pa ta noro velik Tablerone dela tukaj gor?

mml-hvala za recept. Sem celo še knjigo od Rame dobila z recepti piškotov. Jaz res ne vem kaj je to letos z temi darili in popusti. Očitno mi hočejo povedat, da morem kaj spečt... Bova pa midve kje skupaj rojevali...

katee- sej bo minilo. Ti počivaj in veliko tekočine, da ne dehidriraš...

Nalin- smola da ni šlo z vozniškim. Ampak res je imaš prav vsaka stvar je za neki dobra...

urssyy- ja ta je pa dobra. Zdej pa si res prisiljena počivat... pazi nase!

koala- vse bo ok. Ti zdravniki nas samo strašijo medtem, ko se mi sekiramo pa našim bebam ni nič slabega v naših toplih trebuščkih...

raja- lepo te je bilo spoznati  in sem res vesela, da si prišla...

piškamiška- prav imaš... Čipkaste gate boš že v P dobila...vsaj nekaj...

Drugače pa moje user posted image ... Hvala vam vsem skupaj za skrb  in podporo... Sem se odločila, da bo vse ok in tako tudi bo...  Sem se zdej tako lepo naspala, da ne vem kaj bom delala ponoči...   No se jutri še kaj oglasim...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 528
4.12.2007 19:29:42   
mml
mala pikica gležnji te po mojem bolijo na dotik, ker so tako otekli in ker otekline pritiskajo na pokostnico...drugje se otekline bolj porazdelijo po podkožju, okrog gležjev pa ni ravno veliko podkožnega tkiva  in tudi koža je bolj napeta, tako da vse bolj stiska in pritiska. Držim pesti, da še malo zdržiš v enem kosu user posted image

Tule je pa recept za pomarančno marmelado, da ne boste preveč iskale user posted image

12 pomaranč
2 limoni
1,5 kg rjavega sladkorja
1 dl ruma

10 pomaranč narežemo na tanke rezine, ostali dve pomaranči in limoni stisnemo, da dobimo sok in dodamo masi. Primešamo sladkor in pustimo stati kako uro. Počasi marmelado kuhamo cca. 1,5 ure in na koncu dodamo rum. Vlijemo v kozarce in zapremo.

Če želite krajši čas kuhanja lahko dodate "Želin" ali kaj podobnega in je zadeva gotova 2 minuti za tem ko zavere. Če bo mamrelada namenjena otrokom spustite rum...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 529
4.12.2007 19:52:37   
Tinča1
koala, držim pesti za tebe in upam na najboljše. Ne pusti se sprovucirat, saj veš tudi zdravniki so samo ljudje in so zmotljivi. Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image  za srečo jutri.

Ursulina, pa daj ne divjaj toliko, saj vidiš, da te trebuh naprej neseuser posted image . Želim ti čim hitrejše okrevanje in samo da je z user posted image  vse vredu.

Nalin, tudi moja tašča je danes naredila četrtič. Pa ni tako stara. Ima komaj 48 let, a očitno ni imela sreče, pa še živci so svoje naredili. Danes pa je vzela eno tableto za živce in je naredila. Aja pa vozila je brez predizpitne, ker se je na predizpitni tako strošila, da ji je na izpitni od straha koncentracija padla. Pa še dva je imela v komisiji.
Tako, da vse verjamemo v tebe, da boš v tretje naredila, pa še mlajša si. Nisi še taščauser posted image . Malo heca, upam da ne zameriš.

Lp

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 530
4.12.2007 20:20:45   
martinca
aurora, to si jih naredla po onem receptu iz Božične Anje?sem vidla da je tam noter tak recept.
koala,držim pestke zate. boš videla da bo vse v redu. včasih zdravniki tudi malo večjo paniko naredijo.user posted image user posted image user posted image za srečo
nana, se juter vidima. ti pridem na obisk. sam še ne vem kdaj točno. zjutraj še moram it nekaj v Lenart pol pa že lahk pridem. aja pa v europarka še moram it nekaj kupit. sporoči kako in kaj ti odgovarja da pridem na obisk. a ti prinesem oje kekseke za probat? samo mislim da ti nisi preveč za sladko, pa ene par jih boš že probala.user posted image user posted image
kje je pa Lusa danes kaj? jo malo pogrešam, ker je ona tudi včeraj nekaj jamrala user posted image da ni najbolje, če se ne motim

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 531
4.12.2007 20:22:18   
mala pikica
mml zlata si user posted image Si zdaj takoj prepišem user posted image

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 532
4.12.2007 20:27:03   
minka28
Lepo pozdravljene!
Jaz pa lahko samo rečem da tiste ,ki se počutite dobro ste velike srečnice.
Mene že dva dni zvija in sploh ne vem kaj naj naredim.Imam kar boleče krče
in že 3 ure opažam da se ponavljajo na 20 min.Kdaj je pravi čas da sploh pokličem
v porod.Se sploh ne upam .Tudi gibi so se umirili,a trebuh me boli z vseh strani.
Tud. tamalo sem rodila v 36 tednu,ampak se sploh ne spomnim 7 let nazaj kako sem čutila
ker je bilo kar hitro.Rabim vašo pomoč souser posted image .

