|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.7.2008 16:04:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 1326
   [Brisano sporočilo]
20.7.2008 18:40:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1327
   RE: Zasavske nosečke :)))
20.7.2008 20:03:11   
nell
Uf ti šment...js sm pa kr mal zate upala, da bo kej no. Te čist razumem, da si razkačena...če sem js, me tale vročina in sparina ubijata...vidiš pa je držalo tist pa sanja svinja kukuruz.

Ja me zanima če grožnje tvojmu user posted image zaležejo...če pa nočeš pa nič, zdej pa js nočem. Držimo pesti, da rata...če ne pa na rok, upajmo, da ne po njem no.

Js sm danes crtlala dvojčka od kolegice, ki je rodila v 29 tednu, zdej sta stara 5 mesecev, sam men se še zmer zdita drobcena...si ne predstavljam kako bom z našim, k bo še mal bolj mali.

Nič grem zdej, sem v bratovi sobi, pa me mami preganja...je obsedena s pospravljanjem in mi zdej za hrbtom stoji, da se umaknem da lahk gre sesat - o ljubo doma kdor ga ima - midva že oba komi čakama da prideva v Hrastnik...sej je luštno ko te razvajajo, sam je pa fajn, da se lahk ulčežeš in obrneš tok k teb paše.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 1328
   [Brisano sporočilo]
21.7.2008 10:22:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 1329
21.7.2008 18:04:05   
nell
Hey!

Ravno primahala domov...sva se ustavla še v CE, da so mene piknal, pa vodo sm dala, ker mam v petek pregled in je blo zdej zadnje testiranje na toxo. Upam da bo negativno...celo nosečnost mal cvikam na tole, ker mamo doma dve muci, sam izogibat se jih pa tud ne morem, niti se jih nočem...mal bolj na higieno pazim. Prjatlca se je skos full izogibala, pa se je na konc z neoprano zelenjavo okužila - tko da nisi nikol ravno zaklenjen pred tem, pa če maš muce doma al pa jih nimaš.

Sva jo mahnila potem še v Trbovlje, je moj v Infota nucal po ene dele za računalnik...sva se domov pripeljala, sem kr v šprintu do wc-ja letela...komi zdržalauser posted image user posted image user posted image .

Zdej pa pod tuš počasi in potem kak filmček al paq knjiga, odvisn od mojga...ampak glede na to, da ma del z računalniki...bom po mojem js kr na knjigah ostala.

Glede lenarjenja imaš pa prav, ti si kr privošči, sej veš kako pravijo, potem si boš težje...prav je da si vzameš čas zase, da se mal razvajaš...to si tud zaslužiš.

js sm tud rekla, da zdej pa konc, ampak glede na to, da mava jutr spet delavca v bajti...hmmmm...no mogoče mi pa rata.

Neposredna povezava do sporočila: 1330
   [Brisano sporočilo]
21.7.2008 18:55:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 1331
22.7.2008 19:46:53   
nell
Ufff tu zavidam tole knjigo branje...js bi tudi...pa js mam kej za brat doma, sem se zadnjič šla oborožit v knjižnico...sem ugotovila, da se bom še v knjižnico mogla v Hrastniku prijavit, ker sem prej hodla v Slov. Bistrico...do tja je pa zdej sam zarad knjig mal deleč.

No delavci odšli...sej je bil sam eden in še dva domača pomočnika...mal so mi živčke spili...ampak sem se pol raj vstran obrnala, ko so se kaki problemi pojavli...na konc se itak vse zrihta. Torej danes se lahka že tuširam v svoji kopalniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem pa skuhala slastno kosilo...tortille - njami, so si vsi prste lizal, men je pa rita rasla...pa še eno skutino torto sem spekla...sem zgleda mela nek kuhalni dan, ker drugače sploh ne kuiham rada.

Jutr jo spet mahava k mojim, ker mama dobi novo spalncio in bo treba omare gor nosit itd. Bom js tud našim rekla, naj kej prispevajo za potne stroške...matr skos tja skakat.user posted image user posted image user posted image No je pa že treba.

Kako si kaj ti? Kako dete? Zdej te še js morim s vsemi temi vprašanji. Upam da si ok...da sta oba ok.

pri nas se tud dete vsake tolk premakne, da nam pove, da je tud tuki...da se kdaj mal ustavmo in ne hitimo tok...sem mislila, da ko bom na dopustu oz. porodniški, da bom mela več časa svojmu otroku prisluhnat...aha ja, kot praviš sanja svinja kukuruz.

P bi te mogla poslušat in res mal lenarit...no mogoče pa kdaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1332
   [Brisano sporočilo]
22.7.2008 20:37:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 1333
   [Brisano sporočilo]
22.7.2008 20:42:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1334
22.7.2008 21:39:42   
nell
Ej tile čeveljčki in copatki so pa res da dol padeč cartani, sam cene pa tud...no ja - sej vejo kje morjo cene dvignat.

Ja četrtek bo kmal tuki...a ti bodo v četrtek pol kr sprožil, al še bodo čakal?

Neposredna povezava do sporočila: 1335
   [Brisano sporočilo]
23.7.2008 10:23:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 1336
23.7.2008 10:59:47   
nell
Prav si se odločila, nič ne planiraj in se pusti presenetit...biba že ve, kdaj je pravi čas, da mamico preseneti. Čeprav pravijo, da se dete pred porodom umiri...sam ne vem lih je to nujno al ni. Js sm tud danes našga tamalega prosla, da se nej kej premakne...je nenavadno miren za zjutraj....sm smpala do 10.30...kar je zadnje čase redkost...me prej zbrca...danes pa nič. Mal kasneje bom probala s čokolado ga premamit, da se začne kej premikat - jao mami, že zdej ga podkupujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja tud js mam rada lepe čeveljčke...in tele k sem vidla, sem prec mojmu začela kazat...je reku, da kaj mi je zdej, pa sm ja sama rekla, da ne bo tko k fotr, da bo sam na kako firmo gledal. Ja ampak tile so pa še lepi zraven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kdaj ti je pa začel mleko tečt...men se zaenkrat tam okol jošk še nč ne dogaja...še povečale se niso ne vem kolk...tko da se skos sprašujem, če bo sploh kej al nič. No js sem se odločla, da mora bit...si želim dojit.

