|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.7.2008 17:00:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1351
   [Brisano sporočilo]
24.7.2008 17:13:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1352
   [Brisano sporočilo]
24.7.2008 17:32:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1353
   [Brisano sporočilo]
24.7.2008 17:35:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1354
   [Brisano sporočilo]
24.7.2008 17:55:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1355
   RE: Zasavske nosečke :)))
24.7.2008 18:04:07   
nell
Mojcek - ne morem verjet, da si ti doma...sem bla prepričana, da boš tam ostala...očitno res nič ne pomaga. Vidiš pa te čaka še kak dan lenarjenja...se je vsaj mal shladilo, da te ne bo preveč vročina jezla...pa upam da tud pupa ne.
Kako to misliš, da te ni pregledal...sploh nič al kaj???? Pa ni poanta pregleda lih v tem, da te pregleda???

Auroraa - midva sva si tole bano nagledala tud 3 leta nazaj, čist po naklučju...pa sva takrat rekla, tole bova pa enkrat mela. Sam se mi niti svetl ni, da jo bova res. Pol k sva jo že kupla in ko je blo tolk težav z njo, sem že skor obupala, sploh k nama je skor vsak reku: kaj vama je blo tega treba. Ampak zdej mi niti najmanj ni žal.

Js sm danes spet mal mela čistilne akcije - sem že rahlo obsedena s tem...je moj reku, če ne morem mal met mira - sej vem, da je banalno, ampak js mam kr eno slabo vest, kr on hodi v službo, js sm pa cel dan doma, pa da ne bi nič nardila in pol skor vsako mset sproti poberem. Ja sej če bom s tem res tolk obsedena, bom pol čikala ježa, k bomo dete meli, ker nam več cajta najdla. Se morm mal ohladit.

Mi je pa padu cukr, tok da sm na hitro še v štacuno letela po čokolado in jogurte - njamiiii.
Pa usput sem šla mojga v službo pozdravit. In sem se kr mogla mal nasmejat...me je tok fajn sprejel. Js čist običajno oblečena, sej s tem trebuhom res ne morem neki ekstra zgledat. Pa on men, da sem zlo lepa, da sem seksi, kok mam fajne čevlje ipd. in potem kaki plani bodo danes zvečer...jupiiii se obetauser posted image user posted image . Sm bla že vesela...pa je reku moj, da ne, da se bova sam mal pocartala, ker baje punce na forumu pravjo, da mi je zadnjič čep odleto in da zdej lahk grem prej rodit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nisem sploh vedla, da moj kdaj na forum pogledauser posted image user posted image user posted image .

Zdejle grem pa omi od mojga lubita na obisk ma rojstni dan, pa sm tašči obljubila da grem zraven...tko da se moram počasi spravit...upam sam da ne bomo predolgo.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 1356
   [Brisano sporočilo]
24.7.2008 18:37:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 1357
24.7.2008 22:46:54   
nell
To maš prav ja, izkušnje so takšne in drugačne povsod...js v za Ce še ne morem nič rečt, ker še nisem tam, da bi me pregledovala odspodi...verjetn bo ko se bo kej akcije začel...js upam da jutr kej, ker me tud mal zanima kje smo no. Drugače mam pozitivne izkušnje s svojo G, nikol pa ni rečeno, da ne bom na kako slabo naletela, lih tko k se mi to tam lahk nardi, se mi pa tud kje drugje lahk.
Sploh pa je res, da so zdej dopusti in da so gužve, pa še nas nosečnic je v teh poletnih obdobjih nenormalno velik, tko da jim vsega primanjkuje...lih zadnjič mi je kolegica razlagala, da je baje v Ce porodnišnici zmankal plenic za tamale in ji je kao sestra rekla, da zvečer pridejo, ga bo pa takrat preobleklauser posted image user posted image user posted image user posted image Mal se mi čudn zdi, ampak nikoli se ne ve. Js sm sklenla, da če se res kej tazga zgodi, mam mojga v rezervi, da prinese kar se pač prinest da.

sicer pa ja bom še počakala, ampak sam tam do 10.08. pol bi pa js tud že šla. Sam glede na to, da si to tok fejst želim...ziher nič ne bo...bom kje tko k ti, počakala da rok mine.

Veš kaj js mojmu čmrlju skos pravim, da ko se bo odloču prit, ga bomo pa prčakal...tko da, če sem trebuh nosila vseh 8 mesecev, ga bom pa zdej še kak teden, dva, tri al pa štiri. Js sm zdej itak doma...fajn je hladn, wc mam v svojem štuku...lahk zajamram, da kej ne morem...pa pol drugi namest mene - sej mi konc koncev sploh ne gre slabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jutr mam pregled in me zanima kaj nam bo povedala G - no ja grem sama, to je prvi pregled k ga moj šprica - zarad službe - ne gre drugače. Najbolj me zanima, kolk je kej že težak, glede na to, da je bil na zadnjem pregledu že čez 2000g. No pa tak radovedna sem mal.

