|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
3.12.2007 21:01:59   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

No meni se je danes spet malo zahotelo coca-cole in sva jo šla prej eno steklenico kupit. Da zgagi ne bo dolgčas.user posted image

Joj, jaz bi jo tud sedaj s takšnim užitkom spila. Ampak sem karakter in si grem raje eno cedevito narest.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 451
3.12.2007 21:07:25   
martinca
koala, te pa pridi na obisk in jih lahk poskusiš pa poveš kak se ti zdijo. si lepo vabljena.

nana35, jaz pa vem o katerih hlačih ti misliš. sem se zdaj spomnila. jih mam jaz doma, ker jih za darilo dobila letos za RD. mi je sestra celi komplet osebna nega in higiena za mene in dojenčka kupla. tak da tja baje spadajo tudi te hlače. so pa te hlače baje fajn za ttrebuh pol ko rodiš. po moje razumljivo... da ti po porodu špeh nazaj tišijouser posted image user posted image

pa hvala za pozdrave in pravi da ga pozdravi nazaj. mislim da zdaj pa sploh ne bota pol leta bolana tolk sta se prepozdravlauser posted image user posted image

zdaj pa grem Grdo račko gledat, pol pa še Gospodinje. se beremo jutri

lahko nočko

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 452
3.12.2007 21:42:30   
mala pikica
Punce, kaj navadne spodnje hlače ne bodo v redu? Jaz res ne bi tistih mrežastih nosila...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 453
4.12.2007 6:20:02   
Lunca1
Dobro jutro punce.

Mala pikica jaz bom imela mrežaste samo od začetka, ker se mi zdi da bolj vložke gor držijo (od začetka rabiš tudi po dva komada na enkrat) in manj pritiskajo na šive. jih res komaj čutiš. Potem pa definitivno na navadne. Tistih ki ti trebuh stiskajo pa ne nameravam kupovat. Se mi zdi škoda denarja.

No danes grem pa na Jesenice na razgovor za EA, bom pa vseeno prej poklicala, če imajo danes res razgovore.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 454
   [Brisano sporočilo]
4.12.2007 8:52:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 455
4.12.2007 8:59:18   
klepetka
jutro
najprej Nalin;veš da stiskamo pesti in mislimo nate.Vso srečouser posted image user posted image
mrežaste hlače;jaz sem jih obakrat imela sam ov porodnišnici ,doma pa ne več.pa ji h nisem nič pogrešala.Tako bom tudi zdaj ,predvidevam ,imela kar takoj navadne(doma mislim)
jaz pa zdajle pečem linške oči;ti martinca si za vse krivauser posted image ,pol grem pa še une od mml probat narest.Bi tud une že začela delat ,samo moram iti prej še v trgovino po muškatni orešček.Danes imam pekarski dan

Lunca1,dobro opravi na razgovoru za EA

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 456
4.12.2007 9:06:13   
sani1
Dobro jutro...

Tudi jaz sem včeraj prvo šla po cepivo proti gripi in potem še v CP malo šopingirat. Sem imela energijo po tistem cepivu ali po naši kavi- nimam pojma...
mml- nič niso komplicirali. Pa čudno, da se potem nismo kje srečali, ker smo po istih trgovinah bluzili...

Res lepo vas je bilo vse spoznati, tako gorenke kot tudi dolenke!!!

Drugače pa zdej grem jaz k zdravniku in bomo videli kaj in kako... Hvala vam za podporo in se beremo popoldan ali pa zvečer...
Lep dan vsem!!!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 457
4.12.2007 9:07:14   
sani1
Nalin držim pesti!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 458
4.12.2007 9:09:02   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Punce, kaj navadne spodnje hlače ne bodo v redu? Jaz res ne bi tistih mrežastih nosila...

Jaz sem mrežaste imela le v porodnišnici, potem pa ne več. Navadne bombažne spodnjice in vse je bilo OK user posted image

Me veseli, da ste se naklepetale user posted image  Jaz nisem včeraj delala ničesar - samo lenarila. In počutim se odlično!

Zgaga: ni tako hudo, čeprav me peče skoraj vsak večer (10 min), potem pa mine user posted image  Glede mleka: meni pomaga kozarec mleka, čeprav sem tudi jaz že slišala, da naj mleko ne bi pomagalo user posted image

Nočno vstajanje: moti me, da ne spim več, temveč hodim na WC 3x do 4x na noč. Kako pa ve spite?

Uživajte in cartajte se!

Be the Peace and Harmony you desire...

