|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.12.2007 13:45:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu aurora6)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
   RE: Januarčice 08-2.del
4.12.2007 13:50:06   
katee
no, glede pomoči sem se jaz z mojo mami zmenila, da bo vzela dopust takoj po porodu, če jo bom potrebovala. "Tašča" je pa tako daleč, da mi ne bo mogla nič pomagati. Sicer mi je pa dragi obljubil, da se po 15.12. posveča samo še meni (no, to je rekel tudi že za prejšnji mesec, pa ni bilo nič od tega, tako da bom videla, kako in kaj bo).

vlažilec zraka: na soncku.si sem videla, da imajo vlažilec in ionizator v enem, stane pa 52€. Jaz bom verjetno kar tega naročila (je pa od iste firme kot tisti iz BC, ki so v akciji).

Hvala za dobre misli punce!!!

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 502
4.12.2007 14:11:57   
nana35
 Odločena sem,da ne bom nikogar prosila za pomoč,ne mame in ne tašče.Tašča itak ni vsiljiva,ponudila se že bo,to vem,ampak vsiljevala se mi pa ne bo,ker jo poznam in sploh ni tak tip.Za mojo mamo pa tudi vem,da se ne bo tiščala sem,tudi ni ravno tak tip,ampak njej lažje kaj rečem,je le moja mami.user posted image
Računam na mojega  user posted image ,da mi bo pomagal ko bo imel dopust,tačas pa se že mislim zverzirat.On pa nekaj izkušenj tako že ima,pa saj bova že zmogla. Vem,da mi bo edino tašča kdaj skuhala,tako zase kuha,pa ji to ni težko,če res ne bom mogla.Vem,da bom v začetku čisto zgubljena,potem pa bo že šlo. Glede user posted image  pa bi rada za vse poskrbela midva,pa kar se hrane in previjanja tiče prav tako.Res mislim,da s tem,da bi se mi kdo silil ne bo težav.

Sunny m.,to so besede,ti boš mama in če bo kdo hotel biti del tega se bo moral prilagodit tebi.user posted image user posted image

Klepetka,ravno to tudi sama mislim!!Glede mam in tašč,pa vzgoje in drugih opravil...
Tinča hvala za inf.o CR.Ne vem če se lahko kar dogovorim z zdravnico, pa še to je da je moj ginekolog porodničar in če bo naročal,p0otem me bo definitivno takrat,ko bo on v službi.Ne bi pa mu rada rekla,da bi rada da bi kdo drug delal CR,razen če bi mi sam kaj podobnega predlagal.Mogoče bi bil užaljen,da mi ne zaupam..user posted image Saj bomo videli.Zanima pa me samo to,ker če bo delal meni 14 dni prej je to 30.12.v kar pa zelo dvomim.Res imam čuden PDP.

To bi bilo vse!!Lep dan,kuhat še ne grem,ker moj user posted image  gre še k zdravniku,tako da sem še malo svobodna.

:))

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 503
4.12.2007 14:17:55   
koala
Dan januarčice!

Uf ste bile pridne, sem komaj uspela prebrat vse.

nalin bo pa naslednjič bolje, važno je da ne obupaš.

Punce jaz sem pa danes takoo žalostna in prestrašena da bi samo jokala. Namreč danes sem imela kontrolo rasti. Najprej se mi je ful kamen od srca odvalil ko sem prvo na uz-ju videla glavico(hvala bogu se je gospodič obrnil), potem pa kar šok, ko me je takoj vprašala če so kaj posebaj glavo gledali. Jaz pa tisto čisto paf, da ne in da kaj je narobe. Je rekla, da se ji zdi da nekaj vidi, pa da ni čisto prepričana. In je šla še po enega zdravnika in sta oba gledala, pol je šla še eno knjigo iskat in sta še potem nekja gledala. Pa pravi tudi ta drugi zdravnik da se mu ne zdi vse čisto ok, da sumijo na razširjenje votlega sistema možganov. Sicer naj bi bilo čisto majhno, samoi jaz sem vseeno čisto paf. No jutri imam še kontrolni uz, ker je ta dr. ki jutri dela baje stručko na tem področju.
Drugače se malemu dobro godi, tehta že 2221g, malo prehiteva po obsegu trebuščka in glavice (zato me še toliko bolj skrbi) in malo zaostaja po dožini stegnenice.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 504
4.12.2007 14:32:03   
nana35
user posted image user posted image user posted image Koala,kaj ti naj rečem,upam le da bo jutri vse ok!!user posted image user posted image user posted image Kaj pa to pomeni,kar so ti rekli?Razširjenje votlega sistema možganov?Ne razumem se v te zadeve.
Ne misli preveč danes na to,saj vem,da je težko,ampak zamoti se z delom,glasbo,pogovarjaj se s kom,najdi si družbo in hitro bo jutri,ko ti bodo povedali kaj lepšega.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 505
4.12.2007 15:03:26   
koala
Hvala nana, to bi lahko pomenilo, da možganska tekočina ne odteka tako kot bi morala, vrjetno poznaš izraz vodenoglavec, to so otroci ki imajo veliko glavo ker možganska tekočina ne odteka tako kot bi morala. Sicer sta rekla da je to če spolh je začetek vodenoglavosti in da se da pomagat. Kre naj b bil ta možganski prekat malo povečan, me je pa vseeno strah.
Sem se maloprej pogovarjala z mojim sončkom in tako veselo miga, kot da bi mi hotel reči, da je čisto ok. Resnično upam, da je samo čudno zgledalo.

