|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
9.1.2008 17:11:55   
klepetka
klaja ,glede izbirčnosti sem brez komentarja ,ker je pri  nas čist isto.Tak oda se tolaži da ni sam pri vas takouser posted image

artikl,a veš da sem res takoj pogledala ko sem zasedla računalnik ,k osem prišla domov ,če si še prisotnauser posted image .Pa sem ugotovila ,da res nisi bla to ti

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
9.1.2008 17:11:56   
klaja
Tinča1 te čakam, ko boš tako daleč javi, bom si že kaj namislila, da bom prišla za tabo. A misliš da boma imeli kaj na izbiro?! Ne bi bilo slabo!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
9.1.2008 17:14:21   
klaja
Klepetka  me res tolaži edino to, da so drugje tudi tako izbirčni, sem mislila da samo naši tako paniko delajo!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
9.1.2008 18:02:00   
martinca
ketrin24, pri meni se je tako začelo. samo meni se je med lulanje vlila kri. se mi je čep odluščil ob štirih zjutraj. potem pa sem ob 23.26 že držala v naročju svojega pikeca. po mojem je boljše da greš kar v P. tam ti bodo znali zagotovo pomagat.

tinča1, vidim da še imaš 6 dni časa. pri meni je prehitel za 8 dni.user posted image user posted image saj bo, ne se preveč sekirat. ker ko se enkrat začne se vse tako hitro konča kot bi rekel keks. no ja ne čist dobesedno.   

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
9.1.2008 18:06:29   
mala pikica
Mi je le uspelo priti do računalnika za nekaj več kot 5 minut user posted image

Najprej informacije od Luse, ki pravi, da je zdravnica povedala, da je z Dašo vse vredu user posted image user posted image user posted image

mml glede naslova na starševskem čveku, sem tam že včeraj predlaga sončki januarčic 2008 user posted image

ursulina si me nasmejala s tvojim odhodom v P user posted image

urssyy takoooo lep trebušček user posted image Če sem odkrita, jaz prav pogrešam moj trebušček in brcanje našega Gašperja v njem user posted image Je pa res, da ni večjega veselja kot stisniti k sebi to našo štručko, sploh ko me pogleda s tistimi nedolžnimi očkami user posted image

nana dobrodošla nazaj med nami, smo te že pogrešale user posted image

nalin hvala user posted image

katee zaenkrat se z Gašperjem samo dojiva in zgleda da ima kljub mojemu nenehnemu strahu dovolj mleka. Lepo panka, čeprav se mi zdi, da smo ga malo že razvadili. V posteljici mu namreč nikakor ni všeč in imamo prave borbe preden tam zaspi. Kako pa si ti ugotovila, da se Žan Luka ne naje dovolj? Kaj mu daješ po flaški?
Uh, kakšne smo mamice, še kar naprej tukaj klepetamo  user posted image Že grem na drugi čvek user posted image

klaja user posted image Upam, da naši objemčki kaj zaležejo user posted image

Tako, mi je uspelo priti čez 4 strani vašega čvekanja, zdaj pa grem še 'k nam' malo pogledat user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
9.1.2008 18:17:25   
katee
mala pikica: jaz sem mu dala dodatek po tem, ko sem ga imela eno uro priklopljenega, pa je že zaspal, čez 5 min pa se je prebudil in jokal. Vlečt ni hotel več, potem sem mu dala pa še po flaški in je spil še 30-40 ml. Torej se ni dovolj najedel. Od danes naprej ga bom pa tehtala, tako da bom točno videla, koliko dobi pri meni. Mi je pa res smotano, ker se mi zdi, da je mala lenoba za dojenje, jaz imam pa dovolj mleka. Vsaj zdi se mi tako.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
9.1.2008 18:21:54   
mala pikica
katee pridi tja k staršem, bova tam dalje klepetali user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
9.1.2008 18:41:53   
limma
katee, mml in ostale - s pibo vama za jutri pošiljava sonček, na Koroškem ga spet obljubljajo, da dobite malo D vitamina user posted image

