nell
|
Mojcek - Živa je prava lepotička. So te pa kr dolg matral in kljub tko dolgi seansi poveš, da si mela lepe izkušnje - te občudujem. Orhideja - pšri nas se ne dogaja nič, kljub temu, da js vztrajno delam na tem da bi se. V petek sem mela pregled, je rekla G, da smo težki že okoli 3600g in da kaj še čakamo. Sem pršla domov, sem pospravla celo stanovanje, oprala perilo, zlikala, zvečer z mojim v akcijo in potem - NIČ. Sem upala, da bo kej v soboto, k sva bla na poroki, skakala, plesala, da sem še samo sebe presenetla in potem - NIČ. Mali ne trza na moje namige...se ne pusti motit, bo ko bo, ne. Pravi moja tašča, da bo v petek...sem rekla, da če je pa tko, pol bom pa še do petka počakala. V soboto ma moj brat roj. dan, pa sem mu rekla, da če še do takrat ne bom, pol grem pa kr bungija na noge skočt . Ja nestrpno pričakujemo, ampak očitn še bomo neki časa. Zdej sem vrgla puško v koruzo in bom od zdej naprej lepo počivala, mela čas zase in nič več skakala naokol v upanju da bo. Kako ste kej vi? Zdej bo počasi že spet čas, za kakšno kavico.