urssyy
|
Golobček prej nisem uspela dokončat stavka in sicer želela sem reči, da s porodom počakaj na mene in vaney. Glede gibov pa le pokliči G. v kolikor si skeptična, vem pa da si pomislila, da se že pripravlja tvoj k porodu, ker se je umiril, a le počakaj še malo . Držim pesti, da bo vse ok. Kati kati hvala za tvojo vzpodbudo tukaj na forumu. Za vse moje sonosečke naj povem , da je Kati moja "nesojena švogerca", ampak ne glede na to se imava midve zelo radi, a ne Kati , pa tudi bo dobila dojenčka v začetku februarja . Ketrin ti pa le počakaj na vrsto za porod, še imaš celih 14 dni. Upam, da se je tvoja krvavitev umirila. Mml jaz sem tak jezna na take ljudi, ki so fauš ljudem, ki se borijo za preživetje, tako kot tvoja varuška, pa jih grejo prijavit , halo, sami pa so ponavadi itak sami lenuhi. Vem kak je to in sem tak jezna na take hudobne ljudi-ta slovenska faušija... Klaja tole pa je res neprijetno glede varstva za tvojo Julijo, ampak sem prepričana, da ti bo šla G. na roko in bosta prestavili na jutri. Nekatere pa svoje otročke vzamejo zraven na pregled, kolk pa je to praktično pa žal ne vem.. Meli23 vidiš angelčki čuvajo tvojo Izabelo, sploh ko pa je rojena na tri kralje . Puri javi kako bo na Ctg-ju, glede zastoja rasti pa itak veš, da ni res. Vse bo ok. Majra dobrodošla na forumu. Ursulina sem se nasmejala tejle tvoji nočni dogodivščini. Danes je moj neuradni PDP - po menstruaciji, po UZ pa čez 9 dni. Bomo vidli kaj bo . Sem slikala svoj trebušček in ga dala v album, me vsi hecajo, če sem pojedla žogico....pa ja...... tisto ta veliko
|