mml
|
Živjo, jaz sem bila danes dopoldan v službi, sem šla samo za dobre pol ure, da bi še nekaj zdiktirala, no po tem je bilo pa cele 3 ure in, ko sem prišla domov se mi nič dalo in sem se zvalila pred TV...Z Manco sva popoldan šli kupit novo sestavljanko, ker tisto z 2 koščkoma že obvlada , pa v BC pogledat, če imajo kaj pametnega in me je skoraj kap, ko sem videla cene otroških oblačil ...saj niso noramlni, jaz sem imela pa včeraj slabo vest, ko sem zapravljala v Okaidiju... sunny se pa strinajm, da je nekaj prodajalk v BC prav izrazito cepljene proti prijaznosti, jaz sem se lani poleti z eno prav konkretno skregala in jo prosila, da mi pvoe svoje ime, da se čez njo pritožim...in ženska sploh ni hotela povedati kako ji je ime...skratka podn od podna...ampak večinoma so te ženske zbrane samo v kleti pri vozičkih in lupinicah, drugje so pa bolj ustrežljive. Jaz se BC izogibam bolj zato, ker imajo tako zasoljene cene. Sem pogruntala, da je boljše iti v BC samo v živo pogledat stvari in jih potem naročiti preko sončka, pride ceneje, pa še domov ti jih lepo dostavijo... aurora jaz sem bila po prejšnjem porodu doma skupaj z in je bilo čisto OK. Sva malo prepovedala obiske. Mene moja mama spravi ob živce po 3 urah skupnega bivanja, tašča pa po približno pol ure, tako da to ni ravno izbira. Tudi za tokrat ne načrtuejva kakšne dodatne pomoči. Je pa to povsem odvisno od tega kako se razumeš s starši/taščami in kje so. Najini so približno 60 km iz LJ, tako da ne gre, da bi prišli samo za kakšno uro na pomoč, ampak je to celodnevni projekt... koala sem skoraj 100%, da bodo jutri rekli, da je vse OK. Če bi bilo kaj hudega bi G to brez nadaljnega videla na UZ, ne pa da je gledala še v knjige ... urssyy boga reva, tega ti pa res ne zavidam . Proti bolečinam lahko tudi v nosečnosti vzameš Naklofen ali Voltaren (oba sodito v skupino zdravil, ki so v nosečnosti dovoljena), so pa na recept. Za je še slabše, če te boli, kot pa če vzameš kaj proti bolečinam. Držim pesti, da boš čim prej brez bolečin in brez longete nalin bo pa leto 2008 obeleženo z več prelomnimi dogodki Kje je pa danes mala pikica? Res da sem brala bolj na hitro, ampak je nisem kaj dosti zasledila...pa sani se ni nič javila... piškamiška CR v spinalnem bloku je moženv LJ, je pa odvisno kdo je anestezist, ker nekateri spinalnega bloka ne delajo...tako da 100% ne moreš biti, da bo to izvedljivo, vsekakor pa lahko povprašaš kako in kaj, ko greš na naslednji pregled... Sem pa danes izvedela, da je sodelavkina hčerka rodila enojajčna dvojška v 27. tednu...težka sta približno 1000g, kar je pozitivno je to, da sta boa sama zadihala in menda dihata brez pomoči dihalenga aparata...si pa sploh ne predstavljam, kako je to vse stresno za celo družino