|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavske nosečke :)))
31.7.2008 5:15:16   
nell
Mojcek kaj se kaj dogaja? Je že kaj?

Js sem zaradi obveznosti padla malo ven za kak dan in ko pridem spet na RR, me med avgustovkami pričaka kup novih dojenčkov - bravo mamice.

Spala nisem celo noč in imam začuda še kar energije...moje je delal včeri cel dan in prišel domov šele sredi noči...verjetno me je moja podzavest preganjala, da se ne bi preveč preobračala in ga prebudila, ker je ziher bil full utrujen...in zato nisem spala...si predstavljam da je tako. No zdajle pred novim delovnim dnem, ga bo pričakala sveže diseča kava...ki mu bo upam polepšala dan, ker jst po prekrokani noči, sigurn ne zgledam kot rožica - heh.

Netki kako ste kaj vi...kako se crtlate...kako je tamali sprejl bratca...kako se počutiš ti?

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
   [Brisano sporočilo]
31.7.2008 19:31:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 1377
31.7.2008 19:54:37   
nell
čestitke mojcek...to je res čudovit dan...prijetno crtlanje in upam, da se tudi kaj spočiješ.

Neposredna povezava do sporočila: 1378
31.7.2008 23:22:27   
natasa34
Pa si jo končno dočakala user posted image user posted image

ISKRENE ČESTITKE!!!user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
1.8.2008 7:22:25   
nanaa
bravo Mojcek1user posted image user posted image user posted image , čestitamo, upam da je hitro minilo:).

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
1.8.2008 14:47:03   
netki
mojcek1....čestitke!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
1.8.2008 21:41:29   
orhideja31
 ČE S T I T K E user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DOBRODOŠLA ŽIVA  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
   [Brisano sporočilo]
9.8.2008 19:26:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu orhideja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1383
10.8.2008 10:42:50   
orhideja31
mojcek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kok je luškana tamajčeka!!!!!

me veseli da si imela lepo izkušnjo s porodom čeprav je toliko časa trajalo......zaradi dojenja pa se ne sekiraj..če ne gre pač ne gre...je pač bolj požerušček ...

nell kako pa kaj ti?????

Neposredna povezava do sporočila: 1384
10.8.2008 19:32:25   
nell
Mojcek - Živa je prava lepotička.
So te pa kr dolg matral in kljub tko dolgi seansi poveš, da si mela lepe izkušnje - te občudujem.

Orhideja - pšri nas se ne dogaja nič, kljub temu, da js vztrajno delam na tem da bi se. V petek sem mela pregled, je rekla G, da smo težki že okoli 3600g in da kaj še čakamo.
Sem pršla domov, sem pospravla celo stanovanje, oprala perilo, zlikala, zvečer z mojim v akcijo in potem - NIČ.
Sem upala, da bo kej v soboto, k sva bla na poroki, skakala, plesala, da sem še samo sebe presenetla in potem - NIČ.
Mali ne trza na moje namige...se ne pusti motit, bo ko bo, ne. Pravi moja tašča, da bo v petek...sem rekla, da če je pa tko, pol bom pa še do petka počakala. V soboto ma moj brat roj. dan, pa sem mu rekla, da če še do takrat ne bom, pol grem pa kr bungija na noge skočt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja nestrpno pričakujemo, ampak očitn še bomo neki časa.

Zdej sem vrgla puško v koruzo in bom od zdej naprej lepo počivala, mela čas zase in nič več skakala naokol v upanju da bo.

Kako ste kej vi?

Zdej bo počasi že spet čas, za kakšno kavico.