Nisem vedela

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 506
4.12.2007 15:03:51   
urssyy
Samo na kratko pozdrav od mene. Sem prišla iz bolnice. V soboto sem padla po stopnicah in panika.......No hvala bogu je z mojo user posted image  vse okej. Sem pa cela v modricah, pridobila sem longeto, najverjetneje so šle kolenske križne vezi, sem pridobila bergle......upam da se pozdravim do PDP-ja. Punktriranje krvi iz kolena kr bolj na živo, nobeno tableto proti bolečinam.....vam sploh ne rabim več pisati kako se počutim...vse me boli.

Grem počivat,. ko pridem malo k sebi vam napišem kaj več.

Sovica zelo mi je žal zate. user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 507
4.12.2007 15:17:59   
klepetka
koala,misli pozitivno pa bo vse vredu.Saj mora bit.user posted image user posted image

urssyy,ja ti smola ti ,ti si pa padla.Glavno da je pikec vredu ,vezi bodo že še.Ti kar počivaj ,pa bo.user posted image user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 508
4.12.2007 15:30:48   
Zasanjana
Pa kaj je zdaj to, da se je vse slabo na januarčice zgrnilo? user posted image

Urssyy, upam, da boš do PDP-ja OK. Lepo počivat!

Koala, s tvojim user posted image  je sigurno vse v redu. Pozitivne misli, punca. Stiskamo pesti.

Mislim na vaju, pa tudi na sovico. Kako je kaj z njo? Je katera v stikih z njo?

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 509
4.12.2007 15:34:20   
vaney
aurora, mene si tudi nasmejala s svojo štorijo o izpitni vožnji.

kar se pomoči po porodu tiče, se meni tašča že zdaj ponuja, če kaj rabim, pa zaenkrat odklanjam. po porodu jo bom poklicala pa, če bo res zagustilo. saj bo moja mami tudi prišla pomagat, če bo treba, ampak je 55km stran in ne vozi, tako da bo v nujnih primerih bolj tašča prav prišla. mi je pa dragi že obljubil, da se bo trudil po porodu in bo skrbel za naju z user posted image  in kuhal, pospravljal. kako bo pa to v resnici zgledalo, bomo pa še videli.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 510
4.12.2007 15:39:42   
koala
Hvala punce, kaj bi jaz brez vsauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 511
4.12.2007 15:47:12   
benika
koalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boš videla, vse bo OK!!!! Kaj nam vse ti G ne govorijo in nas plašijo ter spravljajo na rob živčnega zlomauser posted image  Eni naši user posted image  zaostajajo v rasti, drugi prehitevajo, tretji spet...ah, brez veze.

Urssyy, ja pa ženska, no. Sej gre po štengah tud počasi, kaj pa divjašuser posted image  Evouser posted image user posted image user posted image  pa da se kmalu pozdraviš!

Nalin, v tretje gre rado, sej veš!

