Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 9.1.2008 17:11:55
|
|
|
|
klepetka
|
klaja ,glede izbirčnosti sem brez komentarja ,ker je pri nas čist isto.Tak oda se tolaži da ni sam pri vas tako artikl,a veš da sem res takoj pogledala ko sem zasedla računalnik ,k osem prišla domov ,če si še prisotna .Pa sem ugotovila ,da res nisi bla to ti
|
RE: Januarčice 08-2.del 9.1.2008 17:11:56
|
|
|
|
klaja
|
Tinča1 te čakam, ko boš tako daleč javi, bom si že kaj namislila, da bom prišla za tabo. A misliš da boma imeli kaj na izbiro?! Ne bi bilo slabo!
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 9.1.2008 17:14:21
|
|
|
|
klaja
|
Klepetka me res tolaži edino to, da so drugje tudi tako izbirčni, sem mislila da samo naši tako paniko delajo!
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 9.1.2008 18:02:00
|
|
|
|
martinca
|
ketrin24, pri meni se je tako začelo. samo meni se je med lulanje vlila kri. se mi je čep odluščil ob štirih zjutraj. potem pa sem ob 23.26 že držala v naročju svojega pikeca. po mojem je boljše da greš kar v P. tam ti bodo znali zagotovo pomagat. tinča1, vidim da še imaš 6 dni časa. pri meni je prehitel za 8 dni. saj bo, ne se preveč sekirat. ker ko se enkrat začne se vse tako hitro konča kot bi rekel keks. no ja ne čist dobesedno.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 9.1.2008 18:06:29
|
|
|
|
mala pikica
|
Mi je le uspelo priti do računalnika za nekaj več kot 5 minut Najprej informacije od Luse, ki pravi, da je zdravnica povedala, da je z Dašo vse vredu mml glede naslova na starševskem čveku, sem tam že včeraj predlaga sončki januarčic 2008 ursulina si me nasmejala s tvojim odhodom v P urssyy takoooo lep trebušček Če sem odkrita, jaz prav pogrešam moj trebušček in brcanje našega Gašperja v njem Je pa res, da ni večjega veselja kot stisniti k sebi to našo štručko, sploh ko me pogleda s tistimi nedolžnimi očkami nana dobrodošla nazaj med nami, smo te že pogrešale nalin hvala katee zaenkrat se z Gašperjem samo dojiva in zgleda da ima kljub mojemu nenehnemu strahu dovolj mleka. Lepo panka, čeprav se mi zdi, da smo ga malo že razvadili. V posteljici mu namreč nikakor ni všeč in imamo prave borbe preden tam zaspi. Kako pa si ti ugotovila, da se Žan Luka ne naje dovolj? Kaj mu daješ po flaški? Uh, kakšne smo mamice, še kar naprej tukaj klepetamo Že grem na drugi čvek klaja Upam, da naši objemčki kaj zaležejo Tako, mi je uspelo priti čez 4 strani vašega čvekanja, zdaj pa grem še 'k nam' malo pogledat
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 9.1.2008 18:17:25
|
|
|
|
katee
|
mala pikica: jaz sem mu dala dodatek po tem, ko sem ga imela eno uro priklopljenega, pa je že zaspal, čez 5 min pa se je prebudil in jokal. Vlečt ni hotel več, potem sem mu dala pa še po flaški in je spil še 30-40 ml. Torej se ni dovolj najedel. Od danes naprej ga bom pa tehtala, tako da bom točno videla, koliko dobi pri meni. Mi je pa res smotano, ker se mi zdi, da je mala lenoba za dojenje, jaz imam pa dovolj mleka. Vsaj zdi se mi tako.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 9.1.2008 18:21:54
|
|
|
|
mala pikica
|
katee pridi tja k staršem, bova tam dalje klepetali
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 9.1.2008 18:41:53
|
|
|
|
limma
|
katee, mml in ostale - s pibo vama za jutri pošiljava sonček, na Koroškem ga spet obljubljajo, da dobite malo D vitamina puri - tudi naša ni dosti težja od tvoje, pa imam PDP pred tabo.... saj sva tudi midve drobne, kakšni pa naj bodo otročki martinca, nana, m. pikica, katee - super, da še pri nas kaj napišete vas z veseljem preberem klaja - zame so pa vaši čisto preveč zbirčni... kako stvar imaš raje, kako malo manj, amapak da bi se pri mizi zmrdovala sploh, če bi mi nosečka v ciljnem finišu kuhala.. si ne predstavljam... jaz sem takoooo vesela, ko mi kdo drug skuha, da vse pojem, pa mi je tudi kdaj slabo, mi kaj ne paše... že zato, ker cenim trud, ki ga je nekdo imel s pripravljanjem kosila... Danes popoldan sem se ulegla na kavč, se pokrila s spalko (ki jo je še od noči tam "pozabil" ) in tako sladko zaspala za skoraj dve uri, da me tudi sosedi, ki prenavljajo stanovanje, niso mogli zbudit...
