|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
16.12.2007 16:38:47   
pupi
Kaj si nr A_R kaka pa Patrik lepo je kašico, midve mama več okrog ko v ustih, z jezikom ven tiši. Joj to še bojo vojne!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
16.12.2007 16:56:08   
bojana2
Pupi super, da si že opravila z bolnicouser posted image  ...vidiš da ni blo tko hudo, čeprav se ti je najbrž vsaka minuta vlekla... kr hitro so te porihtali...user posted image

A_R kake modre učke ima Patrick...user posted image ...moj ima tud modre, sam ful temne...user posted image

Aja še slikica...

user posted image

Uh še velika slika je ratala...sem carka...user posted image

Jah najbrž ste opazile, da daril pa še ni pod smrekico...user posted image ...me shoping še čaka...

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
16.12.2007 17:06:03   
tini6
Vidim, da je ponoči pri vseh pestro. Špela je drugače zdrava, smo pa ugotovili da je ponoči lačna na 1.5 do 2 uri. Meni pa se tako hitro tud ne ustvarja mleko! Pol sem včeraj kupla Allernovo (hiperalergeni Novolac), seveda je ni hotla pit!!! Če kdo želi odprto škatlo, naj se javi.
Danes sem šla v DM kupit nočno kašici od Hipp-a, upam da jo bo kaj pojedla. Jaz pa sem ful prehlajena, mi teže iz nosa, uho me boli, pa grlo, svašta! Mi bomo tud kmalu postavli smrekico. Pol vam pa pokažem slikico,

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
16.12.2007 17:22:38   
Anonimen
Bojana, krasna smrekica je!user posted image

A_R, tvoje slikice so tud ful lepe!user posted image

(odgovor članu tini6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2354
16.12.2007 17:34:09   
Anonimen
Heheh, Pupi.. Ma, včasih ima take finte, da vse ven zmeče, je noro user posted image

Bojana, lepa smreka.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2355
16.12.2007 17:40:42   
SANEK1
 Tarja, Klara in Patrick, vse najboljše ob vaši 5 obmesečnici! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da ne bom tečna, vam vsem 3 poklanjam en set- si jih boste že razdelili! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
16.12.2007 17:43:14   
SANEK1
Zvesta, ja res je dobro pecivo. Samo ti sosedje so res požrešni, so ga že zmazali! user posted image user posted image user posted image

Bojana, zelo lepa smrekica. Lepa kombinacija. Mi bomo pa imeli rdečo-zlato. user posted image user posted image user posted image

A.R., lubane fantek.

Pupi, dobrodišla nazaj.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
16.12.2007 17:48:47   
pupi
IIIIII kako norijo sem napisal, da bo v sredo Naja 5 mesecev te pa bo v torek, da me sram ni user posted image !! user posted image

Bojana ful lepa smrekicauser posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
16.12.2007 18:19:17   
baja*
zvesta hvala ti za infouser posted image . Valda sem narobno kašo kuplauser posted image .  Mater ej, kolko stvari za malega sem že jaz napačnih kupila... kr neka, brez da prej v redu pogledam... Danes sem si 3x probala izčrpat mleko, da bi si naredila malo zaloge in mi ni ratalouser posted image , samo par kapljic je priteklo, verjetno zato, ker sem pumpala po dojenju; sam menda ne bom pred dojenjem malemu joške spraznilauser posted image . No pa še bolelo me je ful.
Tarja, Klara in Patrick čestitke vam in vašim mamicamuser posted image .
A_R lepe fotkeuser posted image
Pupi dobrodošla nazajuser posted image
Bojana lepa smrekicauser posted image . Mi imamo pa rdečo-zlato kombinacijo. Evo jouser posted image

user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
16.12.2007 18:28:17   
Ronči
Tarja in Patrik user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
16.12.2007 18:30:43   
bojana2
Baja res fletna smrekica...user posted image ..midva sva lani kupla okraske v modro-srebrni barvi (nekak sede zraven pohištva)... naslednje leto bova pa kaj druzga probala...pa vidim, da je tale vaša rdeče-zlata kombinacija super!!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
16.12.2007 18:32:44   
Anonimen
Madonca imate vse neki fensi šmensi smrekice. Baja, ful je lepa smrekica!user posted image Naša sploh ne bo tako lepa. Drug teden jo bomo postavli, ta teden ni šlo, ker ni bilo dragega skoraj nič doma.

