|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
9.1.2008 12:36:06   
barbas
majra dobrodošlauser posted image

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
9.1.2008 12:45:36   
nana35
Pozdravljene!!

Po kar dolgem času se vam javljam,upam,da nisem veliko zamudila!user posted image

Ne morem brati vsega za nazaj,čestitala pa bi vsem mamicam,ki so dobile svoje sončke in sončice v svoja naročja in upam,da so lepo in dobro.Jaz sem kar dobro,vrnila sem se šele včeraj,zdaj pa čakam,da se moj mali Klemen zbudi.Nekaj časa pa še imam,da vam kakšno besedico napišem.

Ko bom imela več časa bom napisala kaj več kako je bilo pri porodu,za zdaj pa bi vas samo zelo lepo pozdravila in vam povedala da sem nazaj!!

Za vse ki še čakate držim pesti,da bo vse lepo in kmalu pa da bo seveda vse ok,da boste kmalu postale tudi ve mamice,ene spet ene pa čisto na novo.
Moj Klemen je kar priden,večinoma spi in je,seveda je malo tudi že razvajen,ker sva bila v bolnici samo midva in nihče drug,tako da me že malo izkorišča.
Zdaj pa se poslavljam,lepo bodite in še kaj pišem,pa to kmalu!

:))

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
9.1.2008 12:45:38   
limma
Nalin, jaz sem imela prvi CTG skoraj en mesec pred PDPjem.. no, danes, po skoraj 3 tednih, ker vmes G ni delal, sem ga spet imela.. vse OK, MV zaprt, tako da bomo še malo počakali.. ampak meni se ne sme nikamor mudit (saj se mi v bistvu ne user posted image )....  Lunca in ostale ne dovolite več prehitevanja po desni user posted image

Jaz sem pa danes kar v redu spala, razen da mi je bilo prevroče in križ me je bolel, tako da se nisem mogla obrnit na drugi bok.. potem me je pa sredi noči moj user posted image  "obtožil", da se skoz obračam in ne more spatuser posted image  in je šel v dnevno na kavč - v spalkouser posted image  .. kot ena razvajena gospodična user posted image  ampak sva se pa vsaj oba naspala user posted image

Klaja -  ti kar nam pojamraj, souser posted image  imamo vseeno več razumevanja, ker smo same (bolj ali manj) na istem.... upam, da se tvoje težave čim prej uredijo in da boš za jutrišnji pregled imela varstvo in prevoz user posted image
meli23 - čestitke za Izabelo! zelo vesela sem za vas user posted image  user posted image  user posted image

alfabeta - jaz bom rodila brez EA, čeprav je v SGju na voljo 24 ur .... sicer sem v MŠ podpisala "pristopno izjavo", ampak zdaj vseeno ne razmišljam več o tem. bi pa tudi mene mikala ulitva, pa je pri nas ni.

ursulina - tvoj dragi je pa res "skrben" user posted image  zdaj smo že vsi malo na trnjih in pač pride do tega user posted image

Ketrin24 - jaz sem tudi enkrat po vag. pregledu krvavela.. vsakič, ko sem šla na stranišče, je bilo krvi oz. krvave sluzi manj in je bilo vse OK. jaz ne bi delala panike, samo malo se opazuj.

mala pikica - sporoči Lusi, da držimo pesti! user posted image user posted image  

Nana - javi se kaj, te že pogrešamo! upam, da ste s Klemnom dobro in da lepo okrevaš. user posted image

Pri nas je krasen sonček, po kosilu grem na sprehod, mi je škoda bit doma...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
9.1.2008 13:03:32   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Pri nas je krasen sonček, po kosilu grem na sprehod, mi je škoda bit doma...

A ga lahko pošlej eno dozo, ker tukaj je megla do tal user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
9.1.2008 13:25:43   
piba
Zdravo!

Komaj že čakam na pregled, ki ga imam v petek. Po eni strani upam, da bomo še malo počakali, po drugi pa bi najraje videla, da je že vse za mano. user posted image

limma tudi pri nas sije sonček in me vleče ven na zrak, a imam spet ta malo doma bolano z vročino, tako da ni mrdanja kaj na zrak. Dragega sem ravno poslala v službo. Dopoldne je imel nujne opravke.user posted image  Morda pa bom taščo prosila, da mi popazi Leo za kako urco, da se malo sprehodim.

