nell
|
To maš prav ja, izkušnje so takšne in drugačne povsod...js v za Ce še ne morem nič rečt, ker še nisem tam, da bi me pregledovala odspodi...verjetn bo ko se bo kej akcije začel...js upam da jutr kej, ker me tud mal zanima kje smo no. Drugače mam pozitivne izkušnje s svojo G, nikol pa ni rečeno, da ne bom na kako slabo naletela, lih tko k se mi to tam lahk nardi, se mi pa tud kje drugje lahk. Sploh pa je res, da so zdej dopusti in da so gužve, pa še nas nosečnic je v teh poletnih obdobjih nenormalno velik, tko da jim vsega primanjkuje...lih zadnjič mi je kolegica razlagala, da je baje v Ce porodnišnici zmankal plenic za tamale in ji je kao sestra rekla, da zvečer pridejo, ga bo pa takrat preoblekla Mal se mi čudn zdi, ampak nikoli se ne ve. Js sm sklenla, da če se res kej tazga zgodi, mam mojga v rezervi, da prinese kar se pač prinest da. sicer pa ja bom še počakala, ampak sam tam do 10.08. pol bi pa js tud že šla. Sam glede na to, da si to tok fejst želim...ziher nič ne bo...bom kje tko k ti, počakala da rok mine. Veš kaj js mojmu čmrlju skos pravim, da ko se bo odloču prit, ga bomo pa prčakal...tko da, če sem trebuh nosila vseh 8 mesecev, ga bom pa zdej še kak teden, dva, tri al pa štiri. Js sm zdej itak doma...fajn je hladn, wc mam v svojem štuku...lahk zajamram, da kej ne morem...pa pol drugi namest mene - sej mi konc koncev sploh ne gre slabo . Jutr mam pregled in me zanima kaj nam bo povedala G - no ja grem sama, to je prvi pregled k ga moj šprica - zarad službe - ne gre drugače. Najbolj me zanima, kolk je kej že težak, glede na to, da je bil na zadnjem pregledu že čez 2000g. No pa tak radovedna sem mal. Poročam kej več jutri.