Poročam kej več jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 1358
24.7.2008 23:31:50   
netki
nell.....opaaaaa, ful lepa kopalnica

auroraa....hvala za komentar, bi lahko jst isto rekla za Matica, pa sej so vsi dojenčki srčkani

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
25.7.2008 8:49:08   
nell
Ob jutranji kavi skočim še na net, da preverim če je kaj novega, glede na to, da mi pol cel dan ne bo moč tule gor viseti in ko odprem ringarajo...kaj vidim...Netki tvoje slikice... tok ste cartani, tok lepi...in take lušte sem dobila, da komi čakam, da bom js tud svojga žulila.

Ko si mal pridete k sebi, no do ustaljenega ritma in ko vreme za to, se mormo spet kej na kavici dobit.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 12:19:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 1361
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 15:51:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 1362
25.7.2008 22:20:27   
nell
Hej bejbike!

Js sm končno priromala domov...crknjena k user posted image ..sva šle z mami še potem mal v shopping in zdej vidim sam še postlo.

Mojcek nič me ni hotla spodi pogledat, tud CTG ni nardila, sam UZ je bil...tak tahitri, da je preverila če je vse bp. z bebiko je vse ok, lepo je na glavo obrnjen, je pa kr korenjak...no pa to že vemo...plodovnice je še dovolj...torej smo ok. Test na toxo je negativen, sem pa slabokrvna...torej pokasirala Legofer...bomo preživeli, čeprav mi je skrajno ogaben...sem ga že pred nosečnostjo mogla pit, ker se mi je enih parkrat tale slabokrvnost pojavla...od kod niti ne vem.

Aja mojcek, sem se hvalila, da men še nič ne teče mleko...no od danes mi, sicer ne tko, da bi mi mezelo. Ampak sem danes, ko sem pršla izpod tuša, opazla da mam neki čudnega na sred bradavice...tko k maš kak suh mozolj, pa še nek strženj notr. In js veselo tist vn spravljam, pa itak da sem vmes joško mal stisnala in je prteklo, sem se kr ustrašla...tko da neki se tud z mojimi joškami dogaja.

Vidim da ti še kr upaš na akcijo...bomo videli če kino pali...če ne pa jutri odhajaš spet v P in kaj...boš ostala al prideš spet dam. Ker če prideš domov, greva pa res na kavo še kot kinderjajčki...pol boš pa tko mogla it.

Nič nočko...js sm sam za spat še

Neposredna povezava do sporočila: 1363
   [Brisano sporočilo]
27.7.2008 10:43:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 1364
27.7.2008 13:17:56   
orhideja31
ojla mojcek1..........

si pa mobilna,pridna k nas obveščaš.....ti kar lepo hodi in mogoče pa bo kar na hitro....

držimo pesti ter ti pošiljamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naj princeska čimmanj namatra svojo mamico

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

Neposredna povezava do sporočila: 1365
   [Brisano sporočilo]
27.7.2008 15:56:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu orhideja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1366
27.7.2008 18:48:36   
nell
Ja mojcek Hb za net v P...skos sem mislila nate...sem šla okol 14 pogledat, še ni blo duha in sluha od tebe...sem mislila, no zdej pa se je začela akcija. In zdejle k pogledam spet na net in vidim tebe...sem skor s stola padla, ker sem misla, da si ti spet doma.

No sem vesela da te crtlajo in nič hudga s tabo ne delajo, ker drugače...user posted image .

Upam, da si se do sedaj že dovolj odprla in da si šla v kako akcijo...kakorkoli že, trenutek, ko boš svojo malo pupiko končno držala v naročju in jo boš lahko prvič poljubila, ni več tako daleč.

Drži se punca in naj čimprej mine oziroma naj mine z čimanj bolečin.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1367
   [Brisano sporočilo]
27.7.2008 21:29:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 1368
28.7.2008 8:25:29   
nell
Mojcek ne morem rečt da vem kako ti je, ker ne vem...ampak verjamem, da ni prijetno...upam da bo čimprej... da bo konec trebuha, da boš mela pupo v naročju in boš lahko samo še vesela in nič več žalostna zarad tega čakanja.

Medtem ko ti čakaš na vizito...če te ni ponoči tamala spravila v akcijo (jst močno upam), se js odpravljam na občino, da končno urediva skupno gospodinjstvo...gre moj kasneje v službo. Odlašava odkar sem se preselila v Hrastnik, js bi pa rada, da mam to urejeno pred porodom.

Sem pa včeraj dokončno uredila posteljico za tamalega in zdej jo skos hodim gledat...res še sam čaka, da se en mali mulo notri uleže. Med urejanjem sem se pa tud js skor zjokala. Najprej sem ugorovila, da je obroba za okol postelce premala...jo je namreč moja teta nardila, za svojga sinka in majo zgleda malo manjšo posteljico...pa čeprav sva obe namerili enako...no to končno s pomočjo moje zlate tašče zrihtam in se potem hočem razjokat, ker gre jogi tko na trdo notri, da mi bo pri oblačenju sigurn mogu skos en pomagat - čeprav sem včeri iz trme to sama zrihtala. Torej tudi mene meče iz tira in sicer same male malenkosti.

