|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
10.1.2008 9:56:07   
klaja
Se mi zdi da ona nikoli ni bila noseča, pa saj jaz nisem kriva če jo je tašča živcirala. Upam da nam kdaj uspe, da bomo šli na svoje, ker če bo šlo tako naprej, ne vem kako bo. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 10:01:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3127
10.1.2008 10:08:34   
Lunca1
O nussy tebe pa zadnje čase bolj poredko beremo.

IZVIRNO SPOROČILO: nussy

Moja miška tut še nič kej ne kaže znakov, da bi šla rada ven, kljub temu, da je bila posteljica kao že pred enim mesecem 'čist' zrela in je rekla G, da se bo verjetno prej rodila. user posted image  No, dan pred rokom jaz še kar tukaj.  he he join the club. user posted image  Samo jaz sem že čez PDP.

Sicer mi gredo pa te dni najbolj na živce telefoni in znameniti stavek: A je že kej? A si še doma? user posted image
Itak bom sporočila, kadar bo. Mene pa niti ne moti, sem že od prvič navajena. user posted image  Pa imam potem vsaj s kom čvekat, glede na to, da moj malo kasneje domov hodi.

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
10.1.2008 10:09:26   
Lunca1
Klaja mene bi to tud pogrelo. Ma nimaš kaj, če ne poznajo osnov lepega obnašanja.user posted image

MOja stara mama je bila še toliko bolj obzirna do svoje snahe, moje mame, ker je sama imela slabe izkušnje s svojo taščo. Si je prisegla, da ona pa ne bo taka do svoje snahe.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 10:13:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3130
10.1.2008 10:13:49   
Lunca1
a boš šla kar rodit? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3131
10.1.2008 10:17:09   
ulla78
Jutro vsem skupaj.

Mi smo imeli danes malce neprespano noč. Je mali celo noč bruhal, tako da sva vstajala enkrat eden in nato drugi. Jaz sem še čisto zaspana. Očitno se je treba navaditi, da kmalu ne bomo spali tako dolgo kot smo user posted image user posted image .

Danes imam pregled in 1. CTG. Mi je rekla sestra od moje G., da oni delajo prvi CTG v 38. tednuuser posted image . Pri sinu sem jih imela že sigurno tri do sedaj. Tudi za diabetes me je poslala šele v 35. tednu, tako da so malce debelo gledali v ambulanti za diabetes. Ja, vsaka G. po svoje.

Tudi jaz sem že gledala pustna oblačila za sina, pa še nimajo nič pametnega. On bi bil ad Spiderman ali Ninja Turtles. Ne najdem nič takšnega.

pa pa.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 10:18:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ulla78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3133
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 10:20:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3134
10.1.2008 10:20:09   
Lunca1
Ulla ne vem če nisem videla Spidermana v Mercatorju.

Neposredna povezava do sporočila: 3135
10.1.2008 10:20:25   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: ulla78

Tudi jaz sem že gledala pustna oblačila za sina, pa še nimajo nič pametnega. On bi bil ad Spiderman ali Ninja Turtles. Ne najdem nič takšnega.

pa pa.

Zakaj pa ne naročiš tukaj <http://www.maskaradni-kostumi.com/>?

Gospa naredi kostume po naročilu, če seveda pravočasno javiš.

(odgovor članu ulla78)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
10.1.2008 10:21:50   
ursulina
o, kašne klepetulje, pa v enem dnevu user posted image

se vidi da večina samo še čaaaaaaaaakaaaaaaaaaaaamoooooooooooooo.....

jap, majra, mogoče pa danes skupaj notri ostaneva, jaz bi že bila za to, pa dva dni čez rok, kaj šele ti revca...

nussy, lepo da si se oglasila!! vidiš, saj G nimajo pojma...no, ne morejo vsega vedeti... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3137
10.1.2008 10:22:07   
dašabina
Jaz nisem zdaj nekaj časa hodila okrog, ker je bi sam božji led, pa me itak po 10 minuta tako vse dol tišči in peče, da ni zabavno. Saj imam hišo v 3 štuke, pa grem gotovo 30 gor in dol, tako da ni panike. VOzim pa spet, tako da grem po hčere, če je potrebno. Kar se tiče vprašanj, pa jaz to vzamem kar dobro namerno, vsaj vidim, koga kaj zanima zame, ha,ha,ha.
U glavnem, punce, če gre katera v P, se držte in dihajte!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 3138
10.1.2008 10:23:39   
Lunca1
Meni pa tamal tko rito gor v pljuča in želodec tišči. user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 10:28:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3140
10.1.2008 10:29:46   
mml
Dan,

me ni eno popoldne in večer pa naklamfate 3 strani user posted image , še dobro, da sem na dopsutu in imam čas user posted image