Pomoč po porodu: ker živimo pri mojih starših, mi bo verjetno v prvih dneh v pomoč moja mami, pa seveda moj dragi. Jaz na splošno ne bom nič komplicirala in bom poizkusila čimveč stvari naredit sama (oz. z Edotovo pomočjo). Ogromno mi bo že pomenilo, če bo kdo odpeljal Benjamina na kakšen sprehod v pop. času, tako, da se bom lahko malce spočila. Tašča je pa itak predaleč, da bi mi priskočila na pomoč, pa če povem čisto po pravici, nimam niti nobene želje po njeni pomoči. Imam jo sicer zelo rada in je zlata ženska, vendar pa....ne.

Jaz sem v album dala nekaj slikic opreme in cotik za Jakoba in si jih lahko ogledate.

lp

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 512
4.12.2007 16:03:11   
aurora6
koala boš videla, vse bo OK!!!! Kaj nam vse ti G ne govorijo in nas plašijo ter spravljajo na rob živčnega zloma Eni naši zaostajajo v rasti, drugi prehitevajo, tretji spet...ah, brez veze.
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Pod to se podopišem skoz neki majo občutek, da ni v redu to pa je po moje zaradi neljubih dogodkov zadnje čase v porodništvu in potem te pregledujejo in sumijo na to in ono samo, da če bi šlo kaj narobe bi bili kao kriti. Eh koala kar optimistično naprej. Prepričana sem, da je vse v redu.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 513
4.12.2007 16:03:50   
SuzanaKK
Urssyy, jaz sem pa ravno prejle razmišljala, da se ti že dolgo nisi nič javila. Pa kako to, da si padla? Sicer pa, živemu človeku se vse zgodi. Koala imej pozitivne misli, jutri po UZ pa poročaj, kaj bo. Bom držala pesti. Mene danes že od zjutraj mučijo strašni krči, ki pa ne bolijo, zato gre še vedno za lažne popadke. Sem obupala in vzela spasmex, upam da bo pomagalo, jih bom pa jemala RES ko bo nuja.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 514
4.12.2007 16:04:11   
aurora6
IZVIRNO SPOROČILO: aurora6

koala boš videla, vse bo OK!!!! Kaj nam vse ti G ne govorijo in nas plašijo ter spravljajo na rob živčnega zloma Eni naši zaostajajo v rasti, drugi prehitevajo, tretji spet...ah, brez veze.
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Pod to se podopišem skoz neki majo občutek, da ni v redu to pa je po moje zaradi neljubih dogodkov zadnje čase v porodništvu in potem te pregledujejo in sumijo na to in ono samo, da če bi šlo kaj narobe bi bili kao kriti. Eh koala kar optimistično naprej. Prepričana sem, da je vse v redu.

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 515
4.12.2007 16:05:22   
aurora6
U madona men se pa dogaja hahahahahahahhahahaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sej pravijo ko si noseč ti je vse oproščeno.....no in zato noseča sm pa kr dvakrat eno in isto citiram hahahahahahahha

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 516
4.12.2007 16:21:47   
raja
Koala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in za tvojo štručko, verjamem, da bo jutri na pregledu vse uredu.

Urssyy tudi za tebe user posted image user posted image user posted image , da modrice čimprej izginejo pa upam, da ni res kaj narobe s križnimi vezmi, ker ti povem iz lastnih izkušenj, da ni prav nič luštno, če imaš strgane križne vezi.

A katera kaj ve kaj je s Sani, a je že v P, upam, da ne, še zate Sani ?

Vse ostale pazite nase in na svoje user posted image .

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 517
4.12.2007 16:24:09   
raja
Sani tudi tebi pošiljam user posted image user posted image user posted image ,upam, da je vse uredu. Sem videla, da so se v prejšnjem postu zgoraj izgubile.

Ah nosečnost!

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 518
4.12.2007 16:34:17   
ursulina
pozdravljene pupe!
aurora, si pa res faca :) user posted image

urssyy, smo te kr mal pogrešale, ja, pa kaj res ne morš mal pazit, a? jaz tud šibam po štengah kot da me ni 12 kg več + trebuh in me mam iskoz krega, naj ne divjam... eto, se bom zdej mal na tvojo longeto spomnila. kri pumpat, avč! vezi strgat... zoprno, vem, ker sem sama mela to in posledično nehala smučat user posted image  najbolj je važn, da je bebika okej in da si živa in približno zdrava!

koala, upam, da sta dohtarja smo preveč zakomplicirala zadevo, pozitivno razmišljaj pa bo vse okey! user posted image

nalin, res se ne ve, zakaj nisi naredila! mogoče pa bolje, da greš v tretje in ne narediš kakšne neumnosti na cesti še v tem letu - ali pa kakšen drug tebiuser posted image  saj bo šlo!