Ketrin24 krvavenje po pregledu je za nekatere 'normalno'. Jaz sem pred kakšnim mesecem ali dvema tudi malo krvavela, a je bilo po dnevu ali dvema vse O.K. Tako, da ...držim pesti.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
9.1.2008 13:40:30   
klaja
Lusa srčno upam, da bodo na viziti rekli, da je s tvojo princesko vse vredu. Sem kar nemirna postala, ko sem videla, da še niso imeli vizite! Držim pesti!

Mi je uspelo prestavit pregled na jutri popoldan. Saj sem že sama pomislila, da bi mi moj ata zjutraj pripeljal avto nazaj in bi šla z Julijo, ampak kam pa jo naj dam, ko bom priklopljena na CTG? Če pa je nenehno v gibanju in jo vse zanima, pomoje bi vse kable odklopla in vse elemente pregledala...

Nana35 dobrodošla doma!

Mml jaz imam tudi pomisleke kaj naj naredim, ali naj kar obe vpišem v vrtec ali nobene. Bom morala še konkretno premislit!

Tinča1 še čakaš ne?!

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
9.1.2008 14:04:46   
mateja80
Ojla punce, midva sva še vedno 2v1...

Bravo mamice!! Nekatere še čakamo - že cez rok al pa glih na meji, veliko vas je pa pohitelo. Čestitke vsem!!!!

Včeraj sem bila na amnioskopiji, spet polomija. Tolk sm se prpravlala - psihično, jedla sem zjutraj, pila tekočino-, pol mi je pa spet slabo ratalo. Kriza, same težave imajo z menoj. Fora je, da ni tolk bolelo, ampak, ko ležim na hrbtu me začne zmanjkovati, ko se pa vsedem je pa spet dobro. Niti se ne spomnem kaj se je točno dogajalo takrat, vem, da je eden od dveh zdravnikov rekel, da za silo sem odprta za dva prsta, ostalo  pa ne vem. Pa, da je ful dolgo trajalo, ene deset minut. Bila sem tudi na Ctg, pokazal je en popadek. Popoldan sm kr krvavela, potem se je pa ustavilo. No, danes zjutraj ob sedmih pa spet, samo, da je bila sluzasta kri-po mojem je to čep. Trenutno se je ustavilo. Upam, da bo do petka že kaj, ker imam takrat spet kontrolo in nebi rada spet "scene" delala.

Zdj grem pa še mal za nazaj prebrat, da bom bolj na tekočem.

Pozdravčki vsem skupaj!!!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
9.1.2008 14:13:56   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mml

mala pikica, če slučajno še zbiraš ime za na forum "dojenček"...kaj praviš na sončki januarčic 08?

Se podpišem pod tole!!!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
   [Brisano sporočilo]
9.1.2008 14:16:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mateja80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3059
9.1.2008 14:20:35   
katee
čestitke vsem novim mamicam!!! user posted image user posted image user posted image

Nana35: dobrodošla nazaj.

Mi smo kar pridni. Sedaj spi. Danes mi je spal od 7-11.15, sem bila ful vesela, da sem se lahko še malo spočila in še kaj postorila doma.

mala pikica: a ti Gašperja samo dojiš, ali mu tudi dodajaš? Jaz mojemu zvečer in ponoč kar malo še dodajam. Danes mi prijateljica prinese tehtnico (hvala Zima07), da bom točno vedela, koliko poje pri meni.

No, lep dan vam želim, se popoldne še oglasim!

Aja, pa pošljite tiste, ki imate sončka, še k nam v Ljubljano, ker tukaj je tako moreče zaradi megle. sploh ne vem, kdaj bom šla z malim ven.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
9.1.2008 14:30:38   
Alfabeta
Tinča, zamujajo fantje! Vsaj tako se pri nas dogaja. Pri meni, pri prvem in pri vseh mojih znankah.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
9.1.2008 14:54:44   
puri
Punce,....jaz sem nazaj iz CTG-ja,...
Sem bila več kot eno uro priklopljena, ker se ni nič kaj dosti premikala,...potem sem se pa vlegla na hrbet in je bilo boljše. Nato sem šla še na UZ in je pokazalo vse vredu, teža je tokrat izmerjena 2480user posted image (kar veliko glede na prejšnjič),....samo pri teh ultrazvokih se itak nikoli ne ve. Je bila pa moja G še vseeno zaskrbljena, nekatere mere so bile enake, kot prejšnjič,.....ampak glede na to, da je trebušček malo zrastel, je rekla da bomo še en teden počakali in mogoče drug teden kar sprožili porod, čeprav bi ga ona že skoraj danes. Moram pa obvezno šteti gibe in takoj ko bi bilo kaj sprememb, šibat v P,.....je rekla, da je treba bit res zelo pozorna, da se ne bi zgodilo kaj hujšegauser posted image .

