|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.12.2007 1:13:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
   RE: Januarčice 08-2.del
5.12.2007 5:30:39   
TRIŠ
SUNNY MORNING tole bi mi pa pasalo mnjam.
NALIN tudi moje spanje se zaključi ob 4,00.Mi je zanč user posted image rekel:misliš da je zamenjal noč zadan.Sem se do solz nasmejala.

LEP DAN VSEMuser posted image IN NJIHOVIMuser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 552
5.12.2007 7:31:17   
dašabina
Dober dan, punce, mi lahko ena pove, kje se prebere zgodba od Sovice, iščem, pa ne najdem?
Zdaj sem pokonc, ampak ziher bom spet ob 9. u pančevem....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 553
5.12.2007 8:33:38   
klaja
Jutro!

Dašabina zgodbica od Sovice je na forumu partnerstvo - objem žalosti - 5. stran rodila sem mrtvega fantka. Samo to je zgodbica od prvega fantka, od sedaj mislim, da ni nič napisala. Ti pa priporočam, da je še zaenkrat ne prebereš, ker jaz se sedaj za vsako stvar, ki se mi ne zdi vredu (v zvezi s trebuhom in otrdevanjem) sekiram in si pravim, kaj pa če je kaj narobe.

Drugače pa imam jaz tak napihnjen trebuh, se mi zdi, da mi ga vleče na vse strani, kot da ima Hana premalo prostora oz. da imam premalo kože na trebuhu. Pa križ me tudi tako boli. Komaj čakam na jutrišnji pregled.

S čokolado pa zvečer ni bilo nič, ga nisem prepričala. Si jo bom pa danes privoščila!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 554
5.12.2007 8:37:03   
mml
Jutro...

včeraj in danes pa mene boli pri požiranju user posted image , sploh nič čudnega, ko je pa Manca tako smrakala in krehala, upam, da kmalu mine...saj hujšega ni, samo na živce mi gre...

limma jaz sem bila tudi prepričana, da je Okaidi dražji od BC in sem imela kar malo slabo vest, ker sem tam "zapravljala", ampak včeraj sem kar precej natančno pregledala cene v BC in ugotovila, da so tako ene 30% višje kot v Okaidiju (sicer imajo sedaj res 30% Miklavžev popust, tako da si na istem user posted image ). Če boš v LJ v CP je na sproti Okaidija še ena trgovina z otroškimi oblačilci, ki je pa cenovno približno primerjliva s H&M, nekaj stvari je dražjih, nekaj cenejših

vaney koliko časa boš imela zase je odvisno od tebe in od user posted image . Če boš imela srečo, bo prve tedne precej spal in boš imela čas zase...kasneje prehodno vedno manj, po tem, ko se jim vzpostavi ritem spanja in gredo zvečer spat ob normalnih urah, boš imela pa spet več časa zase...tako da ni tako kritično, kar se časa tiče. Jaz sem začela hodit 2x tedensko na telovadbo, ko je bila Manca stara 3 mesece in je bil presledek med dvema hranjenjema zagotovo 3 ure user posted image

minka kako je s tabo? Si že v P ali si še doma?

sani super, da dete raste in bosta še lepo nekaj tednov skupaj user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 555
5.12.2007 8:51:41   
nussy
Jutro punce!

No, sem vas končno prebrala, zdaj pa kar po vrsti....

Mala pikica, jaz sem bila ful otečena poleti in so me gležnji tut ful boleli, včasih že brez dotika. Zgleda, da to tko je. Ampak res ful boli. Bolj nežno si masiraj. A imaš kremo za masažo? Meni je mami takrat prinesla eno, ki je posebej za to in jo imajo v lekarni. Za otečene in boleče noge. Sicer pa, tolaži se s tem, da bo tudi tem nadležnim oteklinam kmalu odbila zadnja ura. user posted image

Koala, upam da bo danes na pregledu vse v redu. Mislim, da teli naši G včasih kaj povejo tako na pol in predvsem prehitro in brez premisleka. Nam se pojavi milijon vprašanj in ugibanj, par dni nespanja, nazadnje se pa izkaže, da so sklepali veliko prehitro. Sporoči, kako bo.user posted image

Nalin, prav je da takole razmišljaš. Tudi jaz vedno rečem. Vsaka stvar je za nekaj dobra, pa še res je tako. Bo že. Ma pa moj dragi tut izpi 21.12., pa vprašanje, kaj bo. Si ful želim, da bi ga naredil, da me bo peljal v P in predvsem kasneje lahko sam šel v trgovino ali pa lekarno, ampak če ne bo pač ne bo.