a ste videle kaj je bilo včeraj - ko je en tip kontra peljal po štajerski avtocesti, mamma mia, kakšna groza!

benika, lušne slikice, sploh kompletek za iz P. štrikanje je domače izdelave? ful so fajn kombinacije.

martinca, skupaj z mami imava firmo z modnimi dodatki. tako da punce, da se malo pohvalim, ko boste naslednjič kupovale kaj v Muellerju, poglejte mal tam kjer je stena z lasnimi dodatki in nakitom, pa toaletne torbice... Ursula.
no, to sem jaz user posted image

kako ste pridne z vsem temi piškoti in čestitkami... jaz bom to bolj okoli božiča, čestitke bom kupila user posted image , prej pa me čaka še pranje in likanje cunjic za našega malčka... danes ma spet športen dan v trebuhu user posted image

lusa, upam da je tvoja viroza kaj bolje, jaz še kar kašljam ko zmaj... grem zdaj na en fajni čajček...

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 519
4.12.2007 17:10:56   
Lunca1
Koala držim pesti, da se zdravnika motita.

Urssyy tebi želim čimhitrejše okrevanje, prav tako Katee.

Nalin zate pa držim pesti, da bo naslednjič šlo in dobiš knjižico v roke.

Januarja bo pa očitno tudi v jeseniški porodnišnici gužva. Nas je bilo kar precej na razgovoru za EA. Pred tremi leti smo bile štiri, danes pa cca. 10, pa seveda še cel kup tistih ki niso prišle na razgovor. Smo imeli razgovor kar na hodniku, ker nas je bilo toliko.user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 520
4.12.2007 17:11:34   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: raja
A katera kaj ve kaj je s Sani, a je že v P, upam, da ne, še zate Sani ?

Jaz sem se tudi že spraševala kaj je z njo. Je pa res nekam sumljivo dolgo ni s tega pregleda. Upam, da je vse ok.user posted image user posted image user posted image

koala do jutri razmišljaj samo pozitivno. Pomagat itak ne moreš dokler ne boš vedela kaj se resnično dogaja. Drži se.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila na predavanju o EA in sem se odločila, da jo bom kar vzela. Je bil anesteziolog zelo prijazen, veliko je povedal, nič ni ovinkaril tudi glede "slabih" strani. Je pa od moškega tako čudno slišat besede: "Zakaj pa bi moralo bolet, če ni treba in se, da pomagat." Uglavnem me je tip čisto prepričal.

urssyy pazi nase, da nam zdaj še skupaj z birglami ne boš kje poletela. Počasi.user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 521
4.12.2007 17:18:56   
nana35
Koala,sem slišala za vodenoglavce ja.Sem pa že na to čisto pozabila.No,saj pravijo gin.da se da pomagat,da pa sploh ni sigurno da je to to.
Pomiri se,no,upam da si se že vsaj malo.Pa potrpi do jutri,upam,da bo vse še dobro.
urssy,ti si pa bila nerodna,no,dobro da je z vama vse ok.
benika,jopice si sama pletla??Lepe so,jaz pa nisem za take zadeve.Moram mojo mamo prosit,ona je stručko za pletenje.
Grem jest potem nadaljujem.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 522
4.12.2007 18:21:16   
klaja
Koala vem da bo dolga noč, ker boš že nestrpno čakala na jutrišnji UZ, pa vseeno se poskušaj naspat in čim manj mislit na to. Res pa je da včasih naredijo paniko, ko to sploh ni potrebno. Toliko v tolažbo, so od mojega bratranca ženi tudi rekli, da ima njen user posted image vodenoglavost, pa se je na koncu izkazalo, da to sploh ni res.
Držim pesti za jutri in da bo s tvojimuser posted image vse vredu!!!!

Urssy upam, da ne boš rabla it rodit z longeto! Čim prej se pozdravi!

Nalin bo pa v tretje šlo, bomo še bolj močno držali pesti!