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 9.1.2008 18:47:38
|
|
|
|
mala pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma martinca, nana, m. pikica, katee - super, da še pri nas kaj napišete vas z veseljem preberem limma saj ne gre drugače, pri mamicah še je bolj zatišje, se vidi, da je prve dni kar nekaj dela s sončki, ko pa spijo pa si tudi mamice rade privoščimo kakšno urico Ampak brez vas nikakor ne gre, mene še vedno najprej sem zanese
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 9.1.2008 18:57:16
|
|
|
|
limma
|
Sem pozabila napisat, da sem ZELO vesela, da je Lusina Daša zdrava! Klepetka - lepa porodna zgodba , pa čeprav je dolgo trajalo... za vedno boš no.1 v letu 2008 v Lj P
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 9.1.2008 19:40:49
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Najprej informacije od Luse, ki pravi, da je zdravnica povedala, da je z Dašo vse vredu Bravo za Dašo. nana dobrodošla nazaj med nami, smo te že pogrešale Ja nana smo te že pogrešale, si kar za nekaj čas ušla od nas. Klaja ne se sekirat, če so zbirčni naj si pa sami kuhajo.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 9.1.2008 19:42:00
|
|
|
|
TONČI.
|
klepetka: ko sem jaz pri prvem šla v P na kontrolo je bilo enako. So rekli naj grem v porodno, jaz pa njim NE, jaz moram it še v trgovino po peso. No, z peso potem ni bilo nič, dobila sem pa fantka. Šivanje je pa tud mene tko močno bolelo, da sem rabila masko. Bolj kot sam porod. Vsem novopečenim mamicam čestitke tudi tukaj. Men je danes tko slabo, tko me zgaga peče, da je za znort. Pa križ in vse ostalo.............. Komaj čakam v četrtek pregled. Da zvem da je vse ok. Lep pozdrav vsem puncam Mala pikica jaz sem se po porodu tud počutila tko prazno. Brez trebuha, kje je brcika,..........
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 9.1.2008 19:56:55
|
|
|
|
vaney
|
klaja, dobra si, da prenašaš tako izbirčnost jaz je sigurno ne bi mogla. moj na srečo sploh ni izbirčrn in tudi če mu kaj ni najboljše, se potrudi in poje, če mu je pa dobro, pa vedno pohvali. in si ne predstavljam, da nekdo tako grdo komentita mojo kuhinjo-pa naj si sami kuhajo res bo najbolj pametno, da kuhate vsak zase... pri meni nič novega, stanovanje je za silo pospravljeno, psička sita, jaz še bom, zaenkrat še ostajam doma v enem kosu... mi grejo pa blazno na živce, ko me že povsod ustavljajo in sprašujejo, kdaj bo, kaj bo, koliko sem se zredila, kakšen trebuh imam in mi začnejo razlagat svoje porodne zgodbe (in to ženske, ki jih sploh ne poznam-prodajalke, natakarice, od kolegic sodelavke, celotna žlahta....) in vsi so blazno pametni. moj dragi pravi, da mu je že kar nerodno, ker kamor greva, me nekdo ustavi in razlaga svojo zgodbo, jaz pa nočem biti nesramna, pa se nasmehnem in poslušam in kimam. saj tukaj na forumu mi je razumljivo, da se pogovarjamo o tem (zato smo tukaj), ampak neko vsiljevanje svojih napovedi mi gre pa blazno na živce...a sem edina?
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 9.1.2008 20:24:30
|
|
|
|
kati kati
|
KLEPETKS-čestitam za malo Lano zanimiva zgodba..kr so mi prtekle-ker namreč jst mam rojstni dan na staro leto...urco pred novim letom...meni se je mudilo na svet...sedaj pa pričakujemo že ... l čestitke
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 9.1.2008 21:05:35
|
|
|
|
majra
|
Ursulina, vidim da si na forumu Kako?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2008 22:04:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 9.1.2008 22:31:11
|
|
|
|
dašabina
|
Živjo, še vedno 2 v 1. Luša iskrene čestitke. Ostale punce držte se, kljub nevšečnostim, ki vas dajejo. Klaja, prav, da si povedala, naj si pa sami kuhajo. Meni na srečo razen za nas 4 ni treba nobenemu kuhat, pa tudi kadar povabim, ni nobenih komentarjev. Tako da kar ne morem verjet. Nas je še nekaj tukaj, sicer pa saj še ni pol meseca, bi bil pa res hec, da bi vse že rodile prvih 10 dni januarja.
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2008 22:53:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 3:49:53
|
|
|
|
Artikl
|
Midva sva v porodnisnici in cakava ... Upam da bo vse v redn ko pa bo kaj novega vam pa sporocim pozdrav vsem Janez
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 4:09:05
|
|
|
|
majra
|
Želim vama čim krajši in neboleč porod! Kmalu bosta imela svojega v naročju
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 4:52:29
|
|
|
|
Lunca1
|
Artikl držim pesti, da bo čimprej za vami, pa a bo seveda vse v redu. O Majra, a ti tud ne moreš spat.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 6:53:54
|
|
|
|
dašabina
|
Lunca, Majra, kdaj se pa naspite? Jaz sem včeraj in danes toliko polikala za moje odrasle člane, da bodo lahko tri dni brez mene (ponavadi likam za sprot), tako da zdaj samo še razmišljam, kaj je potrebno postorit (katero položnico plačat, spisek za trgovino...)...
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 6:55:06
|
|
|
|
dašabina
|
Artikl, dihamo s tabo, naj bo čim krajši porod!
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 7:44:49
|
|
|
|
Lunca1
|
hehe dašabina od 11h do 4h, če se temu lahko reče naspat, pa mogoče še kakšno urco čez dan, če rata Moj problem je, da zelo težko nazaj zaspim, ko se enkrat zbudim, glede na to, da pa moj mehur pravi, da ponoči rabi praznjenje... no zato sem pokonci že ob takih urah
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 10.1.2008 7:46:15
|
|
|
|
Lunca1
|
Zdaj moram pa za tamalo oblekco skrajšat. Sva ji včeraj kupila kostum princeske za pusta, pa ko ga je videla, ga je bilo treba seveda takoj probat. Potem sem jo pa komaj prepričala, da je treba dol dat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......