Urssyy, zdej pa le previdno, da ne ušpičiš še kaj. Mislim, da si nas vse mal opomnila, da se mal umirimo. Jaz tut letim po stopnicah, kot da bi mela 30 kg, ne pa da sem že tko pretežka, zdej pa še trebuh. Me mami skoz krega.

Katee, zadnjič ko sem jaz imela enodnevno bruhanje sem se tut ful tresla, čimveč pij, ker si verjetn dost tekočine zgubila. Upam, da bo hitro minilo in je le enodnevna zadevca.user posted image

Sani, samo da si doma in da je vse OK. Verjetno si jim spet rekla, da bi rada šla še na eno kavo v decembru z Januarčicami, pa so te spustili.user posted image

mml, hvala za recept. Še premišljujem, če se naj lotim tega. Problem je v tem, ker najbolj bi to naredila zaradi sebe, ker obožujem vse, kar je sladko, moj pa tega sploh ne je.

Jaz pa danes častim kosilo sodelavcem, za v petek bom pa spekla gibanico, baje je res ful dobra in jim še nesem to za posladkat, pol pa zaključim. Pol pa uživat.......

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 556
5.12.2007 9:03:25   
martinca
dobro jutro!
nana, zmenjeno. se slišiva. verjetno tam okrog enih bi bla jaz pri tebi. ker do treh se bova že načvekale , ker pol moram it po Uroša na šiht.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 557
5.12.2007 9:24:15   
klepetka
dobro jutro punce

danes pa praznuje naša Lunca1.
Lunca1,danes je tvoj dan ,naj se ti izpolni vse kar si  sama najbolj želišuser posted image user posted image user posted image

koala,vse bo ok.Me ,vse tukaj smo v mislih s tabouser posted image
sani1,user posted image da je vse tak okot mora bit.

katee
,kako pa si ti?user posted image Si boljše?Počivaj ,dane spa dobro opravi pri G.

mml
,tudi tvoje težave naj čimprej minejouser posted image
V nedeljo gremo v CP(če bo seveda vse po planih i nbom še v enem kosuuser posted image ) in po tvojem priporočilu bom sigurno napadla tisto trgovino gor nasproti Okaidi-jauser posted image

klaja
,jaz ravno zdaj napadam milkino čokolado s piškotom.ti jo v mislih polovico že odstopamuser posted image
 malapikica,tudi tvoje otekanje bo zdaj zdaj mimo.Vem da je zoprno ,ker sem v prejšnji nos.precej zatekala,zdaj pa nič.Saj bo,bolečine bodo pa tud izzvenele user posted image
Jaz sem pa postala zadnje dni živi odvisnik za coca colouser posted image .Prejle ko sem šla iz vrtca sem se ustavila na bencinski ,da sem kupila eno pollitrsko flašo.Ker če bi taveliko,jo tud une ne bi zdaj več bilo.Pol pa joklam ,da me zgaga peče.Prav m i je. user posted image
Še dobro da sem na koncu.

Včeraj peka piškotov uspela,naredila linške oči in maslene štruklje,od mml pa pridejo danes na vrsto.Ker včeraj ko sem hotela zaćet še tiste ,sem v receptu spregledala da naj bi bil vmes tudi ingver,pa ga nisem imela.Do trgovine imam pa glih tolk daleč da moram z avtom,pa se mi ni dalo,ker se že itak komaj not zvalim.Tak o a to bo danes izvedenouser posted image .

Drugače pa mi že par dni ful otrdeva trebuh ,neboleče.Pa skoz bi nekaj pucala in drgnila,pa drugače nisem mahnjena na to ,da mora bit vse sterilno.Mislite da to na kaj nakazuje?user posted image user posted image
Pa naše dete je danes precej mirno.

lep dan,grem si narest en kapučino.Po možnosti brez dodanega magnesolauser posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 558
5.12.2007 9:29:35   
Katrin
Dobro jutro souser posted image !

Poštar mi je ravno prinesel odločbo za porodniški dopust in za denarno nadomestilo (namesto paketa) user posted image

user posted image  Ej, urssyy: smola! Samo, da sta doma in da je vse v redu, sedaj pa počivaj. Želim ti čimprejšnje okrevanje user posted image user posted image user posted image

Danes greva s Kajo v Ljubljano (zobozdravnik) in potem bova poskusili opraviti še en kup malih opravkov, tako da nama bo dan hitro minil user posted image

Cartajte se in uživajteuser posted image

lp

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 559
5.12.2007 9:46:25   
nana35
Pozdravljene!!