Neposredna povezava do sporočila: 1385
10.8.2008 21:09:25   
orhideja31
nell,kak faca si ti....user posted image user posted image user posted image

skačeš,plešeš,migaš,pospravljaš.....ni čudno da mali nima čas ven prlezt k je mami skoz tko aktivnauser posted image user posted image user posted image

bo pa zato mogoče porod ekspresen k si zdej tok v elemntu...v glavnwem kot si že sama povedala ko se mali odloči takrat bo pač prišel.....

mi smo drugače v redu,malemu smo začeki dodajti gosto hrano,v torek bomo prvič cepljeni(pri treh mesecih ni bil na mojo željo ker smo šli potem na morje-preventiva),raste full,uživamo kar se le da....kavica....ja bi pasal kakšen čvekec.....bi mogoče imela aurorra in netki tudi čas????? mojcek1 zaenkrat verjetno  še ne......

se tipkamo in se mogoče res uspemo kaj zmeniti.....

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
10.8.2008 22:51:26   
netki
ojla babike

ja čvek...tkole je, jst z obema ni šans da pridem....me bo kap, tko da al se dobimo popoldne al pa septembra...ja al pa čez vikenduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1387
11.8.2008 14:05:44   
netki
evo sem odprla temo na dojenčku Zasavske mamice 2008 in lahko tam čvekamo, ker mislim da jih je večina že na onem forumu in tukaj je pol zatišje.....

tiste ki ste pa še nosečke....javite ko boste rodile in se nam pridružite, lahko tudi že sedaj ko ste še v pričakovanju in bomo navijale za vas in vam pomagale z nasveti....vabljene!!!!!!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
   [Brisano sporočilo]
11.8.2008 14:30:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 1389
1.9.2008 19:02:23   
uršula83
Pozdravljene Zasavke!!! Bo tema kr umrla? No imam pa eno vprašanje, je katera hodila v materinsko šolo v Trbovlje? Nekje sem zasledila tel. št. od Gabriele Hostnik - 041/991-404, to drži, moram poklicati in se prijaviti? Kuk prej pa? Js bi hodila v materinsko oktobra (decembra imam rok), kdaj naj pokličem - že sedaj? Hvala za vsako info. Papa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1390
3.11.2008 13:05:41   
uršula83
Ja Zasavčanke, kje ste vse? Kaj ste že vse rodile, na novo pa nobene nosečnice???

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
3.11.2008 13:53:16   
nanaa
evo mene, sem ravno videla, da si nekaj napisala. Zdaj se bolj mamice pogovarjajo. Nosečke sem zasledila pa samo naju. Ali si bil v sredo v starševski šoli  v Zagorju?

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
3.11.2008 15:14:20   
uršula83
Ja sem bila na materinski, ampak v Trbovljah, pa smo prav tako imeli zadnjič v sredo. Sploh nisem vedla da je v Zagorju tut. Pol pa govorim z eno pa reče da je in še celo isti termin smo mel.
user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
26.2.2009 15:58:16   
Anonimen
Ojla babnice, kaj v letu 2009 ni nobene zasavske nosečke??user posted image

Hmm... no potem se nimam bati, da bi bila v porodnišnici poleti prevelika gužva, zgleda da bom kar sama tamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršula83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1394
26.2.2009 17:00:14   
sontschica
jaz bom tut tam septembra.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
26.2.2009 18:26:14   
Belika
Jaz pa julija ;)... user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
14.3.2009 7:03:32   
sontschica
dobro jutro še tukaj,

a mogoče veste, če v Trbovljah poteka kakšna vadba za nosečnice?

lep vikend

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
24.11.2009 1:22:53   
tinkara333
Pozdravljene! Naj malo obudim tole temo. Kje se skrivate Zasavske nosečke? Kdaj imate rok? Ali boste rodile v Trbovljah? Kako ste kaj? Dajmo, dajmo.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
24.11.2009 8:10:08   
Moycaa
Pozdravljena Tinkara333,

še ena zasavska nosečka se prijavljam. Dajmo malo obudit tole temo. Rok imam 24.4.2010. V bistvu še daleč, ampak hkrati tako blizu.
Dajte punce, javite se!

Bodite dobro! user posted image

(odgovor članu tinkara333)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
24.11.2009 8:23:32   
mala bejba
Pozdravljene,

Da ne bo tema samevala,evo mene,še ena zasavka nosečka.Rok mam 28.12.,čez dober mesec:)

(odgovor članu Moycaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?