Se je pa še enkrat prepričala, da je punčkauser posted image in mi popravila tisto oznako v materinski.

Potem sem pa hotla še v eno trgovino, ker so ravno razprodaje in mi je trebuh tako otrdeval, da nisem mogla niti stati in sem jo samo hitro pošibala domov. Sedaj se še vedno pojavljajo "popadki",....bomo videli kaj bo iz tega. G je rekla, da upa, da se bo že samo kaj sprožilo, ker bi bilo po eni strani bolje, da gre ven, ker nima smisla tvegat, ker je punčka itak že dovolj zrela. Tako da jaz upam, da bom šla res čimprej rodit.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
9.1.2008 15:16:11   
kati kati
Urssyy-sm šla mal prečikirat tvoj album,tale tvoj buši je pa res lepa žogica...          user posted image user posted image user posted image
si bom js tud malo uredila album,sam še morm na svojmu prenosniku uredit usb kabel pa inštalirat....user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
9.1.2008 15:17:50   
Golobček
Pozdravljene !

Najprej Lusa in Meli čestotke za vajine sončeke.

Jaz sem včeraj ostala doma, ker se je naš otrok odločil in začel ob 11 zvečer malo premikat in sem naštela tiste gibe.

Danes zjutraj pa je tudi že začel kr kmalu migat tak da sem bolj pomirjena, drugače pa imam v petek ctg in pregled pa bom videla kako bo.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
9.1.2008 15:18:56   
vaney
midva sva šla dopoldne še malo v nabavo hrane in na kavo, skuhala sem kosilo, nametala pomivalni in pralni stroj, šla na pošto, zdaj imam pa uradno dost. še likat sem hotela, pa mi je zmanjkalo energijeuser posted image  bom pa jutri.

pri meni se nič kaj dosti ne dogaja, seveda pa se lahko to hitro spremeni.

grem malo počivat, se beremo kasneje...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
9.1.2008 15:21:01   
Ketrin24
Meni ni dala žilca miru in sem poklicala ginekologa. Rekel mi je tako kot ve, da je po pregledu to čisto normalno, sploh pa pri meni ko sem že malo odprta in začel se mi je mehčati matrnični vrat. Je pa rekel, če bi se krvavitev nadaljevala in bila močnejša kot je, pa naj grem kar v P na pregled.

Dogajanje skoz opazujem in enkrat je malo krvi, potem naslednič ko grem je bolj rjava sluz, tko da... zgleda da res ne bo panike, ker je vsega manj kot je bilo prvič kot sem šla na WC, tko da je res očino kriv sam pregled.

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
9.1.2008 15:34:19   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin24

Meli čestitke  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce eno vprašanje????
Prej sem bila na pregledu in me je g.pogledal tudi vaginalno. Sedaj sem šla na WC in zasledila vmes med belim tokom malo krviuser posted image user posted image A se je kateri isto zgodilo, mislite, da bi morala poklicati ginekologa.

Ketrin jaz sem po tem pregledu tudi ponavadi mal krvavela, tako da ni panike.

Ne Tinča, fantki zamujajo. user posted image

Puri lepo da mala napreduje. user posted image  Malo pa še vseeno lahko počaka.

Luša držim pesti, da je tamala 100% v redu.

No jaz sem se pa danes pobrala v Radovljico oz. me je prišla iskat mami. tukaj v KR je namreč bila megla, je še zdaj, in -1 stopinja, pa poledica na pločnikih, v Radovljici pa skoraj sonce in 7 stopinj. je bilo mal za baterije nafilat. user posted image  zdaj me je pa oči peljal najprej po tamalo v vrtec in domov.

