Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 16.12.2007 19:13:28
|
|
|
|
kapica
|
Bojana lepo smrekico imate . Jaz je ne bom postavljala, ker nas tako ne bo doma cez praznike. Hvala za odgovore glede mozekov, vam jih privoscim in super da so taki . Danes se mi pa dan kr nekam vlece .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 16.12.2007 19:15:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Anja7, si že tako tlači nogo v usta, ma on bi vse imel v ustih, če bi pustila Iiiii, smreko pa postavljate glih na moj rojstni dan Ojej, upam, da hitro mine, mislim, da so zobki to.. Kak fajn vama, Zvesta in Zamima Jaz pa cel december kraljevati doma
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 16.12.2007 19:20:05
|
|
|
|
baja*
|
hvala za pohvale za smreko Pa ni glih neka fensi varianta, ker sem veliko okraskov sama naredila (ne letos, ker letos ni cajta ): angelčke iz makaronov, zvezdice, lunice in zvončke iz slanega testa, zvezde iz svetlečega papirja ter zlate in rdeče mašne . No in vse to hranim in uporabim naslednje leto. anja7 upam, da bo Tilen kmalu bolje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 16.12.2007 19:50:35
|
|
|
|
Anonimen
|
baja* pridna si... Kako pa hraniš te okraske iz slanega testa? Ker meni po navadi po pol leta začnejo razpadati, ker vlečejo vlago nase...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 16.12.2007 20:10:31
|
|
|
|
Češnca
|
Tarja, Klara in Patrick čestitke! Fuuul lepe smrekice mate! baja vi imate pa tako stoječo luč kot mi. Naša je mal manša, v oranžnem, da paše k kuhinji in dnevni sobi. Evo jo: A_R ful je luštkan! za Tilna Šibam Zrneca in Bizovičarja prečekirat.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 16.12.2007 21:30:40
|
|
|
|
ninaintomaz1
|
POZDRAVLJENE UPAM DA SE VAM TUDI JAZ LAHKO PRIDRUŽIM V KAKŠNI DEBATI.TUDI MI SMO JULIJA RODILI MALO PUNČKO LIO
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 16.12.2007 21:52:54
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninaintomaz1 POZDRAVLJENE UPAM DA SE VAM TUDI JAZ LAHKO PRIDRUŽIM V KAKŠNI DEBATI.TUDI MI SMO JULIJA RODILI MALO PUNČKO LIO dobrodošla...
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 16.12.2007 22:11:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ninaintomaz1, dobrodošla med nami, seveda se nam lahko pridružiš, zmeraj smo vesele novih uporabnic / čvek Sem morala kar 3 krat prebrati, če sem pravilno zapisala nick.. Ajvy, kako kaj? Je bila nočka lepa?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 16.12.2007 22:14:02
|
|
|
|
baja*
|
o, rr je spet dobila stilsko probrazbo zvesta jaz vse te okraske kr v vrečko poknem pa mi zaenkrat še niso razpadli, edino dvema angelčkoma je ena roka bek padla, ampak sem ju vseeno ponucala - sem ju obesila bolj vzadaj , tam vedno pridejo bolj bedni okraski . En angelček je pa glavo zgubil, tega pa raje nisem obesila . češnca tudi vaša smrečka je full lepa . Takle v temi še posebej pride do izraza, ne? Sploh lučke. Kristina1 tebe smo pa že prav pogrešale tu gor. Vse v redu? ninaintomaz pozdravljena med nami
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 16.12.2007 22:15:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* edino dvema angelčkoma je ena roka bek padla, ampak sem ju vseeno ponucala - sem ju obesila bolj vzadaj , tam vedno pridejo bolj bedni okraski . En angelček je pa glavo zgubil, tega pa raje nisem obesila . Jao, si me nasmejala Ja, lepa je nova preobrazba, samo ta marelična ali kak me pa moti
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 16.12.2007 22:17:27
|
|
|
|
baja*
|