Klaja imaš prav,te zgodbe niso zdaj ravno primerne in tudi jaz sem jo prebrala,zdaj pa sem vsa obremenjena in si tipam trebuh in ga opazujem,prav tako mi vleče kožo na vse strani,da imauser posted image premalo prostora in sem čisto panična,sem že mislila it zvečer v P na pregled in CTG...skratka ne,žal mi je da sem kaj sploh brala.Sem mislila,da bom pozabila,pa ne morem.No,pol je zvečer bilo konec panike,ker je user posted image  norel ko sem gledala TV,pa že ko smo bili na obisku zelo glasni ni imel miru.
Odločena pa sem,da takih zgodb ne bom brala več NIKOLI!!

Koala,jaz teh G sploh včasih ne razumem.Meni se zdi,da če bi res kaj bilo,da bi ti potem povedali,ne pa da kaj sumijo in si povsem prestrašena,potem pa recimo ugotovijo,da je vse dobro...ampak ti pa si se vseeno ful sekirala,nisi spala...imela 1000 misli,saj to tudi ni zanikogar dobro,ne za mamico in ne zauser posted image .

Martinca,velja.Upam,da te ne bo motilo,ker bom vmes kaj skuhala,ker R.pride ob 15.15 domov,pa ima kosilo.Tu in tam bom premešala ali karkoli že, pripravila bom že prej vse,da bova lahko čvekali.

Lunca1,tebi pa vse najboljše in najlepše ob rojstnem dnevu,vse dobro in ...user posted image user posted image user posted image !!
klepetka,tudi mene ima,da bi pucala in vse tako,pa vem,da bo potem user posted image !!Potem mi trebušček otrdeva pa sem vsa živčna zaradi tega in pred mano je še cel dan in še 100 razlogov,zakaj se hočem kar se da dobro počutiti.Če pa se to začne,potem je za mene dneva konec.Ampak vseeno bi rada vse malenkosti še naredila,ker se strašno bojim,da potem ne bo šlo...Mogoče res to na kaj nakazuje,kot praviš...user posted image Meni je Magnesola zmanjkalouser posted image ,treba je skočit v lekarno,da ga lahko dodam v user posted image ,ker zdaj to ne bo touser posted image !

Lepo se imejte,dan bo še kar lep in ne preveč mrzel se mi zdi,moram še v lekarno,pa lase umit,pa v trgovino...joj,kdaj bo vse to,pa še kuhanje in tako naprej.

:))

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 560
5.12.2007 9:49:53   
mml
lunca user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 561
5.12.2007 9:58:00   
raja
Jutro!

Lunca1 vsenajboljše  za tvoj rojstni dan. Lepo praznuj!user posted image Pa naj se ti izpolnijo vse skrite želje.

Klepetka ti si nekam sumljiva, upam, da nam kam ne uideš. Mislim, da nam je tukaj tako lušno, da lahko še malo ostaneš z nami. Držim pesti, da še malo ostaneš v enem kosu user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa grem malo na teren, saj mora Miklavž opraviti še zadnje nakupe.

Pazite nase!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 562
5.12.2007 10:05:13   
SuzanaKK
Dobro jutro! Lunca, vse najboljše še z moje stani! Joj punce, jaz sem pa zdaj tako nervozna glede sovičine zgodbe. Nisem jo šla brat, ampak kot sem zvedela iz vaših pripomb, je šlo nekaj v zvezi z otrdevanjem trebuha, meni pa ful ful otrdeva, tako da sem včeraj vzela en spasmex. Kaj zdaj, a naj grem brat tisto ali ne? Otroka jaz čutim, jutri mam itak pregled in ctg. Pa začela sem čutiti bolečine pod popkom, ampak mislim, da je to posledica pritiska maternice. Pa sem res slika, da se grem že zjutraj živciratiuser posted image . Nana, če imaš bližje trgovino kot lekarno, jaz kar donat pijem, proti krčem mi pa itak nič ne pomaga. Katee, poročaj, kako bo danes pri G. in upam, da se že res bolje počutiš. Držim pesti za vse, ki imate danes preglede, da bo s pikicami vse ok.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 563
5.12.2007 10:10:42   
katee
Živjo user posted image !