Naša gospodična se je pa danes zbudila ob 6.10 in ker je še 10 minut zehala, sem ji šla povedat, da je še noč, jo malo pocrkljala in na moje totalno presenečenje je še zaspala...samo jaz pa nisem, ampak sem vseeno ležala in razmišljala o vsem mogočem...no ob 8.20 sem pa počasi začela Manco buditi, da vsaj do 9. prideva do varuške...

lusa super, da je z Dašo vse OK, pa saj ni bilo nobenega dvoma, da bo vse OK, ampak je pa vseeno lepo, ko ti to še potrdijo user posted image

klaja jaz ob takih pripombah glede hrane sigurno ne bi nikomur kuhala. Naj vsak poskrbi sam zase. Jaz sem zelo vesela, da živiva na svojem, z mojo mamo se uspem skregati, če sva več kot 3 ure skupaj, tašča je pa neznosno vljudno in ustrežljva, in sploh ne razume, če ji rečem ,da nisem ne lačna ne žejna, ampak mi še kar naprej kaj ponuja...skratk postanem živčna po približno pol ure skupneg bivanja...pa je sicer čisto OK in zelo uvidivena, samo določenih stvari se ji ne da dopovedati...
Včeraj se je nenapovedano pojavila moja mama, ki se je ravno vozila skozi LJ in sva po tem z user posted image  šla malo naokrog (kupit akvarij user posted image ). Seveda je bilo stanovanje podobno razdejanju po tornadu, ko sva prišla po 2 urah domov...Jaz imam namreč navado, da z Manco vsake toliko pospraviva igrače, ki jih razmeče, ker se sicer ne da več premikati...No onidve pa sta imeli vse razsuto in sem se pač spravila pospravljat, čepim na tleh, se plazim pod omar in sedežno, moja mama pa flegma sedi na sedežni in klepeta user posted image

artikl upam, da že objemaš user posted image  in da porod ni bil prehud

klepetka prav lepo počasi se je dogajal tale tvoj 3 porod user posted image

lunca  jaz se sama spravim v mesto in po trgovinah, po kakšnih gozdnih poteh tukaj naokoli si pa ravno ne upam sprehajati, kaj pa vem...

nalin kaj je s tvojim otrdevanjem? Lažni alarm ali kaj resnega?

limma tvoja pošiljka sonca se je nekje zataknila...tukaj je še vedno megla user posted image

nussy ne se obremenjevati z UZ ocenami teže. Tvoja punčka že ve, da je zunaj sivo in dolgočasno in se ji najbrž zato nič ne mudi ven user posted image

katee meni je patronažna in tudi pediatrinja rekal, da če po dojenju spije manj kto 50ml dodatka, dodajanje ni ptorebno, ker otrok ni več lačen...

Jutri imam spet CTG, ki bo pokazal, da naš čmrlek nori po trebuhu, popadkov ne bo,...po tem pa mislim, da bom en teden imela pavzo, ker je G nekaj omenila, da je ne bo, tako da bom imela naslednji pregled šele tik pred PDP. Sicer pa zdaj 2 dneva ni pravi čas za kakšno dogajanje, ker je user posted image  nekje pri Dunaju, ima seminar in konča jutri okrog 17...

Grem se še malo umetniško izživljati

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
10.1.2008 10:35:01   
ursulina
user posted image  jst tudi slabo spim, do štirih še nekako gre, potem sem pa ko čuk.... dons sem si ob šestih delala zajtrk, potem pa zaspala za eno uro nazaj.... grrrr.

sem pa bolj ali bolje rečeno skoz doma in me to tudi mal živcira...