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
9.1.2008 15:46:11   
mala pikica

user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
   user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image

3.1.
user posted image teja27 (27), okolica MB, user posted image + user posted image , user posted image Renee
user posted image majra user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
  user posted image  martinka (28), user posted image , Brežice, user posted image Ana

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (34), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image  

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image      
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  ursulina (28), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image Monia  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje, user posted image , Nina

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
user posted image anchikaa (21), Maribor, user posted imageuser posted image
user posted image  Artikl (29), Kočevje, user posted image , Ljubljana, user posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel

16.1.
  user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney, Vinica, user posted image , NM, user posted image

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna (25), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image , Ali
user posted image ina83, user posted image , user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

31.1.
user posted image
baby_08 (26), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320 g, 45 cm
user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460 g, 43 cm  
TEA
1350 g, 40 cm
user posted image

6.12. minka28 (PDP 4.1.)
FANTEK
2720 g, 48 cm
user posted image  

10.12. jana26 (PDP 9.1.)
LUKA
3000 g, 50 cm

user posted image

14.12. ljubljana (PDP 1.1.)
JAKOB
3625 g, 52 cm

user posted image

18.12. malamedika (PDP 8.1.)
JURE
2950 g, 47 cm

user posted image

21.12. sani (PDP 14.1.)
MANJA
1875 g, 42 cm

user posted image

22.12. gagy85 (PDP 8.1.)
DANAJA
2560g, 48 cm
user posted image

23.12. karatina (PDP 6.1.)
KARIN
3570 g, 50 cm

user posted image

24.12. piškamiška (PDP 16.1.)
MATIC
1855 g, 43 cm
NEJC
2030 g, 44 cm

user posted image

25.12. mala pikica (PDP 4.1.)
GAŠPER
3450 g, 51 cm

user posted image

27.12. nana35 (PDP 9.1.)
KLEMEN
3550 g, 51 cm

user posted image

30.12. katee (PDP 6.1.)
ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm

user posted image

30.12. sonček balonček (PDP 1.1.)
MARUŠA
3400 g, 50 cm

user posted image

01.01. klepetka (PDP 1.1.)
LANA
3900 g, 54 cm

user posted image

02.01. martinca (PDP 10.1.)
PATRIK
3320 g, 50.5 cm

user posted image

03.01. aurora6 (PDP 8.1)
ANITA
4195 g, 53 cm

user posted image

04.01. benika (PDP 2.1.)
JAKOB
3500 g, 50 cm

user posted image

06.01. suzanaKK (PDP 3.1.)
ALJAŽ
2950 g, 51 cm

user posted image

06.01. sunny morning (PDP 7.1.)
NEJA
4100 g, 54 cm
user posted image

06.01. _janja_
ALEKSEJ MARCEL
4000 g, 52 cm

user posted image

06.01. meli23 (PDP 15.1.)
IZABELA
2870 g, 49 cm

user posted image

07.01. lutiropan (PDP 13.1.)
KAJA
3250 g, 50 cm

user posted image

08.01. raja (PDP 14.1)
AJDA
3000 g, 50 cm

user posted image

09.01. lusa (PDP 15.1.)
DAŠA
3500 g, 52 cm

Januarčic je zdaj samo še 61!
Imamo pa zato že 25 mamic, 14 user posted image in 13 user posted image  user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
9.1.2008 16:27:57   
Tinča1
Ja Klaja jaz še kar čakam. Mislim, da ti tudi.user posted image  A sva ostali še edini štajerki, ki sva še januarski user posted image ? Če je tako, bova lahko zbirale sobe , mogoče pa še babice user posted image .

Jaz pa sem bila prepričana, da user posted image  prehitevajo. Če bo šlo tako naprej, da bom jaz hotla izselitev user posted image  pa ne, se bomo očitno nekako zmenili ravno februarja.user posted image  Po možnosti za valentinovo user posted image , ne ne hecam se , saj verjetno prej sprožijo, če mama prej ne pokne.user posted image

Nana in Martinca dobrodošli doma.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3069
9.1.2008 16:29:16   
majra
Ketrin 24, tudi jaz sem imela v ponedeljek po vaginalnem pregledu rdeče rjav izcedek- sem že upala, da se je začel luščit čep, pa nič od tegauser posted image - se je do večera umirilo.
Danes sem se pa sprehajala po dolgem času po sončku kake 3 km, v upanju, da bo jutrišnji ctg pokazal kakšen popadek

Neposredna povezava do sporočila: 3070
9.1.2008 16:30:24   
Tinča1
Joj sem bila prehitra.