Jaz se počutim bistveno bolje kot prejšnja dva dni. Spala sem kot ubita do 9. Sedaj sem nekaj malega pojedla in izgleda, da bo vse ostalo na svojem mestu. Popoldne imam pa itak pregled. Zdaj grem pa likat. pa ena runda perila se mi že pere. Pol moram pa še na CSD vse papirje odnes, je res že skrajni čas.

Lunca1: user posted image user posted image  vse najboljše user posted image user posted image

Lep dan vsem srečkam nosečkam!!!

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 564
5.12.2007 10:13:55   
nana35
Suzana,ne se še ti obremenjevat!!Nima smisla,trebušček marsikateri otrdeva,svojega user posted image  čutiš in to je to!Sem dr.Reljiča spraševala 1x,pa je rekel,da je otrdevanje čisto običajno,da pa ga res nimajo vse user posted image ,pa ne jemlji si naših besed k srcu,ni šlo za otrdevanje trebuha pri sovici.Mene to otrdevanje toliko ne skrbi,sama misel na to zgodbo me skrbi.In potem samo iščeš neke čudne znake,ki so mogoče že prej bili,pa jih nisi videl,zdaj pa so postali vidni in veliki samo zate...To je psiha,nič druga,saj se tega zavedaš,pa ne moreš nič. Zato uživaj v user posted image in pozabi na naše komentarje.Pa sem že rekla,da ne bom govorila o tem in zdaj pa je res konec!!Sem nase jezna.

Za Donat pa tako,če ga pijem sem samo še bolj "odprta" in potem ne sedim na WC-ju samo 2x na dan ampak 4-5x,tako da...grem po Magnesol.
Lepo bodi in nasmeh na usta pa bo vse ok.

:))

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 565
5.12.2007 10:14:38   
klepetka
raja,imam namen še malo bit tukaj,pa saj veš kako znajo bit ti naši otroci svojeglaviuser posted image .Včasih vse kontra ,ko t si zamislimouser posted image .Pa saj smo zadnjič ugotovile ,da še nič ne zgleda da bom kaj prej na vrstiuser posted image .

suzana KK,boljše da ne greš brat sovičine zgodbe .Ni bil opa krivo sam ootrdevanje trebuha,brez skrbi.Ker sam ootrdevanje je baje normalno proti koncu.Meni tud otrdeva zadnje dni bolj kot mi je ponavadi.

nana35,ti pa imaš planiranih opravkov za danes.Saj boš kot letečauser posted image .In ja ,kot si rekla,kapučino brez magnezija ;to ni touser posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 566
5.12.2007 10:15:32   
limma
Nalin, če bi vedela, da si bila tu gor tako pozno, bi se ti z veseljem pridružila user posted image  spet nisva zaspali do 2h, ker je bila tako živahna, ob 4h se je moj user posted image  zbudil, ker je bilo vroče in posledično še jaz.. ob 6h sem pa že vstala, ker sem imela pregled. sem že pozabila, kako grozno je vstajat tako zgodaj, mi je bilo kar slabo. no, mogoče mi pa danes rata prej zaspat user posted image

naša user posted image  se je obrnila, juhuhu user posted image  user posted image  user posted image sicer G pravi, da je še vedno možnost, da se spet obrne z ritko navdzol, ampak jaz vem, da se ne bo, ker sva se tako zmenili user posted image  drugače je vse v redu, le kakšno kilco več bi se lahko zredila - do sedaj (33t + 2 dni) sem se samo 4,5 kg. G pravi, da če  user posted image  ne hujša ali se ne redi namerno, je vse ok. pikici se dobro godi user posted image  sicer sem pa drobna, moja mami se je z mano zredila samo 7 kg, tako da ni panikea, ne?  me je pa po pregledu moj user posted image  odpeljal na zajtrk in sem pojedla rogljiček + parkelj z rozinami, spila kakav in 2 dcl soka, zdaj jem pa orehe.. in ni hudič, da se do naslednjič ne zredim dve kili user posted image  

koala - kako je bilo pri tebi na pregledu? včeraj zvečer sem mislila nate. še vedno držim pesti user posted image user posted image user posted image