Glede pomoči po rojstvu, pa bo meni prvih 15 dni tako pomagal Miran, predvsem da bo poskrbel za Julijo. Drugače pa bom prosla mami (stanuje eno nadstropje niže), da bo vsaj skuhala za naslednji dan, da mi vsaj malo olajša. Če bo vse po sreči, pa bo še deda doma (samo snega ne sme bit, ker drugače bo moral it plužit ceste), da bo še on kaj popazil na Julijo. Tašča pa lahko pride na obisk in to je to.

Edino kaj bom pa je to, da bom poskušala sorodnikom namignit, da naj nas prvih 14 dni pustijo pri miru. Ker če se spomnim kako je bilo pri Juliji, je bila prava kriza ob vikendih, tudi po dvojni obiski naenkrat in to je trajalo cela dva meseca.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 523
4.12.2007 18:40:56   
aurora6
Evo jst sm nardila čokoladne žepke...prvič upam da bo dobro...mmmmmmm....čeprav ne bi smela jest te packarije bom vseeno enga probalauser posted image .....

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 524
4.12.2007 18:43:40   
mml
Živjo,

jaz sem bila danes dopoldan v službi, sem šla samo za dobre pol ure, da bi še nekaj zdiktirala, no po tem je bilo pa cele 3 ure user posted image  in, ko sem prišla domov se mi nič dalo in sem se zvalila pred TV...Z Manco sva popoldan šli kupit novo sestavljanko, ker tisto z 2 koščkoma že obvlada user posted image , pa v BC pogledat, če imajo kaj pametnega in me je skoraj kap, ko sem videla cene otroških oblačil user posted image ...saj niso noramlni, jaz sem imela pa včeraj slabo vest, ko sem zapravljala v Okaidiju...

sunny se pa strinajm, da je nekaj prodajalk v BC prav izrazito cepljene proti prijaznosti, jaz sem se lani poleti z eno prav konkretno skregala in jo prosila, da mi pvoe svoje ime, da se čez njo pritožim...in ženska sploh ni hotela povedati kako ji je ime...skratka podn od podna...ampak večinoma so te ženske zbrane samo v kleti pri vozičkih in lupinicah, drugje so pa bolj ustrežljive. Jaz se BC izogibam bolj zato, ker imajo tako zasoljene cene. Sem pogruntala, da je boljše iti v BC samo v živo pogledat stvari in jih potem naročiti preko sončka, pride ceneje, pa še domov ti jih lepo dostavijo...

aurora jaz sem bila po prejšnjem porodu doma skupaj z user posted image  in je bilo čisto OK. Sva malo prepovedala obiske. Mene moja mama spravi ob živce po 3 urah skupnega bivanja, tašča pa po približno pol ure, tako da to ni ravno izbira. Tudi za tokrat ne načrtuejva kakšne dodatne pomoči. Je pa to povsem odvisno od tega kako se razumeš s starši/taščami in kje so. Najini so približno 60 km iz LJ, tako da ne gre, da bi prišli samo za kakšno uro na pomoč, ampak je to celodnevni projekt...

koala sem skoraj 100%, da bodo jutri rekli, da je vse OK. Če bi bilo kaj hudega bi G to brez nadaljnega videla na UZ, ne pa da je gledala še v knjige ...user posted image

urssyy boga reva, tega ti pa res ne zavidam user posted image . Proti bolečinam lahko tudi v nosečnosti vzameš Naklofen ali Voltaren (oba sodito v skupino zdravil, ki so v nosečnosti dovoljena), so pa na recept. Za user posted image  je še slabše, če te boli, kot pa če vzameš kaj proti bolečinam. Držim pesti, da boš čim prej brez bolečin in brez longete user posted image

nalin bo pa leto 2008 obeleženo z več prelomnimi dogodki user posted image

Kje je pa danes mala pikica? Res da sem brala bolj na hitro, ampak je nisem kaj dosti zasledila...pa sani se ni nič javila...

piškamiška CR v spinalnem bloku je moženv LJ, je pa odvisno kdo je anestezist, ker nekateri spinalnega bloka ne delajo...tako da 100% ne moreš biti, da bo to izvedljivo, vsekakor pa lahko povprašaš kako in kaj, ko greš na naslednji pregled...

Sem pa danes izvedela, da je sodelavkina hčerka rodila enojajčna dvojška v 27. tednu...težka sta približno 1000g, kar je pozitivno je to, da sta boa sama zadihala in menda dihata brez pomoči dihalenga aparata...si pa sploh ne predstavljam, kako je to vse stresno za celo družino user posted image user posted image user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?