freycha hello. Kak ste se imeli na dedku mrazu?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 16.12.2007 22:21:20
|
|
|
|
baja*
|
Ja A_R, malo se tepeta ti dve barvi... A ni lani celo snežilo na RR? Al pa sem samo jaz vidla bele pikice
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 16.12.2007 22:29:39
|
|
|
|
ninaintomaz1
|
A STE ŽE MALE PIKCE PELJALE K DEDKU MRAZU? MENE ZANIMA CE SE SLUČAJNO ŠE KATERI ODKLAPLA IN IMA ČISTO ZMEŠAN URNIK HRANJENJA. NAJ POVEM DA SVA ŽE DOBILI ZOBKA
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 16.12.2007 22:43:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Se ne spomnim, da bi kaj snežilo? Mogoče se ti se je sanjalo Ninaintomaz, toliko v vednost : velikih črk ne smemo uporabljati, ker to pomeni kričanje.. Drugače pa, pride takšno obdobje, da noče jesti, pa pač počakam do takrat, da bo lačen.. Mogoče pa bodo novi zobki?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 16.12.2007 22:54:09
|
|
|
|
ninaintomaz1
|
haha se opravičujem to ni bil moj namen ampak jaz še študiram ta forum in predvsem računalnik.zal mi je
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 17.12.2007 0:21:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anja7 Danes se mu sploh ne smem dotaknt dlesni, da bi mu jih namazala s Calgelom. Kaj pravte? A bo zobek kej kmal zuni? Uh, to je ful težko rečt. Lahko bo že jutri predrl dlesen, lahko bo še nekaj dni trajalo... Vsekakor upam, da bo čimprej, da se vsi rešite tega. Zamima, itak ni noben problem, če se tu oglasiš. Lahko še kdaj prideš počvekat. Češnca, vi imate tudi ful lepo smrekco! Jaz komaj čakam, da jo postavimo! Jutri prideta tast in tašča na obisk, bo tast prinesel bormašino, ker moramo eno zložljivo mizico na steno pritrdit, na kateri bo smrekica (da bo vsaj malo izven Špelinega dosega), nekoč bo pa menda tudi akvarij na njej. ninaintomaz1, dobrodošla! Uh, moram nagruntat, kako okrajšavo naj za tvoj nick uporabljam, ker tega se mi ne bo dal vsakič pisat. No, zdaj se moram pa iz pižame preoblečt nazaj v trenirko in pesota ven peljat, ker je moj dragi spet zaspal skupaj s Špelo. Potem pa bom menda kar počasi šla spat. Ali pa tudi ne, ker me bo najbrž mraz prebudil. Eh sranje...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 17.12.2007 7:07:53
|
|
|
|
bačko
|
Zvesta čestitke za boljšo noč. Dino ,Tarja,Klara in Patric(malo v zaostanku) vse najboljše za 5 mesecev. Tašonka saj bo kmalu bolje. Freycha dobro si se znašla za hlajenje flaške. Kapica pri nas je tako, da ko možek pride domov in pojeva kosilo vzame on Žano in jaz malo pospravim in poležim.Ob 19 uri se gre on pripraviti za šiht za naslednji dan in se gre stuširat.Potem nahrani Žano in jo da spat.Ponoči on vstaja in jo obrača in miri.Nahranim jo pa jaz.Med vikendom pa jo ima večinoma on.Samo edina stvar ki pa jo noče početi pa je previjanje.Jo previje če meni ni doma ampak ko sem pa doma pa noče. A_R lepe slikice.Pravi cukerček. Bojana2 zelo lepa smrekica. Baja tudi tvoja smrekica je lepa Ninaintomaz dobrodošla Žana je bila ponoči tako kot ponavadi.Pridna.Šla spat ob 20 uri se zbudila ob 4 pojedla in se zbudila ko je slišala očijevo budilko.Ob 5.45.Tako sva že nekaj časa pokonc.V soboto sva ji kupila zobno ščetko.Jo ne bomo še uporabljali.Jedla je 2 dni riževo kašico.Včeraj in danes sta na vrsti korenje.Zaenkrat ni težav.Vse poje in tudi nobenih reakcij ni.Zadnje 4 dni pa samo čeblja.Je tako smešna.Včeraj je bila edino malo sitna.Sem pol ugotovila da že drugi zobek počasi rine ven. NO bodite priden.Si pišemo kasnej.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 17.12.2007 7:47:15