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 533
4.12.2007 20:28:27   
mala pikica
lušika pa res, kje se danes skrivaš user posted image Upam, da je zdravje kaj boljše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 534
4.12.2007 20:31:00   
mala pikica
minka ko bodo na 10 minut, bi jaz na tvojem mestu popatrala stvari in moža in šla. Sploh, če si že prvič tako hitro rodila. Upam, da bo vse v redu in da nam čimprej sporočiš, kako in kaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 535
4.12.2007 20:42:52   
aurora6
Minka strinjam se z malo pikico.
Ma jst sm te žepke nardila kr tko na pamet in sicer mela sem v hladilniku razvaljano listnato testo in ker bi rok pretekel sem rekla, da bom zrezala kvadratke in dala notr eurokrem ter jih zložila kot robček na koncih pa stisnila z vilco....... taki srčkani in zeeeelooooo dobri so hehe

Neposredna povezava do sporočila: 536
4.12.2007 20:50:53   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Ženske tukaj sem!!!

Sem  prav vesela, da je s tabo in tvojo pikico vse ok. Ti samo nadaljuj pozitivno in bo vse ok.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Sunyy Morning- res ste bile uvidevne glede tortic ampak kaj pa ta noro velik Tablerone dela tukaj gor?

A ni fora? Meni je prav bombastičen in si nisem mogla kaj, da ga ne bi delila z vami.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 537
4.12.2007 20:59:26   
martinca
ne bote verjele ampak meni je uspelo slike dat v album.user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 538
4.12.2007 21:00:08   
martinca
zdaj pa grem Dr. housa gledat, tak da lahko nočko

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 539
   [Brisano sporočilo]
4.12.2007 21:01:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 540
4.12.2007 21:11:00   
vaney
jaz sem pa pravkar prišla iz tretmaja v kopalnici. tuširanje, pranje las, britje, 50 kremic, maska, nohti..., me ni bilo ven več kot eno urouser posted image  Vmes sem pa začela razmišljat, če nam bo po porodu sploh ostalo kaj časa za tako razvajanje ali bomo zjutraj samo navlekle trenirko nase, lase v čop in to je to. Jaz sem navajena biti urejena in ko kam grem, se rada in ponavadi se tudi zrihtam. Zdaj pa ne vem, če bo to še vedno zneslo. Saj ne, da se kaj preveč sekiram, ampak sem cele dneve doma, potem pa razmišljam o brezveznih stavreh. Tiste, ki imate že kakšnega otroka doma, ste našle še kje kakšno minuto za razvajanje sebe ali bo to postalo prej izjema kot pravilo?

Pa še nekaj: a je možno, da se mi že zdaj (slabih 34 tednov) spušča trebuh? Se mi zdi, da je šel kar malo dol, pa user posted image  mi je tudi rekel, da je nižje. Mogoče imava pa obadva samo privide, ker sva že nestrpna, kdo se skriva v moji garsonjeri.user posted image
Za vse, ki imate težave, držim pesti, da čimprej minejo.

Neposredna povezava do sporočila: 541
4.12.2007 21:12:56   
klaja
Minka tudi jaz se strinjam z ostalimi, da kar idi  v porodnišnico ali pa vsaj pokliči!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 542
4.12.2007 21:14:03   
vaney
aja, ste omenjale, da tekmujete, katera prej pospravi 100g čokolade. A gre katera z mano tekmovat, katera prej pospravi 500g čokolade. Jaz sem namreč že 3 v dveh dneh. Sploh ne vem, kaj mi je, ampak tale Milka s keksi je takoooooo dobra, da jo jem kar za vmesne obrokeuser posted image . Bo treba nehat.

sunny, ne vem, če bi tvoj Tablerone pri meni zdržal tako dobro. Najbrž bi ostala samo škatla (saj ne bi iz slike noben vedel, da ni nič notriuser posted image ).