Neposredna povezava do sporočila: 459
4.12.2007 9:12:50   
SuzanaKK
Dobro jutro punce! Sem prišla prej malo pogledat na RR in portal ni delal, sem že zagnala paniko, kaj bom potem danes počela brez RR, ampak na srečo je bilo po 5 min. vse ok. Najprej Nalin, držim pesti, boš videla, da bo šlo. Meni je tudi v drugo uspelo, prvič sem zadnjih pet minut izpitne vožnje izsilila prednost in padla. Drugič sem vozila bistveno slabše, a vseeno naredila. Lunca, jaz grem v četrtek na predavanje, me že danes firbec matra, kaj bodo povedali. Kako ste kaj? Mene muči rahel glavobol, ki ni zginil niti po jutranji kavici. Navadno mi ga potem prežene topel tuš, upam, da bo tudi danes tako. A sem vam že povedala, da sem čisti antitalent kar se peke tiče? Kuham zelo rada, o peki in sladkarijah se mi niti sanja ne. Ampak zdaj, ko sem polna hormonov, ko mi diši vse sladko, bom tudi jaz pekla. Mml, sem se odločila, da bom pekla tvoje piškote, pa izbrskati moram on recept (na starem forumu) za pomarančno marmelado. Martinca, bi ti napisala še recept za linške oči, prosim prosimuser posted image .

< Sporočilo je popravil SuzanaKK -- 4.12.2007 9:22:24 >

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 460
4.12.2007 9:13:40   
raja
Jutro souser posted image

najprej naj se zahvalin za eno super klepetalnico včeraj v Emporiumu,ste mi prav popestile dan.

Sani stiskam user posted image , da bo danes vse vredu na pregledu in da te pustijo še malo doma, da pupa še malo zraste.

Nalin tudi zate user posted image za čimbolje opravljeno vožnjo. Saj veš, da bo šlo!!!

Luša in ursulina upam, da sta že kaj boljše.

Lutiropan iz katerega konca gorenjske pa si?

Glede peke piškotov ste pa zelo pridne, jaz imam le občasno prebliske, da kaj spečem, ampak se že dolgo nisem ničesar lotila, raje se pocrkljam pri babicah, ki uživata pri peki raznih slaščic user posted image  - njammmi.

Uživajte v današnjem dnevu, mi imamo že sonce.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 461
4.12.2007 9:27:13   
Sunny Morning
sani1 držim pesti, da ti še ne bo treba ostat v P. Če bo pa treba, pa da bi vse minilo hitro in brez komplikacij. user posted image user posted image user posted image

Nalin RR ti samo brez panike. Vozi tko kot znaš in bo naredila brez večjih težav. Samo ne se obremenjevat. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi prav vesela, da sem vas včeraj spoznala in mi ni nič žal, da sem se le odločila in prišla. Je res čisto drugače, če se še v živo pomeniš z "babami", ki jih nekako že poznaš. Pa ful je drugač, ker smo vse v istem stanju. Saj se s tistimi, ki so že mamice lahko tudi pogovoriš, ampak je čisto drugače, če je že mamica in potem še user posted image  tako kot ti. Je pa fajn, ker mamice imate že nekaj izkušenj in nam prvič user posted image poveste kakšno stvar na katero nismo sploh pomislile.

Jaz sem včeraj tudi še bluzila po BTC-ju. V H&M-u sem kupila zimski pajacek, nekaj nogavičk in dokončno kompletek v katerem bomo šli domov. Sem včeraj že vse tudi oprala. Sem šla pa še v BC, ker sem imela namen kupit lupinico, pa so se mi trgovke tako zamerile, da ni šanse, da v BC v BTC-ju še kdaj kaj kupim. Sem tam lutala pri tistih lupinicah trgovke so pa veselo čeblale, kot da me ni (bolj težko me zgrešiš s trebuhom). Po ene 10 minutah sem se samo obrnila in šla. Mogoče bi jih morala lepo prosit, če mi pomagajo.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 462
4.12.2007 9:29:28   
Sunny Morning
klepetka vidim, da si ti to, da v petek ne boš več v enem kosu zelo resno vzela.user posted image  Si se vrgla na piškote kot, da ti nekdo odšteva dneve.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 463
4.12.2007 9:31:48   
martinca
dobro jutro souser posted image !
suzanaKK, recept za linške oči:60 dag gladke moke,
                                                20 dag sladkorja v prahu, lahko pa daš navaden sladkor samo pol moraš predolgo gnetit pa dam jaz rajši sladkor v prahu,
                                                30 dag margarine
                                                1 vanili
                                                1 pecilni
                                                3 jajca
zgneteš testo in naj bi počivalo 1 uro, sam jaz grem kar takoj delat kekse. pa se mi vseeno posrečijo. in mislim da je to to. pa naj se ti posrečijo

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 464
4.12.2007 9:36:23   
martinca
sunny, te jaz tudi ne  bom več kmalu v enem kosu. ker vsaki teden neki pečem.user posted image user posted image
me je pol včeri že tak križ in trebuh bolel da že hodit nisem mogla okrog. pa še danes mi ni najboljš.
tak da nana, te še pokličem če pridem danes v mb al pa bom juter prišla. bom danes res bolj preležala celi dan, ker tudi gibe user posted image bolj slabo čutim.