Lih včeri sem zgleda mela tak blesav dan, da sem mojmu očitala, da je itak skos v službi, ko pa pride domov je pa za računalnikom - da je postal že mal odvisen. No pač na nekoga sem se mogla spravit...sej sem mu vse bolj v hecu povedala. ampak očitno ga je troflo...je mel dans kr grozne sanje ponoči...je baje sanjal, da sva se spričkala in da sva šla narazen in da sem odpeljala sina in ne vem kaj vse še.

Mi je pa dal tud mal mislit, ko mi je rekel, da nisem edina, ki je v tem času občiutljiva, da je tudi on in da tudi njega skrbi kako bo, če bo vse vredu, da ga je strah da bi me bolelo, on pa mi ne bi znal pomagat... sploh nisem vedla, da se s tem obremenjuje. No sem pa le dobila neki novih informacij.

Lubica drži se in tvoji mali pikici povej, da je zdaj res že čas, da pokuka na svet, da spozna mamico in očija. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1369
   [Brisano sporočilo]
28.7.2008 9:06:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 1370
28.7.2008 15:58:18   
nell
Uff maš pa nekega strogega doktorja danes... vem, da je to mal slaba tolažba v dani situaciji, ampak vseeno, veš kako pravijo, vse slabo je za nekaj dobro. Tvoja miška še pač ni pripravljena pokukati na plan...ji je tako fajn v mamici, da se ji nikamor ne mudi. Res pa je dobro, da si tam, da te imajo pod nadzorom...če je treba stopit v akcijo jih imaš takoj pri roki.

Js pa slikam na plenice...ampak očitno ko gre za mojega kr neki kompliciram in si zmišljujem...sam bog ve kaj bi rada...no 4 sem že narisala in sem koliko toliko zadovoljna. Me je pa moj prepričal, da ne bi na steno nič slikala zdej, ker je velika verjetnost da ne bom dokončala...je dal predlog, da bi slikali kasneje, ko bo mali že mal večji...za zdej pa baje kr nalepke naj kupim. No po treznem razmisleku, sem ugotovila, da ima prav...me čaka v nedeljo še en krst, naslednji teden v soboto poroka...vmes še kak shopping in še en kup perila za zlikat...zdej sm lih zadnji stroj oprala...tko da ima prav.

Sva bla na občini danes...in nič zrihtala...neki niso računalniki delali...je rekla, da ko bodo začeli me bo poklicala in dobim klic 15 do treh...je bla pa full prijazna in je rekla, da lahko jutri prideva, da vse urediva. Tko da jutri še enkrat...ko da se mi da. No sej v bistvu mene nič ne rabijo, rabijo sam mojga, ampak moj je tak, da si sam kr nebi nič šou rihtat...tko da sem js svetilka.

No ok js sem konkretno zatežila...v bistvu čakam novice od mojcek...sam sej te ne morem kr sprašvat kako si ti.

Neposredna povezava do sporočila: 1371
   [Brisano sporočilo]
28.7.2008 18:04:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 1372
28.7.2008 19:21:11   
nell
Hej bejbika...očitno bo treba res počakat, da bo vaš šef dal znak za štart...tako pač je...seveda mi jim bomo pa v vsem z veseljem ustregli. Vsaj zase in za mojga vem da bo tko in se tega tud mal bojim...ker me je strah, da bom, glede na to, da sva si ga full želela in da se nama je sreča nasmehnala šele po letu dni, posledično popuščalo pri vzgoji in me bo tamali sukal tko k se mu bo zazdelo...sicer pa ja, sej se bomo s tem ubadali ko do tja pridemo.

Čakam mojga lubita da pride iz službe...mi je tok dolgčas po njem, da si bo še bogi k končn domov pride. Res se pozna, da je zdejle že neki časa skor po cele dneve v službi in sva zato bolj mal skp. Sej čez dan je ok in mi paše, ker mam dost stvari za narest, sam tko po peti uri me pa že kr precej daje.

Mislim, da bova kr posamezne  nalepke kupila, ker trak pri nas kosr ne pride v poštev...pa še zdi se mi, da bi ga js kje postrani zalimala. No lahko pa da si še premislimo. Upam da bomo lahk šli čimprej v shopping, čeprav moj pravi da šele drug teden, proti koncu tedna - grrrrr. Bi najraj mami rekla, če gre zraven...sam pol ne bi blo tok fajn.

a veš da te še nisem vprašala, če bo tvoj zraven pri porodu???

Nič grem js zdej pod tuš, da si mal k sebi pridem...se mi ni dal več slikat, pa sm šla mal knjigo brat in zdej sm čist zaspana...se grem zbrihtat.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1373
28.7.2008 22:49:14   
netki
mojcek1.....jst dober vem kako ti je in kaj naredi to čakanje.....pa jst sm bla v sobi z dvema k so že rodile, tko da sem poslušala jok in čakala na svoje dete....GROZA...
ampak je bil pa porod ekspresen....in upam da bo pri tebi tudi.

ko berem kako se ene matrajo in pritiskajo po par ur, si sploh ne predstavljam kako lahko zdržijo....res morjo bit vztrajne in svaka jim čast, res.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
   [Brisano sporočilo]
29.7.2008 9:55:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?