Ma ja pri meni zdej vse bolj na izzy, sem že mislila, da bom šla kr rodit. Včeri sva si prvič privoščila kopel v najini novi bani...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa ker še ni luči v kopalnici, sva žgala romantiko ob svečah. Je bla voda že čist mrzla, midva pa še kr notriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . V glavnem, ni ga boljšega, kot svoja koplnica...ko jo moj poslika, bom prilepla slikice v album. Sej vem da skos neki težim glede kopalnice, sam js sm tok ponosna nanjouser posted image .

Mam pa plan tud knjige mal prebrat...sej včeri zvečer, sem tam do sred noči s knjigo okol skakala...je prav pasal, se mi televizije sploh ni luštal.

Ugotovila, da sem danes uradno nastopila s porodniško.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1337
   [Brisano sporočilo]
23.7.2008 11:48:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 1338
23.7.2008 12:31:31   
netki
nell in mojcek1....a vidve pa skrbita za to da zasavčanke ne tonemo v pozabo....user posted image user posted image
prav je tko!!!!!!

sej zastopim mamice, da nimajo časa RR spremljat, ker so user posted image  zelo zahtevni......no včasih znajo bit...
komaj mi uspe da mal pospravim, pa tuki kej preberem.....pol pa že zahteva papico in je treba it.

Neposredna povezava do sporočila: 1339
   [Brisano sporočilo]
23.7.2008 13:45:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1340
23.7.2008 15:25:31   
netki
po moje vsaka čveka na svojem forumu, tko kot bomo julijke potem na dojenčkih čvekale....

zasavčanke bomo mogle pa neki odpret in začet čvekat o bebijih

GO GO GO mojcek1....sej bo

Neposredna povezava do sporočila: 1341
23.7.2008 20:44:35   
nell
Hojla babike!

Kako ste kaj? Kako ste vi Netki, kako se pazite???? Javi kaj. Ja tko kot je mojcek povedala...vse zasavčanke so se nam zmiznileuser posted image user posted image .

Sem dala slikice od najine kopalnice - se hvalimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdej se šibam pa crtlat, ker mi jutri lubi pobegne.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
23.7.2008 22:07:36   
orhideja31
Punce i'm back !!!!!!!

Evo mi smo z morja kjer smo se imeli fletno..vse lepo na easy.....anejček full priden in je pol dopusta prespal,pa tako luštno barvico ima(pa smo bili skoz v senci)...v glavnem mi smo se imeli luštno!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

netki- čestitke za korenjaka Tilena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem vesela da je šlo po naravni poti,k če se ne motim si si tega želela,ne.......

mojcek1 - kaj pa tvoja pupika čaka??????verjetno imaš teh vprašanj zdaj v zadnjih dneh več kot dovolj zato ko bo,pač bo.....

nell-ti pa tudi še malo.....user posted image user posted image user posted image

na hitro sem preletela kaj se je kaj dogajalo,več napišem jutri.....

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
   [Brisano sporočilo]
24.7.2008 0:11:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu orhideja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1344
24.7.2008 7:41:57   
nanaa
Ojla,

ja Mojcika 1 a si še doma? Tvojmu dojenčku je pa res lepo pri tebi.
Jaz sem že v službi se je pa naredilo takšno leo vreme, da bi kar odšla malo na morje.
Ali veste za kakšen apartma na morju zraven obale? Razmišljava, da bi v avgustu še šla za kakšen teden, že to mi je super, da spremenim lokacijo.

Nell kje pa lahko pogledam slike od kopalnice? Me ful zanima saj bova drugo leto tudi medva začela urejati večje stanovanje.

Neposredna povezava do sporočila: 1345
24.7.2008 9:55:21   
nell
Orhidejauser posted image user posted image user posted image user posted image za lep dopust...sej sem že povedala, da ti mal zavidam, ampak upam na to, da si ga, tako kot mojcek, privoščimo septembra - bomo videli kaj bo prinesel čas - no enga user posted image sigurno.

Mojcek - hvala za pohvaleuser posted image user posted image , sej pravim zdej mi bo še rita zrasla.

Danes je dan pregleda, js stiskam pesti...glede na to, da te je dete držalo pokonci celo noč...bi že mogl bit kej. Verjetn je pa tud mal nervoza...vsaj sama sem taka, da k me mal kej stiska, pol neštetokrat letim na wc in namesto sebe včasih kr mal pamža krivimuser posted image user posted image user posted image .

Upam da boste fajn zrihtal in da se nam ponovno oglasiš že s pupiko v naročju. No tud sicer te sprejmemo z odprtimi rokami, ampak ker vem kako si zelo želiš že cartat, ti to od srca privoščimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nanaa - slike kopalnice si lahko pogledaš v mojem albumu, spodaj pod postom je ikonca album.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
24.7.2008 10:10:41   
nanaa
Vauuuu kakšna kopalnica, fulll je lepa user posted image ,jst bi bla tut skuz v kopalnice:). Kdo vama je pa delal?

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
   [Brisano sporočilo]
24.7.2008 11:19:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1348
   [Brisano sporočilo]
24.7.2008 11:21:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1349
   [Brisano sporočilo]
24.7.2008 16:40:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?