Neposredna povezava do sporočila: 465
4.12.2007 10:03:37   
nussy
Dobro jutro!

Ste še dolgo čvekale včeraj? Lepo vas je bilo spoznati še ostale.user posted image

Jaz sem plačala za moža, tko da zdej mava pa vse. Je bla pa ful gužva za parkirat, zgleda da je še v porodnišnici gužva, kadar je veseli december.user posted image  Sem mojmu kar rekla, da bi blo veliko bolje, da res rodim januarja, ker bo manj gužve.

Sem pa včeraj že končala z vsemi nakupi za Miklavža, tko da za letos je konc z darili. Sem bla pa prov utrujena, pa čeprov sem vse kupla na enem koncu. Zdej se pa že res kar mal pozna vse skupi. Drugač sem čist obrisana na shopping, ampak zdej ne gre več. Pa drug let.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 466
4.12.2007 10:06:47   
klepetka
sunymorning,user posted image user posted image očitno so mi res dnevi šteti.Mi voda v grlo teče.
Ampak res ne vem kaj mi je .Pravkar sem zamesila povrhu vsega še za maslene štruklje;tolk nisem naredila  ,kar se peke tiče ,tudi v najboljših cajtih.user posted image

Ampak a veš ,da mi še zdaj ne greš iz glave.jaz sem te že nekje videlauser posted image .Sem še pol celo popoldne razmišljala.
Pa user posted image za uspešen šoping.Vse ste nekam zapravljale na veliko ,jaz pa nič dosti.Bom mogla očitno ponoviti vajouser posted image .

Sem pa rekla včeraj pol možu ,da sva si ravno midve konkurenca po velikosti trebuhov,pa je samo pokomentiral ;pol pa le nisi edina s takim obsegomuser posted image user posted image

raja,tudi jaz sem bila prav vesela da smo se spoznale .Očitno sm opa še premalo čvekale ,ko pa ni dežja.

sani 1
,ti kar pridi danes še domov;počak mene rajši za drug teden ,da bova skupaj v Puser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 467
4.12.2007 10:23:11   
klepetka
nussy,s čvekom smo zaključile enkart takrat ,ko je konec delovnega dneva v "tabuljših" službah.Pa saj pravim da sm opol šihta tam naredile.

Gužva v P;to pa verjamem ,še dobro da se potem le nismo v P zmenile ,kot je bilo prvotno mišljeno.Ker bi se nas osebje ustrašilo ,ko bi mislili da smo prišle rodit.Bi blo po moje veliko pomanjkanje porodnih sob

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 468
4.12.2007 10:24:57   
nana35
mala pikica,saj ti ni treba nositi mrežastih gatic.Samo opcija je,ti pa nosi svoje navadne ali kakšne že hočeš.Saj me jih bomo tudi,ampak na začetku te take mrežaste ne bodo motile in tiščale.Itak boš doma.Drugače pa vsaka ima tisto kar želi.user posted image Jaz bom po moje tudi kar v mojih doma.Razen če bo kriza zaradi šivov in CR.

Lunca,res so tiste hlačke drage,sem videla,mislim da so okoli 35 evrov,kar je ogromno,pa še samo ene imaš.Vendar bi jaz vseeno dala vsaj za ene,pa bi jih seveda preko oblekla,da bi kasneje imela lepši trebuh,ker ga bom še celo življenje morala nosit in gledat.

Klepetka slaščičarka,pridno peči.Tisti od mml dobro zgledajo,samo rozine bi jaz izpustila,ker jih nimam rada.Razen če zo zmlete.

Katrin,podam ti roko,tudi jaz imam nočne sprehode do WC-ja 3-4x na noč oz.do jutra.Saj me toliko ne jezi,kot to,da pa imam potem problem nazaj zaspat.user posted image

Jaz sem pa čisto zmedena,sem si naredila zjutraj kapučino in hotela še svoj magnesol,pa sem namesto v vodo,vrgla ta magnesol v kapučino.Saj sem ga hitro pobrala ven,ampak je že začel šumet in prvi požirek kapučina je bil gnusen user posted image ,za bruhat.