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 543
4.12.2007 21:20:22   
limma
mml, hvala za recept. bom jo tudi jaz naredila in dala domačim (med drugim) za darilo user posted image
jutri grem v Lj (škoda, da nisem vedela, da bom morala še ta teden v Lj, ker bi se vam lahko pridružila na kavici), pa bom šla še do CP, če bo čas in me zanima, ta trgovina Okaidi, a je tudi za user posted image  ali samo za malo večje otročke (kot je tvoja Manca, npr.)? če prav razumem, je cenejša kot BC?

raja - naš Mr. Pin ne spušča smrdljivega zraka. predlagam,da ga nesete nazaj, nekaj očitno ni ok user posted image

koala - držim pesti, da bo jutri vse v redu user posted image user posted image user posted image  verjamem pa, da te je stisnilo, koga pa ne bi? ampak upanje umre zadnje - vse bo ok user posted image  user posted image

urssy - smola pa taka. tudi jaz sem zadnjič lovila ravnotežje, ker enostavno ne morem počasi po stopnicah, pa tudi, če me potem boli trebuh. ti samo počivaj, vse bo dobro user posted image

nalin - kot si že napisala, v tretje gre rado. tudi jaz mislim, da se vse zgodi z razlogom, tako da je že prav tako. user posted image  za naslednjič.

jutri imam zgodaj pregled, tako da se grem počasi spravit spat. kdaj bom pa dejansko zaspala, je pa drugo vprašanje. lepo spite user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 544
4.12.2007 21:42:47   
klaja
Vaney zdaj si mi pa take lušte naredla z Milkino čokolado s keksi.

Grem mojega hecat, če mu je za na črpalko se pelat po čokolado. Samo dvomim, da mi bo ustrego, pa še avta nimama svojega, ker je na popravilu, tako da bom očitno morala počakat do jutri. Potem pa njami njami in je že ne bo več.

Nočka

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 545
4.12.2007 22:05:21   
martinca
vaney, vidva nočeta vedet za spol ali se ne vidi? ker če se ne vidi bi jaz rekla da pričakujeta punčko.ker punčke so bolj sramežljive in nočejo pokazat spola.

nočko

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 546
4.12.2007 22:09:00   
nana35
martinca,ti uredi kar imaš za urdit in pridi.Seveda lahko prineseš kekse,linške okice so meni tudi dobre.Ampak me pa pokliči,da ti bom lahko razložila,kam moraš prit,da se ne boš vozila okrog.Upam,da tvoj user posted image  zdaj že nori v tvojem trebuščku,moj je začel,ko sva prišla iz obiska.Že tam je imel popadke,ker smo bili glasni.Pa lepo si zrihtala te voščilnice.Ko prideš ti pokažem moje.user posted image user posted image user posted image
minka,nisi edina s problemi,meni se zdi da mi bo koža počila,tako mi jo narazen vleče,sem mislila,da mi vleče maternico,pa sem kožo namazala s kremo in je postalo bolje.Si vzela kak buscopan proti krčem?Če ne pomaga in ni bolje,pa res pokliči v P ali pa kar tja pojdi.
sani,samo da si še ok in z user posted image  še oba doma.Seveda zdrava in b.p.
vaney,enako,se ti pridružujem.Mene tudi zanima,če bom potem kaj manj urejena,upam pa da se bom imela čas potruditi,da ne bi postala kje šlampasta. Tudi jaz sem rada urejena,ker se dobro počutim,če sem,če pa ne ,pa je groza!!
limma,v tej trgovini Okaidi imajo za moje pojme super stvari,ampak cene pa imajo tudi super.Ne vem če so cenejši kot BC,odkrito povedano??Meni se zdi da je dražje.Ali pa se motim,ker v BC nisem pretirano cotk kupovala.

Lahko noč in brez težav.

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 547
4.12.2007 22:09:44   
dašabina
Jest vas sploh več ne dohajamuser posted image . Pa kaj smo res vse že doma? Pa še spat ne morem... Nabavila jogi in stojalo za baldahin, še tiste "seksi" gate in banjico, pa smo... (spet v minusu). Prazniki pa neizbežno tu. A se še kateri zdi, da gredo tile tedni pa res hitro?

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 548
4.12.2007 22:39:29   
katee
sani: user posted image user posted image  za tvojo pikico. Naj kar lepo počasi raste, saj se ji nikamor ne mudi.

Jaz sem pa malo bolje. Bruhala sicwer nisem nič, mi je bilo pa konstantno slabo. No, sej jutri imam pregled pri G pa ji bom omenila vse te slabosti.
Sedaj grem pa spat, sem čisto sesuta.
Lepo noč želim tudi vam srečke nosečke!!!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 549
4.12.2007 23:35:02   
vaney
Že vse spite? Jaz sem še kar pokonci, gledam tv in pregledujem RR. user posted image  je v nočni in potem spi do 2h pop., pa je najbolj praktično, da še jaz dolgo spim, da ne razbijam po stanovanju. Tako, da še malo zavlačujem, preden grem spat.

Lepo spite in lahko noč.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?