puri - tudi naša user posted image  ni dosti težja od tvoje, pa imam PDP pred tabo.... saj sva tudi midve drobne, kakšni pa naj bodo otročki user posted image
martinca, nana, m. pikica, katee - super, da še pri nas kaj napišete user posted image  vas z veseljem preberem user posted image

klaja - zame so pa vaši čisto preveč zbirčni... kako stvar imaš raje, kako malo manj, amapak da bi se pri mizi zmrdovalauser posted image  sploh, če bi mi nosečka v ciljnem finišu kuhala.. si ne predstavljam... jaz sem takoooo vesela, ko mi kdo drug skuha, da vse pojem, pa mi je tudi kdaj slabo, mi kaj ne paše... že zato, ker cenim trud, ki ga je nekdo imel s pripravljanjem kosila...

Danes popoldan sem se ulegla na kavč, se pokrila s spalko (ki jo je user posted image  še od noči tam "pozabil" user posted image ) in tako sladko zaspala za skoraj dve uri, da me tudi sosedi, ki prenavljajo stanovanje, niso mogli zbudit...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
9.1.2008 18:47:38   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: limma
martinca, nana, m. pikica, katee - super, da še pri nas kaj napišete user posted image  vas z veseljem preberem user posted image

limma saj ne gre drugače, pri mamicah še je bolj zatišje, se vidi, da je prve dni kar nekaj dela s sončki, ko pa spijo pa si tudi mamice rade privoščimo kakšno urico user posted image Ampak brez vas nikakor ne gre, mene še vedno najprej sem zanese user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
9.1.2008 18:57:16   
limma
Sem pozabila napisat, da sem ZELO vesela, da je Lusina Daša zdrava! user posted image  user posted image  user posted image

Klepetka - lepa porodna zgodba user posted image , pa čeprav je dolgo trajalo... za vedno boš no.1 v letu 2008 v Lj P user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3085
9.1.2008 19:40:49   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Najprej informacije od Luse, ki pravi, da je zdravnica povedala, da je z Dašo vse vredu user posted image user posted image user posted image   Bravo za Dašo.

nana dobrodošla nazaj med nami, smo te že pogrešale user posted image   Ja nana smo te že pogrešale, si kar za nekaj čas ušla od nas.

Klaja ne se sekirat, če so zbirčni naj si pa sami kuhajo.

Neposredna povezava do sporočila: 3086
9.1.2008 19:42:00   
TONČI.
klepetka: ko sem jaz pri prvem šla v P na kontrolo je bilo enako. So rekli naj grem v porodno, jaz pa njim NE, jaz moram it še v trgovino po peso. No, z peso potem ni bilo nič, dobila sem pa fantka. Šivanje je pa tud mene tko močno bolelo, da sem rabila masko. Bolj kot sam porod.

Vsem novopečenim mamicam čestitke tudi tukaj.

Men je danes tko slabo, tko me zgaga peče, da je za znort. Pa križ in vse ostalo.............. Komaj čakam v četrtek pregled. Da zvem da je vse ok.

Lep pozdrav vsem puncam

Mala pikica jaz sem se po porodu tud počutila tko prazno. Brez trebuha, kje je brcika,..........

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
9.1.2008 19:56:55   
vaney
klaja, dobra si, da prenašaš tako izbirčnostuser posted image  jaz je sigurno ne bi mogla. moj na srečo sploh ni izbirčrn in tudi če mu kaj ni najboljše, se potrudi in poje, če mu je pa dobro, pa vedno pohvali. in si ne predstavljam, da nekdo tako grdo komentita mojo kuhinjo-pa naj si sami kuhajouser posted image user posted image user posted image  res bo najbolj pametno, da kuhate vsak zase...

pri meni nič novega, stanovanje je za silo pospravljeno, psička sita, jaz še bom, zaenkrat še ostajam doma v enem kosu...