Jutri imam CTG. Me zanima, kaj bo pokazal, oz, če bo G povedal kako in kaj je na stvari. Mogoče pa le bodo kakšni popadki in se bomo spoznali z našim user posted image .

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
9.1.2008 16:33:59   
Tinča1
Majra, tudi jaz šetam vsaki dan po eno uro na sončku malo v hrib, pa letam po stopnicah gor pa dol. user posted image

Rezultat: popadki so, ampak lažni. Vendar ne bom obupala.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
9.1.2008 16:36:49   
klepetka
oj
zdajle imam malo časa ,ker dekletce spi ,pa bom probala napisat porodno zgodbo ,ki pa obljubim da bo krajša kot sam porod.user posted image

Kot sem vam že par dni pred silvestrovim jamrala ,da imam skoraj neznosne bolečine v sp.delu trebuha ,da se je dete ce umirilo ,pa čeprav je brcnil o 10 x na dan,tiščanje navzdol in lažni popadki pa so bil iitak prisotni vsakodnevno.

No ,in 31. se m iodpravimo ,cela familja ,v Ljubljano z  namenom ,da jaz super opravim pregled ,potem gremo še na zadnji lansk i šoping ,zvečer pa na silvestrovanje k svaku.

Zato razen materinske knj. nisem vzela sabo ničesar.Pridem jaz okoli 13.30 vP,tam me ena "prijazna"sestra  ,vsega naveličana,skoraj nadere ,da kaj hodim ,če otrok brcne 10 x na da.Lep o ji povem ,da  ni samo umiritev otroka vzrok ,da sem preventivnno prišla,amapk ona vztraja svoje .Potem me je hotela na vsak način prepričat ,da imamo nadomestnega G v Ribnici (moja G je bila takrat odsotna).In nakar m i prijavi še ,da kdo bo plačal račun za moj obisk ,če ga P izstavi.Meni je pritisk počasi že rasel ,ker sem j o imela resnično poln kufer ,ko je tam nažirala.Povedala sem ji na lep način enih par sočnih .Lepo sem ji odgovorila ,da mene gladko malo briga ,kdo bo plačal račun,zase vem da ga ne bom.Ona je res mislila ,da sem iz dolgčasa prišla gledat 50 km daleč v P na uro.

To se je dogajalo ves čas ,kar sem ležala na ctg-ju.No ,ko je bil ctg opravljen ,me zdravnica vpraša če ne čutim popadkov.Pa ji pravi m da razen lažnih ničesar.Me pregleda vag. in pravi;ja gospa  viste pa direkt za v porodno,plodovnica umazana ,MU sicer še precej debelo ,amapk odprta 5 cm..JAz debelo zazijam ,da kako v porodno,ko pa moram še v trgovino.Ona se mi pa samo smeji ,pravi da sem vidno presenečena.

In tako me sprejmejo.Pokličem moža ,da naj odpelje otroka domov i n naj počasi pride nazaj ,ker moram v porodno.Tudi on ni dojel.
Grem na klistir ,točno ob 16 mi predrejo mehur in takoj dobim svoje popadke ,sicer zelo blage ,ampak so bili.ZAme je bila zadolžena babica Jasna Žagar ,zanjo nimam nobene žal besede ,resnično.Tako si jo sam o želiš lahko.Smo se pa še hecal ,pravi ida naj noge tiščim skupaj ,da bom opolnoči taprvauser posted image .Pa ji pravim,,da samo tega ne da bom pa še 8 ur tukaj.In pravi da b o res prej.,ker da bi blo res malo dolgo. Porod je  lepo napredoval počasi ,amapk je šlo naprej brez bolečin ,razen malo šraufanja.Babica pravi ,da m i lahko doda umetne popadke ,da bo sicer bolj bolelo in bo prej fertik,al pa da vse skupaj traja malo dlje s svojimi popadki  in dokaj neboleče zaenkrat.Itak da sem se takoj odločila za drugo varianto.Malo dlje sem si jaz predstavljala vse skupaj ene 3,4 ure ,tako da sem rekla ,da do 20 bom pa jaz že rešenea.In tako se je vse skupaj vleklo počasi ,amapk zanesljivo.OB 21 je babica Jasna zaključila šiht in prav bala sem se da ne dobim kakšne babice ,ki mi bo našopala umetne na vso moč.Prevzame me  babica Jožica ,to je bil pa tadrugi angel ,resnično.Okoli 23 sem poslala Katee še sms ,da nisem še rodila ,potem veste ,da n i moglo bit prehudo.No ,po 23 so se pa že začeli malo bolj močni popadki ,katere sem predihava z masko.In 5 min pred polnočjo pa se žzačnejo obalčit  in pripravljat piosteljo.Pa jih vprašam zakaj pa to ,če bo že(po 8 -ih urah) user posted image .One men i da sem odprat 10 cm ,da zdaj pa bo.ob polnoči je bila zunaj glava ,še enkart sem pritisnila in Lana je bila min čez polnoč na mojem trebuhu.