|
|
|
|
bačko
|
Imam pa še eno vprašanje!Tiste katere imate že sneg a mate zimske gume na vozičkih?Da vas ne bo policaj ustavil in napisal kazen!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 17.12.2007 8:32:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: ninaintomaz1 POZDRAVLJENE UPAM DA SE VAM TUDI JAZ LAHKO PRIDRUŽIM V KAKŠNI DEBATI.TUDI MI SMO JULIJA RODILI MALO PUNČKO LIO ninaintomaz1, pozdravljena med nami.... Če želiš, mi napiši tvoje in Liine podatke, da vaju vnesem na naš seznamček.... Naša nočka je bila spet malo bolj pestra kot zadnji dve. A spet ne tako huda kot tiste prejšnji teden. Jokec ob 23.30, pa ob 1.00.... Pol pa se je od 4h do 5h igral v postelji, ampak zajokal pa ni, tako da sva midva kar spala zraven. No, od 5h do 5.30 sem ga uspavala in sva spala do 7.30. Za preživet... Babe? S čim očistite s slinčkov in cotk ta k...ev korenček? Pa kaj si ti nor.... Z ničemer ne gre dol? No, pri nas je režive kašica zakon, a mora bit tako gosta, da me že bolj na testo spominja. Požre vse. Če je redka, pa samo pljuva. Korenček je tudi že uveden, od včeraj pa uvajava brokoli. Sem se odločla najprej uvest vso zelenjavo in šele potem sadje. Zimske gume na vozičku so, samo jaz trola sem šla v soboto na sprehod še z letnimi šuhami. Še dobro, da se moram za voziček držat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 17.12.2007 8:34:37
|
|
|
|
corfu
|
Jutro Noč je bila lepa, snega imamo kar nekaj, pa še zdaj pada, upam, da zdrži do božiča
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 17.12.2007 8:57:57
|
|
|
|
bačko
|
Božič in sneg to je nekaj najlepšega.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 17.12.2007 9:25:05
|
|
|
|
tini6
|
Samo da se vsi skupaj pozdravimo, pa bo idealen! Jutro vsem skupaj. Jaz sem čist neprespana, skihana, ...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 17.12.2007 9:28:51
|
|
|
|
Anonimen
|
boga tini... porihtajte se do praznikov...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 17.12.2007 9:55:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Zvesta, jaz uporabljam za odstranitev teh korenčkovih flekov nekaj... Mater, saj nevem imena... Oranžne barve je, v kopalnici pa ne najdem tega.. Če najdem, ti sporočim ime.. Nalijem na cotiko in dam prat, pa izgine... Aaaaaaaaaa, nočka je bila spet lepa.. Sva spala do 6h, je pojedel malo mleka, pa nazaj spat do 9h... Jeeeej... Ga grem zdaj nahraniti.. P.S. : Tu tako sneži... Jeee... Bom morala ob pol enajstih spucat sneg, da bo mama sploh lahko prišla na dvorišče..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 17.12.2007 9:58:07
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! kaj si nor kak sneg sipa bohganimarad.... pa ful je mrzlo...brrr....sem malo še kar v postli pustila, da se zagreje taprvo, pa telovadla še tud nisem, grem zdaj dans bom mlek jedla, da vidim kak bo...če bo spet bruhala in to, k zdaj je čist mir, samo je pa res glupo tole, sploh ne vem ka naj jem ko ste se o dedcih pogovarjale....moj kadar je doma, se že ukvarja z malo, edino noči so moje, drugače je pa priden...že zdaj se vidi da bo atojeva lubica to, tak uživa pa kar vriska zraven, ko jo on vzame samo je pa vrag, ko ga nič ni doma babe povejte, a bi spokale pa šle živet v tujino, če bi mele možnost
|
|
|
Prva zanositevagnesKako hitro ste zanosile?Se je kar zgodilo brez načrtovanja (
30%)
1 do 3 meseci poskušanja (
36%)
4 do 12 mesecev poskušanja (
14%)
1 do 2 leti poskušanja. (
7%)
Več kot dve leti poskušanja. (
7%)
Nikoli. (
7%)
Število vseh glasov: 585Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!