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2362
16.12.2007 18:35:19   
Zamima
se opravičujem, da smetim temo user posted image
ZVESTA - se vidimo v četrtek??? user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
16.12.2007 18:56:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

vidimo, vidimo user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam, da Zaliko malo požokam....

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 2364
16.12.2007 19:00:30   
Anonimen

Aaaaaa, torej je ta julijka, ki jo poznaš Zamima, Zvesta user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 2365
16.12.2007 19:02:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde
Aaaaaa, torej je ta julijka, ki jo poznaš Zamima, Zvesta user posted image user posted image

ja, ja.... medve se dobro poznama... le da jo že pol leta čakam, da pride na obisk... pa nič iz nje... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2366
16.12.2007 19:03:41   
Anonimen
Baja*, full lepa smreka.. Mi niti nimamo tako lepe, a glavno, da smrekica je okrašena user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2367
16.12.2007 19:04:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

ja, ja.... medve se dobro poznama... le da jo že pol leta čakam, da pride na obisk... pa nič iz nje... user posted image

Hehe user posted image Fajn uživajta v četrtek user posted image

< Sporočilo je popravil Angel_Rebelde -- 16.12.2007 19:09:09 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2368
16.12.2007 19:06:26   
Anonimen

Hehe user posted image Fajn uživajta v čertrek user posted image

Brez skrbi, da bova. Medve bova kakšno rekli, njena Zala bo uživala, izaku pa ne bo nič jasno. Ampak glavno, da gremo skupaj na Božička.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2369
16.12.2007 19:06:35   
Zamima

vidimo, vidimo user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam, da Zaliko malo požokam....

jeeeej super,... sicer sem bila malo skeptična, če bo Božiček tudi Zaliko povabil user posted image . Pa sem bila ful vesela ko je tako lepo vabilo dobila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
16.12.2007 19:06:59   
anja7
A_R fulllllll lepe slikce. A Patrick že nogico stlač v usta? Keri frajer

Smrekice mate pa res vse ful nobel. Jaz se pridružujem Tašonki in tud naša ne bo tko lepa. No še nikol ni bla. More it pa še dragi ponjo v gozd. Namreč oba sva pristaša naravnih smrek in vedno eno postaviva v dnevno, eno pa zunaj. Jo pa vsako leto postavljam 24.-ega.

Ja naša noč je bla pa katastrofalna.Tilnu je že včeraj cel dan sluz iz noska tekla, pol sem ga tud skoz s fiziološko spirala, ampak je še vseen težko spal. Ob štirih zjutri se zbudim in Tilen čist vroč. Vročina 39.No in pol nismo več spal. Zdej čez dan je spal 2x po pol ure in to je to. Je mel skoz po malem vročino, ampak sam takrat k je joku očitno zarad zobkov. Danes se mu sploh ne smem dotaknt dlesni, da bi mu jih namazala s Calgelom. Kaj pravte? A bo zobek kej kmal zuni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
16.12.2007 19:07:40   
Zamima

Hehe user posted image Fajn uživajta v čertrek user posted image

Brez skrbi, da bova. Medve bova kakšno rekli, njena Zala bo uživala, izaku pa ne bo nič jasno. Ampak glavno, da gremo skupaj na Božička.

točno tako user posted image

angel rebelde hvala, vsekakor bomo uživali user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
16.12.2007 19:08:31   
Anonimen

jeeeej super,... sicer sem bila malo skeptična, če bo Božiček tudi Zaliko povabil user posted image . Pa sem bila ful vesela ko je tako lepo vabilo dobila user posted image

jaz pa nisem dvomila v to, da boš zraven. Bi bilo grdo od njih, če bi pozabili na vaju...

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 2373
16.12.2007 19:10:22   
Anonimen
Anja7, bogi Tilen...

Ti želim, da bi bil zobek 1, 2, 3 zunaj ali pa da vsaj neha povzročat probleme...

(odgovor članu anja7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2374
16.12.2007 19:12:45   
Zamima
zdaj pa grem, brez zamere, da sem tukaj poiskala Zvesto, tukaj vsaj vem, da jo najdem user posted image ,...
zdaj gremo pa malecko kopat user posted image

čau čau user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?