Me je pa tale iztis tak o bolel ,da vam ne morem povedati.To sem pa mislila,da tisti hip ne bom prenesla.KEr pri prvih dveh porodih je bilo pa obratno,so me pa popadki tako boleli ,iztis pa nič.Jaz sploh nise m dojela,da smo prvi  rodil i v lj.P,ker m i je bilo resnično vseeno.
Potem pa pridej o s šampanjcem,nalijejo njim in možu ,men i pa privoščijo vodo.Potem je sledilo še šivanje ,ki pa me je tudi tako zelo bolelo da sem zvezde štela zraven.Dali so mi masko in je bilo za zdržat.
V glavnem ,zelo lepa izkušnja ,tak porod privoščim vsaki.
sva pa istočasno rojevali z eno iz Kočevja (ona je rodila minuto za mano)i nsem večkrat pomislila ,da nisi to mogoče ti ,Artikluser posted image
Nadaljnje bivanje v P pa pravi msam oto;hura za praznikeuser posted image ,ker po praznikih so nas že ob 7 vrgli iz postelje ,prva dva dn iso pa nas pustil ipri miru do pol devetih.

Neposredna povezava do sporočila: 3073
9.1.2008 16:58:27   
Artikl
i nsem večkrat pomislila ,da nisi to mogoče ti ,Artikl
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Sej si najbrž že ugotovila da nisem bla jst. Pa tut nič ne kaže da bo kmalu. Je bogla bit kakšna, ki ne sodeluje na RR ali pa smo jo spregledale.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
9.1.2008 17:09:16   
klaja
Klepetka zanimiva zgodba, sem kar solzne oči dobila!

Moram spet malo zatežit tukaj, ker mi bodo domači živce pojedli. To več ni res, bilo kaj skuham, ima vsak kaj za povedat, da ni po njegovem okusu. V ponedeljek sem naredila polnjeno papriko v paradižnikovi omaki in pire, pa je ata že imel komentarje, da paprika pač ni za jest in je prav pošteno packal po krožniku, tako da ni bilo za zraven gledat. Včeraj sem imela marelične cmoke, sicer sta ata in mama bila navdušena, mojemu pa ne bi teknilo (še sreča, da je šel domov in se je pri mami najedel). No in danes sem naredila musako (krompir, zelje in mleto meso), pa se je moj basal, tako da sem bila kar vesela, da vsaj enemu tekne. Mama in ata pa sta spet imela komentarje, češ da jima je kar slabo postalo, ko sta že samo vohala kaj je za jest. Pa je mama še ponavadi jedla musako, ampak danes je ne bi, ker ji ni bilo. Ateju pa ne paše, da je zelje noter, češ kaj pa imaš to neko slamo in da je vse skupaj polito s kislo smetano in jajcem.

Sem mami kar povedala, da če hoče si lahko brez skrbi sama kuhata, jaz bom za nas tri že skuhala tisto kar bo nam pasalo. Ker če ona kuha, potem je kislo zelje za tri dni, pa vsak dan pečenka in kaj podobnega.

Uf sem jezna ko 100user posted image , bolj se trudim in nekaj packam, slabše je! Se opravičujem, da sem se tukaj izpovedala, ampak mi kar vre v glavi.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......