Freycha
|
jaz si skoraj ne upam povedati, koliko mi pomaga, ker mi boste rekle, da se nimam kaj razburjat. Ampak dejstvo je, da mi OGROMNO pomaga. V bistvu skoraj polovico dela z Dito pade nanj. 2x na teden grem na telovadbo in takrat jo ima izključno on, vsako drugo noč je dežuren, če imam kake opravke, mu Dito pustim in spet poskrbi zanjo. V zadnjem tednu je tako naneslo, da je večino pokakanih plenic on zamenjal, v sredo grem v LJ na novoletno zabavo in prespim v LJ in grem naslednji dan šele domov.... Tudi ko pride iz 12 urnega šihta, ji predam Dito in se nikoli ne razburja, da je zmatran in da mu ni. Tudi ko pride iz nočne, prevzame tamalo in mu nikoli ni problem. Ampak on pač tak je. Midva si v vsem deliva pol/pol - v dobrem in v slabem. Takih, kot je moj dragi je malo, tega se zavedam, se pa tudi zavedam, da sem zaradi tega precej razvajena in da sem mogoče občasno preveč zahtevna do njega in preveč dobesedno gledam, da je pol pol. Sem pa mnenja, da imava oba otroka in da sva oba dolžna zanj skrbeti. Res je, da on hodi v službo, ampak vzgoja otroka od tebe zahteva 24/7, kar pomeni, da sem jaz non stop v službi, pa še hudičevo slabo me plačajo (porodniška). Sej je cool, da gre na tenis, pa takole smučat, pa čeprav za tri dni, pa tudi, da gre kdaj s kakim kolegom na pijačo, samo nikakor ne bi odobravala, da ga pa nikoli ne bi bilo doma, pa še ko bi bil, ne bi nič naredil za otroka. Ampak kot sem že rekla, on eonstavno ni tak, zato tudi z njim nimam problemov in se zaradi tega kaj dosti niti ne morem pritoževati. No, občasno pa že malo pojamram, pa ga malo pošimfam. Sam on ve, da ga imam najraje na svetu in da nikoli nisem prav zares jezna nanj, pa če tudi popizdim konkretno, se zvečer rada k njemu stisnem, ker je najboljši moški na svetu Tko, na kratko
|