Suzana,tu pa si midve dama roko,jaz sem tudi anti slaščičar.Sicer za kake dekoracije peciva bi bila super,ampak peka...eh,saj vem,da če bi se potrudila bi šlo,ampak se niti ne potrudim in pridno nosim k sebi taščino pecivo!user posted image Sicer ga naredim,ampak nisem tip za to.Sem si pa zdaj prepisala martincin recept (veš martinca!!)za linške oči,te so enostavne,to pa znam.

martinca,ti pa se pocartaj,pa se slišiva.Moj trebušček je tudi trd kot kamen,že ko vstanem iz stola,pa mi bo tako ljubše,da če boš prišla,da preideš k meni in bova obe na kavču počivale in klepetale.user posted image

:))

Neposredna povezava do sporočila: 469
4.12.2007 10:36:40   
aurora6
Punce povejte mi kako razmišljate o pomoči koga po rojstvu...ne vem npr. tašče....zanima me pa zato, ker sem jaz prepričana, da pomoči ne potrebujem, da se raje sama sam to njej dopovedat je pa zelo zelo težko. Sej ne da je ne maram ful v redu ženska je sam vseeno mislim, da sem raje sama...ne morem se še z njo ukvarjat kako ve o tem razmišljate?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 470
4.12.2007 10:41:20   
katee
Živjo!

Mene je pa včeraj zvečer ful zvilo. Mi je kar na enkrat slabo postalo, pa zgaga me je pekla, potem sem šla pa samo bruhat. Prav vse sem dala ven. Pa nič kaj takega nisem jedla. Ponoč je bilo super, nobenih težav, sedaj pa zopet. Sploh ne vem, kaj naj naredim. Ful se tresem, pa še vročinski vali me oblivajo. Upam, da ne bo kaj hujšega. Grem počivat.

nalin: držim pestke zate!!!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 471
4.12.2007 10:52:34   
martinca
jaz nikol ne pečem kakih zakompliciranih stvari, rečmo takih da maš dosti pacanja. rečmo kake torte, kremšnite.... to je že preveč dela za mene. zna pa moj user posted image take fajne torte spečt pa okrasit. tak da že vidim da za user posted image RD bo on delal torte jaz pa kosilo. user posted image
zmenjeno za poležavanje. ker jaz nisem za nikamor več. danes sem res psihično na nuli. trd trebuh, pekoča bolečina na desni strani trebuha v višini popka. user posted image gibe slabo čutim. kot da že študiram če bi malo v P poklicala pa vprašala kaj naj naredim. da nebi že kje prepozno kaj blouser posted image al pa se mi je mali na živec gor vlego da zdaj tak boli peklensko

upam da se druge boljše počutite.....
pa pa

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 472
4.12.2007 10:56:54   
martinca
aurora, jaz bom pol vidla kak se bo obnašala. ker moja tašča je zmeraj najbolj pametna in vse ve. jaz pa nisem takega srca da bi se zdaj kregala z njo. tak da če bodo pol kaki pametni komentarji padali na nego otroka ji bom že svoje povedala. se ne bom jaz še z njo živcirala, če me že user posted image ne bo kaj ubogal(dojenje rečmo) pol bi mi pa še ona kaj pametovala.
katee, držim pestke zate da nisi kje kake viroze staknala pa eno user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 473
4.12.2007 11:03:10   
aurora6
Ja Martinca tko tud jst mislim, sam vseeno se mi zdi da je bolje da sploh ni tukaj. Naj pride na obisk in to je to. Sej mogoče kompliciram, sam mene to ful mori, ker ona namerava bit tukaj cel mesec....haloooooouser posted image Mam rada družbo, klepet pa vse sam kar je preveč je preveč. Joj joj sploh ne vem kako naj ji povem, ko pa je tok navdušena kako bo ona zdej pršla ker bom jst kao ful zmedena pa kako ona vse ve pa take...ja najbolj da še ona tamalo podoji pol pa mene sploh ne rabi pismu....

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 474
4.12.2007 11:06:11   
klepetka
katee,mogoče je pa kakšna viroza na pohodu.Počivaj in se lepo pozdraviuser posted image

nana35,mi verjameš da sem jaz isto naredila z magnesolom zadnjič ,sam o s to razliko, da jaz sploh nisem opazilauser posted image .Not vrgla in šla stran.Pol pa skoz studiram zakaj je kapučino tako zelo drugačen oz.ogaben.Pol mi je pa potegnilouser posted image

aurora
,glede pomoči po porodu;Jaz sem jo taprvič krvavo potrebovala,kljub prepričanju  da bom zmogla sama.Tadrugič pa sem vse naredila sama,ker sem se počutila izvrstno kljub šivom.Tak oda bodi priipripravljen a tudi na to ,da pa mogoče ne boš že takoj ravno fit.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?