|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
10.1.2008 7:55:24   
Lunca1
Alfabeta jutro

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
10.1.2008 8:05:26   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Alfabeta jutro

Jutro! Upam, da dobro. Ne morem, da si bila danes šele ob 4.52 tukaj user posted image .

Se se nič ne odpravljaš v P?user posted image (tole je trenutno pri nas najbolj pogosto vprašanje, zato dobim kar pike)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
10.1.2008 8:15:17   
puri
Evo, jaz sem še tudi tukaj, čeprav me je včeraj popoldne zelo matralo,...sem že hotla mojga klicat naj pride malo prej iz službe, ker nisem mogla nič, sem mislila, da bo treba v P. No, potem se je pa vse spet umirilo, ampak tako hudo s temi "lažnimi popadki", še ni bilouser posted image

Artikl,...močno držim pesti, za čim lažji porod, če slučajno še ni mimouser posted image

Lusa,...zelo sem vesela zate, da je z Dašo vse vreduuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
10.1.2008 8:21:02   
Ketrin24
Jutro!

Joj kakšna dolga noč je za mano. Moj je včeraj iz nočne šel takoj pomagat delat enemu kolegu na hišo, no prej je šel še z menoj na CTG. Vglavnem prišel je domov ob 10 zvečer in takoj zaspal kot top. Ampak on nikol ne smrči, danes ponoči pa groza. Jaz sem  mislila, da bom živčni zlom fasala. Popokala sem odejo in tri vzglavnike in šla spta v dnevno sobo, sam ko tam ne morm spat user posted image Grozna sm, kot da bi me traktor povozu, vse me boli, da o križu ne govorim. No in jaz že danes spet veselo strašim po hiši že od 7.30, moj pa še kar veselo vleče. grrrrrrrr kaj jih bo slišu user posted image

No vsaj nekaj dobrega pa je na vsem tem, da krvavim pa ne več in tudi rjavega izcedka nimam več, tko da je bilo res verjetno kriv samo vaginalni pregled.

Zdaj pa šibam na zajtrk k sestrični čez cesto, potem pa malo pospravit stanovanje.
Uživajte

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
10.1.2008 8:51:19   
majra
Dobro jutro!
Prejšnji teden sem se hvalila, da spim od 11 do 7. Konc veselja-že 4 dni spim samo od polnoči do 3. Zdaj grem pa kot Dasabina likat in pripravit stvari za dragega, da bo preživel 3 dni, če me slučajno danes po ctgju pošljejo v porodnišnico.
Ah, moje puste želje user posted image

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 9:07:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majra)
  Neposredna povezava do sporočila: 3106
10.1.2008 9:10:40   
Lunca1
Eno vprašanje. Koliko si ve še upate same okrog na sprehode hodit? Mi je dala mal mislit tema od Nalin v zvezi z odtekanjem vode na pol poti. Ali se bolj držite doma. Sem razmišljala ali bi šla malo ven ali ne. Sploh če pomislim, da je moj zdajle 2 uri odsoten in to v Ljubljani.user posted image  Pri nas pa sonček.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 9:14:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3108
10.1.2008 9:18:49   
Alfabeta
A se je morda Sunny kaj javila? Ni nekam dolgo v P?

Vaney, kaj veš kako je rodila? Naravno ali s CR?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
10.1.2008 9:18:55   
Lunca1
Ne sem v centru Kranja, samo mi je vseeno malo neprijetno sama it ven. Si mi res dala mislit s tistim odtekanjem vode sredi ceste.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3110
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 9:21:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3111
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 9:29:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3112
10.1.2008 9:32:37   
Lunca1
no sem sklenila da bom še mal počakala,da se segreje, ker je zdajle -2, potem pa samo ven na zrak in sonce

Nalin moj obseg je pa trenutno 120, kar je 5 več kot pri Pini, se vidi da nosim spredaj

Neposredna povezava do sporočila: 3113
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 9:34:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3114
10.1.2008 9:37:05   
Lunca1
jaz sem najprej 3 shujšala, potem pa pridobila cca. 7 kg, se pravi sem 4 v plusu. Samo moja osnova je definitivno višja od tvoje. Sem tud obseg štartala višje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3115
10.1.2008 9:39:29   
Lunca1
Aja pa strije so tudi izgleda posledica viška centimetrov, ker prvič jih nisem imela, zdaj sem jih pa dobila v zadnjih 10 dneh.user posted image   Nimaš kaj - overdose.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 9:41:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3117
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 9:42:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3118
10.1.2008 9:43:25   
Lunca1
Imaš srečo. Če se ne motim ti nisi bila nič šivana, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3119
10.1.2008 9:44:29   
Lunca1
A si shujšala pred nosečnostjo ali med. Ti je bilo tako slabo?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 9:46:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3121
10.1.2008 9:47:07   
klaja
Jutro!

Še me včeraj niso dovolj razkurli (očitno je imela mama svoj dan), sem popoldan šla malo z Julijo dol in sta ravno tisti trenutek pila kavo in kadila. Pa še midve en čas gledava skoz vrata, potem pa mama reče, pa glih zdaj si jo dol prinesla, ko sem začela kavo pit. Sma se obrnili in sma šli lepo v naš štuk in je potem nisem hotla dol nest, tako da je zvečer ata že spraševal, kako to da ni prišla nič dol! Kot da ima samo ona težaveuser posted image user posted image user posted image !

Danes pa tako gremo na pregled in spet ne bosta imela Julije!
Ko bo pa mama kuhala, bom pa jaz tudi rekla: Uf, kaj pa tako smrdi!!! Bom vidla kako se bo počutla, takoj bo povesla nos!

No, drugače pa sem kar dobro spala, vsaj enkrat.

Glede sprehodov pa se že tudi sama sprašujem, če bi še sploh šla sama z Julijo, ker sem imela prejšnjič tak čuden občutek in sem takoj pomislila, da kaj pa naj naredim, če mi voda odteče, pa žive duše nikjer. Ne vem če bi po našem klancu še sploh prišla.

Artikl držim pesti in čakamo na novičko!

Neposredna povezava do sporočila: 3122
10.1.2008 9:48:45   
nussy
Dobro jutro souser posted image !

Najprej čestitke vsem novim mamicam!user posted image
Moja miška tut še nič kej ne kaže znakov, da bi šla rada ven, kljub temu, da je bila posteljica kao že pred enim mesecem 'čist' zrela in je rekla G, da se bo verjetno prej rodila. user posted image  No, dan pred rokom jaz še kar tukaj. Me pa skrbi, da ne bo prevelika, saj je imela 14 dni nazaj že nekje med 3300-3500 g.user posted image  

Sicer mi gredo pa te dni najbolj na živce telefoni in znameniti stavek: A je že kej? A si še doma? user posted image
Itak bom sporočila, kadar bo.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 9:52:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3124
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 9:54:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nussy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......