Anonimen
|
No, le poročaj, če boš našla kaj pametnega za . Jaz naj bi naslednji vikend dobila vse pošiljke cotk, previjalno, stolček za hranjenje, hodalico, posteljico, pa ne vem kaj še vse. Potem moram vse posortirat, da vidim katere številke manjkajo oz. kaj moram sedaj kupit. Ja, pri nama bo tudi dnevna čisto nabasana, ker otroška soba še ni fertik, tako, da bojo tačas vse stvari v dnevni A potem greš v Lj? Sem prebrala, da maš tam gin., ja. Jaz se pa držim ko pjanc plota te Trb porodnišnice (pa je to moj prvi otrok), ampak si sploh ne predstavljam, da bi šla drugam Materinsko imam jaz v Hrastniku, ker imam tu ginekologinjo. Tudi živim zdaj tukaj, le naslova še nisem spremenila, bom potem vse skupaj, ko se bova poročila Prvi del materinske sva midva že imela (novembra), smo meli neka predavanja o dojenju, prehrani, pa potem še telovadbo oz. vaje za nosečnice, seda pa čakam, da greva ponovno, ker naj bi imeli priprave na porod. Ja, s temi urami so obupni!!! Jaz sem prvič manjkala na faxu, ker smo imeli ob 10ih in 11ih dopoldne Tudi moj si je potem vzel dopust. Jaz ne vem, no... Kot, da ne morejo dat nekje ob 17ih. Lepo bodi
|