mi grejo pa blazno na živce, ko me že povsod ustavljajo in sprašujejo, kdaj bo, kaj bo, koliko sem se zredila, kakšen trebuh imam in mi začnejo razlagat svoje porodne zgodbeuser posted image user posted image (in to ženske, ki jih sploh ne poznam-prodajalke, natakarice, od kolegic sodelavke, celotna žlahta....) in vsi so blazno pametni. user posted image moj dragi pravi, da mu je že kar nerodno, ker kamor greva, me nekdo ustavi in razlaga svojo zgodbo, jaz pa nočem biti nesramna, pa se nasmehnem in poslušam in kimam.user posted image saj tukaj na forumu mi je razumljivo, da se pogovarjamo o tem user posted image (zato smo tukaj), ampak neko vsiljevanje svojih napovedi mi gre pa blazno na živce...a sem edina?user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
9.1.2008 20:24:30   
kati kati
KLEPETKS-čestitam za malo Lanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zanimiva zgodba..kr user posted image so mi prtekle-ker namreč jst mam rojstni dan na staro leto...urco pred novim letom...meni se je mudilo na svet...sedaj pa pričakujemo že user posted image ... l
čestitkeuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
9.1.2008 21:05:35   
majra
Ursulina, vidim da si na forumuuser posted image   Kako?

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
   [Brisano sporočilo]
9.1.2008 22:04:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majra)
  Neposredna povezava do sporočila: 3091
9.1.2008 22:31:11   
dašabina
Živjo, še vedno 2 v 1.
Luša iskrene čestitke.
Ostale punce držte se, kljub nevšečnostim, ki vas dajejo.
Klaja, prav, da si povedala, naj si pa sami kuhajo. Meni na srečo razen za nas 4 ni treba nobenemu kuhat, pa tudi kadar povabim, ni nobenih komentarjev. Tako da kar ne morem verjet.
Nas je še nekaj tukaj, sicer pa saj še ni pol meseca, bi bil pa res hec, da bi vse že rodile prvih 10 dni januarja.

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
   [Brisano sporočilo]
9.1.2008 22:53:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3093
10.1.2008 3:49:53   
Artikl
Midva sva v porodnisnici in cakava ... Upam da bo vse v rednuser posted image ko pa bo kaj novega vam pa sporocim pozdrav vsem Janez

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
10.1.2008 4:09:05   
majra
Želim vama čim krajši in neboleč porod!
Kmalu bosta imela svojega user posted image  v naročju user posted image user posted image

(odgovor članu Artikl)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
10.1.2008 4:52:29   
Lunca1
Artikl držim pesti, da bo čimprej za vami, pa a bo seveda vse v redu.

O Majra, a ti tud ne moreš spat. user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
10.1.2008 6:53:54   
dašabina
Lunca, Majra, kdaj se pa naspite?
Jaz sem včeraj in danes toliko polikala za moje odrasle člane, da bodo lahko tri dni brez mene (ponavadi likam za sprot), tako da zdaj samo še razmišljam, kaj je potrebno postorit (katero položnico plačat, spisek za trgovino...)...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
10.1.2008 6:55:06   
dašabina
Artikl, dihamo s  tabo, naj bo čim krajši porod!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
10.1.2008 7:44:49   
Lunca1
hehe dašabina od 11h do 4h, če se temu lahko reče naspat, pa mogoče še kakšno urco čez dan, če rata

Moj problem je, da zelo težko nazaj zaspim, ko se enkrat zbudim, glede na to, da pa moj mehur pravi, da ponoči rabi praznjenje... no zato sem pokonci že ob takih urah user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
10.1.2008 7:46:15   
Lunca1
Zdaj moram pa za tamalo oblekco skrajšat. Sva ji včeraj kupila kostum princeske za pusta, pa ko ga je videla, ga je bilo treba seveda takoj probat. Potem sem jo pa komaj prepričala, da je treba dol dat.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......