nana35 in mml - hvala za info glede cotik. res upam, da nama uspe prit do CP, pa lučke bi tudi rada šla pogledat, ampak to vem, da mi ne bo uspelo, ker se dragemu mudi domov. pogrešam Ljubljaaaanooooo!
sem pa zadnjič razmišljala, da še dobro, da me ni prej zagrabil nakupovalni sindrom, ker ko te enkrat prime, te zlepa ne spusti user posted image  in jaz kar dosti zaostajam za vami user posted image  user posted image

tudi jaz mislim, da se po porodu ne smemo zapustit. časa bo na začetku sigurno manj, ampak tako kot pravi mml, počasi greš na telovadbo, pa kakšno kavo brez user posted image  in si takoj boljše volje, ker malo menjaš okolje. pa še rima se user posted image  

lep dan, grem še malo pospravit, potem pa na pot.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 567
5.12.2007 10:15:53   
mala pikica
Lunca vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi danes dobila odločbo od CSD-ja user posted image samo nič še ne piše za paket. Pa saj vem, da ga bom dobila verjetno šele januarja. Saj takrat bo tudi prav prišel!

Koala mislim nate in na Alexa user posted image Čimprej nam sporoči, kaj si izvedela.

Klepetka je tako aktivna, da še nam sigurno ne bo nikamor pobegnila user posted image Jaz sem čisto brez volje. Pa ima dragi v petek rojstni dan in bi morala počasi začeti peči, energije pa ni in ni...

Uh, kako sem jezna, ko ne morem sivih črk nazaj naredit, sploh nisem navajena na te črne user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 568
5.12.2007 10:18:06   
limma
sem pozabila  - lunca1, VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 569
5.12.2007 10:18:41   
mala pikica
Minka se nam nič ni javila. Mislite, da je že v porodnišnici? 

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 570
5.12.2007 10:32:13   
limma
Suzana, da ne bi šla brat njene zgodbice!!! ker se boš do konca zasekirala. sem te že nekje drugje kregala, ko je una spraševala nekaj v zvezi z EA oz ultivo in si se razburjala user posted image  ne smeš se sekirat, da ne boš "ušla" k decemberkam. lepo zrihtaj jutri z EA in pozitivno misli, pa bo vse ok user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 571
5.12.2007 10:45:57   
klaja
Klepetka pa ne mi spet luštov delat. Ja nič, grem sedaj v napad na Julijin adventni koledar, saj ona tako ne je čokoladic.  Bom pa verjetno kar celega spraznila. Bo kar bo, jaz hočem čokolado!

Suzana KK pusti raje to zgodbico pri miru, mi je že žal, da sem sploh napisala kje je! Sicer pa dokler čutiš premike user posted image in ti ob tem otrdeva trebuh, ni panike.

Lunca 1 še od mene, vse najboljše  !

Koala upam da nam javiš kake malo bolj prijetne novičke!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 572
5.12.2007 10:46:16   
sani1
Dobro jutro  dober dan!!!

Lunca- vse najboljše za tvoj roj. dan. Naj se ti izpolnijo vse skrite želje in čimlažji porod ti želim!!!  user posted image user posted image user posted image

vaney- seveda bo še čas za razvajanje. Takrat bodo pa očki pazli user posted image ...

nussy- ja  imaš prav sem res rekla, da ni še čas, da bi v bolnici vstala. Da moram še par stvari postorit preden rodim. Med drugim še tudi kakšen kofetek...

klepetka- to je čisto tebi podobno, da moreš še malo pospravit... Nič kaj ne pretiravaj, ker drugače boš res prej rodila. zdej moreš počivat!!!

Jaz pa ne vem ali naj grem v mesto ali ne. Po eni strani mora stric miklavž nekaj prinesti po drugi strani se mi pa sploh ne da.... Mogoče pa se le spravim... Sem danes cel dan sama, ker je dragi šel malo po Sloveniji...

Se še kaj oglasim...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 573
5.12.2007 10:53:05   
Katrin
Pozdravljene še enkrat user posted image

Mala pikica: saj paket prejmeš šele po rojstvu (se mi zdiuser posted image ); denar namesto njega tudi.

limma: si postala nočna ptica user posted image

In še Lunca1: Vse najbolše  in veliko lepega !!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 574
5.12.2007 10:53:47   
mml
No tako...zdaj sem pa čisto sama...je prišla mama po Manco, tako kot sva bili dogovorjeni in sedaj je prav čuden občutek user posted image ...mi je kar malo žal, da sem se zmenila že za dopoldan...no ja bo že...

...grem delat voščilnice, da mi čas prej mine

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?