Neposredna povezava do sporočila: 3142
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 10:35:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 3143
10.1.2008 10:37:15   
hana5
ojla punce. ne javljam se pogosto, ker pa tudi jaz cakam januarja redno berem forum. tud jest sem stajarka a bom v tujin rodila ( belgija). jo ko vas berem mate kr neke ctg-je pa merjenje trebuhov. da vam povem jest nimam nic od tega, - prvo sem rodila v nemciji ( tam sem mela vsak teden na koncu 3d ultrazvoke pa ctg pa pregled krvi pa urina pa......) tuki sem gotova v 3 minutah. tak da me kr vcasih panika grabi ka hudica . ginekolok pa ah vse ok . v ponedeljek sem bla ze 2 cm odprta, pa tudi krce mam vsak dan .- ko menzus a se potem vsavijo. hodim pa ze dva dni ma wc pa tudi tak izcedek sluz mam ko grem na wc. pa ne vedno vcasih. sem vceri cistila stanovanje pa hodim po stopnicah , ne vem vec sem pa blizu roka par dni mi se manjka. a sem upala da bo prej kot je bila prva , samo izgleda fantki so bolj pocasni. mi pa kr vsi govorijo da moram kr letet ko se bo zacel ker bo kmal padu ven -  je prva bla hitro. ja sem pa ze tri mamice spoznala tuki ki so drugega rojevale ure in ure. ka pa vem
uglavnem mene je najbolj strah da mi nebi spet voda uhajala ( tako je bilo pri prvi) pa da ne ves -  a je urin a je voda al pa se sam potis med nogami. v ponedeljek je reku da jo je se dosti .
eto vidite tudi v drugih drzavah je isti smorn, vsak ginekolog ima svoj sistem. mi je pa moja ginekologinja v sloveniji naredila definitivno vec pregledov kot tukaj ta dokror. ( sem bla poleti doma ). 

nic cakam edino kar lahko se prakticiram je sex - sam ce sem ze odprta me je mal strah kakih infekcij. pravjo da to odpira tak da tiste ki ste se zaprte sex.

aja pa tiste ki si ne upate hoditi ven na sprehod. men je prvic voda odtekla pa so me poslali v svojo sobo naj pridem cez dve ure nazaj, pa hodim naj so rekli jest pa direkt v wc in eno uro me ni blo . pol pa nazaj v porodno masiram ker sem hotla neki za bolecine pa mi pravi ja ste ze 8 cm odprta kr v vodo . zato sem rodila v vodi - nisem imaela namena.
eto jest sem hodila ko mi je voda odtekla in prvic cujem da ne smes hoditi. celo priporocajo cel porod do finisa da si cim vec na nogah -  se odpres hitro.
zato bom pa pri drugem tud non stop na nogah . sem se ze zmenla v bolnici so rekli da majo prenosni ctg - vsaj neki.

eto punce vso sreco tiste ki se niste rodile. tiste pa ki ze imate svoje strucke pa veliko miru ponoci.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 10:43:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu hana5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3145
10.1.2008 10:49:44   
urssyy
Jutro.

Alfabeta naj se ti pohvalim, da je tvoj plan glede spanja uspel, spala sem od 10 zvečer do pol desetih zjutraj user posted image . Kako bo pa danes ponoč bomo pa še vidli. Se je pa moja user posted image  tudi umirila in upam da zdrži do jutri zjutraj, ko imam G. In ctg.

Artikel upam, da je vse že za tabo in se zdaj že cartate.
Klaja dobre živce imaš, jaz tega sigurno ne bi trpela, pa četudi je to moja mami in živimo v njeni hiši.No saj zato pa renovirava staro hišo, ki sva jo z dragim kupila, da se umaknem od tašče, ki je nekaj takega kot tvoja mami user posted image . Saj bomo še uživali.

Nalin jaz sem tak kot ti, svoj trebušček in laptop imam povsod s seboj-po celi hiši...user posted image
Mml pa ti si taka faca, jaz mojga že ne bi upala spustiti za vikend na Dunaj user posted image
Klepetka tudi jaz sem jokala ob tvoji porodni zgodbi.
Lunca tudi jaz grem sama na sprehod, pa kaj bo bo......kaki sonček...jupi

Vsem ostalim lep pozdravček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3146
10.1.2008 10:55:11   
urssyy
Hana lep pozdravček v Belgijo. Lepo, da si se javila in napiši še večkrat kaj, je res fajn slišati, kaj se dogaja drugje, da znamo potem bolj cenit svoje user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
10.1.2008 10:55:29   
tinci babinci
Hojla punce!

Naj vam še jaz sporočim veselo novico, da sem 4.1.2008(dva dni čez rok) v porodnišnici Postojna rodila zdravega fantka Vida,težkega 3800g in dolgega 52 cm.
Porod je bil pa ekspresno hiter,vsega skupaj v porodni urco in pol!Napišem še kaj več,ko bom imela malo več časa,saj mam zdaj kar dva mala nadobudneža Vida in Gala(star je leto in pol).
Lepo se imejte,za bodoče mamice pa držim pesti da bo šlo vse super.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 10:57:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tinci babinci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3149
10.1.2008 11:02:58   
Lunca1
Tinci babinci čestitke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinci babinci)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......